aquarius 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 ....črtic ja... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Jaz se kar vedela, de se boste imeli lepo in vesela se za vas. Naslednjič, pa je možnost tudi za nas, ki nas ni bilo ...Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Se jaz, z zamudo... Ma saj nic novega nimam za povedat.. ja, ful lepo blo spet videt znane in spoznat nove.. Pa tko hitro je minilo... glede na to, da sem nameravala za kaki 2 urci prit, pa da sem bla ob 4h zmenjena naprej.. potem sem se pa sele ob 6h doma prikazala.. Ful ste lustkani vsi. Aja, pa jaz nimam nic proti mal daljsi voznji.. saj res, zakaj bi pa nekaj centralizirali, ko smo pa iz tako razlicnih koncev.. Lahko se zmenmo vsakic na drugem koncu SLO, pa mal raziskujemo Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Aja, pa jaz nimam nic proti mal daljsi voznji.. saj res, zakaj bi pa nekaj centralizirali, ko smo pa iz tako razlicnih koncev.. Lahko se zmenmo vsakic na drugem koncu SLO, pa mal raziskujemo AlianaTako je,specialko pod pazduho,kompas v roko,ta moderni GPS, and go, go discover... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Fajn, da ste se imeli lepo. Malo me daje zavist jaz pa delala in se delala in ... Astra...ne morem verjeti..Pekel 13?? Pridem! Po martinovem? Ziher -če se ne bo kaj zalomilo vmes... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 A je kaksen petek 13 po martinovem? bi blo zabavno... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Letos ga ne bo več ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Tezka - petek 13. bo Februarja 2004. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Če ga imaš zadosti pod kapo, je lahko vsak dan petek13... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 al pa ce imas marsico za jokerja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 al pa ce imas marsico za jokerja... Potem pa lahko samo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Pol je pa cist noro! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Astra...ne morem verjeti..Pekel 13?? Pridem! Nataly...pol se pa čudim...da mam opravka s -i Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Hehe, aakhut, sedaj ko nismo v peklu, ogromno hudiča, ko smo bli pa tam pa nobenga hudiča, en rahlo lesen z verigo a kakega -a pa nič od nič, nikjer, zdaj pa ga je spet polno..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 kadar iziva, zlahka naleti na ke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Zdaj pa vidim,da so se starejši ljudje MOTILI,ko so dejali kdo gre v pekel se bo scvrl,vi ste se pa tako fino imeli tam! Spomini ne zbledjio kar tako... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Astra...ne morem verjeti..Pekel 13?? Pridem! Nataly...pol se pa čudim...da mam opravka s -i Astra Astra....zdaj veš zakaj Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 uh pekel pa vse skup tu je mesto za škoda, da me nihče ni povabo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 ... Sploh pa ce se bo Danilo s svojo razvpito medico prirolal! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Ja mogoče bi lahko taka srečanja naredili kje, da bi blo vsem približno enaklo daleč. zame bi to bilo malce predrago, tank bencina, pa cestnina uh...pa še več kot dve uri vožnje :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 recimo na aljaski....tistih par sto km razlike nbenga nou prevech bolel Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 ja pa potem na Aljaski samo jaz sem preveč zmrznejen rečem kot eden v risanki smrkci SOVRAŽIM MRAZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Lepo, da ste imeli v peklu fajn. Naslednjič pridem še jaz Sicer pa je vedno fajn ko se lunčki in lunce srečamo. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.