Skoči na vsebino

Po peklu....

contesa

Recommended Posts

No saj v bistvu sem pa hotla namignit, da mene tokrat ne bo zraven, kot kaze.. glede na datum...

Aja, pa fotke... jaz bi tud mela mal vecje... posljem mail na OS, ok?

x:Xx

S.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 228
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, ne, Marsa, jaz zal nimam nic.. bi samo rada mela tisto, kar je Contesa fotkala, v normalni resoluciji...

Mah, saj neki brezveze to na glas tle trobim, namesto da bi samo lepo poslala Contesi OS...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sanjalica

Videti vas "tako" je...buhhh...sipatično.

Za Marso (bolj ali manj javna oseba) OK...sem vedela tudi po ikonci vsaj približno kakšna je "fasada"...pri drugih pa... presenečena.

Saj ne vem, kdo je kdo; nenavsezadnje je čisto vseeno...po drugi strani pa sedaj premišljujem; a res torej "padam" na fasado?

Naprimer, pogledala sem fotko in sem rekla...ta in ta mi je "simpatičen", "simpatična"... enako kot pri postih...nekdo mi je po postih, načinu pisanja pisan na "kožo", pri nekom drugem pa se sploh ne najdem.

In sedaj se poraja v meni vprašanje...bi "simpatični" posti šli skupaj z meni simpatično faco?

Le kje so tiste face katerih posti mi pač niso "simpatični" ???

Pa ne da jih pišejo simpatične face ?

Čudno življenje... x:Dx x:Dx x:Dx

hehe včasih bi blo fajn če bi dal na osebno kar svojo rit gor.. svoj obraz pa za take lepa srečanja, njam smo dobri, hehe, se vidi da se je pri tisti mizi jedelo... (in ob tisti klopci pilo, in talalo lunine koledarčke, pa bombončke... ) vam povem, kar šok je tole da zdej pa spet nič, do naslednjega partya, nekak premal mamo časa najbrž (vsaj jaz) da bi se srečevali recimo enkrat mesečno, kar so moje sanje, (al pa enkrat tedensko, kar so moje najbolj utopične želje.... pač sanje rad uresničujem utopičnih želj pa niti ne poskušam...)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

free, izkoristu si!  ti bm jest dau eno predelavo ,JA!

slike niso tist pokazatelj, ki je treba da se vid kej!

As koga prašeu ,če hoče bit vidn, ha?  :vtz:

kaj sm izkoristu?? te slike sem dobil po mailu, jih predelal

da so nam vidne; kajti jaz sem jih zelel videt in predvidevam,

da tudi drugi. ker pa sem po mailu dobil velikost 100 mb, so definitivno bile

potrebne predelave za net. lahk te zbrisem dol, ce hoces x:Dx :vragec:

sicer pa: odje.i, kura zakompleksana!!

kaj se sploh ukvarjam ...

EJ,USTAV SE,ČE TI NAJEDA MOZAK ETERSKI,JA_CONTES TI JE POSLALA,A PRAV,DE NI MISLNA,DA JIH BOŠ GOR DAU_KAJ TOREJ _KTER PETELIN KIKIRIKA ZDEJ?ČE SI UŽALJEN, VERJAMEM,KER SAM JEST TE PETELINM ZDEJ_USPEL SI _KOKODAK_UPAM,DE BOŠ ZDEJ U MIRU SPAU_ KER PUSTU SE TI PA NOM_ZAPOMN SI,JE PREVEČ TE NAVLAKE TUKLE ŽE_ VSE OSTALO SM TI ŽE POVEDU.

Hehe dalo bi se marsikaj ugibat, ampak najbolj očitno kdo je kdo, je tam, marsa, contesa pa jaz, k mamo vsi tud drgac svoje fotke gor.... sicer pa ej,

roko na srce,

sami fajn ljude,

bili so v peklu,

četudi bi se lohk kaj reklu....

hehe, morem it kako pesmico napisat me že daje, volja.... hja, kaj se tolk kregate xnckrivx mislim, ej ta forum je o astrologiji, duhovnosti, zdravju, lepih mislih, kdo tle vidi kakšen prepir, pejte vsi v črno luknjo... hja pa kaj če kdo vidi vašo slikco, heh, in prav tako ne razumem vas voyurjev (če se tko napiše) k se naslajate nad tem da vidite tako slikco, in si mislite da zdej pa ste vidli in to,... če slika pove več kot tisoč besed, potem en sam trenutek s temi osebami pove več kot tisoč slik teh oseb, tak da res ne vidim kaj vam je tolk... heh, bojujete neki svoj boj, k je čist brezveze, make love not war.... sicer pa lahko grste zarad mene direkt v pekel, pa se srečajte tam še enkrat in si rečte iz oči v oči... ne pa tle po tem nebeškem forumu....... "Tears in Heaven-E.C."

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

Razumem tiste, ki nočejo biti "nalimani" na netu...

Verjetno je bil tudi to eden izmed razlogov, da me ni bilo tja (in mislim, da jih je še nekaj lunatikov, katerim tudi misel na to, da bi bili objavljeni, ni najbolj všečna...).

Nekoč sem bila ob 20 % variabilni del plače, ker se nisem pustila "službeno slikat" za koledar....

Trdila sem, da nisem javna oseba.

Zmagala sem... (na koledarju me ni bilo) sem pa bila ob 20 % plačo...in kmalu zatem bila objavljena moja karikatura... grrrr (finančne razlike mi pa niso poravnali).

Hojla! x:)x

Oboji imate prav. :vio: x;)x :palec:

Ampak res. x:)x

Oni, ki je ali ni prisel, je na to lahko racunal (kot je potrdila tudi Sanjalica, se mi je zdelo, da morda marsikdo ni prisel ravno zaradi tega ali podobnih dejavnikov).

Ko smo bili tam, SMO SE in tudi SMO fotkali. Tudi jaz sem fotkala, in Pokowc je fotkal... skratka, kar skoraj vsi smo fotkali.

Nihce ni imel nikakrsnih pripomb.

Po drugi strani pa je res, da oni, ki objavlja fotke drugih, je fair, da jih vprasa.

Ravno zato sem bila kar 'zadovoljna', ker (moje oz. te na mojem fotoaparatu) fotke po cudeznem nakljucju niso ratale (morda je Poki 'poskrbel' za to? x;)x) - tudi sama sem tuhtala, ali jih naj sploh dam gor (ce bodo) ali ne - ravno iz tega razloga, ker vem, da nekateri ne marate fotkanja, izpostavljanja v javnosti itd.

In konec koncev - kdo pa je rekel, da MENI pase biti na fotkah?

MENE tudi nihce ni vprasal...

Moje face se ni nic brisalo etc..

Tako da Pokowc - slucajno si bil v navezi s Conteso, El Ninom,..., ki ti je/sta pac ustregla. Mene pa ni nihce vprasal, ce bi hotela biti na osrednjem mestu na fotki s faco cez cel spodnji del fotke.

Ker sem 'javna oseba'? Sploh nisem - ne kazem se v javnosti, sem urednik internetnih strani, nimam nobenih ambicij po kaksnem javnem izpostavljanju.

Ampak - fotkali so me, ne, in lahko seveda pricakujem, da bo kdo tudi kaj objavljal.

Tudi zadnjic na eventu, ko so me slikali za Mladino - mislis, da mi je vsec?

A ce sem tam in se fotka, vzamem to v zakup in pac lahko racunam tudi na to, da bo nekje to objavljeno.

Tako da - Free res ni nic vprasal (vendar tudi Contesa ni nic vprasala, El Nino ni nic vprasal, Pokowc ni vprasal, in dokler je bilo 'po njegovem', je bilo vse kul).

Mogoce pa bi tudi Tina, Marsa... bili nekoliko prirejeni z razlago, da je tako popaceno, ker je preveliko.

Potem je Free pac 'poskrbel', da bo vse kul.

Torej - ce mutis, bos vcasih zmuten in zamuten.

Cisto kul je, da so fotke, in ne vem, zakaj bi bil ravno ti, Pokowc, izjema.

Oz. - na to bi moral misliti prej.

Poleg tega je pa tole neumno pravzaprav.

Ce bi bil tiho... x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...