Skoči na vsebino

Noni sok čudežno zdravilo

zdravje

Recommended Posts

kocno se kdo, ki razume! :palec:

Ojoj...

NONI ti ne bo nič pomagal, če bos spil ti prvi požirek šele takrat ko boš izgubil glas!

To je podobno kot da bi ojle nalil v avto šele takrat ko bi mašina zaribala!

Zakaj maš kontrolne lučke v avtu? da ti pokažejo kdaj je s čim kaj narobe?

Misliš da telo nima kontrolnih lučk? Ja saj jih res nima ampak te opozarja z glavobolom, slabim počutjem itd... da je nekaj narobe in kaj naredimo ponavadi... mislimo si saj bo boljše:)

V NONI soku je velika količina substanc, ki jih človeško telo potrebuje in organizem potrebuje minerale, vitamine, encime, in ostale biološko aktivne substance, ki spravijo organizem v normalo... ga očistijo, mu dajo energijo itd... če poznaš delovanje celic, potem ti NONI nebi smel bit ne vem kako čudo, kajti vse kar on naredi je logično!

Kdor si misli da bo samo poskusil NONI za kak teden bo naredil zelo malo! Noni telo potrebuje, ker hrana, sadje, zelenjava ni več tisto kar je bila pred 100 leti! S pesticidi, umetnimi hranili itd... pada vsebnost koristnih snovi v sadju in zelenjavi (diplomiral na papriki in to vem:))

Tudi tistim, ki ne verjamejo bo NONI sok pomagal, vprašanje je če si bojo to sami upali priznati!

Delali so raziskave, ki so znanstveno podprte na živalih in njim je NONI sok pomagal!

Še vedno pa ne pozabite da govorim o ORIGINALNEM SOKU NONI!!!! in en katerem koli!

ORIGINALNI NONI SOK pa ima 90% TRŽIŠČE V SVETU!!!

Gre pa za zelooo veliko in uspešno podjetje, ki ima največ izkušenj z nonijem, s polinezijsko kulturo, edini imajo laboratorij izključno namenjen preučevanju nonija, itd...

LP

Deli na socialnih omrežjih

ma free ti natancno ves, kaj me pri vsem skupaj 'moti'. x;)x

da se predno karkoli, ze rabimo to nujno.

no, kaj pa ce ne bi mel tistih xx.000... pa tud, kaj ce zmanjka, kaj ce....

a ni boljs, se ne navadit, pa se dalje se nase zanest?

nenazadnje se prilagajam sprot okolju.

mi ni da bi bla v vatki.

ce je za zemljo dobro, ce lohk Zemlja prenasa, Narava, bom pa tud jaz.

pravzaprav smo ze cist pomehkuzeni.

pijemo noni sok in vodo v prahu, oblacila morajo vsebovat elektromagnetne stimulanse, moski se brijejo, otroc pa, namest da bi smrkavega nosa med uzival pa caje pil pa juhe jedl, se jih futra z enimi nagrauznimi vitamini, za katere je point, da ne smejo bit od tle in da gor pise *bio*, *natur*.

ni mi vsec, kam gremo.

bi dala folku vodo pa najosnovnejse, bi se hit skristaliziral, kaj se RESNICNO potrebuje v lajfu.

Sam TO me mot.

Drugac pa verjamem da je dbest.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

NONI ni Slovenski...

Morinda citrifolia je rastlina, ki uspeva najbolje na francoski Polineziji! Rodi kar 12 krat na leto!

Tako da NONI še dolgo ne bo Slovenski, iz tistih rastlin ki jih imam doma zraste komaj kaj:) plodovi padejo dol predno dozorijo...

ps. poglejte majhno slovenijo in se vprašajte ali se lahko v Ljutomeru goji trta za vino TERAN in ali se lahko v Kopru goji vinska trta za vino Jeruzalemčan?

VSAK VE DA TO NI MOGOČE!!! oz. lahko se goji ampak kvaliteta nebi bila primerljiva

prav tako je z NONIjem!!!!

ni vseeno kje raste in dokazano je da so najboljši plodovi iz francoske polinezije kajti tam je čista zemlja, čista voda, čisti zrak... že sama lega na teh otokih, kjer NONI raste je odvisna kake kvalitete bo NONI kasneje v stekelnicah!

ORIGINAL VEDNO STOJI ZA SVOJO ZNAMKO in kvaliteta je neprimerljiva z neko kopijo...

Marsa :palec: :palec: :palec:

ravno to hočem napisati...poleg vsega ostalega je tudi dobro kaj dodati, pa naj bo stanettova sol,,,noni, informirani kozarci....sam prav vedno smo pa mi tisti, ki mislimo, da nekaj moramo imeti, kar nam bo dalo tisto, kar ne znamo pri sebi razčistit in pošlihtat, to je ponavadi tako, če bom pil noni, m pa ni treba skrbet za mojo motnjo.....ali pa kaj drugega, da nau povdark na noni...ma pa prav gotovo nekaj pozitivnega tko kot vsak naravni produkt, saj zato pa raste....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

SOK je v 1 literski stekleni temni embalaži, ki je zaščitena, da je ni mogoče kopirati (podobno kot coca cola, ki ima svojo steklenico).

Žal obstajajo številne kopije, ki morda spominjajo na ORIGINAL ampak če veste na kaj morate bit pozorni hitro prepoznate tisto tapravo:)

ps. kmalu se bo dobil tudi v pol literski embalaži

ps. ta NONI sok pije tudi Danny Glover Hollywoodska zvezda!

glede na to, da pravis da si veliko prebrala ... (nazaj)... potem bi verjteno lahko sklepala, da med nima vsega kar vsebuje noni! prav tako pa je tudi pri medu pomembno kako je narejen, s cim so ble futrane cebele ipd... tudi med ni vec vedno kar je bil! vsaj za moj ukus ne.

sicer pa ce uzivamo samo med, pomoej se zdalec ni dovolj. kakro je tudi veliko ljudi alergicnih nanj. sam ga sicer uzivam obcasno.

nujno je samo dihati!! nic drugega. potem je odvisno od nase zmoznosti preziveteja brez vsega ostalega... tudi od tega koliko energije lahko sprejemamo, ustvarjamo, in koliko je oddajamo!

zato je razumljivo, da so potrebe razlicne!!!! in ce nekdo potrebuje 1 banano dnevno, ni receno, da bo eno potreboval tudi drugi. ker jih lahko 5.

nekdo trosi veliko encimov in mineralov, nekdo se ne prehranjuje dovolj pirmerno... zivi v mocnejsih sevanjih, vec stresa, ne zna sprejemati veliko, veliko daje ipd... in njegove potrebe so vecje.

stekas.

ce imas ti rada zeleno mehko solato, ima drugi pac rad rdeci radic. vsak na svoj nacin dopolnjuje prehranske luknje. nekdo za krpanej potrebuje veliko dodatkov, nekdo malo.

Pozdravljen, dobrodosel! :palec: :vio:

... ampak zakaj ga rabis???

zakaj bi ga recimo meni priporocil, a krepi al kaj, recimo ce nisi nic bolan in vse to??

encimi in vse tistole, ja, super, sam saj to je v medu tud...

sama sem mal skepticna do vsega tega, kar se kao nad nujno rabi.

verjamem pa, da je cist kul, zakaj ne. :palec:

a na papriki si diplomiral?

zanimivo, ce mas kaj tacga v taki obliki, flikni kam, ce ces. xDDx :palec:

tocno to. ta snov je, (beri nekja strani nazaj, ko smo vec o tem pisali) ce zelis, xeronin. hkrati pa vsebuej se vrsto drugih.

uuu tole pa gre hitro:) Živjo Marsa

Zakaj bi ga naj pili?

Lih zato kar sem prej rekel... ker hrana ni več kar je bila pred 100 leti! Poglej si po trgovinah..vse polno nekih Ejev, pa E22, pa E104 pa Ene vem kolk... vse to pa, če se nabira v organizmi le temu škoduje! Zadnjič sem prebral, da je v zadnjih letih povečano število rakavih bolnikov itd... ZAKAJ???

Ne pravim da zato ker vsi ne pijejo NONIja... vendar tempo življenja, zrak, voda, predvsem pa hrana vplivajo na nas! in od tega je odvisno kako smo zdravi!

Spoznal sem da je NONI sok pomagal številnim ljudem... in sprva sem se smejal, tako kot morda kakšen, ki prvič bere da nek sadni sok lahko nekomu pomaga pri zdravju:) Nato sem se sam sprobal zadevo, saj sem imel zelo dobro izkušnjo z boleznijo (in sicer odpoved ledvic) po tem terapija 5 let penicilina vsak mesec ena inekcija! lahko si mislite kako slabo sem se počutil, slab imunski sistem in prebava!!!! Po tem sem spozna NONI in lahko rečem da mi je presenetljivo hitro uredil prebavo (v roku enega tedna).. pijem ga še danes!!!!

Potem sem šel kot sem rekel v New York, se dobil z ustanovitelji firme, doktorji, da bi se bolje spoznal zakaj je NONI tako dober! In tam sem dobil odgovor!

V glavnem naj ti odgovorim zakaj bi ga naj pila!!! Zato ker NONI čisti tvoje celice, in le čiste celice normalno delujejo... oz dajo večjo energijo ( kot peč na drva --- bolj drva gorijo v tisti, ki jo sproti čistimo in ne v tisti, kjer je polno pepela) poleg tega ima noni še 155 biološko aktivnih snovi ki so nujno potrebne za naš organizem!!!

je 100% NARAVEN!

Dr. Ralph Heinicke mi je povedal, da je v NONIju snov, ki jo organizem nujno potrebuje! te snovi je kar 800 krat več kot v ananasu, čeprav je ananas veljal za sadje, kjer bi bilo največ te snovi! Tudi veliko več kot jo je v medu!

Kdor je zainteresiran za knjižico VPRASANJA IN ODGOVORI O NONI SOKU mu jo z veseljem pošljem seveda brezplačno!!

Pošljite vaš naslov na info@noniplanet.net

Lep pozdrav!

Robert

Marsa ne strinjam se s tabo...

sam od vode se pa tud ne da živet, čeprav si napisala kot da je res tko:)

Od NONIja nisi odvisna...

in tvoj komentar se mi zdi kot... zakaj bi vlival olje v avto če pa lahko hodim peš... sam vprašanje je kako daleč prilezeš... :)

... sicer pa celo peso, korenček in ostalo ne stiskajo vsi doma (pa bi ga v bistvu lahko, saj raste vse okol), pač pa kupijo že narejen sok, nonija pa pač ne dobiš tu, da bi si sam naredil sok... saj ananas tud jemo in pijemo, pa ne raste na domačem vrtu in noben ne skače pokonc, da je zanič al pa celo primerljiv z kajvemkakšno tehniko kajvemčesa...

eni jejo pice in hamburgerje in pijejo colo, eni pa kej druzga, recimo noni... tisti, ki bi radi kej o svojih hamburgerjih povedal, si lohk omislijo temo o tem in se razpričajo o svojih izkušnjah (in pol bosta stane in free uletavala tja not x:px x:Dx )...

ps. ta NONI sok pije tudi Danny Glover Hollywoodska zvezda!

vidiš ..a zato k je on je pa sok dobr...tu se ne poklaplja...a če b ga jest pil bi bil pa manj vreden....proti taki reklami sem...

sam od vode se pa tud ne da živet

sem napisala vodo IN najosnovnejse...

Mislim, da me nisi razumel.. ne govorim o odvisnosti kot taki.. v isti sapi si pa tud rekel, da ce ga bom 1x, ne bo deloval.

"Civilizacija je neskoncno mnozenje nepotreebnih potreb"

Mark Twain xDDx

in pol bosta stane in free uletavala tja not ...

pa marsa se mal pregovarjat. x:px x;)x

za vago. xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

blazno... kaksna pomoc k umetnemu uravnovesanju... pa kje zivivs clovek!!!!? skoraj vsa hrana ki jo pouzijes je umetna!!! noni in vse ostalo je dodatek za krapnje prehranskih lukenj! in za nekatere celo hrana!

stekas!

brez zamere no... sam ce ti ponovim: ker ocitno ne zelis slisat!

ameriski senat za prehrano je pred 75 leti povedal, da tedanja prehrana NE ustreza vec sodobnemu cloveku!

razumes zdaj! in ce ne razumes, morda razumes zakaj ga ljudje pijejo in jim pomaga! ne samo zato, ker so se v to prepricali! ampak, ker je odpravil ze vrsto dovolj hudih bolezni, zdravstenih tezav, kljub vsem ostalim prepricanjem in/ali uporabi drugi dodatkov prehrani! stekas! to si ni kr en zmislu! ker ce bi si, se nobena zadeva, ki ne bi bila dobra ne bi tako dolgo ostala na trziscu, ker se po vseh izkusnjah spontano umakne, ker enostavno ni vec povprasavanja!!! - TO pa velja predvsem za podjetja ki trzijo na nacn mreznega marketinga!

ne govorim sedaj o kokakoli in koncernih, monopolistih, ki pred nasimi ocmi zastrupljajo otroke in prezivljajo z zavajanjme ljudi in blaznimi denarji za reklamo. govorim o podjetjih, ki se povecini ne reklamirajo! in gre prodaja predvsem od ust do ust- mrezni marketnig! dokler bodo imeli ljudje obsodbe na tovrstni nacin prodaje in trzenja je pac tako kot je. lazje jim je sprejemati tv lazi, farmacijske strupe, ipd...

sicer pa se z osatlim strinjam kar si napisal. zmotilo me je umetno uravnovesanje! no, zame ni umetno, zame je osnovno! osnovno tisto, kar nisem dobil iz prehrane.

in ce je energijkso ravnovesje kot pravis najbolj pomembno, potem ti je lahko jasno, da celica za svoj obstoj potrebuje vsaj troje:

primeren pH, primeren ORP (eletronov, antioksidantov) in primerno stevilo elektrolitov! iz tega lahko sklepamo, da je primerna prehrana se kako pomembna!

NoniPlanet saj nimam nič proti noni soku...če si prebral nazaj imam proti prekomernem vrivanju, komerciali in nategovanju ljudi, kot da je nekaj čudežnega...tudi še cel kup drugih zadev ima tak učinek, ni samo noni to....

najbolj važno tudi za celice je energetsko uravnovešenje, vse ostalo je samo pomoč k umetnem uravnovešenju, ker normalno ne gre, ne gre pa predvsem zaradi nas samih, ne rečem pa, da ni res kar pišete o soku, jaz analiz ne poznam in jih tudi takrat pred dobrim letom (lahko tudi več, se ne spomnim, pa tud maile mam že pobrisane, da ne morem preverit datumov) ko se je pojavilo v Slo nisem dobil, čeprav sem proizvajalca za to vprašal........

Samo v poplavi vseh proizvodov, ki se pojavljajo na trgu je res težko tudi tisto pravo dobit, škodit sicer ne more, koliko pa komu koristi, je pa prav gotovo drugo vprašanje, predvsem kaj nekdo potrebuje glede na njegovo stanje. Informirane vode z orgonsko energijo, pa še povedati nihče ne zna, kaj sploh je orgonska energija, tisoč proizvajalcev, tisoč variant orgonske energije, sam bolj prisegam na tisto, kar so že stari očetje poznali, to so pa kot sem omenil, smrrekovi vršički in tisto domače resnično preizkušeno, še bolj pa prisegam na lastno notranje uravnovešenje.

praviš simtomi, glavobol in podobno...ja saj enostavno skenslaš, pa ne boli več, koga pa kdaj ne zaboli glava, koga kdaj ne zaslabi, koga ne tlači mora, če se preveč naje pred spanjem...saj to je del naše biti........če smo kolikor toliko uravnovešeni telo prav dobro samo ve, kaj potrebuje, kdaj rabiš sol, kdaj kis, kdaj si žejen in kdaj lačen.....čist nič ne škodi....saj ko si primerjal avto...če je preveč olja ti ga pač ven zmerče...isto je. če poješ kaj preveč mastnega ali nepravega...pa za drugič boš prav dobro vedel, da tega ne rabiš in boš kaj druzga jedel....

tocno to. ta snov je, (beri nekja strani nazaj, ko smo vec o tem pisali) ce zelis, xeronin. hkrati pa vsebuej se vrsto drugih.

Hej free pazi na zaščito farmacije :) baje se v Evroopi ne sme govorit o teh substancah.. če pa že pa naj povem da je xeronin snov, ki jo je pred 50 leti odkril dr. Ralph Heinike (strokovni članek lahko najdete na google pod xeronin)

On je našel v ananasu proxeronin in proxeronazo, ki s serotoninom tvorijo encim XERONIN!

xseronin se skladišči v jetrih in vsake dve ure se porabi... gre po organizmu! Xeronin se ne da izolirat oz. sintetično pridobivat... ključna encima za nastanek sta torej proxernoni in proxeronaza, ki ju je v NONIju kar 800 krat več kot v ananasu!!! Zato NONI morda za nekatere tako čudežno deluje!

Ta encim je ključ številnim ključavnicam na proteinih, ki ga nujno potrebujejo da lahko učinkovito opravljajo svoje funkcije! to je npr. prehod snovi v pol prepustni membrani, delujejo kot hormoni, itd...

ali ste vedeli, da ko pokadite cigareto v telo vnesete nikotin, (poznamo heroin, kokain, -in -in -in, to so alkaloidi, ki imajo podobno zgradbo kot encimi in v ključavnice na proteinih se namesto encimov namestijo alkaloidi... malce se spremeni ključavnica in želja oz. potreba telesa po teh alkaloidih privede do odvisnosti!

Dr. Ralph Heinicke pravi, da je odvisnost mogoče prekiniti prav z uporabo soka NONI vsaki 2 uri pod jezik!

Kandidati... gremo testirat:) (moje izkušnje dve kadilki sta prenehali kaditi) ravno zato ker je xeronin prej zasedel mesto kot nikotin in ni bilo več potrebe!

lp

who d x is danny? :vragec: ...

sicer pa so teli certifikati mal lafifari...kr neki....se spomnejo in rečejo....inštitut iz Fračjega dola v Gerdelandu, potrjuje, da je XY (noni, aloe vera...bla) 100% čist in biološko pridelan in bla.....

Sem 1x gledala na tv, kaj te silni certifikati pomenijo in zagotavljajo.... bore malo..... žal!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

zakaj pa te moti!!? mene ne moti, ce recimo ti prodajas stefanove ploscice ali pac usluge tvoje profesije! ne razumem te.

PRAVA resnica ni le tvoja resnica! prave resnice so v vsakem posamezniku tukja! vsak nosi svojo! smo razlicni ane!

si kdaj probal bolanemu vzeti zdravilo, v katerega verjame in mu tudi je pomagalo!? probaj ga prepricati s tvjim prepricanjem! srecas tudi take ljudi, ki bodo svoje prepricanje branili kot mati otroka! in to je njhova pravica, je njihova resnica!

tako kot bi jaz govoril: kemoterapija je totalno mimo. NI. V nelem smislu je, ce tako gledamo, ce razumemo drugace...toda kljub temu je marsikomu resila zivljenje.

nič narobe če se prava resnica napiše, moti me pa tisto, ko nekdo napiše, da mu ga lahko za 10.000 Sit zrihta...ne vzami narobe.....

Verjamem, da boš napisal tako kot sam poznaš, ker si izkusil na lastni koži in zadevo raziskal, to je prav gotovo koristno, ker je iz tvoje duše in ne iz neke veb strani ali pa maloprodaje.......

Poglejte na www.incc.org kateri noni je pravi

pozanimajte se katera firma je bila prva ki je dala ven noni

naj vam pomagam

TAHITIAN NONI Juice je ORIGINAL!

in je najboljši NONI!

Tudi tisto v lekarni je kopija le tega...

Firma je bila prva na Tahitiju in zakupila predele z najboljšim NONIjem

Bil sem s človekom, ki je bil prvi iz civiliziranega sveta, ki je šel na Tahiti z namenom, da poišče NONI in rastlino Morinda citrifolia!

Firma ima vse potrebne certifikate, dokaze da imajo najboljši noni footprint substanc itd...

BIO sem prej opisal...

če je sok 100% naraven ne rabi imeti se oznake BIO:)

Sicer pa je od vsakega posameznika odvisno ali bo pil original ali kopijo! jaz pač priporočam ORIGINAL vi pa kakor želite!

Lep pozdrav!

Robert

sej se bom ustavu.sam še tole

najprej free

tud coca cola se že desetletja prodaja pa je fejst škodljiva..žebelj v kozacu v eni noči izgine...

pa midva se ne razumeva v eni stvari, da smo ljudje celota, ki ni samo odvisna od hrane ampak je hrana del celote naše biti, prav nič večja kot psiha........jemo že odkar obstajamo, koliko dodatkov pa nekdo užije poleg redne hrane pa vsak sam začuti...prav je, da se pove, kaj je v neki sestavini dobro in kaj je pozitivno in kak učinek ma, potem se pa zadeva naj ustavi..od tu dalje si pa že na irmini poti......vsak se bo pa sam odločil ali to potrebuje ali ne........tudi navadna voda, kjer je bil talisman je čudeže delal a ne samo enega veliko, prav tako bi tisto potem vlekel, kot edino dobro......če bom začutl, da potrebujem noni ga bom tudi nabavil, sedaj vem kak je...to informacijo imam, od tu dalje je pa moje ...razumeš, moje ali bom sprejel ali ne......

Mateja...tud to da tebi odgovarja je samo tvoja stvar, razumeš, ni treba biti nastrojena proti vsem, ki nekako hočemo uravnovesiti pomen, za nekoga je lahko pomemben, za nekoga pa ne, lahko kaj kmalu tebi postane nepomemben, nekomu drugemu pa pomemeben, a kakor hitro verjameš v to, da ti pomaga si že odvisna in ti bo zelo škodilo, če ne boš imela...

O katerem noniju se je govorilo na DISCOVERYju??? odgovor o ORIGINALNEM TAHITIAN NONIju!!!

zakaj se prodaja danes v lekarnah NONI?

ker je firma TAHITIAN NONI pred 10 leti začela z ORIGINALOM in že 7 let za tem postala 4 najhitreje rastoča firma vseh časov! Dosega velik uspeh z NONIjem in NONI je hitro osvojil srca številnih ljudi po vsem svetu! Pojavile so se številne kopije! potem pa vidim tukaj da je NONI ogaben, da ni za pit itd.... :))

ce se lahko prilagajas ti, ni receno da se tudi drugi lahko!

ce zmanjka, se bomo prilagajali, kot se ze sedaj, ko ZE manjka! saj se vsi prilagajamo! TO ZE VSE OBSTOJA!

a narava prenasa... koliko le in koliko casa se! prenasa in posledice so zelo vidne nazalost! nazalost so zelo vidne tudi pri ljudeh... niso depresije, slaba pocutja, rakavost, degenerativne bolezni samo zaradi psihe!

tudi meni ni vsec kam gremo, nazalost pa smo ze zelo dalec in krpamo posledice! to je fact!

pricakujes od pohranjenega da je najglasnejsi! ne more biti! razumes.

NAJOSNOVNEJSE! - saj ravno to ti govorim! ni najosnovnejsega vec! v tem je point!

umik je preveli. psihe ne moremo zdraviti v zelo kratkem casu, lahko pa pomagamo s tem da ojacamo druge dele, fizicno telo, celice, primarne fukcije telesa, spanje, zrak, gibanje, dihanje... toda minerale, vitamine anitoksidante, beljakovine trbea prav tako uzivati, da dobimo osnovno! da lahko psiha fukcionira tako kot treba!

vec bioenergetikov je ze povedalo, da oni sicer lahko zdravijo, pozdravijo ne morejo pa dati mineralov, ipd... to mora oseba sama.

telo potrebuje svoje in tega ne moremo zanikati, bolan clovek, psihicno nestabilen pa potrbuje in trosi se toliko vec! zato ne mores vse v en kup metati in primerjati s teboj!

ma free ti natancno ves, kaj me pri vsem skupaj 'moti'. x;)x

da se predno karkoli, ze rabimo to nujno.

no, kaj pa ce ne bi mel tistih xx.000... pa tud, kaj ce zmanjka, kaj ce....

a ni boljs, se ne navadit, pa se dalje se nase zanest?

nenazadnje se prilagajam sprot okolju.

mi ni da bi bla v vatki.

ce je za zemljo dobro, ce lohk Zemlja prenasa, Narava, bom pa tud jaz.

pravzaprav smo ze cist pomehkuzeni.

pijemo noni sok in vodo v prahu, oblacila morajo vsebovat elektromagnetne stimulanse, moski se brijejo, otroc pa, namest da bi smrkavega nosa med uzival pa caje pil pa juhe jedl, se jih futra z enimi nagrauznimi vitamini, za katere je point, da ne smejo bit od tle in da gor pise *bio*, *natur*.

ni mi vsec, kam gremo.

bi dala folku vodo pa najosnovnejse, bi se hit skristaliziral, kaj se RESNICNO potrebuje v lajfu.

Sam TO me mot.

Drugac pa verjamem da je dbest.

nihce tudi ne trdi drugece!

NONI SOK je se vedno DODATEK PREHRANI!

Marsa :palec: :palec: :palec:

ravno to hočem napisati...poleg vsega ostalega je tudi dobro kaj dodati, pa naj bo stanettova sol,,,noni, informirani kozarci....sam prav vedno smo pa mi tisti, ki mislimo, da nekaj moramo imeti, kar nam bo dalo tisto, kar ne znamo pri sebi razčistit in pošlihtat, to je ponavadi tako, če bom pil noni, m pa ni treba skrbet za mojo motnjo.....ali pa kaj drugega, da nau povdark na noni...ma pa prav gotovo nekaj pozitivnega tko kot vsak naravni produkt, saj zato pa raste....

ce se lahko prilagajas ti, ni receno da se tudi drugi lahko!

mas prav. :palec: xDDx

tud ostalo si kul napisal, si tolk zavzet, x:Xx xDDx :palec:

Picasso

Guest sstane
Sicer pa je od vsakega posameznika odvisno ali bo pil original ali kopijo! jaz pač priporočam ORIGINAL vi pa kakor želite!

Lep pozdrav!

Robert

Ti lahko imaš sto originalov, jaz bom pil Free-jevega :o|o: :onfire:

:palec: to je to.

zakaj bi prideloval doma sok psenicnih biljk, ipd... ki vzame ogromno casa in dela, ce ga lahko kupim.

zakaj bi kupoval na kilograme sadja in zelenjave (kar ni narobe), ki je po moznosti nebiolosko pridelano in vsebuje veliko skropiv ipd... hkrati pa je antioksidantsko zanemarljiv... ce lahko kupim, narejen biolosko pridelan sok, antioksidante, beljakovine, ipd... ki so preverjeni in od katerih se pocutim doboro!

jst skor zihr da naum uletavu ... ceprou, zakaj pa ne prouzaprou xzobkox it's a free country! in free v nekem smislu free forum!

v lekarni ga dobiš v temni steklenici in še zapakirano v kartonski embalaži... ta je pregledan v EU in ima certifikat BIO (v EU komisiji, ki daje tele štemple sem se pozanimala o tem soku in je kot dodatek k prehrani zelo dobro ocenjen)... sicer pa celo peso, korenček in ostalo ne stiskajo vsi doma (pa bi ga v bistvu lahko, saj raste vse okol), pač pa kupijo že narejen sok, nonija pa pač ne dobiš tu, da bi si sam naredil sok... saj ananas tud jemo in pijemo, pa ne raste na domačem vrtu in noben ne skače pokonc, da je zanič al pa celo primerljiv z kajvemkakšno tehniko kajvemčesa...

eni jejo pice in hamburgerje in pijejo colo, eni pa kej druzga, recimo noni... tisti, ki bi radi kej o svojih hamburgerjih povedal, si lohk omislijo temo o tem in se razpričajo o svojih izkušnjah (in pol bosta stane in free uletavala tja not x:px x:Dx )...

hm, zanimivo... a ne delas ravno ti reklam!? oziroma, kako pra ti tvojo dejavnost promiviras? z mreznim marketingom?

vidiš ..a zato k je on je pa sok dobr...tu se ne poklaplja...a če b ga jest pil bi bil pa manj vreden....proti taki reklami sem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...