otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Se izplača prebrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Otozna, saj nisem komentirala samo tebe, takole sem povzela celo temo nekako...Da ne gre za to, da na vso silo brzdas karkoli in se zadrzujes...Da spustis, si das duska - ravno zato pa to potem lazje odpustis iz sebe.. ce ne, te skoz notri gricka to - to sem mislila...Pac - da custva jasno imamo, se jim tudi prepustimo, a se jim ne prepuscamo - nedolocnik... Ker to je problem tukaj - eni ne znajo nehati - nenehno podozivljajo to, morda tudi nekoliko uzivajo v obcutku zrtve - ker niso bili krivi, pa se jim to dogaja... Pa potem kar skoz rolajo v glavi to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Sej sem jaz tud povzela celo temo, ker sem imela občutek, da so nekateri že prerasli to čustvo, jaz pa se še vedno občasno obadam z njim . Tud jaz zamer ne gojim, niti sovraštva, še manj pa podoživljam jezo, se me prav hitro ne da razjezit, ko se me se me ful, pa preštejem do deset, malce zabemtim, se obrnem in stvar zaključim, ampak dejstvo je da jezo občutim, kot tud vse ostala čustva, razen sovraštvo, to pa ne, vsaj mislim, ker zarečenga kruha se največ poje,...LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aurora 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Yes Marša.... ,pa to je najbolj sproščujoča, zdrava reakcija,posebno še, če se konča s smehom! Uf, če se spomnim starih, morečih časov,ko sem čustva skrivala oz. jih zanikala....Skrivala jezo,da me nebi sovražili,skrivala celo ljubezen,da me nebi prizadeli...delala sem se močno, neobčutljivo, v resnici pa sem bila v sebi živa razvalina,saj so v menipotekale eksplozije bomb ,zapirala sem se pred vsem in tako so čustva vodila moje življenje, čeprav sem mislila obratno..... smilila sem se sama sebi-ubogi jaz :xx!: Sedaj pa ljubim življenje,sprejemam svoja čustva,jih spoznavam in jih celo ljubim, samo ,da mi sedaj,ko jih priznavam,pomagajo pri osebni rasti in ne ovirajo...Ko sem jezna ,si to jezo priznam in že je za polovico lažja in potem imam čas analizirat in se spraševat,iskati vzrok moje reakcije in tako jeza mineva in velikokrat se sama sebi nasmejim ob spoznanju,da sem v tistem,ki me je razjezil pravzaprav prepoznala sama sebe In kar je najlepše...odprla sem se ljubezni do vsega,do ljudi,do narave oz. ljubezni do življenja,spoznavanja življenja......in spoznanju,da če zaupam sebi,če spoštujem sebe.......mi resnično ni potrebno klečeplazenje po ljubezni drugih.... Lep dan,veliko ljubezni in smeha vsem ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 ...saj so v meni potekale eksplozije bomb ... Zelo dobro tudi jaz poznam tole - kaj pa mislis! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 velikokrat se sama sebi nasmejim ob spoznanju,da sem v tistem,ki me je razjezil pravzaprav prepoznala sama sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Misel je podobna kopanju vodnjaka:voda je najprej kalna,počasi pa se zbistri. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Ker to je problem tukaj - eni ne znajo nehati - nenehno podozivljajo to, morda tudi nekoliko uzivajo v obcutku zrtve - ker niso bili krivi, pa se jim to dogaja... Pa potem kar skoz rolajo v glavi to...Keller je (Osvobajanje od sebe, B. Pavko) to imenoval 'ranologija' ... zelo popularna religija zadnje čase ... in 'terapevti' uspešno prepričajo ljudi, da morajo ti (s terapevtovo pomočjo)ves čas kopat in brskat po sebi in preteklosti in v neskončnost podoživljat ene in iste 'rane'... :o|o: ... ---->> in svetuje, da se premakneš iz tistega, kar želiš ozdraviti/opustiti/preobraziti... kajti ničesar ne moreš spremeniti, dokler si v tej energiji (ker si v preteklosti, namesto v sedanjem trenutku)... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Mateja, na nekaj si me spomnila, pa sem šla in poiskala - Jutranjo meglico, prvi žarek, ki obsije hrib, smeh ptic mi spremenimo v breme, v vsakdan, ki je za nas le podoben prejšnjemu. To želimo, prevlada udobje pred strahom, ki ga povzroča neznano.Nekje v globini duše pa vemo, da si le ta želi odkrivati, raziskovati. Ostajamo v svoji lastni senci, predamo svoj list življenja vetru, ki ga vrtinči. In obžalujemo.Smo egoistična in sebična lupina, ki ne želi, da se njeno jedro, njen diamant sklesa in se prikaže v vsej svoji veličini in lepoti. In krivimo druge.Zakaj? Mar ne znamo sprejeti trenutka?Ne, ne znamo uživati v trenutku, ki nam je dan, temveč razmišljamo o tistem, ki je že preživet ali o trenutku, ki ga še ni in mogoče niti ne bo prišel. Sklenemo še en krog življenja, krog trenutkov. Nato pa razmišljamo o njih kot o najdragocenejšem zakladu.Vsaka duša je lahko vse tisto, kar hoče biti. Vsaka misel je vendar življenje. Ljubezen, strast, ponižanje, globina in plitkost. Predanost, zavezanost in beg. Beg pred občutkom moči in nemoči, postavljeno na tehtnico. Ko skrene s poti, duša joče, na ves glas, tiho v sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 jutranjo meglico, prvi žarek, ki obsije hrib, smeh ptic ...nekje v globini duše vemo, da si le ta želi odkrivati, raziskovati. ... da se njeno jedro, njen diamant sklesa in se prikaže v vsej svoji veličini in lepoti....vsaka misel je vendar življenje... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Mateja, na nekaj si me spomnila, pa sem šla in poiskala - Jutranjo meglico, prvi žarek, ki obsije hrib, smeh ptic mi spremenimo v breme, v vsakdan, ki je za nas le podoben prejšnjemu. To želimo, prevlada udobje pred strahom, ki ga povzroča neznano.Nekje v globini duše pa vemo, da si le ta želi odkrivati, raziskovati. Ostajamo v svoji lastni senci, predamo svoj list življenja vetru, ki ga vrtinči. In obžalujemo.Smo egoistična in sebična lupina, ki ne želi, da se njeno jedro, njen diamant sklesa in se prikaže v vsej svoji veličini in lepoti. In krivimo druge.Zakaj? Mar ne znamo sprejeti trenutka?Ne, ne znamo uživati v trenutku, ki nam je dan, temveč razmišljamo o tistem, ki je že preživet ali o trenutku, ki ga še ni in mogoče niti ne bo prišel. Sklenemo še en krog življenja, krog trenutkov. Nato pa razmišljamo o njih kot o najdragocenejšem zakladu.Vsaka duša je lahko vse tisto, kar hoče biti. Vsaka misel je vendar življenje. Ljubezen, strast, ponižanje, globina in plitkost. Predanost, zavezanost in beg. Beg pred občutkom moči in nemoči, postavljeno na tehtnico. Ko skrene s poti, duša joče, na ves glas, tiho v sebi.Ko se zavem, da sem se izgubil v produkcijsko, marketinškem stroju, pogledam nebo, oblake, sonce ali pa samo ptička na veji, pozebel list ali travo, zbudim se in čas se zaustavi.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 In potem se zopet Vojko zbudiš in se zaveš...da se moraš vklopiti v ta produkcijsko, marketinški stroj, če hočeš preživeti..... In spet ni časa za travo, rosno kapljo, meglico, pajkovo mrežo.... In to je začarani krog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Sanjalica, če res hočeš uživati trenutek jutranje zarje, ptičjega petja, pesmi vetra skozi veje, plesa palčkov in vil v jutranji meglici, potem boš to tudi doživela. "Nimam časa" je le izgovor lenuhov. Tudi med "produkcijskim" ali "marketinškim procesom" si lahko odtrgaš nekaj minut. Če že ne moreš v naravo, pa si privošči malo meditacije. V duhu se lahko prestaviš kamor hočeš, brez časovnih ali krajevnih omejitev. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 »Svet zaznavamo skozi prizmo svojih čutov,v prizmi pa se,kot je znano žarki lomijo in popačijo sliko. » Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 BorisM ampak še zmeraj raje "svet zaznavam skozi prizmo svojih čutov,v prizmi pa se,kot je znano žarki lomijo in popačijo sliko" kot pa brez čutov in s čisto sliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Verjamem Sanjalica,zelo pozitivno razmišljanje,ampak tistle prej ni bilo namenjeno tebi osebno,ampak tako nasplošno x!x Lep večer realno ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 BorisM nič ni "nasplošno".....skozi prizmo ali ne...VEDNO pa s čuti. Nemoj da mi mutiš :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 SANJALICA,kaj je tiste spodaj o mutenju izraz iz vašega konca Dobro sem se vsaj nasmejal in se še vedno smejim Saj si ti "faca",ki ji človek na lep način ne more do živega Skriti sovraštvo je lahko,lubezen teže,ravnodušnost pa najtežje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Kaj mi zdaj hočeš povedati.... Če ti napišem da mutiš...je to že malce "poslovenaćko" ker če ti bom napisala v našem izrazoslovju...boš ostal čisto ravnodušen...niti Sanjalo se ti ne bo...o čem ti govorim V rumenem tisku pa se ne najdem...sem le mislila, da je najtežje skriti...ker učke govorijo (ali pa kakšni smajliji).... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Trije vprašaji,torej čustVa danes prevladujejo pri tebi Glede rumenega tiska,kar povleci z miško čezenj,pa se prikazal tekst "Ne oziraj se odkod prihajaš,temveč glej kam greš." BEAUMARCHAIS Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Saj si ti "faca",ki ji človek na lep način ne more do živega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 BorisM sem rekla...da se ne najdem v textu...ne da ga ne vidim prebrat (sicer nimam očal na nosu, ampak ko kaj HOČEM...bodi brez skrbi, da tudi preberem) - tudi nadaljevala, da se z rumenim tekstom ne strinjam...moja teza: najtežje je skriti ljubezen. Hmmm da čustva prevladujejo danes Mogoče bi lahko...pa ne... Hmm da mi ne moreš do živega Vse kar me sestavlja...je še zelo živo... (razen proteze, lasulje, vsadkov...itd...itd ) tk da mi komot lahko prideš do "živega". Pokowc, ti se pa danes samo režiš Smešno župco papcal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 EJ, VEŠ, TUT Bors mi je tk reku, de se sam smejim, pač Škorpijonski dnevi, veš Sanjauca,si živa ,seveda si, pogrebi mau po seb, boš vidla, kaj se še skriva not Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Lahko je govoriti,kadar imaš kaj povedati,a težko je kaj povedati,kadar moraš govoriti. Eliot Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Nikoli ni človek proti človeku pravičen,niti kadar ljubi niti kadar mrzi! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.