El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Ok kul, ni blema, jaz tukaj bratcu sunem pekača.... (še opazil ne bo razlike, med običnim CD-rom..om)... pol ko bom mel cd v roki pa začnemo komunicirat, lohk mi pa pozvoniš na mobi da bom vedel tvojo številko... da te pokličem pol v ljubljani jst mam 040 218 390 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 MEN SO NAJBOLJŠE GRAND THEFT AUTO III , MIDTOWNMADNES 2 , COLIN MCRAE RALLY 2.0 , NEEDFOR SPED III...... PA TKO Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 ohoho... jz pa bl PS2...ampak na PC ju pa igram en star final fantasy... zabavno... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Sploh ne igram nic Sem si sicer instalirala The Sims , ker so vsi hvalili, ampak se nisem lotila se...se mi ne da.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sploh ne igram nic Sem si sicer instalirala The Sims , ker so vsi hvalili, ampak se nisem lotila se...se mi ne da.... kerga pa del mislm js ga bom tut kupu!!!!!!! Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 jaaaa the sims, ne vem kaj je z mano pa s to igrco, sploh zdej k so the sims 2 vn prišli. noro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Pa še tukaj nekaj o pc igrah ... Kultne pc igrice.... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>jaaaa the sims, ne vem kaj je z mano pa s to igrco, sploh zdej k so the sims 2 vn prišli. noro Jaz mislim, da mam prvi del Niti nisem se probala...moram zacet enkrat...nisem igrala taksnih igerc ze ene 8 let Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 No, tudi za igrice ma vsak svoj okus Jaz ne bom itak nobene ( razn simsov) sprobala, ker me ne zanimajo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 hej michelle raje si zrihti sims 2, je 100krat boljša , čeprov itak tud sims 1 sam, če enkrat sprobaš ta nove... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Prej sem zelo rad špilal Quake 2. Dvojka je najboljša verzija. Collin McRae, Red Alert, GTA I. Zadnji dve leti ali pa leto in pol se mi ne da več igrc špilat. Se mi zdi ena velika izguba cajta. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Prej sem zelo rad špilal Quake 2. Dvojka je najboljša verzija. .... .... ... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Ma ni drugih iger, kot Quake2. Je obstajal čas pred Quakom 2. In obstaja čas po Quaku2. V službi se zmeraj na tak način pogovarjamo. Če omeniš kakšno igrco, rečeš da je bila ustvarjena pred Q2, ali pa po Q2. Neki prbližn tko k' pred Kristusom in po Kristusu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 je blo v "kultnih PC igrcah" kr neki govora o tem 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 No pol je to blo pobrano od tukaj. Tist mitraljez je bil res kulski. Sam hitr ti je metkov zmanjkal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Umro heker i otis'o u pakao. Poslije nekoliko dana zove djavo Boga i pita ga: Do djavola, sto ste mi to poslali umjesto covjeka? Razbio mi sve kotlove, podavio sve djavolcice a evo vec treci dan trci po hodnicima i vice: "Gdje je prelaz na slijedeci nivo?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Ok mene pa zanima če ma kdo od vas doma The sims 2?Pa tudi lahko napišete ktere so vam ble do zdaj najbolj pri srcu Ajde Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Kultne pc igrice.... PC IGRE Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 sem šel na iskalnik, pa mi je izpisalo tidti trapasti pujs meseca x!x V samoobrambo to govorim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Jaz imam enko na racunalniku ( po ne vem koliko letih spet igrica), pa se je se nism lotila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 mam dvojko... vsekakor najboljša pc igra kdajkol, sploh zdej ko je v 3d formatu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Sims2, imam, dobra igrica Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 če je pa tok hvale jo bo pa treba nabavt. sam kdaj bo pa cajt za igranje pa ne vem. sva se z bratom lotla final fantasy. in sva odigrala 7 in 8. 9 se nikjer ne dobi... tko da greva zden na 10. ta bo pa na ps2. sam me nekak simsi bl vlečejo. sam itak nimam cajta. že tko sva se z bratom lovila... recmo da je blo 2x na mesec. hm... služba, šola, igrce,... kje je pa cajt za kšnga deca? hja... ajvek ajvek!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Trenutno imam samo Warcraft 3, oba dela, ROC in TFT, vendar večinoma igram TFT. Drugače pa si bom kmalu instaliral tudi Worms Armagedon, pa Quake 1 in 2 sem nekoč nabijal ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.