borism 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 KAR NI PRAVOČASNO STORJENO,KOT DA SPLOH NI STORJENO. Indijski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Saj ljudje ne zblaznijo zaradi izkušnje današnjega dne, ampak zaradi obžalovanja nečesa, kar se je zgodilo včeraj, in strahu pred tem, kaj lahko prinese jutri. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 Če se ločiš od moža, se k njemune vračaj, če se zaljubiš v njegovegaprijatelja, se z njim ne poročaj. Turški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 Sredi starih prijateljev,Preizkušenih in pravih,Se ti spet mladost pojavi.Neguj prijateljstvo v srcu svojem –Novo je dobro, staro je boljše;Spoznavaj nove prijatelje,Toda ohrani stare:Prvi so srebro, ti drugi so zlato. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 Reci ženski, da je lepa, pa bo hitro ob pamet. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 OVČAR LJUBI VSAKRŠNO VREME Popotnik: »Kakšno vreme bomo imeli danes?« Ovčar: »Takšno, kakršnega imam rad.« Popotnik: » Kako veste, da bo vreme takšno, kot ga imate radi?« Ovčar: » Spoznal sem, gospod, da ne morem vedno dobiti tega, kar bi rad. Zato sem se naučil, da imam vedno rad to, kar dobim. Tako sem tudi prepričan, da bo vreme takšno, kakršnega imam rad.« Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Jaz imam tudi rada vreme. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Škorpijon ima strup v repu,muha v glavi, kača v zobu,hudoben človek pa v vsem telesu. Hundijski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Najbolje je izbrisati vso osebno zgodovino, kajti to nas osvobaja pred obremenjujočimi mislimi drugih ljudi… resnično mi je všeč ta dokončna svoboda, biti neznan. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Če osel ugrize psa, je treba oslu soditi,ker ga je ugriznil, ne pa psu, ker je bežal. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Ampak jaz se še vedno predajam čustvom, ne znam in nočem ničesar zatirati v sebi ali spuščati skozi, sem se pa naučila v vsem videti kaj lepega, v vsaki zadevi kaj dobrega zame, zato jezna nisem praktično nikoli, niti zamerljiva in tudi sovražim nikogar. Vsak ima svoj prav in če meni kaj ne ugaja se enostavno umaknem. Ne morem brez čustev. So del mene. In niti nočem biti brez njih, čeprav se zavedam, da bi velikokrat kakšen dan brez čustev bil lažji dan. Zadnje leto se učim umika. Ko začutim, da sem nekomu v žalost, razočaranje, nejevoljo, da se kdo čuti do mene obvezen, da koga iritiram...se umaknem. Prvi trenutek mogoče rahlo žalostna, vendar potem v navezi z razumom ugotovim, da je to edino prav. Škoda moje energije. Mojega sekiranja in iskanja resnice... Kajti resnici sta vedno vsaj dve... In znotraj vsake resnice sta vsaj še dve resnici in znotraj nje spet dve... Nek moj moto je ... če ne morem biti v veselje, nočem biti v žalost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Nesreče prihajajo iz ust, bolezni vstopajo skozi usta Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Kok "pozabit" slabe stvari? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Kok "pozabit" slabe stvari?Odmisli čimprej, čimbolj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Ja, samo KAKO? Ko včasih kr derejo nazaj? :xx!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 To si ti samo domišljaš, res pa je da moraš biti močna, enostavno ne dovoli jim x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Težka situacija. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Mushi iz vsake situacije se najde izhod, mogoče še enkrat analiziraj in premisli....za naprej pa samo pozitivno misli....lep dan ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Pa še pozitivne čestitke ob 800- tem kliku x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Ej boris... ma brezveze... sam tolk da rečem.. verjetno je problem v tem.. da tolkrat analiziram in razmišljam... če bi vedela... kaj bi pol blo.. pa nisem... in jst se nekak ne morem sprijaznit in me še kr boli.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Mushi, če te kr boli, pa le nekaj ukreni zaradi sebe x!x Bolečina je sorazmerna šibkosti duha. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Nek mož in njegov pes sta hodila po cesti. Mož je užival v razgledu, nakar je ugotovil, da je mrtev. Natanko se je spomnil, kako je umrl in spomnil se je, da je tudi pes, ki ga je spremljal, že nekaj let mrtev. Zanimalo ga je, kam ju pelje pot, po kateri sta šla. Čez nekaj časa sta prispela do visokega zidu iz belega kamna, ki se je vil ob cesti. Na vrhu dolgega hriba je bil zid prekinjen z visokim obokom, ki se je bleščal v soncu. Ko je stal pred obokom, je v njem videl prelepa vrata iz biserov in cesta, ki je vodila do vrat, je bila iz čistega zlata. S psom sta se približala vratom. Ko sta se približevala, je mož opazil nekoga za mizo ob vratih. Ko je bil zadosti blizu, je vprašal: "Oprostite, kje pa sva?". "To so nebesa, gospod," mu je odgovoril drugi možakar. "Wow! Ali mogoče imate imate malo vode?" je vprašal mož. "Seveda, gospod. Kar vstopite in takoj vam bomo postregli z mrzlo vodo," mu odgovori in vrata so se pričela odpirati. "Lahko moj prijatelj tudi vstopi?" pravi mož in pokaže na psa. "Žal gospod, a ne sprejemamo domačih živali." Mož je pomislil za trenutek in se nato obrnil, se vrnil na cesto in nadaljeval pot s psom. Po dolgi poti na drugem visokem hribu sta prispela na prašno cesto, ki je vodila skozi vrata, ki verjetno nikoli niso bila zaprta. Ograje okoli vrat ni bilo. Ko sta se približala vratom, sta notri videla moškega, ki se je naslanjal ob drevo in bral knjigo. "Oprostite!" je zaklical mož bralcu, "Ali imate malo vode?" "Seveda. Tam je pumpa s čisto vodo." je pokazal na kraj, na katerega se ni dalo videti z zunanje strani vrat. "Kar naprej." "Kaj pa moj prijatelj?" je popotnik pokazal na psa. "Ob pumpi bi morala biti skleda." In popotnika sta vstopila. Res sta našla staro pumpo in ob njej skledo. Mož je napolnil skledo in najprej sam popil vodo, nato pa je dal vodo še psu. Ko sta se odžejala, sta se vrnila k moškemu ob drevesu, ki ju je sedaj že čakal. "Kje pa smo?" je popotnik vprašal. "To so Nebesa," je bil odgovor. "No, to pa je cudno," je rekel popotnik. "Tudi možakar dalec nazaj je povedal, da so tisto Nebesa." "Ah, mislite tisti kraj z zlato cesto in bisernimi vrati? Ne, tisto je pekel." "Ali vas ne razjezi, da se oni sami oklicujejo za nebesa kar tako?" "Ne. Saj razumem, zakaj tako mislite, a mi smo prav srečni, da nam izločijo ljudi, ki bi zapustili najboljše prijatelje." Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Če dolgo živijo skupaj, se živali vzljubijo, ljudje. zasovražijo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Trudim se, resnično se trudim jezo, žalost in strah prepustiti ali spustiti skozi sebe, da se me ne dotaknejo, pa mi ne uspeva. Včasih se vprašam zakaj, ker niti malo ne želim delovati zagrenjeno, utrujeno, brezvoljno, pa pride trenutek, ko bi vse nekam poslala in odšla. takrat sem jezna in v jezo si v tistem trenutku dovolim. Bolj kot z jezo imam problem s strahom.ko mi stisne grlo, ko se čisto potiho priplazi v moje mize. jezo lahko preobrazim, se pomirim, pogledam stvar iz drugega zornega kotu, strahu pa ne znam, postaja vse večji in :xx!: Ampak otožna bo premagala tudi to, sicer pa sem človek mar ne... Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Otožna, strah te pa zares ne sme biti, življenje ti nudi točno take priložnosti, ki so primerne zate in ki te bogatijo. In z vsako priložnostjo, ki jo izkoristiš, postajaš močnejša in modrejša. Vsemu si kos in tega se zavedaj v vsakem trenutku Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.