Skoči na vsebino

Po peklu....

contesa

Recommended Posts

Hm...tole o fotkah...je res ena čudna zadeva... xrolleyesx

Saj...če bi prišla...na srečanje...in bi se fotkali...bi tut pričakovala...da bodo fotke objavljene..in bi se s tem...strinjala... x^x

Zdaj pa..ko se odpirajo tile novi vidiki... xscratchx ..hm, vprašanje...če bi želela...da je moja fotka...tut objavljena... x?x x?x ...eno je...ko pišem kot Astra...drugo je...če lahko VSAK..tut naključni..obislovalec foruma vidi...ej, a tole je Astra...njo pa poznam...dejmo pogledat...kwa pisari tule... :xx!:

Hm...res nisem razmišljala...o tem...do sedaj...

Se pa strinjam...če kdo ne želi...da je njegova fotka objavljena...naj to glasno pove...TAKOJ...ne pa šele potem..ko mu nekaj ni všeč...in Poki...če ti ni všeč...bi pač tam ...na mestu rekel...mene ne fotkat...jaz ne želim...da imate mojo fotko...in KONEC...

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 228
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsa, jaz pa se spomnim, da si ti v Peklu (tam zunaj na travniku) nekaj omenila okrog teh fotk...: da se moramo zmenit, razjasnit..., če se vsi strinjamo, da fotke objavimo na forumu ali ne. In potem ni nihče nič pripomnil - izpadlo je, kot da nima nihče nič proti. Kar tišina je nastala za par sekund, kot da vsi čakamo drug drugega, da bo kdo kaj rekel... :8): Očitno ni bil nihče odločno proti tej objavi fotk. Ne vem no, naj se razjasnijo še ostali - jaz osebno res še vedno nimam nič proti, za druge pa ne vem. Mislim pa, da je imel vsak priložnost že v Peklu izrazit svoje mnenje in želje, in še vedno ima priložnost (čeprav so fotke že gor - ampak njegov problem, če se ni pravočasno razjasnil).

.......se nič ne mislim trudit zvedet kdo je kdo.......če pa mi kdo kaj prišepne pa nisem nič kriv x:px  x;)x ....

a zdej se pa name zgovarjaš :sniky:

x:Dx x;)x x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Poki - kul, da si se. x:)x

Mutenje pa seveda je. Ne govori.

Ja, Astra je tocno povedala, jaz pa sem povedala ze na srecanju - Tamara se tudi spomni.

Pa nisem hotela govorit, "sem vam rekla...", ampak sem pustila tok njemu samemu, kasneje pa vzela, da je ze prav tako, ko in ker na mojem fotkarju niso ratale.

Ce ni mutenje, pa mi povej Poki, kako da je moj ksiht jasen gor, tvoj pa ne? x;)x :xx!:

Samo jaz nic ne zganjam.

Poleg tega pa si ravno ti hitel pravit, kako da jaz V RESNICI nimam vijolicaste face in zelenih oci...

Kao - o meni lahko vsak cveka, kako in kaj je v resnici, nekateri pa naj imajo imuniteto.

Ker ti tega tudi ne ves iz moje fotke iz cajtenga, ampak iz osebnega srecanja in prav tako torej nimas pravice o tem govort. Stekckas?

In nic se zdaj ne vadit ven - to te naj necesa nauci.

Ali pa bom in the first place diskreten ali ne - to naj bo zdaj vprasanje tukaj. x!x

Ne pa dvolicno - za nekoga naj veljajo drugacna pravila, ki pa jih moramo uvidevno vsi ostali upostevat.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Škoda da se niste zmenili...narediti "gasilsko fotko" z Bobnarjeve strani xrolleyesx x:Dx :palec:

Saj je vse OK, samo res je...ko naključni obiskovalec foruma zagleda obraz...in potem začne iskati, spremljati...mogoče - ni najbolj prijetno.

No, vsak po svoje.

Marsa - ti si vsekakor v drugačnem položaju... Imaš svoj stran Marsa, na kateri o tebi zvemo marsikaj in potem malo brskaš in najdeš...

Tvojo najlepšo sliko... x;)x , kjer deluješ toplo, prijazno in IN... z ene razstave...

Tam si... :palec: Persona z velikimi P.

Thanx, Sanjalica! x:Xx x:)x :vio:

Seveda, stekam, kaj mislis...

V bistvu nisem govorila cisto samo v svojem imenu...

Ceprav je pa seveda res, da ne maram fotkanja in ne maram, da kdo objavlja moje fotke, se posebej ce nimam prej moznosti, da jih vidim (kar je skoraj vedno - zelo redko imam namrec tako priloznost)....

Itak pa je zdaj ze gor in b.v....

Poleg tega pa - ce si z nekom v navezi po OS-u, mailu, si posiljas tele fotke (meni jih ni npr. nihce poslal, razen Jureta, kot kaze, pa se je dajalo sem in tja z njimi ful opraviti) - se ze kar tam zmeni tole - da preprosto ne zelis biti gor.

Jaz si tudi ne zelim tega, mi pa ni frka in me ne moti - ker, res - jaz nastopam s svojim imenom in vse in saj se priblizno ve, kaj in kako... Pa se dosti me je videti okoli, kdo me takole pozna in vse in bi bilo mimo, da bi zdaj ne vem kaksno skrivnostnost zganjala.

Samo hocem reci - vsec mi pa ni, da se pojavi moja fotka kje takole brez moje vednosti.

A na skupinski sliki v taksnemle vzdusju, kot je bilo, pa ker je res tekla tudi beseda o tem, pa mi je morda of ali pa samo otrocje, da se zdaj kaj okrog tega sploh... :o|o:

Ker... kaj pa je? Mislim, halo? Kaj pa se gremo zdaj? Pac - ena faca... Blazno zdaj nekaj... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, tocno to, Mick. x:)x

Pac - smo bili in smo se fotkali - zdaj je to gor.

Razen Marse se za nikogar v bistvu ne ve, kdo je,tako da je vse kul...

Ce pa zacnemo meshati in izpostavljati, pa se potem zgodi tole. x:)x

Picasso

Pusti zdaj mene, ja, ja, jaz sem itak gor, sploh ni v tem stos in ti to ves in tisti, ki tukaj muti, zagotovo nisem jaz.

Jaz se nisem nic vtikala v nobeno fotko niti nobene postnila. Bila pa sem tam in sem zdaj gor. Big deal.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx Evo še mojga piskrčka... Točn tole, kar se zdajle kregate sem in tja, in not in ven... x:Dx x:o)x , sem omenila kakšen mesec al pa dva nazaj, pa je blo mislim v temi Po gaju.

Torej, kar napišem marsikdo prebere. Ker sem jaz pač jaz, pa ne znam in nočem blefirat, napisem stvari točno take kot so. Že po tem kar napišem (job, magisterij, dugačen otrok, obllačila ki jih nosim, glasba ki jo poslušam,- vse pač do neke mere specifično) bi me marsikdo lahko spoznal.

Zdaj pa bi se gor pojavla na primer še moja fotka. Že takrat sem rekla, da je moja dejavnost do neke mere javna, pa dosti nezdružljiva z LF, pa duhovnostjo. Bi rekli, če se mi je čisto zmešalo!!!!!

Uf, dobr da nisem mogla it na LNF Party! BI bla zdajle čist poškljocana... x:o)x x:Dx x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

x:Dx  x:Dx  x:Dx Evo še mojga piskrčka... Točn tole, kar se zdajle kregate sem in tja, in not in ven... x:Dx  x:o)x , sem omenila kakšen mese al pa dva nazaj, pa je blo mislim v temi Po gaju. ...

Res je... se spomnim... To vse sem imela na umu tudi ob vseh srecanjih... Da morda kdo tudi zaradi tega ne pride...

Msilim, sploh ne zaradi fotk - hocem reci, pri fotkah sploh se nismo! x:Dx

Nekaterim se zdi morda ze to too much, da bi ga drugih 5 folka videlo! x:o)x x;)x

Picasso

Ker sem jaz pač jaz, pa ne znam in nočem blefirat, napisem stvari točno take kot so. Že po tem kar napišem (job, magisterij, dugačen otrok, obllačila ki jih nosim, glasba ki jo poslušam,- vse pač do neke mere specifično) bi me marsikdo lahko spoznal.

Zdaj pa bi se gor pojavla na primer še moja fotka. Že takrat sem rekla, da je moja dejavnost do neke mere javna, pa dosti nezdružljiva z LF, pa duhovnostjo. Bi rekli, če se mi je čisto zmešalo!!!!!

Uf, dobr da nisem mogla it na LNF Party! BI bla zdajle čist poškljocana... x:o)x  x:Dx  x:Dx

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Vidiš, to pa meni ne gre skupaj... praviš, da ne znaš in nočeš blefirat, pa da kar napišeš, da si to ti... potem pa, da to ni združljivo s tistim, kar si ti v javnosti...

Jaz sem tudi zelo 'javna'... kritične oči staršev, inštitucije, otrok... pa mi je to, kar sem tu, enako združljivo z menoj, kot vse tisto, kar počnem drugje...

Sicer čisto spoštujem, da nekomu pač ni do tega, da se razkriva z imenom ali celo fotografijo... o tem naj odloča vsak sam (vendar takrat, ko je čas za to).

x:)x x;)x

Ja pa si me!

Torej takole gre... o duhovnosti lahko govorim kolikor hočem, toda doma ali s prijatelji.

V poslovnem svetu pač ni kaj dosti prostora za to. V svetu številk in denarja se dogajajo drugačne scene.

"Duhovnost" skušam v ta svet prenašati z uporabo moralno etičnih načel, strpnosti, kolegialnosti in timskega dela. Sem ti do neke mere odgovorila?

Morda pa je moj življenjski smisel ravno v tem- da skušam tudi tem ljudem in temu svetu doprinesti nekaj svetlobe. Ali ti misliš, da bi bil efekt boljši, če bi še takšni osebki kot sem jaz odkorakali iz poslovnega sveta in se ukvarjali z "duhovnimi" ljudmi. Ker vic je najbrš v tem, da ti pač ne rabijo dodatne spodbude, ker jo imajo v sebi. Svet v katerem živim in delam pa jo mogoče potrebuje?

(Mi je zadnjič naša tajnica rekla: Vi ste pa res tako duhovno poglobljena oseba... :eek: xrolleyesx :vio: )

Sorry Mateja, mogoče moraš pa tudi kdaj kaj takega slišat!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

"Duhovnost" skušam v ta svet prenašati z uporabo moralno etičnih načel, strpnosti, kolegialnosti in timskega dela. Sem ti do neke mere odgovorila?

:palec:

misliš, da živim v vatki (ko praviš, da moram kdaj tudi kaj takega slišat) x:o)x x:Dx ...

saj tudi jaz ne hodim okoli vsa eterična in v nebo ozirajoča, ker mi je to mimo in niti malo duhovno! Sem pač pomislila, kaj je potem zate blef, ko si rekla, da si v javnosti nekaj drugega kot tu... pa vidim, da kar podobno razumeva 'biti duhoven' x;)x x:Dx ...

x:)x x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...