NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sstane imam 200 originalov!!!! :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 ravnotezje... sicer pa se strinjam tudi iz tvojega stalisca. zal, pa oac ni vec tako kot je bilo pred 100 leti, ko je tvoje stalisce dejansko tudi vecina lahko izvajala!ravno potrebe so naredile stalisce drugacno! prevec vsega... premalo tistega kar je tukaj. se strinjam. zal pa je tudi vecina tistega kar je tu predelano, skoprljeno ipd... torej lahko tvojo stalisce razumem kot: vzemi kar je, se prilagodi, ce prezivis si faca! ce pa prezivis ali pa si bolan, ne, pa who cares... al kako torej? sem napisala vodo IN najosnovnejse... Mislim, da me nisi razumel.. ne govorim o odvisnosti kot taki.. v isti sapi si pa tud rekel, da ce ga bom 1x, ne bo deloval. "Civilizacija je neskoncno mnozenje nepotreebnih potreb"Mark Twain pa marsa se mal pregovarjat. za vago. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 ej sam res folk! rečem da filmska zvezda pije noni in je to ne vem kaka reklama... a ne veste da so filmski igralci vzorniki ljudem.. in čez čas bo veliko ljudi prav temu filmskemu igralcu zelo hvaležih!! VI pa se obnašate kot da se tukaj priporoča nekaj slabega!!! Ko bo ker mel še kakšno vprašanje o noniju mi lahko pošlje mejl na info@noniplanet.net ker vidim da gre tukaj sam za eno veliko kreganje:) pa lep pozdrav! Robert Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 zanimivo! hkrati pa se dodatno rrazlog ZAKAJ! ... ne gre vec razmilsjati in zveti kot pred sto leti! enostavno menim da ne gre. dejstva so taka. bolezni, podhranjenost ljudi ipd... tega ne moremo zanikati. in temu je sicer kriva psiha, toda posledicno nastrada telo, zemlja, primankovanje hranilnih snovi v hrani ipd... to pa so dejstva in mi zdravimo ta dejstva! sprememba psihe tece pocasi.skoraj preprican sem, da se bodo nasi naslednji rodovi ukvrajali predvsem z zdravljenjem dejstev! imeli bodo dosti vec zavesti, maj vzorcev, toda vec potrebe po zdravih dejstvih in te bodo zdravili, da jih bobo lahko uzivali! Hej free pazi na zaščito farmacije baje se v Evroopi ne sme govorit o teh substancah.. če pa že pa naj povem da je xeronin snov, ki jo je pred 50 leti odkril dr. Ralph Heinike (strokovni članek lahko najdete na google pod xeronin) On je našel v ananasu proxeronin in proxeronazo, ki s serotoninom tvorijo encim XERONIN! xseronin se skladišči v jetrih in vsake dve ure se porabi... gre po organizmu! Xeronin se ne da izolirat oz. sintetično pridobivat... ključna encima za nastanek sta torej proxernoni in proxeronaza, ki ju je v NONIju kar 800 krat več kot v ananasu!!! Zato NONI morda za nekatere tako čudežno deluje! Ta encim je ključ številnim ključavnicam na proteinih, ki ga nujno potrebujejo da lahko učinkovito opravljajo svoje funkcije! to je npr. prehod snovi v pol prepustni membrani, delujejo kot hormoni, itd... ali ste vedeli, da ko pokadite cigareto v telo vnesete nikotin, (poznamo heroin, kokain, -in -in -in, to so alkaloidi, ki imajo podobno zgradbo kot encimi in v ključavnice na proteinih se namesto encimov namestijo alkaloidi... malce se spremeni ključavnica in želja oz. potreba telesa po teh alkaloidih privede do odvisnosti! Dr. Ralph Heinicke pravi, da je odvisnost mogoče prekiniti prav z uporabo soka NONI vsaki 2 uri pod jezik! Kandidati... gremo testirat:) (moje izkušnje dve kadilki sta prenehali kaditi) ravno zato ker je xeronin prej zasedel mesto kot nikotin in ni bilo več potrebe! lp sej ga ne, sami sprasujejo zanj. ampak pravo vprasanje je zakaj! "Medicina je toliko napredovala, da prakticno vise ni jedan čovjek nije zdrav." Ne prodajajte strahu.Hvala. klinicne raziskave... so temeljitejse! zal pa, kakor sem napisal par strani nazaj, teh ni mogoce kar tako dobiti, se osebno ne mrezno marketingsko podjetje, ki veljajo v medicinskih krogih po vecini za nekaj nesprejemljivega. who d x is danny? ... sicer pa so teli certifikati mal lafifari...kr neki....se spomnejo in rečejo....inštitut iz Fračjega dola v Gerdelandu, potrjuje, da je XY (noni, aloe vera...bla) 100% čist in biološko pridelan in bla..... Sem 1x gledala na tv, kaj te silni certifikati pomenijo in zagotavljajo.... bore malo..... žal! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sstane imam 200 originalov!!!! :-)Me ne zanima, Free je moj frend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 vzemi kar je, se prilagodi, ce prezivis si faca! tko nekak, ja. ce pa prezivis ali pa si bolan, ne, pa who cares... al kako torej?no to pa ni fer... se mi zdi, da cist mam socutje, to da pa tezim, je pa dobr za one, ki se jih to lohk se dotakne, da zbudim morda se oni picek borca v kom. je pa res, da sem mal (pre?)zahtevna.... ker iz sebe vedno sklepam - sam, tko kot vsak. ker ti pravis, da noni sok rabmo, jaz pa, da ga ne - oba govoriva iz sebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sorry, jaz nikoli nisem trdil drugace! psiha je se vedno glavni in kljucni problem! beri poste nazaj.... ce zelis. psiha je dosti dosti vecja tezava kot vse drugo!! zal, pa se psihicnih stvari ne spremnja cez noc (vcasih tudi), fizicne pa se kopicijo... in sedaj odstranjujejo tudi te! ce ojacamo fizis, celice, ipd... se lazje spoprimemo s psiho! ce je telo sibko bomo tezje kljubovali negativni psihi! vse pa potrebuje svojo energijo! tako pishicni procesi, kakor tudi fizicni! in ce prikrajsamo fizicno telo, in porabimo vec nergije za telo, bo sigurno pirkrajsana psiha! vir je sicer neomejen, zal pa nanj nismo priljuceni 100%. zato pa, posledicno zdravimo kakor telo, tako konstantno psiho! sicer pa si lahko preberes vec v temi vegetarijanci kaj sem pisal.... o hrani in energiji ipd... jaz ne pocnem durgega kot informiram in se prgegovarjam s teboj, ki te to ocitno moti! in vsekakor vsakemu puscam da se odloci po svoji volji! vcasih komu treba pac povedati da nekaj potrebuje, ker sam ne ve! nazalost! mu povedati za to ali ono, mu povedati da obstaja masaza, da obstaja bioenergetik, da obstajajo dodatki prehrani, da obstaja forum, da obstaja zrak, meditacija, psihoterapevtske tehnike, radio, televizija, mir, drevo, pticki... hoja v hribe, sport ipd.... vcasih treba spomniti, peljati.. vedno pa se odloca vsak sam! informaciaj pa je pac razlicno sprejeta od razlicnih ljudi! to je vse! in jaz to dobro vem! zal pa mi je ce se pocutis ob mojem mnenju siljen ali karkoli pac podobnega... mislim da je to tvoj problem in ne moj. ker pac ne sprejemas. in seveda ti tudi ni treab sprejemati, hvalabogu imas to svobodo.siguren pa sem, da je kdo vseeno vesel moje informacije in mnenja. ce ne drugega sem sam vesel, da sem si lahko razlagal! sej se bom ustavu.sam še tole najprej freetud coca cola se že desetletja prodaja pa je fejst škodljiva..žebelj v kozacu v eni noči izgine...pa midva se ne razumeva v eni stvari, da smo ljudje celota, ki ni samo odvisna od hrane ampak je hrana del celote naše biti, prav nič večja kot psiha........jemo že odkar obstajamo, koliko dodatkov pa nekdo užije poleg redne hrane pa vsak sam začuti...prav je, da se pove, kaj je v neki sestavini dobro in kaj je pozitivno in kak učinek ma, potem se pa zadeva naj ustavi..od tu dalje si pa že na irmini poti......vsak se bo pa sam odločil ali to potrebuje ali ne........tudi navadna voda, kjer je bil talisman je čudeže delal a ne samo enega veliko, prav tako bi tisto potem vlekel, kot edino dobro......če bom začutl, da potrebujem noni ga bom tudi nabavil, sedaj vem kak je...to informacijo imam, od tu dalje je pa moje ...razumeš, moje ali bom sprejel ali ne...... Mateja...tud to da tebi odgovarja je samo tvoja stvar, razumeš, ni treba biti nastrojena proti vsem, ki nekako hočemo uravnovesiti pomen, za nekoga je lahko pomemben, za nekoga pa ne, lahko kaj kmalu tebi postane nepomemben, nekomu drugemu pa pomemeben, a kakor hitro verjameš v to, da ti pomaga si že odvisna in ti bo zelo škodilo, če ne boš imela... skoda le, ker majo tako 'zoprn' sistem nagrajevnja... sm biu vpisan pri firmi, mam doma se vse video posnteke, intervjuje, mape,... vse no. zal pa si moral kupovati velike kolicine da si imel nekaj od tega da trzis zadevo in imeti vsaj eno steklenico zase. tako sem se rajsi zacel ukvrajati z donosnejsimi dodatki in si sedaj lahko kupim tudi noni, ki si ga prej nisem mogel privosciti. O katerem noniju se je govorilo na DISCOVERYju??? odgovor o ORIGINALNEM TAHITIAN NONIju!!! zakaj se prodaja danes v lekarnah NONI? ker je firma TAHITIAN NONI pred 10 leti začela z ORIGINALOM in že 7 let za tem postala 4 najhitreje rastoča firma vseh časov! Dosega velik uspeh z NONIjem in NONI je hitro osvojil srca številnih ljudi po vsem svetu! Pojavile so se številne kopije! potem pa vidim tukaj da je NONI ogaben, da ni za pit itd.... ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Morinda citrifolia, ki sem jo vzgojil doma niti malo ni primerljiva s tistim kar raste na Tahitiju! Podobno kot FIKUS v naravi ali doma v dnevni sobi! http://www.noniplanet.net/slike/noni_slo1.jpg Poglej Tahitian Noni International je podjetje, ki je prvo začelo proizvajati TAHITIAN NONI sok! ima 90 % tržni delež vsvetu in kar je najpomembneje obira najboljše plodove ter ima recept, ki so ga domorodci uporabljali tisočletja! Gre za hladno stiskanje uporabljajo pa se vsi deli rastline! Firma ima laboratorij namenjen izključno preučevanju nonija, izkušnje itd... tako je TAHITIAN NONI izvoren, avtentičen in originalen! Če bi obstajal boljši način bi firma ki ima največ izkušenj z nonijem uporabila ta način! Vendar že ima najboljšega! Vendar vedno se bojo našle še kakšne firme, ki bodo kar nekaj govorile, kot npr. ti ali je čreslovina strupena ali se sok nakaplja... itd... da je tezje dobiti certifikat ker gre za mrezno marketinško podjetje itd... Pomembne se analize, primerjave itd.. in kot sem rekel na neodvisni strani www.incc.org ali enostavno www.google.com lahko najdete na kaj je potrebno paziti pri nakupu itd... Vsak noni je zagotovo dober! Vendar sam osebno priporočam original TAHITIAN NONI sok, ki je najboljši... kdor se bo želel prepričati bo to storil in bo videl sam kaj je najbolje... Kajti pri takšni ceni zagotovo tudi pričakujemo najbolje! Oooo pozdravljeni. me veseli kar slisim! predvsem, da se ga da vzgojiti doma. ali je podobne kvalitete? imate 'original' rastlino tudi doma? zanima me, ali je creslovina soka lahko strupena, skodljiva? zanima me, ali se original noni sok sam nakaplja ali pa ga socijo, ozemajo in hkrati dodajo creslovino? Na sliki skupaj jaz z Dr. Ann Hirazumi Kimmhttp://www.noniplanet.net/slike/kim_robi.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 razumi tudi ljudi... mnogi imajo pol k. reklamiranja, pa nima veze al je to ono ali tretje... enmu gre eno na zivce, enmu drugo, nekaterim vse... govori ti svojo resnico ce zelis, nihce ti ne brani. vsak bo svojo.vedno bos nasel soglas tistih ki podobno mislijo in imajo podobne izkusnje. ti ze ves kaksne je tvoj namen, to je pomembno! verjamem da je dober! tukaj pa je pac forum in imamo razlicna mnenja, to je vse.mene tvoej infomacije kar se tice kvalitete soak zanimajo.sam uprabljam sicer drugega in poznam tega ki trzis ti. dobra sta mi oba.ni pa receno da en bom kdaj kupil tudi od teba kakega. ej sam res folk! rečem da filmska zvezda pije noni in je to ne vem kaka reklama... a ne veste da so filmski igralci vzorniki ljudem.. in čez čas bo veliko ljudi prav temu filmskemu igralcu zelo hvaležih!! VI pa se obnašate kot da se tukaj priporoča nekaj slabega!!! Ko bo ker mel še kakšno vprašanje o noniju mi lahko pošlje mejl na info@noniplanet.net ker vidim da gre tukaj sam za eno veliko kreganje:) pa lep pozdrav! Robert Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 freesej s čist ok dedc...sam preveč kritično gledaš na naš čas..jaz pravim, da pri nas v Slo še fejst dobr in prav jemo, res pa je, da tempo življenja (če se pustiš) naredi dost škode, ker mislimo, da moramo nekam hiteti, da nekaj ne bomo naredili, ker nas vsezkozi čas priganja...sam če se mal umiriš, si vzameš toliko kolikor lahko normalno neseš, pa teh stresov ni...jaz ne vidim v jutrišnjem dnevu nobenih strahov okoli prehrane niti okoli življenja, je pa res, da se je treba spustiti na tla, živeti s tistim kar imaš in kar ti je dostopno, ne silit v nekaj, kar ni tvoje.... noni saj pravim ja, če nekdo rabi, ni pa tisto kar bi moral vsak imeti doma in piti...verjemi, da meni prav zadostuje tu in tam tri deci pomarančnega soka, doma iztisnjenega, pa kak čajček, tudi kaj druzga, ker sploh ne gruntam o tem, kaj je bolj zdravo... predvsem sem pa proti reklamiranju, sem zato da se dejstva povedo in učinki..... omenjaš Štefanovo ploščico, a veš kok bi ti lahko na enak način napisal od nje, o meritvah, rezultatih in ostalem, a to sploh ni važno...informacija je bila podana v tisti rubriki, več ni pomembno, vsak se bo potem sam odločil ali začutil, da prav to rabi.... in isto naj bi bilo tukaj o noni soku, komercialo in prodajo pa preusmerit v temo oglaševanje..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sorry, sm biu mal ostr sam sm sam tko znal bistvo prkazat. ne pravim pa, da noni sok rabmo! sigurno pa ga nekateri potrebujejo... ce ne noni soka pa kateri drudi dodatek, recimo zdravo sol in minerale! to so dejstva! kerpa pac vsi nimajo informacij o vseh produktih, pa ljudje uporabljajo razlicne zadeve ane. sam to. tko nekak, ja. no to pa ni fer... se mi zdi, da cist mam socutje, to da pa tezim, je pa dobr za one, ki se jih to lohk se dotakne, da zbudim morda se oni picek borca v kom. je pa res, da sem mal (pre?)zahtevna.... ker iz sebe vedno sklepam - sam, tko kot vsak. ker ti pravis, da noni sok rabmo, jaz pa, da ga ne - oba govoriva iz sebe. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ufff.. zdej si mi pa vse povedal:) skoda le, ker majo tako 'zoprn' sistem nagrajevnja... sm biu vpisan pri firmi, mam doma se vse video posnteke, intervjuje, mape,... vse no. zal pa si moral kupovati velike kolicine da si imel nekaj od tega da trzis zadevo in imeti vsaj eno steklenico zase. tako sem se rajsi zacel ukvrajati z donosnejsimi dodatki in si sedaj lahko kupim tudi noni, ki si ga prej nisem mogel privosciti. Vidiš firma je to naredila na pošten način.. priporočaj tisto kar sam sprejmeš in uporabljaš... meni ni šlo za zaslužek zal pa si moral kupovati velike kolicine da si imel nekaj od tega da trzis zadevo in imeti vsaj eno steklenico zase Pa vendar sem srečal ustanovitelja Tahitian Noni International...http://www.noniplanet.net/slike/Story_Robert.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 kul! ti sam poej, kdaj greva na slan pir! Me ne zanima, Free je moj frend Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 hvala bogu....da nism tega brala, takrat ko sem prvič slišala zanj....ziher ga tud probala ne bi saj mi čist ravno kako si ego futrate s tem ko pljuvate drug po drugem.... a res ne zastopite da vmes ljudje U M I R A J O umirajo na obroke in živijo človeka nevredno življenje, svoje trpljenje in bedo bi z dodatki lahko vsaj omilili če že ne pozdravili.... itak ...je pa brez pomena , psi lajajo karavana gre dalje.... ma sem rekla, da je brez veze , da še sploh kaj rečem tu noter, sam morebiti bo pa kdo, ki to rabi pogledal in probal in če se bo en mesec zato bolje počutil, gospodje in gospe dovolite mu , vsaj to opcijo ..... se sploh ne zavedate kaj pomeni trpečemu in človeku z nenehno bolečino, neznatno izboljšanje počutja, ki pomeni tudi več možnosti za pozitivne misli in gibanje v naravi.... Dokler trpiš ob vsakem gibu, res ne moreš uživat ob erotični masaži Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 (popravljeno) Še tole tomazslo... Se je enkrat zgodilo, da je bila ena gospa čist navdušena nad NONI sokom in je vsa vesela delila knjižice o NONI soku okrog... In kaj se je zgodilo? v knjižice ni napisala kje se noni sok dobi... Ljudje so želeli piti NONI ampak niso vedeli, kje naj ga kupijo! Potem pa pravijo ljudje... če bi bilo vredu bi bilo že na televiziji... če pa zdej sam vidiš kako težko je priti na en forum:) hehe ej to je blo malo za šalo malo pa za hec sam neki pa je v tem:) caw baw Popravljeno 13. marec 2006 -> NoniPlanet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Še tole tomazslo...ja saj sem ti napisal, da je tvoja izkušnja dobrodošla informacija, ker boš pisal o svoji izkušnji in o tistem, kar si se ob tem naučil, iz svoje duše.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 lia kdo pa pravi da pljuvamo drug po drugem? vsak pač pove svoj prav... ljudje pa bojo precenli oz spet meli svoj prav:) sej je forum temu namenjen ne? free teb pa sam tko dalje pa mnogo uspehov z NONI sokom! Zagotovo mas polno uporabnikov, ki so ti še kako hvaležni! BRAVO!!! Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 se kar strinjam!meni komercilano ni odvec, ce je tega v meni pravi meri. mene ne moti, ce je tema o breskvah, pa pac se ekdo pove, da ima doma biolosko pridelane in bi jih rad nekaj prodal, tistemu ki jih zeli.motilo pa bi me, ce bi se naslo 20 prodajalcev in bi iz teme nastal oglasnik; mene pa bi zanimalo recimo kako breskve vplivajo na nas organizem ipd... reklamiranej je zame del zivljenja. v takem svetu zivim. vse in vsi se reklamirajo. ali s svojim telesom, profesijo, takimi ali drugacnimi uslugami... to je neizbezno zaradi tako velike mnozice populaciej na enem mestu. zaradi konkurence. v neki manjsi vasici to ni potrebno... imajo mesarja ali dva, peja ali dva ipd.. in vsi vedo kje bodo kaj kupili. reklama ni potrebna v takem smilsu.tukaj v tem svetu pa je reklama veckrat mnogim bistvena za prezivetje!tudi tale foum se reklamira, kakor se reklamirajo drugi na njem (oglasi). tam kjer so ljudje tam morajo biti informacije, ker pticem ne bi pomenile nic.seveda pa je mera okusa in potreb po informacijah razlinca in razlicno zeljena. o tem sicer kakro tukaj obstajajo pravila. pravila so del sistema. krog je zacaran. in tudi zato se pravila vedno krsijo. freesej s čist ok dedc...sam preveč kritično gledaš na naš čas..jaz pravim, da pri nas v Slo še fejst dobr in prav jemo, res pa je, da tempo življenja (če se pustiš) naredi dost škode, ker mislimo, da moramo nekam hiteti, da nekaj ne bomo naredili, ker nas vsezkozi čas priganja...sam če se mal umiriš, si vzameš toliko kolikor lahko normalno neseš, pa teh stresov ni...jaz ne vidim v jutrišnjem dnevu nobenih strahov okoli prehrane niti okoli življenja, je pa res, da se je treba spustiti na tla, živeti s tistim kar imaš in kar ti je dostopno, ne silit v nekaj, kar ni tvoje.... noni saj pravim ja, če nekdo rabi, ni pa tisto kar bi moral vsak imeti doma in piti...verjemi, da meni prav zadostuje tu in tam tri deci pomarančnega soka, doma iztisnjenega, pa kak čajček, tudi kaj druzga, ker sploh ne gruntam o tem, kaj je bolj zdravo... predvsem sem pa proti reklamiranju, sem zato da se dejstva povedo in učinki..... omenjaš Štefanovo ploščico, a veš kok bi ti lahko na enak način napisal od nje, o meritvah, rezultatih in ostalem, a to sploh ni važno...informacija je bila podana v tisti rubriki, več ni pomembno, vsak se bo potem sam odločil ali začutil, da prav to rabi.... in isto naj bi bilo tukaj o noni soku, komercialo in prodajo pa preusmerit v temo oglaševanje..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sej se bom ustavu.sam še tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Lia. to je v meni. sem vesel, da lahko o tem govorim. svoje mnenje. svoej poglede, svoja prepricanja... vsi jih imamo v razlicnih temah... se zelo strinjam... najvec ve tisti ki je izkusil!! tak zna tudi ceniti, tako produkt, kakor tudi informacijo! dvomi, utemeljevanja pa so del nas... dokler so, toliko casa bodo v nas in vcasih tudi na povrsju in toliko casa bo zatorej takrat o njih govorili. hvala bogu....da nism tega brala, takrat ko sem prvič slišala zanj....ziher ga tud probala ne bi saj mi čist ravno kako si ego futrate s tem ko pljuvate drug po drugem.... a res ne zastopite da vmes ljudje U M I R A J O umirajo na obroke in živijo človeka nevredno življenje, svoje trpljenje in bedo bi z dodatki lahko vsaj omilili če že ne pozdravili.... itak ...je pa brez pomena , psi lajajo karavana gre dalje.... ma sem rekla, da je brez veze , da še sploh kaj rečem tu noter, sam morebiti bo pa kdo, ki to rabi pogledal in probal in če se bo en mesec zato bolje počutil, gospodje in gospe dovolite mu , vsaj to opcijo ..... se sploh ne zavedate kaj pomeni trpečemu in človeku z nenehno bolečino, neznatno izboljšanje počutja, ki pomeni tudi več možnosti za pozitivne misli in gibanje v naravi.... Dokler trpiš ob vsakem gibu, res ne moreš uživat ob erotični masaži Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Pozabla prej še neki napisat..... pa nimam nč prot Noniju ali pa čemrkoli...... Ko mi ljudje rečejo, da se prodaja v lekarni!!! Halo dobim čist pike.... Lekarne so današnji dan naravnane tržno in prodajajo skoraj vse kar je za prodati... pri zdravilih in teh dodatkih se kujejo in obračajo veliki denarci..... Recimo meni je dr. predpisal zdravilo, dobila sem ga v lekarni pol čez kak mesec, so pa to isto zdravilo povlekli iz prodaje, ker je povzročalo srčne infarkte tolk o tem kaj se vse dobi v lekarni. To da je ok... ni garancija lekarna.... mi pa slepo zaupamo, če nam dajo v lekarni, da je ok.... :xx!: no sam tolk!!! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 (popravljeno) COSMA BRAVO!!!! se podpišem pod to izjavo!!! se spomnim pred par leti ko se se noni ni prodajal v lekarnah je bil v sloveniji TABU! Danes pa se vsak teden na veliko oglašuje!!! ampak men je to kull ker verjamem v NONI sam ne tistega ki ga prodajajo tam Popravljeno 13. marec 2006 -> NoniPlanet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 meni sprva tudi ne, saj sem ga hotel le uporabljati, pa nisem imel denarja.sedaj ga uporabljam in mi je za zasluzek! seveda pa na meni primeren in zame eticen nacin. zakaj: to je moje delo. tako kot ima delo kovac je pac to moje delo. pomoc in informiranje ljudi. zato me podjetje tudi placuje! meni osebno je bil precej obiralen nacin. pa brez zamere. prevec je bilo vlozka (zame) glede na dobljeno. nekateri pa so seveda mislili tudi drugace. sam jst sm hotu noni pit pa ga zaradi tako 'hudega' sistema nisem mogel piti. stekas. jaz bi ga takrat se kupoval, pa nism meu casha. ker je bil sistem tak, da si mogu kupit 2 ali 3 zaboje po 4 steklenice, vse prodati, da sem dobil recimo 1 liter zastojn. hudo!!!prevec dela za tako mali profit. gledam ekonomicno. Ufff.. zdej si mi pa vse povedal:)Vidiš firma je to naredila na pošten način.. priporočaj tisto kar sam sprejmeš in uporabljaš... meni ni šlo za zaslužekPa vendar sem srečal ustanovitelja Tahitian Noni International...http://www.noniplanet.net/slike/Story_Robert.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 1 steklenica NONIja ni mali profit - gledam realno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sploh ne. v prodajo nonija se sploh ne poglabljam prevec... vedno povem ce se mi zdi primerno. to je vse. potem se produkt sam prodaja, ce se zeli.kakor tudi, prodaja itak ni legalna... zato vsakemu priporocam da si ga kupi sam. se vpise v firmo in si ga naroci, jaz pa mu pomagam. to je vse. in ker sem si vzel cas pomagati, in informirati, sem zato nagrajen s strani podjetja. preprosto. simpl ko pasulj. to je vsa umetnost. ce jaz povem komu da v btc prodajajo neke fajne cevlje v neki stacuni, mi pac tista trgovina zato ne nagradi, pa vseeno to pocnemo-o. v tem primeru pa me placa. to je vse. to je moje delo.delam pa tudi druge stvari in prodajati ne potrebujem, da bi prezivel. to pocnem tudi zato, ker sam verjamem v produkte ki jih trzim, jih tudi uzivam. simpl. in vem da so cloveku po vecini koristni! lepo delo pravzaprav... na nek nacin pomagas ljudem in si zato placan lia kdo pa pravi da pljuvamo drug po drugem? vsak pač pove svoj prav... ljudje pa bojo precenli oz spet meli svoj prav:) sej je forum temu namenjen ne? free teb pa sam tko dalje pa mnogo uspehov z NONI sokom! Zagotovo mas polno uporabnikov, ki so ti še kako hvaležni! BRAVO!!! Lep pozdrav! tooooo mi deli!!!! p...pol k pa hoce nek nefarmacevtska firma klinicne raziskave za produktke, da bi zadevo ponudila tudi v sirsi krog, med medicnince, strokovnjake ipd... pa se the ne da dobit :xx!: to je shit. produkti ki so vredni pozornosti niso odobreni zaradi monopola farmacije in lobijev. Pozabla prej še neki napisat..... pa nimam nč prot Noniju ali pa čemrkoli...... Ko mi ljudje rečejo, da se prodaja v lekarni!!! Halo dobim čist pike.... Lekarne so današnji dan naravnane tržno in prodajajo skoraj vse kar je za prodati... pri zdravilih in teh dodatkih se kujejo in obračajo veliki denarci..... Recimo meni je dr. predpisal zdravilo, dobila sem ga v lekarni pol čez kak mesec, so pa to isto zdravilo povlekli iz prodaje, ker je povzročalo srčne infarkte tolk o tem kaj se vse dobi v lekarni. To da je ok... ni garancija lekarna.... mi pa slepo zaupamo, če nam dajo v lekarni, da je ok.... :xx!: no sam tolk!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.