Skoči na vsebino

Kultne pc igrice....

aakhut

Recommended Posts

• Komentarji 95
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

fantje med 11. in 12 letom hehe, točno kaj ni tista igrica omejena samo nad 16 let..... (kje je spet tisti smeško z maršinim prstom) hehe, aakhut QUAKE 2 je legenda, Quake 3, je za amaterje in raverje,..... hehe, precej modifikacij sem sprogramiral za Q2 Hl in eno za Q3, hehe, tko da najboljša igrica je Action Q2, sicer pa Simsi so tud dobri ja dokaj zabavni sam postane človeku dolgčas..... v pomenkanju resničnejšega življenja ....

Tko da kultna je Q2, pa sploh vse od IDja, odlično pa se prodajajo simsi zadnje čase...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

elNino....bi ti men....tkole med frendi ......zrihtu dvojko?

k jst revchek je nimam....

smo pa mel v K4 za BREAK21 hekneno trojko....smo dal na zidove ceu program, pa folku v sajberkafeju chelade, pa so chist norel x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec: se toplo priporocha x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hehe, ja hm nimam na cdju, v bistvu komplicirana možnost, k mam sam na disku, sem tisto programiral par let, od 97 naprej, skor vsak mesec kaj dodam, življensko delo pravzaprav, pa če nisem celo nekoč mel na cdju, hm čak mal čak mal tle mam celo pekač, na bratovem računalniku,.... morda pa bi se dalo zmenit da ti tole pošljem, dobiš še pred novim letom (tak datum ki se ga lahko držim, mam vse mogoče zdajle, ne vem kdaj bom spet na tem računalu in tako naprej, ampak zaenkrat če ob tko naprej, naslednji teden, pogruntam kaj rabiš, pol pa magar če si z ljubljane dostavim osebno, (če najdem) čene vtaknem na pošto pa naj leti okrog, če maš pa adsl, pa je možnost da zazipam in ti pošljem po kosih :) hehe, ultra možnost.....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Dbest tema, Aakhut, kljub temu, da sem totalno neinteresent in tudi aberveznik tule...

Tim igra vsega boga, potem pa mi vse zamrzne tule... Sicer pa se tega ne vem, katera je zdaj zakon in vse...

Ampak stekam gust - ce bi kaj, bi drajvala F1 ali kaj podobnega, pa bi ruzhila po robnikih, ali pa rally, pa po blatu, sem videla pri frendu pa se navdusila... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Quake II, III mi ni glih tko všeč, Collin McRae 2 in 3, Red Alert 2, GTA 1, Alpha Centuari, Apache Longbow 1, Wolfenstein najnovejša verzija in starejše verzije, Doom 1 in 2, Duke atomic version... pol se pa že konča.
Ja sam ka mali pao s lipe

x;)x Fantje med 11 in 12 letom so nori na igrico GTA-Vice city! Meni pa se zdi kruta in nasilna! :xx!:

Ja, in to izvem šele sedaj, jaz sem jo zadnjič sodelavčevemu sinu instaliral (se ni niti 10). :o|o:

Nox in Warcraft III (obe: Reign of chaos in Frozen throne), Quake I ,2jka je tudi bla okej, samo sem jo obrnil v enem dnevu. V multiplayerju ne igram, ker sem preslab pa mi hitro po egotu rukne. x:Dx Bolj me privlačijo pustolovščine - raziskovanje pa to ... x:Dx

Ja, jaz tud nisem preveč mahnjena na igrice, saj v osnovi sicer sem, samo če bi se jaz lotila igric, mi za nič drugega ne bi ostalo časa, tako da si sem in tja privoščim tetris, da me ne potegne v computer xracx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hjajajaj, nič, morem priznat da odkar igram kitaro zelo trpi moje igranje računalniških igrc.. (druga taka prelomnica je bila ko sem začel punce lovit ;) :palec: x:px , zdaj pa še faks in to mi sploh ne paše več, edin kar še igram je NFS5 Porsche Unleashed... huda dirkačina....., ampak še to tko eno dirko na dan, ne več..... računalnik je sam še za na lunin net pisat pa za komade snemat, pa hm jasno, gret sobo....

HEhe pokowc, to je ful dobra zadevca, ja ampak ni kultna pc igrca.... lepo prosim, Nič, bo treba narest lunino tekmovanje v kultnih pc igrcah..... ene par jih zberemo, najbrž bo to ena streljačina in ena dirkačina..... hm hehe, .... Hm aakhut, kakšen mail maš, ti pošljem zadevo po kosih, hm kolk velik mail maš sploh ?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...