Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Hi-Hi ...Aakhutek pa fauš...se bomo (eni) objemčkali ... (pa menda ja ne misliš...da tebe gostiteljica nebi bila vesela????) A ni fajn deliti objeme Aakhut???Se še spomniš?Kdaj nazadnje objemal...tako...da je bil obraz , da je vse okrog tebe , da je divjalo v norem roken roll ritmu, da je okrog tebe bilo vse ... Se še spomniš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 hihi...je ob 11-ih shla....pa pride nazaj......... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 vidiš Aakhut...ti bil deležen tega ob 11 (spet dve enki...sem vedla, sam ti dve cifri pozna )... privošči nam po ... ne vem katerem 11. mesecu...tudi objemčke... p.s. če ob 11 doživel rdečico, noro bitje srca...in še pride nazaj...čuvaj ...pr teh letih...morate že malce pazit nanj (vse v mejah normale ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 hihi NO LIMITS Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 A ni fajn deliti objeme Aakhut???Se še spomniš?Kdaj nazadnje objemal..Se še spomniš ..?Eh...Sanjalica...ko človek pride v leta...se spomni sam še tistega...kar je blo danes...al pa včeraj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 o letih sicer res lahko TI najvech povesh....kar se pa predvcherajshnjega in nazaj tiche,gre pa za nachrtno pozabljanje..... 7 ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Hmmm vidiš Astra...na to pa nisem pomislila.. da se spomni samo danes do 11 ure...zaradi... pozabljanja... Hmmmm.... Aakhut...nisem vedela, da je bila PREDVČERAJ še katera druga v tvojem življenju...ne samo tista od "danes" Načrtno pozabljanje je lahko samo...pretvarjanje :xx!: ... v resnici ... ne moreš načrtno pozabit...čas da pozabo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Glih razmisljala, pa se mi ni dalo (se) vtaknit... Res je - kaksno je nacrtno pozabljanje drugacno kot to, da ne mores pozabiti? Ker ce pozabis, pac pozabis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 chasa nisituacija je pa zbrisana.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ničesar ne moremo izbrisati...kar je bilo. Pusti...sledi. In čez čas...se spomniš samo lepih trenutkov Aakhut. In ne sili se s pozabljanjem....uživaj v spominih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 LEPIH TRENUTKOU??????? :xx!: dozhivlja chasovno-prostorsko-situacijsko luknjo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 gre pa za nachrtno pozabljanje.....Ah...načrti...načrtno...načrtovano...le kolk od tega v lajfu uresničimo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 dozhivlja chasovno-prostorsko-situacijsko luknjo mi daje občutek...da ima danes 7 -ov...abstinenčno krizo po "časovno-prostorsko-situacijskem" terminu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 7 ou prou lepo klele uzhiva ob tulamorchku zram pa she Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 situacija je pa izbrisana....Hm...mi je zdajle prišla na misel...ena dilema... ... A se situacija lahko pritoži...na ustavno sodišče...ker smatra...da so jo po krivici...izbrisali iz registra obstoječih situacij...Tole pa bo še za Micka...trd oreh... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 mick ma itaq rad trdga.....(oreh) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 mal si je razbiju glavo.....ob trdem....orehu....in rodil javil se je za BRISALCA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Eh...Mick...tale pa prehuda zate...očitno si pobrkal...situacijo in akterje... :xx!: ... Situacija...kot takšna...se zanima...če ni to proti predpisom...tale izbris... Akterka pr tem nima nč...ima opravka z novimi situacijami... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Sam se ne bi nič kregal x!x ............ker bi na srečanju čas posvetil tistim, ki me zanimajo in so mi všeč Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 xrosex To je pa lepo! Sem že mislila, da sem zgrešila temo in sem šla še enkrat pogledat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ma, če bi bil prisoten...bi upal, da bi z(a)grešila......v temo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Lahko ti je žal! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Res Mick - pa prav Contesa se je najbolje izkazala! Ves, kwa je vse pocela! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Glede na to, da sem že tako ali tako redkobeseden,lahko priznam ,da je bilo v Peklu . "Stari" in "novi" obrazi,lepo jih je bilo ponovno videt in nove spoznat. Contesa in njena sladka peka,ma vam povem, deklino je samo za poročit. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Contesa in njena sladka peka,ma vam povem, deklino je samo za poročit. Pa ravno tebi je zmanjkalo črtic na dlani ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.