Skoči na vsebino

Kultne pc igrice....

aakhut

Recommended Posts

• Komentarji 95
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zivjo

Nism vedel da na LN tud o igrah.mmmm.my field!

Prvo me zanima WoW. Jo je kdo igral in zaboga kje se kupi igro? Pri nas seveda.

Men najljubse po obdobjih

Ko sm bil se mini: manic miner, tetris, cats, pssst,digger, vse sierre PQ,SQ,LSL(noro pogresam), hahaha, ma ta nostalgija

Zdj pa mesano: Coduo, Sof2 -legenda, ki ne mine(internet only), Half life2-cist prevec napsihiran, nfsu2-hit minil, vse Warcrafte,Grand thefti (komaj cakam SA), Splinter cell!, Star wars KOTOR...

AJA Obstaja en miselni spil, ki cist neveren: si krogla ki jo furas po platformah raztrescenih po 3D prostoru, ko prides na konec platforme, se vse zasuka in kar je blo prej na glavo je zdj prav. Moras prit iz ene platoforme na drugo stran prostora. Zadeva te cist zasvoji.

Če kdo ve naslov bi bil zelo vesel, ker sem pozabil kako se ji reče. Je pa že starejša. nekaj let

lp

Deli na socialnih omrežjih

Precej dobra igrca se men zdi Live for Speed (igro se zastonj-demo :O: lahko potegne s strani Live for Speed). Za legendarno se sicer po mojem ne kvalificira, ker je preveč neznana in zelo zahtevna x:px .

Sicer pa - če bo komu všeč naj mi napiše, pa lahko postavim server za igranje prek interneta (je precej bolj zabavno).

Je pa ne priporočam ljudem z manj živci, ker prvih nekaj ur ne bo sprostitev (prej nenamerne vragolije za volanom x:Dx )

Še nekaj praktičnih navodil za potencialne zasvojence: zavija se najlažje z miško, za začetek je avtomatski menjalnik zelo dober, ročna zavora je na cesti neuporabna, za reli pa kar precej.

chameleon

x:Dx

Komaj še dihamo. :V:

Moj frend ima pa original amigo 4000 doma. Ko sem bil majhen jo je dobil. Kaj je blo to takrat noro. In je še danes v bistvu. Kaj bi se šele zgodilo če ne bi kapitalizem povozil idejo. PCji dans ji ne sežejo niti do kolen.

Kurchev MicroFuck je vse zajebal.

:palec: x:Dx

• 2 weeks later...

Ravno naročil World of Warcraft.juhu.

Kar sem do sedaj prebral je čist noro. Več tisoč ljudi na enem serverju. Kontinetni, mesta, zmaji, čarovniki, duhovniki, šlrati, vilinci...vse prepleteno v veliki pravljični svet. Lahko igrate mal bl bojevniško varianto ali pa greste le živet v svet in razvijate svoj karakter, kupujete, se pogovarjate ob ognju, potujete in raziskujete.

Če kdo to igra bi rad vedel.

x:)x

• 4 weeks later...

Ja duško, jaz igram WoW. Me je kar zasvojilo ... napredujem pa bolj počasi, ker ne igram ravno dosti in intenzivno, pa ob ponedeljkih in sredah imam predavanja za alpinistično šolo. V bistvu se mi zdi precej žalostno, da toliko energije posvečaš temu, da si v dveh tednih level 60. Pa to so ja mladi ljudje, od 12 let naprej, pa tam do 20. Starejših nas je zelo malo. Jaz sem po 6ih tednih level 37 - s tem, da sem do 30 porabil nekje 4 tedne ... lvl 10 pa sem bil že prvi dan.

Drugače pa večina slovencev igra na strežniku Daggerspine. Jaz sem level 37 Nigt elf druidka, nick pa imam Redcat, član guilda Trully loyal. Bom še enkrat pripopal sliko svojega characterja.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
jaz pa full sanjarim o the sims 2 university :inlove: joooj komi čakam počitnice, potem itaq razturam to :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

oj.

ful sem preigrala diablota II z ekspenšni (lords of destruction mi je bil najbol), pa malherose (2. 3. 4.)

zdej (po 100 letih !!!) sem končno dobla disciples II (elven golden pack - uauuuu)

nfs mi je 1ka 100x boljš (no ja neki je izboljšau pri autih pa grafiki pr dvojki, sam res se mi ne da ganjat po mestu pa iskat dvoboje pa delavnice)

collin McReja bi rada dobila....

pa za 5 min (pol jih pa ceu popoldne igram) prav pridejo zuma, inspector parker, KURE !!!!! (moorhuhn), včasih tud Mahjongg, do pasjanse me pa sploh ne smete pustit ;)

na netu pa kings of chaos - tekstovna pa kul - glih prov strategije pa ne preveč

Psiho, ane? :D

Prisegam na Unreal Tournament 2004! Čisto necenzurirano klanje. Samo imam kopijo, pa ne morem preko neta špilat - nimam kode. Je kdo za LAN party?
Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!!

• 2 months later...

Evo, poskusila sem igrat Simse. Zgradila sem eno hudo hiso, se malce igrala z njimi in potem mi je ratalo dolgcas x:Ix Niso igrice zame...

Ceprav je precej simpaticna in imam luskano famijco tam x:Dx

Mal so blesavi...to metanje hrane po tleh, pa skos zaziganje... x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Tkole. BUSTED!

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...