zdravje 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Zdravje je človeško največje bogastvo,zato je to vrednoto potrebnoceniti,saj je ob rojstvu dana skoraj vsakemu človeku.Vendar vsak človek mora s časoma telesu priskočiti tudi na pomoč,da preprečinapade na organizem,ki jih počnejo zunanji dejavniki.Prilagam naslovstrani,na kateri si lahko ogledate naravne pripomočke,ki omogočajoohranitev zdravja,saj preprečujejo zunanjim dejavnikom napade na telo.Stran se nahaja na naslovu:http://www.zdravje.ilirija.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 In jaz prilagam še eno novo znanstveno odkritje v slovenskem prostoru http://www.bion.si/index1.html Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 In jaz prilagam še eno novo znanstveno odkritje v slovenskem prostoru http://www.bion.si/index1.htmlZdravo, Mateja in lepo 2004. ti želim. Ali si preizkusila te kapljice, kakšnega so kaj okusa, če odmisliš alkohol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Živjo Stane ! Kapljice sem dala mami, sem jih jasno poskusila, veš, da sem jih, firbčna, kot sem ... težko je odmislit alkohol, ker je najmočneje, kar sem začutila, ko sem jih dala pod jezik... ampak...na koncu, pa so menda celo malo slane ... zdaj pa sem se spomnila, ko sva že na liniji, da sem pred kratkim kupila eno novo Avonovo kremo za obraz in sem opazila, da ima slan okus... ( BTW - tisti slani napitek z limono je, če nič drugega - zelo osvežilen in okus mi prav sede ) Vse dobro v l. 2004 tudi jaz želim tebi in tvojim najdražjim No, tele biokapljice so rezultat novih odkritij v zvezi s 'spominom vode'... kar je najbrž že splošno poznano novo odkritje v svetu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Hvala za hiter odgovor, ves vodni spomin pa ne more biti druga kot originalna ali umetna biokoda. Sol pa boš zasledila v vseh novejših kremah kot minerale morja Me veseli, da ti prija moj original. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Hmmmm... o dodatkih h hrani sem že razmišljala in zaenkrat jih ne jemljem... khm, aja, razen lecitina v granulah in pivskega kvasa, ker ima na ta način solata neprimerno boljši okus (in ne zato, da bi hotela imet dodatke lecitina in pivskega kvasa) s prijateljem sem debatirala o tem, pa tudi z mamo sva se pogovarjali o tem (medicinska sestra), pa se mi nekak zdi še najbolj logična tista misel, da telo dobi vse, kar potrebuje, preko hrane... v kompletu z vsemi drugimi sestavinami, ki so potrebne, da se določeni minerali, hranila, etc. sploh razgradijo v našem telesu in absorbirajo... ne vem, o tem nisem kaj preveč podkrepljena, tako da bom vesela razlage s strani koga, ki je bolj podkovan na tem področju do takrat pa lep pozdrav, Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Seveda, le da moraš med naravno hrano vključiti tudi naravno zdravo sol in jo uporabljati tako, kot ti pravim.Jedilno jodirano pa pokloni najhujšemu sovražniku, če imaš trdo srce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.