astra 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Mislim...no, kaj pa je narobe s štajerskim peklom...razen, da vam je predaleč... ..Tukaj blizu...obstaja tut ena keltska pot...energetska točka...se moram mal pozanimat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 hehepekel v peklu..... :xx!: pa she vragulja je zram :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Ampak ima ta ica pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Ampak res, vsakič ko slišim za pekel se spomnim, Homerja Simpsona, kako so šli simpsonovi na koncu ene risanke v pekel, v ozadju igrajo ACDC Highway to hell, on pa reče ooo hrenovke, aaaaaaaaaaaaaa ni gorčice..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 nch vech....si jo je zashpilala...razen, che mislish na §-arja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 No OK, ko daste predlog na glasovanje kje bo naslednje sreečanje in jasno, ko to zglasujete in sprejmete ( jaz se vzdržim) potem me obvestite. Če bo kje bliz ljubljane potli vzamem jaz še našo AVIACIJO z sabo (ŠTORKLJE) kajti močvirje je NEVARNOOOO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Danilo, pa kako žabo, hehe, za lokalno poznavanje območja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 O ni frke aviacija je za lokalno navigiranje de best Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Danilo, a si že izvidnico poslal v te kraje ... v Trzinu smo videli nekaj te aviacije Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Jasno zakaj pa potem imamo mi tu aviacijo Celo naš simbolj je in imajo tu ''oporišče'' manjka pa jim močvar, ker so jih brihtne glave nekoč masovno izsuševale ali kakor se temo strokovno reče ''melioracija'' Uh upam, da ne zamerite za malo šale MARŠA rabim vajin naslov, da vama pošljem nekaj zadev za degustiranje upam, da sta že vstala iz postelje ajde ven se spravta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Contesa... a veš, da sem te ravno mislila vprašat, kje imaš zdaj te fotografije, ki si jih obljubljala za v ponedeljek popoldan ... a res ne grejo gor :o|o: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Pošlji meni pa upladam na strežnik in dam link kje jih lahko vidite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Pripravljene imam štiri fotke, pa ne grejo skozi! Pa sploh niso velike! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Contesa Sem si pa najbolj všeč na čisto prvi slikici ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Uh vidim, da ste res uživali vsaka čast... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Lepe fotke in osebe na njih!Nič ni predstavitve,kdo je kdo...,škoda res? Škoda,da sem vprašal,ker nas,ki nas ni bilo poleg pa kar naj "firbec matra".Saj je res,prilika zamujena,ne vrne se nobena! V glavnem,da imate lepe spomine na srečanje! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Sej tud mene "firbec matra", kdo je kdo... (so tako motne slike, da nas ne prepoznam ). Drgač pa kul, Contesa! Ti jih je le ratalo spravit gor (fotke mislim)! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Ma Tamara, ti prav fino izgledaš, jaz sem pa tako trudim in pačim ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 O, fino! Le imamo pol nekaj fotk! Hvala Contesi in El Ninu! Kaj je bil en problem ali kaj?Ne vem, kaj bi lahko bilo, na sreco vama je pa ratal...Vsaj tolk da imamo malo za spomin.Fino, kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Contesa, ma sej to sem rekla zato, da bodo drugi vedeli, da smo v resnici lepši kot na slikah! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 evo, uceri zvecer dobu popravljen PC; sedaj pa na deloinstalacije, pedenanje, branje mailov, odgovarjanje na poste,ki niso vec v teku energije...in, noter, aktualni, trenutni, v igri... bla bl..oh oh ... :| :xx!: ---------------------------------------------------------------ja, contesa, el-nino; a mi lahko posljeta fotke (pekel) nainfo@cokolada.netProsim (ta VECJE) --------------------------------------------------------------- sicer pa: ZA NASLEDNJE SRECANJE PREDLAGAM: lahko rezerviram 1 dom v planici, ki ima 20 lezisc!!cena za 1 dan (namestitev) = 2.000 SIT na osebo.lahko rezerviramo tudi cel dom: 40.000 SIT.V hisi je zelo toplo; (ima 4 sobe z zakonsko poslo) 2 ali 3 so vec posteljne, za druge pa moram se pogledat.ima jedilnico; ima veliko kuhno z 3-4 stedilniki...zelo dobro opremljeno (posode, krozniki, 2 hladilnika, pribor...),tako da si bomo lahko sami uredili skupno vecerjo.okoli hise je gozd z ene strani; do meje je 1 km;do planice (skoki) pa 5 min. z avtom.do tamarja kaksno urco, kamor vas lahko odpeljem na potep. kdor je za!!!??? - je potrebno predhodno rezervirati in tudi placati namestitev!! predlagam okvirni datum: 11-12 januar ali 14-15 februar 2004!torej iz sobote na nedeljo! - prespimo 1x. kdo je za (okvirno)? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 mmm, hehe, I'm In, hja morem bit prvi, ni kaj, že zarad vraževerja, 2jurja ni nič, prevoz mam.... sam ej kje pa je to.? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 mogoce bo prehmal letos !?? (sem popravil datum!)sicer pa kaj mislite drugi?? jest sem ze za letos! planica = tam kjer so smucarski skoki, malo naprej od kranjske gore, od trzica, na gorenjskem;1 km od meje z italijo in blizu trbiza. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 what???? lepo prosim, jaz pa tu ves vesel že odštevam dneve ti pa butneš zraven še mesec dva, ej sam men se zdi zdaj pozimi hodit v planico pa ja brezveze... bo gužva, jaz sem za LJ, fakulteta za matematiko in fiziko.. (tam nikol ni gužve ) hehe, ne ne, danes me je sneg ujel na poti, pa res, razmišljam da pozimi se mi ne da vozit tolk daleč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Strasno dalec, ja, El Nino... Ce te kaj tolazi.. jaz grem sred januarja do Madrida.. se malo vec voznje kot do Planice... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.