Skoči na vsebino

Vilinsko okno

Kristalka

Recommended Posts

:8):

Predvčerajšnim sem v ahatu brala o vilinskem oknu. to bi naj bila krogla iz kamene strele(men se zdi) in na eni strani je odrezana, da zgleda kot "okno"!

Z njo naj bi gledali v prihotnost, oz. če bi se zazrli v njo bi naj videli dogodke...

xrolleyesx xDDx

Lahko pove kdo še kaj več???

LP xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Lahko je tudi iz roževca ali ametista.

Ne ravno odrezano - menda lahko in predvsem s pomočjo narave obdelan kristal - da izgleda kot odrezan.

Jaz ga imam iz roževca.

V bistvu se mi zadnje čase vse iz roževca ful dopade..pa me je pritegnil še ta..potem pa ugotovim, da je kao nekako vilinsko okno.

Obrniti moraš proti soncu in potem menda vidiš simbole...samo kdo in kaj jih lahko razloži ne vem.

Da povem še enkrat...mene je pritegnil kristal sam - tako odrezan malo x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vragec:

pr men zgleda oknchek tkole:

na kremenovi ploshchi (65X70cm) stji proti severu ametist, proti jugu karneol, proti vzhodu citrin, proti zahodu rutil, na sredi pa kraljuje kugla iz quarza....

zadevshchina huuuudo dela......sam jo je treba stalno chistit....

666 x:)x x:o)x -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

hihi....

no....kadar se posoda pomiva,

ja jaz zmeri pobrishem.......................................................................

................................stran x:Dx

666 :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 2 months later...

Vilinsko okno je trgovsko ime za kristal (običajno kamena strela, rožnati kremen pa tudi kak drug prosojen kristal), ki je bil v začetku običajno "pobran" s korita kakšne reke oz. iz rečnih nanosov, potem pa so del kristala odrezali in površino spolirali. Ker se je zadeva na trgu "prijela", so začeli v peskalnih bobnih umetno obdelovati kose kristalov, da so dobili bolj pravilno (ponavadi rahlo jajčasto) obliko, nato pa so enako - del odrezali in ga spolirali.

Ker kristali takšne oblike običajno nihajo s frekvenco okoli 8 Hz (ki je sicer značilna za stanja meditacije, globoke sprostitve ...), nam zamaknjeno gledanje v takšno "okno" lahko pomaga, da dosežejo naši možgani nihanje, adekvatno kristalu. V takšnem stanju so možne različne vizije, zlasti iz preteklosti. Kristali, iz katerih delajo vilinska okna običajno vsebujejo silicij in imajo trajno moč pomnjenja vsega, kar se dogaja okoli njih. Nikola Tesla je bil prepričan, da bo nekoč tehnika tako napredovala, da bo moč iz kristalov (s posegom v njihov spomin) popolnoma rekonstruirati zgodovino zemlje. Nekateri z videnji po delčkih dobivajo informacije iz preteklosti že sedaj (atlantida...), nekateri pa nakladajo in svoje nakladanje dobro prodajajo. x:Dx x:Dx x:Dx

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 3 years later...
Jaz pa sem svoje Vilinsko okno pozabila na okenski polici. Roževec je zbledel in konec lepote. Pa tudi nič nisem nikoli videla..valjda premalo resno zijala not..Mi je pa kamen še vedno všeč, čeprav zbledel. Upam, da ni izgubil svojih moči no..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...