aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 NEVERHOOD QUAKE III Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Monkey Island ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 fantje med 11. in 12 letom hehe, točno kaj ni tista igrica omejena samo nad 16 let..... (kje je spet tisti smeško z maršinim prstom) hehe, aakhut QUAKE 2 je legenda, Quake 3, je za amaterje in raverje,..... hehe, precej modifikacij sem sprogramiral za Q2 Hl in eno za Q3, hehe, tko da najboljša igrica je Action Q2, sicer pa Simsi so tud dobri ja dokaj zabavni sam postane človeku dolgčas..... v pomenkanju resničnejšega življenja .... Tko da kultna je Q2, pa sploh vse od IDja, odlično pa se prodajajo simsi zadnje čase... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 elNino....bi ti men....tkole med frendi ......zrihtu dvojko?k jst revchek je nimam.... smo pa mel v K4 za BREAK21 hekneno trojko....smo dal na zidove ceu program, pa folku v sajberkafeju chelade, pa so chist norel se toplo priporocha Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 aakhut QUAKE 2 je legenda, Quake 3, je za amaterje in raverje,..... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 hehejebiga....che si prestara, de bi musko shtekala.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 hehe, ja hm nimam na cdju, v bistvu komplicirana možnost, k mam sam na disku, sem tisto programiral par let, od 97 naprej, skor vsak mesec kaj dodam, življensko delo pravzaprav, pa če nisem celo nekoč mel na cdju, hm čak mal čak mal tle mam celo pekač, na bratovem računalniku,.... morda pa bi se dalo zmenit da ti tole pošljem, dobiš še pred novim letom (tak datum ki se ga lahko držim, mam vse mogoče zdajle, ne vem kdaj bom spet na tem računalu in tako naprej, ampak zaenkrat če ob tko naprej, naslednji teden, pogruntam kaj rabiš, pol pa magar če si z ljubljane dostavim osebno, (če najdem) čene vtaknem na pošto pa naj leti okrog, če maš pa adsl, pa je možnost da zazipam in ti pošljem po kosih hehe, ultra možnost..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 hehe... ADSL na razpolaganju... (sej bi ti tut dau, sam pol bojo spet kle ene insinuacije padale ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ti kar dej , boš tko ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 sm vedu...prec se ena obregne.... (pa zih de se bo she kera :xx!: ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Dbest tema, Aakhut, kljub temu, da sem totalno neinteresent in tudi aberveznik tule...Tim igra vsega boga, potem pa mi vse zamrzne tule... Sicer pa se tega ne vem, katera je zdaj zakon in vse...Ampak stekam gust - ce bi kaj, bi drajvala F1 ali kaj podobnega, pa bi ruzhila po robnikih, ali pa rally, pa po blatu, sem videla pri frendu pa se navdusila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Quake II, III mi ni glih tko všeč, Collin McRae 2 in 3, Red Alert 2, GTA 1, Alpha Centuari, Apache Longbow 1, Wolfenstein najnovejša verzija in starejše verzije, Doom 1 in 2, Duke atomic version... pol se pa že konča. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Need 4 speed Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Fantje med 11 in 12 letom so nori na igrico GTA-Vice city! Meni pa se zdi kruta in nasilna! :xx!:Ja, in to izvem šele sedaj, jaz sem jo zadnjič sodelavčevemu sinu instaliral (se ni niti 10). :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Nox in Warcraft III (obe: Reign of chaos in Frozen throne), Quake I ,2jka je tudi bla okej, samo sem jo obrnil v enem dnevu. V multiplayerju ne igram, ker sem preslab pa mi hitro po egotu rukne. Bolj me privlačijo pustolovščine - raziskovanje pa to ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Rally, dirke pa to!!! Monaco je moj, Lancia Delta trrrgaaaa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Commodore 64 ja ... Last ninja pa The great Giana sisters ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 ...morda samo wolfnštajn˝prvi kt drughi, hmm tut jest jaa tetris, pa podobne tarče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Ja, jaz tud nisem preveč mahnjena na igrice, saj v osnovi sicer sem, samo če bi se jaz lotila igric, mi za nič drugega ne bi ostalo časa, tako da si sem in tja privoščim tetris, da me ne potegne v computer Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Ja zaenkrat je pri meni v vrhu še vedno DeusEx, potem pa pridejo za Enter the Matrix, počasi še ostale lp Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Hjajajaj, nič, morem priznat da odkar igram kitaro zelo trpi moje igranje računalniških igrc.. (druga taka prelomnica je bila ko sem začel punce lovit , zdaj pa še faks in to mi sploh ne paše več, edin kar še igram je NFS5 Porsche Unleashed... huda dirkačina....., ampak še to tko eno dirko na dan, ne več..... računalnik je sam še za na lunin net pisat pa za komade snemat, pa hm jasno, gret sobo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 tu maš kultne igrce http://www.pileofcrap.org/Eh/swf.php?swf=f...ckhergently.swf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 HEhe pokowc, to je ful dobra zadevca, ja ampak ni kultna pc igrca.... lepo prosim, Nič, bo treba narest lunino tekmovanje v kultnih pc igrcah..... ene par jih zberemo, najbrž bo to ena streljačina in ena dirkačina..... hm hehe, .... Hm aakhut, kakšen mail maš, ti pošljem zadevo po kosih, hm kolk velik mail maš sploh ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2003 dej ti raj zadevshno zapech....k si itaq u lj, pa se dobiva... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.