aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 warcraft Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 očitno so ti ble enke všeč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 hi hi hi jz bi tud. doma bi bla par dni pa delala nč... igrala igrce... gledala filme... pa en bi mi kuhu... majka! sam za to mi je res škoda dopusta.... pogrešam cajte .... k sem v redno šolo hodila... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Ne vem, če je kdo že prej omenjal... SUPER MAHJONGG. Vedno bolj me zasvaja... Kdo pozna in igra? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej tudi jaz. Šele zdaj vidim, kako fajn je bit študent. Zdej mam pa sploh krizo, ker imam redno službo pa še 2 diplomi za napisat. Ne vem kako bo. Ampak kako igrico bi pa vseeno ... eh ne govor... služba, predavanja, učenje, izpiti, frendi.... zmanka cajta še za kej druzga... sem pa tja še kšn film pogledam, k si ga zdownloadam.... in življenje teče... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če je kdo že prej omenjal... SUPER MAHJONGG. Vedno bolj me zasvaja... Kdo pozna in igra? nisem še slišala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 sem jo njadla... čak da probam.... zgleda zanimiv Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 NFS Underground 2 vum vum swosh Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 tale mahjong je kr luštna ja... tkole mal za čas preganjat... NFS pa itak vsi igrajo razen mene.... men tele z avtorčki niso tok Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če je kdo že prej omenjal... SUPER MAHJONGG. Vedno bolj me zasvaja... Kdo pozna in igra?Jaz imam instalirano, igram pa tu in tam. Dolgočasno. :xx!: Verjetno pa bom igral tudi najbolj pričakovani MMORPG na tem planetu trenutno, World of Warcraft, nadaljevanje serije Warcraft. @Aiwa: se pomerima na Eskalaciji (ali na battle.net-u, ce imas originial) v Warcraftu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Mela Sims 2 pa je preveč štekal, se mi potem ni dalo več igrat. Nino, NFS Underground 1 in 2!!!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 same take stare Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>@Aiwa: se pomerima na Eskalaciji (ali na battle.net-u, ce imas originial) v Warcraftu? kwa jz šele zdej vidim!!! ja ne vem... nimam jz originala... sploh pa mam samo dvojko... ampak drugač bi blo pa zelo zabavno... hi hi hi sploh proti men igrat k sem tak lolek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Takole bajdevej imamo tu na LNF eno temo "PC igre", ki je bila odprta 1.12. lani. Sedaj imamo torej dve. Eno frišno po eno še bolj frišno. A ne bi raje malo pogledal?! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 ja zdej smo se v tej začvekal, pa če marso mot nej prkluč. sej se tko frišne stvari pogovarjamo in menmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Pa se vam ne bi bilo treba v tej temi začvekat, saj vam je Tina ustrežljivo posredovala linka na dve že odprti podobni temi čisto na začetku, samo po stari navadi se podane linke veselo ignorira. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Jah tako se to dela Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 matr, World of Warcraft beta verzijo sm zamudu, k je bla zastonj...a kdo igra Anarchy Online?čudno mi je, da noben ni omenil legende Age of Empires, sploh pa Prince of Persia...Gta serija je tudi hudo dobra, najbolj nasilna pa je definitvno Carmageddon, kjer je bilo glavno gazenje pešakov z avtomobili...a je kdo tudi rad igral Diablo? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Quake 2... za vse hardcore strelce... hihi...Age of Empires 2, za strategeNfs underground 2, za ljubiteljske dirkače... Dungeons & Dragons... ni lih računalniška ampak računalniki pomagajo... za tiste tnartabol hard igralce hihi jeah jeah Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Joj te igre ko jih naštevate so mi žist neznane :xx!: Kaj pa kdo igra black & white?Pa kaki NSF underground 2 razen ELNinota? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 AOE, SSX, Final Fantasy, warcraft,...Zdej iščem nekoga, ki bi mel AOE-the age of mythology. Ma kdo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>warcraft, Half life pa to mendra že ni neznano. NFS pa itak d best! Čeprav me malo moti, da si moraš avto "frizirat". To mi je krneki, vsi tisti vinyli in to ... hihi lih to je tadobr del js takle avtorček zrihtam ;) vum vum pol pa butneš not še Turbo jeah jeah zwiz... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A to je kakšen expansion za Age of empires ali misliš prav špil Age of mythology (tega imam)?Ja, tega! Sam najbrž kopija ne pride v poštev, da bi prijela, a ne? Bi bilo treba original nabavit.Kaj pa Ceasar? Je glih taka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Jaz mam kopijo the age of kings, ampak na XPjih mi ne prime, na 98 pa ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Si poizkusil patchati ? http://www.download.com/Age-of-Empires-II-...5-10237829.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.