Kristalka 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Predvčerajšnim sem v ahatu brala o vilinskem oknu. to bi naj bila krogla iz kamene strele(men se zdi) in na eni strani je odrezana, da zgleda kot "okno"!Z njo naj bi gledali v prihotnost, oz. če bi se zazrli v njo bi naj videli dogodke... Lahko pove kdo še kaj več???LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 mogoče pa so vilinska vrata :xx!: in lahko kaj stopi skoznje Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2003 Nehaj se zaj...... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 hah ne bom Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Predvčerajšnim sem v ahatu brala o vilinskem oknu.strešnem ali navadnem Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 ...avtomobilskem 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Lahko je tudi iz roževca ali ametista. Ne ravno odrezano - menda lahko in predvsem s pomočjo narave obdelan kristal - da izgleda kot odrezan. Jaz ga imam iz roževca. V bistvu se mi zadnje čase vse iz roževca ful dopade..pa me je pritegnil še ta..potem pa ugotovim, da je kao nekako vilinsko okno.Obrniti moraš proti soncu in potem menda vidiš simbole...samo kdo in kaj jih lahko razloži ne vem. Da povem še enkrat...mene je pritegnil kristal sam - tako odrezan malo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. november 2003 Avtor Prijavi Deli 8. november 2003 in, in ! Si kaj vidla?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Radovednica ....... ...ni bilo prave svetlobe še Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 pr men zgleda oknchek tkole: na kremenovi ploshchi (65X70cm) stji proti severu ametist, proti jugu karneol, proti vzhodu citrin, proti zahodu rutil, na sredi pa kraljuje kugla iz quarza....zadevshchina huuuudo dela......sam jo je treba stalno chistit.... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 A! a tako zgleda tvije avtomobilsko okno? sicer pa more to bit zlo kul! in kej si ti kej videl? (razen da je blo zarošeno ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 che je zarosheno, pach pobrishesh....(sam ne z viledo :xx!: ) pr men je to bl energetski generator.... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 zarošeno - to sm mislila avtomobilsko okno! zakaj pa ne z viledo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 vileda sucks :xx!: 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 če ti tko praviš! mene sicer vilede in podobne stvarce sploh ne zanimajo! mam to srečo, da mi je dohtarca prepovedala pomivanje posode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 hihi....no....kadar se posoda pomiva,ja jaz zmeri pobrishem.......................................................................................................stran 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 in tako je prav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Vilinsko okno je trgovsko ime za kristal (običajno kamena strela, rožnati kremen pa tudi kak drug prosojen kristal), ki je bil v začetku običajno "pobran" s korita kakšne reke oz. iz rečnih nanosov, potem pa so del kristala odrezali in površino spolirali. Ker se je zadeva na trgu "prijela", so začeli v peskalnih bobnih umetno obdelovati kose kristalov, da so dobili bolj pravilno (ponavadi rahlo jajčasto) obliko, nato pa so enako - del odrezali in ga spolirali. Ker kristali takšne oblike običajno nihajo s frekvenco okoli 8 Hz (ki je sicer značilna za stanja meditacije, globoke sprostitve ...), nam zamaknjeno gledanje v takšno "okno" lahko pomaga, da dosežejo naši možgani nihanje, adekvatno kristalu. V takšnem stanju so možne različne vizije, zlasti iz preteklosti. Kristali, iz katerih delajo vilinska okna običajno vsebujejo silicij in imajo trajno moč pomnjenja vsega, kar se dogaja okoli njih. Nikola Tesla je bil prepričan, da bo nekoč tehnika tako napredovala, da bo moč iz kristalov (s posegom v njihov spomin) popolnoma rekonstruirati zgodovino zemlje. Nekateri z videnji po delčkih dobivajo informacije iz preteklosti že sedaj (atlantida...), nekateri pa nakladajo in svoje nakladanje dobro prodajajo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Jaz pa sem svoje Vilinsko okno pozabila na okenski polici. Roževec je zbledel in konec lepote. Pa tudi nič nisem nikoli videla..valjda premalo resno zijala not..Mi je pa kamen še vedno všeč, čeprav zbledel. Upam, da ni izgubil svojih moči no.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.