El Nino 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 F... You, mislim da je to prva uradna žalitev, heh še osebo morem dobit, ampak pripište zraven svoje ime al pa ime najljubšega soseda sosede Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Evo pa še ena žalitev. Aakhut to bo sigurno žalitev, za tebe. Aakhut ti si bil član komunistične partije, tvoj dober prjatu je bil Tito in še danes žaluješ za bivšo Jugo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Je Marsa rekla, da se ne smemo prepirat - ampak žalimo pa lahko! Daj idi v KuRaC! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 dej pomir se (grdi) rachek.... 666 nartabltanesramnih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 A, res............po štajercih bi kozlali ? No, saj za vsako tazadno izdelujejo sekrete, mislim, da tudi močvirniške..........kazen sledi.....!!!! Od zadaj bi ? pred oči se mi prikaži ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 dej pomir se (grdi) rachek.... Zakaj pa to ? Kaj ti zgledam "nepomirjen" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 hehea glede na ushesa? 666 zlobkotou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Jaz sem prvi vprašal (kontra vprašanje ni odgovor) ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 ja...glede na ushesa....zadovoln?upam, de ne.... 666 zlobijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Aha, zdaj bolje razumem .... ja, no, pa ni tako ... Sem čisto pomirjen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 komur pozno pride, dlje uzhiva.... 666 zlobcou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Sure! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 heheza pljuvanje so shtajerci prikrajshani....oni shpukajo kar mirno pljuvanje po shtajercih, nazaj tako ali tako ne morejo....hehe :xx!: glej aakhut- taki pa ste žabari ko se vračate s fuzbala Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 nord....na fuzball tko sam chefurji hodjo... 666 zlobijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Če bi bilo to res, aakhut, Green Dragonsi ne bi obstajali. Pa Viole tudi ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Mick, na Einsteinovo relativnostno teorijo si me spomnil. Takole gre pouk: "Če ti vtakneš svoj nos v mojo rit, imava, absolutno gledano, oba nos v riti. Ampak relativno sem pa jaz na boljšem". Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2003 iz litlma v BIGma... CHE SO DEJAVNIKI DVEH CHLOVESHKIH POLOZHAJEV V RAZLICHNIH OKOLISHCHINAH CHASA IN PROSTORA BISTVENO ENAKI, NJUNI VSOTI NE MORETA BITI BISTVENO RAZLICHNI... 666 nagajivchkou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 No, to pa morm stari majkici povedat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2003 evo... zdej pa she MICK v BIKC-a.... 666 zlo-zlo-zlobijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 .....tu nekaj ne špila .....aakhut še sam 664 zlob-ijev Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2003 bemu BIKC....ti vse opazish tadrug je sheu protestante gledat 664 -ou....+2 naokoli -ka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 Evo še ena žalitev za tebe Aakhut . Koliko časa si bil član Zveze komunistov Aakhut pr' tisti slikci k' si jo prpopal gor, se lepo vid kako te jaz j. v dupe Primer zelo hudih žalitev . Na žalost ta dogodek je resničen : http://www2.arnes.si/%7Eghorva1/fore/AMZS.wav prižgite si zvočnike Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.