Skoči na vsebino

Noni sok čudežno zdravilo

zdravje

Recommended Posts

Pozabla prej še neki napisat..... pa nimam nč prot Noniju ali pa čemrkoli......

Ko mi ljudje rečejo, da se prodaja v lekarni!!! Halo dobim čist pike.... Lekarne so današnji dan naravnane tržno in prodajajo skoraj vse kar je za prodati... pri zdravilih in teh dodatkih se kujejo in obračajo veliki denarci.....

Recimo meni je dr. predpisal zdravilo, dobila sem ga v lekarni x:Dx pol čez kak mesec, so pa to isto zdravilo povlekli iz prodaje, ker je povzročalo srčne infarkte :vragec: tolk o tem kaj se vse dobi v lekarni. To da je ok... ni garancija lekarna.... mi pa slepo zaupamo, če nam dajo v lekarni, da je ok.... :xx!: no sam tolk!!!

ja kao reference nekaksne, v resnic pa eno samo trgovanje, lobiranje. :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Recimo meni je dr. predpisal zdravilo, dobila sem ga v lekarni x:Dx pol čez kak mesec, so pa to isto zdravilo povlekli iz prodaje, ker je povzročalo srčne infarkte :vragec: tolk o tem kaj se vse dobi v lekarni. To da je ok... ni garancija lekarna.... mi pa slepo zaupamo, če nam dajo v lekarni, da je ok.... :xx!: no sam tolk!!!

Vidiš, Slobo se je zaj...l točno na tak način :o|o:

odvisno... kolk casa bi jst porabu da bi prodal 3 zaboje! x;)x

glede na to kolk nakladam, sm zgleda bolj slab prodajalc ane x:o)x glede an to, da tolk casa ze kle pisem tudi.

no, vse se vrne.. ce ne tam kjer vlozimo, pa drugje... zato si ne zamerim prevec, ce energijo vlagm tudi na tak nacin, ki mi je nekako blizji.

1 steklenica NONIja ni mali profit - gledam realno :)

Guest sstane
odvisno... kolk casa bi jst porabu da bi prodal 3 zaboje! x;)x

glede na to kolk nakladam, sm zgleda bolj slab prodajalc ane x:o)x glede an to, da tolk casa ze kle pisem tudi.

no, vse se vrne.. ce ne tam kjer vlozimo, pa drugje... zato si ne zamerim prevec, ce energijo vlagm tudi na tak nacin, ki mi je nekako blizji.

:palec:

Vidiš, Slobo se je zaj...l točno na tak način :o|o:

Pismo a viš Stane, mene je pa intuicija rešila. Že takoj ko si mi dal to zdravilo oz. bolje rečeno strup, sem dobila slab filing in nisem spila niti ene tbl. Pol čez par mesecev pa ful frka v USA ne vem da kok jih je umrlo zaradi tega :inocent: ... pa halo...pa rajo obvestit, po ne vem koliko letih uživanja, da obstaja nevarnost, da jih pobere srce, čeprav se zdravijo za kosti.... :O: jah no....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sstane
Pismo a viš Stane, mene je pa intuicija rešila. Že takoj ko si mi dal to zdravilo oz. bolje rečeno strup, sem dobila slab filing in nisem spila niti ene tbl. Pol čez par mesecev pa ful frka v USA ne vem da kok jih je umrlo zaradi tega :inocent: ... pa halo...pa rajo obvestit, po ne vem koliko letih uživanja, da obstaja nevarnost, da jih pobere srce, čeprav se zdravijo za kosti.... :O: jah no....

Jeh, je pač zaigral rusko ruleto na ostro, niso ga ubili, niti ni naredil samomora. Igre je konec. Kot vsake.

A Vioxx? x:Dx Jaz sem ga tudi imela, pa koristil mi je ... (za kosti).

V glavnem se pa strinjam z liinim mnenjem. Kot sem že dejala - hecno, da imajo vedno največ za povedat ljudje, ki stvari niso poskusili in so zdravi. Čeprav mi tudi takšno reklamiranje ni ravno všeč, kot je zdaj tule v tej temi. Še dobro, da sem ga začela piti 2 meseca prej. :vragec:

maš prav

xrolleyesx

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Jaz tudi testno cca 1 mesec pijem Noni.. in test se ni koncan.. zato se ne bi podajal kaksnih rezultatov..

Pocutim se sicer dobro.. ampak ne vem kako bi se pocutil brez pitja tega Nonija.. ?! Istocasno sem se zacel spet 200% vec gibat... in najvec zaslug za dobro pocutje pripisujem gibanju..

Ne zdi se mi dobra metoda.. da uzivas razne svinjarije.. in nato kupis dodatke k prehrani, da nekoliko omilis toksine, ki so v tej hrani... predvsem mesu in industrijsko pridelani zelenjavi in sadju.. in karkoli kupis v trgovini je notri cuker..

In v vecini jemo veliko prevec... to je se najvecja tezava.. se mi zdi.. Prenaziranje.. Kosilo ki ti ga servirajo v gostilni je ravno za 4 dni..

Torej po mejem je bolje, da se izognes tej hrani in potem tudi dodatna prehrana v obliko Nonija ali Aloje vere in podobno ne bo potrebna..

To je tko, kot da spijes strup... in potem protistrup.. in se vedno nekaj strupa ostane.. ti je pa malo boljs. Bolje, da strupa ne spijes in ne potrebujes protistrupa..

Eni prisegajo na to, da je za cloveka najboljsa hrana tista, ki zraste na teritoriju, kjer se nahaja.. Noni pa tukaj ne uspeva, smo slisali.. torej.. ni glih..

Se strinjam z vprasanjem Marse.. Zakaj bi rabila Noni? Ce zivis pametno, ga ne rabis..

Zakaj bi rabili zascito za mobitel? Ne rabis je, ce nimas mobitela..

Seveda se pa ne strinjam s ceno, ker iz tega denarja zivi cela veriga ljudi.. tja od Mehike do Avstralije in majckeno tudi Slovenije.. in jasno.. ko imas zdravsteve tezave das denar.. in to te barabe dobro vejo in izkoriscajo tole. Samo to je ze druga zgodba..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

A Vioxx? x:Dx Jaz sem ga tudi imela, pa koristil mi je ... (za kosti).

:

ja, :xx!: ... sicer se pa ponavadi zdravim homeopatsko in ne jem teh strupov.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sstane
ja, :xx!: ... sicer se pa ponavadi zdravim homeopatsko in ne jem teh strupov.

Jaz tudi, samo da jih jemljem kar vse naenkrat vsak dan x:Dx

Verjamem, da noni sok ima nek učinek, vendar obstaja preveč cenejših in celo boljših variant oz. SVEŽIH, kar je najbolj važno. Noni sok ne more biti svež.

Ne vem iz česa pridelujejo noni sok ampak če je iz užitnega sadeža, bi raje imel ta sadež cel kot pa "postaran" sok, najbrž tudi pasteriziran, drugače ne bi zdržal. Raje imam SVEŽE stvari.

Res je tudi, da so nekateri skeptični do malo manj poznanih sadežev, banane imajo pa vseeno radi, ki jih uvažamo iz drugih koncev sveta. Včasih je potreben kakšen miselni preskok...

Zanimiva debata, pa ne samo zaradi nonija. x:Dx x;)x

Res je tudi, da so nekateri skeptični do malo manj poznanih sadežev, banane imajo pa vseeno radi, ki jih uvažamo iz drugih koncev sveta. Včasih je potreben kakšen miselni preskok...

A ti veš kakšen je odstotek vitaminov južnih sadežev, ki jih pripeljejo k nam? Zanemarljivo, če že ne skoraj tako vitaminsko opustošeno, da nimaš prav nič od takšnega sadja. Zato pa, če že hočemo zaužiti vitamine in hranljive snovi v sadežih, potem posegajmo raje po sadju, ki raste pri nas (seveda sezonsko). Trenutno pri nas doma vsak dan "mljaskamo" domača, neškropljena jabolka, čeprav so malo neugledna, saj so nekatera tudi krastava. Sem pa sigurna, da takšno jabolko premore več vitaminov kot marsikatero, ki nam jih ponujajo v trgovini.

Sicer pa, tisto zelenjavo in sadje, ki jo kupimo v trgovini je praktično mrtvo, npr. zelena solata izgubi toliko vitaminov od časa, ko jo naberejo, pa do takrat, ko se nam tako lepo ponuja s prodajnih polic, da je le še kup zelenja brez vrednosti.

Potem pa je res potreben premislek.......

Smisel življenja je največja sreča

Če bi vedeli tok o NONIju kot jaz bi ga vsi pili.. kar smejem se nekaterim izjavam.. kot npr. ta da bi raje jedel sadež NONI čeprav ga sploh ne pozna... a res lahk kr vsak kako blekne tuki:))))

Ne vem pa od kje vam ideja da bi naj vsak jedel tisto hrano ki raste v okolju iz katerega prihaja.. se pravi štajerci bi pili vino, ljubljančani jedli smog in ko bi prisli na POhorje bi jih mogli mal priključit na auspuh da bi k sebi prisli:)))

Mystica... če pa je originalen... ne vem zakaj te to tako moti.. je pa velik razlika med nečim originalnim in nečim kar je le kopija.. okidoki? pa propaganda gor al pa dol...

Če bi vedeli tok o NONIju kot jaz bi ga vsi pili.. kar smejem se nekaterim izjavam.. kot npr. ta da bi raje jedel sadež NONI čeprav ga sploh ne pozna... a res lahk kr vsak kako blekne tuki:))))

Ne vem pa od kje vam ideja da bi naj vsak jedel tisto hrano ki raste v okolju iz katerega prihaja.. se pravi štajerci bi pili vino, ljubljančani jedli smog in ko bi prisli na POhorje bi jih mogli mal priključit na auspuh da bi k sebi prisli:)))

Mystica... če pa je originalen... ne vem zakaj te to tako moti.. je pa velik razlika med nečim originalnim in nečim kar je le kopija.. okidoki? pa propaganda gor al pa dol...

mal preveč hitro in majčkeno užaljeno si odreagiral na napisano, imaš svojo izkušnjo in svoje prepričanje, težko jo je pa vsiliti prav vsakemu..............smo pač napisali vsak svoje, dejstva so znana sedaj naj pa vsak presodi, kaj mu paše, naj vsak sam odloča za kaj bo porabil svoj denar............mislim, da je blo dost reklame, vse podatke se tudi na web dobi, ki je bila omenjena, raje napišimo še kaj drugega, ste zato.....

:palec: :palec:

Izkušnje povejo 100x več kot reklame. Če ne bi iz prve roke izvedela pozitivnih izkušenj z Nonijem, ga tudi poskusila ne bi.

ej sej je bilo povedano oboje. .......izkušnje in pa reklama, kaj pa bi še rada slišala, kako je ena raka pozdravla z Noni, alpa kako je nekdo potenco vzdignu....dej no ne vem kaj sploh hočeš....

:D joj sej sem vam pa tudi izkušnje povedal...

a gre kdo na Tahiti? oz francosko Polinezijo? a je že bil kdo tam?

jest sem skor za, tam še nisem bil..........a j kej posebnega okol nočnega življenja tam, pa z kako spremljevalko, se jo da dobit za pametno ceno ...lahko kaj primerjamo z tajsko, kubo, brazilijo, dominikansko??????

tam je vse posebno... ples tahitijk.. pa ribe, pokrajina, domačini domačinke... sadje in nenazadnje NONI:)

mislim da je kar drago 12 dnevni izlet znaša 1.600.000 SIT po osebi tko da.... priporočam da vzameš spremljevalko zraven.. kaj pa veš kake majo tam cene:D

haha.. lahko pa zvem tudi to če te zanima

če bos pa keri domačinki rekle da jo ljubiš pa povej to takole:

"Ua here au ia oe."

boš mel pol mogoče kaj sreče:)

lp

ojej NONI ne pozdrai raka.. NONI da telesu substance da telo normalno deluje in če telo normalno deluje ne more dobit raka... lahko pa se mu upre...

še to: bil sem skupaj z znanstvenico kitajsko Ann Hirazumi Kimm, ki je v noniju našla substance, ki zavirajo rast rakavih celic in tumorjev... znanstveno dokazano na miših itd...

kak dokaz se rabite?:)

medpub in podobne strani pa bo... lp

ma ni vse v glavi....

če nimas vitaminov, mineralov, encimov, itd... ti v glavi tud ne bojo nastali ne:)

NONI meni sploh nima ogabnega okusa... sok noni pa mi je izvrsten!!! :))) ok no sej vam ne bom več težil da mislim original :D

Kaj pa bi ti napisal drugega?

Da je popolnoma vse samo v glavi?

Ampak priznaj, da ima NONI ogaben okus. x:px x:Dx

poglej kaj potrebujemo vedet....kaj je NONI sok, kaj vsebuje in kako deluje ...to je bilo napisano........kje se dobi..tud to bilo napisano...kakšni so rezultati pitja in uživanja...tud to blo napisano...kaj še rabimo okoli tega

tud to da je veliko vsega predvsem v galvi bilo napisano...že velikoktrat..pa tud to, da brez psihe tud NONI nima učinka.....našo kenmijo spreminja program, ki ga imamo v možganih in ne elementi sestave materije, če ga program ne usmeri, ne naredijo ničesar, nimajo učinka...pa že je ša tako zdravo

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...