mattafix 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Če kdo potrebuje NONI sok, ga lahko zrihtam v 0.25ml stekleničkah in z okusom češnje.Cena za 1L = 10.000 SITinformacije pa dobite na mojem mailu: masaza82@email.si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 seveda in moram rect da mi je dobra. vseeno pa ne dosti bolj dobra kakor navadna iz piranskih solin. in veliko veliko boljsa kot navadna sol. menim, da je vredno kupiti njegovo so, vsaj za kaksno biodieto, ce so finance. free-samo eno vprašanje:ti si že poskusil sstanetovo sol? Ja, tale noni bom pa tudi enkrat poskusila-si ne znam predstavljat niti kako zgleda, kaj šele okus dosti predrag.pol litra samo nakapljanjega dobis za cca. isto ceno, recimo pri meni sicer pa tudi v temu namenjenih trgovinah. par strani nazaj pise tudi o tem.http://www.bio.prov-international.com/ Če kdo potrebuje NONI sok, ga lahko zrihtam v 0.25ml stekleničkah in z okusom češnje.Cena za 1L = 10.000 SITinformacije pa dobite na mojem mailu: masaza82@email.si Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mattafix 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 A sem omenil da se da dobit količinski popust? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Če kdo potrebuje NONI sok, ga lahko zrihtam v 0.25ml stekleničkah in z okusom češnje.Cena za 1L = 10.000 SITinformacije pa dobite na mojem mailu: masaza82@email.si evo pa je dosežen namen...kok pisanja za en navaden oglas...haha....ja no, probati ni greh..... kot da b jest prodajal štefanove ploščice, men jih štefan po 7 jurjev dobav, jaz jih po 10 naprej prodam, pa kšeft laufa......torej je bila vsa debata namenjena prodaji...kako drži tisto, da dober trgovec je tisti, ki tako proda, da kupec misli, kako je trgovca nategnu.. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ce tako zelis tako videti, bos tako tudi videl! kazes tvoje vzorce! osebo lahko jasno in glasno povem da prodajam. cetudi tega ne bi zelel je tako. ker je to neizogibno. kar je tudi ocitno. ampak namen je pomembnejsi. nekdo je placan da dela v firmi, nekdo da dela v pisarni, nekdo na cesti... nekdo pa da pise in ozavesca in prodaja dodatke prehrani. vsak govori svojo resnico, prepricanja na njegov nacin in preko lastnih vzorcev. in vsi se zdravimo tako ali drugace. ti pordajas tvooje usluge, jaz svoje. ti prodjas tvoje znanje, jaz svoje. vsi to pocnemo, neglede na dejavnost in poklic. misli, ideje, prakticno znanje, energijo, telo...kdaj se manifestirajo v denarju. energija se nam vrne v denarju. vcasih pa pac ne. vseeno pa je razlika kako odo ljudje vlozili svojo energijo-denar.. ali v namen k boljesmu zdravju ali pac obratno. morda se vprasas o tem! sicer pa, kako je kej s stefanom? evo pa je dosežen namen...kok pisanja za en navaden oglas...haha....ja no, probati ni greh..... kot da b jest prodajal štefanove ploščice, men jih štefan po 7 jurjev dobav, jaz jih po 10 naprej prodam, pa kšeft laufa......torej je bila vsa debata namenjena prodaji...kako drži tisto, da dober trgovec je tisti, ki tako proda, da kupec misli, kako je trgovca nategnu.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 vidiš free...tu sva si različna...velika razlika je prodajati kruh ali pa meglo, prvo je koristno, drugo pa manipulacija....samo v tem se razlikujeva... če kupiš kruh veš zakaj si ga kupil, če pa kupiš pobarvano vodo pa ne veš, ker ti samo proizvajalec v glavo vtepa, da ni pobarvana voda (pa še cel kup primerjav z drugimi pobarvanimi vodami ti da, kako je ta veliko boljša, .................ne prepričuj me, da ni res, sem dobil takrat, ko se je prvič pojavil naoni na našem trgu, tudi jaz ponudbo o sodelovanju a po mojih nekaterih konkretnih vprapšanjih je bilo na drugi strani naenkrat tišina)....nikjer pa ni drugih rezultatov in resničnih dokazov, pravilnih analiz, razenj pričanj posameznikov, ki so pa pričali in se jim je tako dogajal, ker so verjeli v pobarvano vodo in ne zato ker je tista barva zdravilna... veš ko smo pregledovali kristale informirane vode, tudi z Štefanovim informiranim magnetom, se je oblika spreminjala tudi z prisotnostjo nekaterih ljudi, brez magneta, tudi zaradi misli in vzdušja v prostoru (vpliv kolektivne informacije), to smo menjavali in oblika se je tudi spreminjala, tudi za to ni dokaza, pa ma dva debela fascikla oblik kristalov preje in po informiranju.....samo dokaz pa še vedno ni...... nimam pa nič proti, če nekdo naoni kupi, če mu bo pomagalo si naredil dobro delo, če mu ne bo, si ga pa po domače povedano nategnu, tu ne pomaga izgovor, da bog tako hoče, ker je to tvoje dejanje.... veš, stanetova sol se saj izmeriti da, pa tudi učinek na elektrolit in posledično tudi na napetost našega galvanskega člena, naoni pa nimaš kje izmerit... a si sedaj kapiral, kaj ti pišem.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 niti ne. ti govoris le o prepricanjih. in le ti imava razlicni. namen pa verjamem da imava dober oba! ti mislis, da je noni pobarvana voda, jaz ne. samo v tem je razlika. sam noni uzivam in vem da deluje. meni je to dovolj. dovolj pa je tudi tisocim drugih uporabnikov. tebi pa pac ni. tudi prav. razumem.so pa TVOJE izkusnje. in NE moje. ti si pac ena izmed oseb, ki zeli imeti dokaze, konkretne, na papirju etc... tako je prav. tudi sam jih zelim, toda ne za vse produkte. za nekatere enostavno vem, da so zame dobri in ne potrebujem klinicnih raziskav. seveda v svetu medicine pa so te nujno potrebne sicer produkt nima nikakrsne teze. s temi stvarmi mi lahko verjames da se naveliko soocam. hude kritike s strani zdravnikov sem dozivel o produktih ki jih trzim. no, na posled sej e vedno izkazalo, da smo v neki meri zadovoljili tudi te. sigurno je, da lahko dobim tudi certifikate za noni sok, ki ga ponujam. v to sem skoraj preprican, zaenkrat ni bilo potrebe in ga tudi nisem zahteval. se bom potrudil, da ga dobim in tukaj objavim. ce ga to podjetje, ki ga trzi seveda tudi ima. vem da za kr nekaj drugih porduktov ga ima. uradnega, pravga, klinicne raziskave ipd... vse crno na belem. druga zadeva: pred tednom sem se pogovarjal s predsenikom svetvnega raziskovalnega prehranskega centra... ki nam je povedal, da se v praksi klinicnih raziskav ne da dobiti kar tako. kaj to pomeni. da nobena resna institucija ne bo dala 'kar tako' raziskav nekemu podjetju, se posebej ne podjetju ki se ukvarja s mreznim marketingom. saj bi to pomenilo v medicinskih krogih neresnont in blamazo.druga zadeva pa je, ce podjetje organizira seminarje za zdravnike. s povabilom, celim spehom ucnega gradiva ipd... seveda za namenom. In ce recimo v neko prodajno marketnigsko mrezo pride zdravnik, kar se ze tudi veckrat dogaja in zahteva klinicne raziskave za dolocen produkt, mu to enostavno lahko zavrnemo, saj sam dobro ve, da se klinicnih raziskav ne daje kar tako.tako je in taksno je stanje. ali je prav ali ne.. je drugo vprasanje na katerega ne morem odgovoriti. verjami pa, da imma veliko ljudi, ki bi jim z veseljem pokazal rezultate klinicnih raziskav. predvsem zato, da bi se pocutili dovolj varne uporabljati dolocen produkt. toda verjetno vseeno ponujas, prodajas ljudem stefanove ploscice? ker si sam preprican da delujejo kajne!?torej sva potemtakem na istem! jaz ponujam noni in stefanove poloscice, ti pa samo stefanove poloscice pa nihce od naju nima v rokah klinicnih raziskav. nategnu.... o bog... kake mas... zakaj tako celo zadevo perceptiras sploh?? grem v trgovino in kupim mleko. a so me nategnili? so in niso, odvisno kako gledam na celo zadevo kajne! lahko recem da mi niso prodali dobrga, v vseh pogledih zdravega mleka. taksenga ki bi ga pri kmetu dobil za cenejsi denar in boljse kakovosti. kakro tudi z drugimi dobrinami... zelejnjavo, sadnjem ipd... in v tem smilsu so me nategnili, ker sem placal za nek produkt vec kot je po mojih pcenah vreden. in ker sem domneval da to mleko, sadje in zelenjava vsebujejo dovolj mineralnih snovi, vitaminov ipd... so me nategnili, saj jih produkti niso vsebovali toliko kot bi ji morali ce bi bili biolosko pridelani, obdelani, skladisceni, ipd... recimo. po drugi strani pa me niso nategnili, saj ce imam znanje in vem kaj kupujem ne morem biti nategnjen, edino ce porizvajalec laze o sestavi samega produkta. torej me v tem smislu niso nategnili. das denar dobis to. kle ni natega.kar se tice noni soka pa je prav tako. le da tu ni podane klinicne raziskave, temvec tiste ki so, ter osebne izkusnje. vsak am pa e odloca ali bo poizkusil nekaj kar nima klinicnih raziskav ipd... saj jih v dolocenem smislu tudi nemore dobiti.ne vem sicer ali se noni sok pordaja v lekarnah?? toda ce se, potem bodi preprican da kinicne raziskave so, saj se produkt potemtakem ne bi pordajal v lekarnah kolikor vem. spet pa je razlika ali je produkt tretiran kot dodatek prehrani ali kot zdravilo! in ce imamo znaje ter informacije o tem kaj eno ali drugo pomeni, potem se na nek nacn tudi lazje odloca koncni kupec ki to znanje ima. povem pa ti mojo osebno izkusnjo:zaradi slabega energetskega stanja sem iskal hraniva, dodatke da si pac izboljsam svoje stanje, tako sem nekako cutil, da je prav, saj sem domneval da iz prehrane ne dobim dovolj.bil sem v nekem mreznem marketingu ki me ni potegnil prevec. imel seveda tudi svojega sponzorja, upline, tistega ki me je vpisal v firmo in ki je na nek nacin zame skrbel iz poslovne plati. med tem casom sem spoznal druge ljudi, ki so mi povedal iza najmocnejsi antioksidant na svetu. bil sem navdusen in ga seveda takoj zacel uporabljati, preizkusati. postal sem se bolj navdusen.v nekem dnevu sem se ponovno srecal s svojo sponzorico tiste MM firme v katero sem pac bil vpisan in nic kaj dosti delal. brez razmisljanaj sem ji navduseno omenil ta tako zelo mocen antikosidant.rekal je: ah, da, saj poznam, ga uzivam ze nekaj mesecev. seveda sem bil presenecen, potrt... zakaj mi tega ni omenila, ceprav je vedela, da me take zadeve zanimajo.lahko si predstavljas... z njo sva bila kar precej zaupljiva, nekako ze prijatelja... in klju temu mi tega ni povedala. zakaj ne vem se danes, predvidevam pa, da zato, da bi se ukvarjal s produkti in prodajo te firme v kateri sva bila vpisana in ne z tem antioksidantom ter drugim podjetjem ki ga je trzilo. o takrat naprej, kadar je le moznost povem tisto v kar verjamem da je dobro. neglede na certifikate, klinicne raziskave idp.. kar pa tudi povem, ce so ali niso. kar je razlika pri eni ali drugi firmi, ceprav sta obe MM , je predvsem v nacinu dela. pa e podjetja, temvec ljudi ki so v doloceni firmi. povprecje ljudi, ki dela o nacinu prijateljem najboljse, torej povej in daj tisto kar bi sam zelel prejeti. to je zem edini nacin in pravi nacni folozofije mreznega marketinga. zame. in ce jaz mislim, da ima podjetje pordukt za katerega menim da ni dober, ga tudi ne bom trzil. nasprotno, ce pa bom mislil da je dovolj kvaliteten in ga seveda tudi osebno preizkusil ter ga uzival, pa ga bom z veslejm ponudil najorej ponudil blinznim kakor tudi vsem ostalim. VEM kaj trzim, koliko je moje znanje, ki je vedno in vedno bo omejeno in vem kaksne so moje izkusnje in izksunje meni blizjih ter drugih ljudi. in to je meni dovolj.da pa bi prodajal pobarvano vodo in se tega zavedal, pa je zame neeticno pocetje. in ker tega ne bi zelel sam, tega tudi drugim ne pocnem. Ce, pa em zaveden in imam pomanjkanje znanja pa naj mi bog oprosti, kakor sam sebi, ce sem koga zaradi svojega prepricanja zavedel v nakup produkta, ki mu ni koristil v toliki meri kot je zanj tudi placal.Do sedaj se je izkazalo, da je vecina ljudi bila vesela informacije, kakor tudi produktov. In to je sigurno eden od pokazateljev, da moje prepricanje v tem smislu ni slbo, temvec v korist. vidiš free...tu sva si različna...velika razlika je prodajati kruh ali pa meglo, prvo je koristno, drugo pa manipulacija....samo v tem se razlikujeva... če kupiš kruh veš zakaj si ga kupil, če pa kupiš pobarvano vodo pa ne veš, ker ti samo proizvajalec v glavo vtepa, da ni pobarvana voda (pa še cel kup primerjav z drugimi pobarvanimi vodami ti da, kako je ta veliko boljša, .................ne prepričuj me, da ni res, sem dobil takrat, ko se je prvič pojavil naoni na našem trgu, tudi jaz ponudbo o sodelovanju a po mojih nekaterih konkretnih vprapšanjih je bilo na drugi strani naenkrat tišina)....nikjer pa ni drugih rezultatov in resničnih dokazov, pravilnih analiz, razenj pričanj posameznikov, ki so pa pričali in se jim je tako dogajal, ker so verjeli v pobarvano vodo in ne zato ker je tista barva zdravilna... veš ko smo pregledovali kristale informirane vode, tudi z Štefanovim informiranim magnetom, se je oblika spreminjala tudi z prisotnostjo nekaterih ljudi, brez magneta, tudi zaradi misli in vzdušja v prostoru (vpliv kolektivne informacije), to smo menjavali in oblika se je tudi spreminjala, tudi za to ni dokaza, pa ma dva debela fascikla oblik kristalov preje in po informiranju.....samo dokaz pa še vedno ni...... nimam pa nič proti, če nekdo naoni kupi, če mu bo pomagalo si naredil dobro delo, če mu ne bo, si ga pa po domače povedano nategnu, tu ne pomaga izgovor, da bog tako hoče, ker je to tvoje dejanje.... veš, stanetova sol se saj izmeriti da, pa tudi učinek na elektrolit in posledično tudi na napetost našega gslvanskega člena, naoni pa nimaš kje izmerit... a si sedaj kapiral, kaj ti pišem.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 brez veze da se kregate.... naj raje vsak svojo osebno izkušnjo napiše... jst verjamem to kar vidim in občutim..... noni je po moji izkušnji krasno dopolnilo pri kakršnekoli okrevanju...po kaki dolgotrajni bolezni, operaciji....itd to sem preizkusila na lastni koži in videla na lastne oči..... **** tist kdor je pa v krasni koži in mu nič ne manjka pa itak brez veze da si s tem glavo beli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ja free...ne bova prišla skupaj...vse to kar si napisal sem tudi sam v ponudbi dobil, ko sem hotel konkretne dokaze in odgovore na moja vprašanja pa odgovorov ni bilo.... kar se Štefanovih ploščic tiče ti bom pa takoler rekel...več kot 50 sem jih že kupil, prodal pa mogoče kakih 7-8.....vse ostale sem v glavnem podaril kot darila ali pa samo zato, ker sem vedel, da bo pa nekomu mogoče pomagalao.....na lagarju pa nimam nobene.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 veš, stanetova sol se saj izmeriti da, pa tudi učinek na elektrolit in posledično tudi na napetost našega galvanskega člena, naoni pa nimaš kje izmerit... A dej no, kje so dokazi da je stanetova sol boljša od une direkt iz solin? Noni sok ima gotovo nek učinek na organizem, tako kot vsak sok vsake rastline, samo kakšen je ta učinek, pa lahko sklepamo samo po kakšni laboratorijski analizi in raziskavah ali osebnih izkušnjah... Si že probal noni sok, da si tako proti njem? Ne reci prehitro, morda se motiš...ali pa jaz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 tudi sam sem jih dobil se malo vecjo kolicino, in tudi vecino podaril! kar se tice konkretnih dokazov pa sem ti pojasnil, pa pac ocitno ne razumes. so produkti, ki imajo konkretne dokaze za dolocen krog ljudi. in so produkti, ki jih nimajo. kaj pomeni konkretno nekomu je spet vprasanje! u uradnih medicinskih krogih so to klinicne raziskave, kar pa se tice teh, pa sem ti pojasnil! Ne vem kaj bi zelel se vec!?? Je zelo enostavno: ce nimas klinicnih raziskav, katere bi ti ocitno zelel, jih pac nimas, vzami ali pusti. Tako to je. Kljub temu pa, si prodal tudi nekyj stefanovih ploscic, za katere nimas konkretnih klinicnih raziskav, in si jih vseeno prodal. Torej si na istem kot jaz! Prodajas tisto v kar verjames da dela. Ne verjames v noni sok, jaz pa verjamem. To je vsa razlika. Bluzenej o konkretnih dokazih je torej cisto odvsec, ker v tisot kar ne verjames hoces konkretne dokaze, v tisto kar verjames pa jih ne rabis! Ocitno. pa brez zamere, se samo pogovarjamo. ja free...ne bova prišla skupaj...vse to kar si napisal sem tudi sam v ponudbi dobil, ko sem hotel konkretne dokaze in odgovore na moja vprašanja pa odgovorov ni bilo.... kar se Štefanovih ploščic tiče ti bom pa takoler rekel...več kot 50 sem jih že kupil, prodal pa mogoče kakih 7-8.....vse ostale sem v glavnem podaril kot darila ali pa samo zato, ker sem vedel, da bo pa nekomu mogoče pomagalao.....na lagarju pa nimam nobene.... draga Lia. jaz se ne kregam niti malo, mi je v veselje, da povem kar vem. mnenja pa so seveda razlicna. brez veze da se kregate.... naj raje vsak svojo osebno izkušnjo napiše... jst verjamem to kar vidim in občutim..... noni je po moji izkušnji krasno dopolnilo pri kakršnekoli okrevanju...po kaki dolgotrajni bolezni, operaciji....itd to sem preizkusila na lastni koži in videla na lastne oči..... **** tist kdor je pa v krasni koži in mu nič ne manjka pa itak brez veze da si s tem glavo beli kaj pa ti pocnes? mar ti nisi placan po besedah? kakor tudi dejanjih?tole in ceu forum je tudi izmenjava mnenj. kaj torje bluzis? kaj tem moti? kaj ne sprejemas? imas dovolj dela sam s seboj, zato se ti ni treba postavljati nad druge. kdor sodi bo sojen.lej to no kak ovi spet bluzi, pa to ne morš verjet... plačan po številu besed očitno... :xx!: taki so sam za skotat pa na prisilno delo v kamnolom, pa da vidim kak bojo filozofirali :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 noni je po moji izkušnji krasno dopolnilo pri kakršnekoli okrevanju...po kaki dolgotrajni bolezni, operaciji....itd to sem preizkusila na lastni koži Preizkušeno....deluje pozitivno, nikakor ne gre samo za obarvano vodo ali samo za klik v glavi, da ti pač pomaga zato, ker so te drugi prepričali v to. So namreč bolezni, na katere samo um ne more, in tudi ne deluje, rabiš še nekaj, da te spravi k moči, ti prečisti telo, da lahko začneš razmišljat o tem, da boš ozdravel, spremenil način razmišljanja-se obrnil k sebi, spremenil način prehranjevanja..... Če nimaš moči, imaš pa zastrupljeno telo, ti tudi samo pozitivne misli ne naredijo telo zdravo p.s. Noni je čudovito dopolnilo prehrani in terapiji, z namenom doseči okrevanje. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 A dej no, kje so dokazi da je stanetova sol boljša od une direkt iz solin? .Kdo ti pa brani, da stestiraš vse soli, ki so na trgu Metoda je zelo enostavna, vsakih devet mesecev zamenjaš sol in čakaš, kaj bo Do penzije boš nekaj že ugotovil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Stane saj v bistvu ni problem v tem...sol je tvoja, raziskal si jo in to je tvoje delo, ponujaš in prodajaš svoje, to je tvoja n otranja energija, ki jo preko tvojega znanja izžarevaš preko tvojega dela....free je pa samo prekupčevalec, preprodajalec...to je pa v nalogi karme čisto drugačna vloga... sam za Štefanovo medaljo lahko napišem cel kup, ker sem pri tem sodeloval, tudi pri magnetih in zaščitah mobitelov, če celo izvedeniško mnenje za cerficikat sem napisal in opravil meritve, zaradi tega lahko nenazadnje tudi o tem pišem, ker sem sam in tudi zase spoznal delovanje in tehniko..... sam brez veze še v naprej plac rabt kle gor za to, ker enostavno noče pokapirati, v čem je finta....saj je tud kurilno olje potrebno...pa še veliko drugega in ima take ali pa drugačne učinke...barva vode je bilo mišljeno simbolično...naoni je pa isto kot irmina voda, ali pa olja...kokr kdo razume in kokr kdo rabi.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 sam ne bi bolje povedal! Preizkušeno....deluje pozitivno, nikakor ne gre samo za obarvano vodo ali samo za klik v glavi, da ti pač pomaga zato, ker so te drugi prepričali v to. So namreč bolezni, na katere samo um ne more, in tudi ne deluje, rabiš še nekaj, da te spravi k moči, ti prečisti telo, da lahko začneš razmišljat o tem, da boš ozdravel, spremenil način razmišljanja-se obrnil k sebi, spremenil način prehranjevanja..... Če nimaš moči, imaš pa zastrupljeno telo, ti tudi samo pozitivne misli ne naredijo telo zdravo p.s. Noni je čudovito dopolnilo prehrani in terapiji, z namenom doseči okrevanje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 sodis! prekupcevlca sva po tvoje oba, saj si sam povedal, da ti tudi preprodajas stefanove loscice. zal, mislim, da ne kapiras ti.jaz priznam, ce se tako, po tvoje izrazim, da preprodajm. predvsem pa informiram in ljudem omogocim, da si produkte kupijo sami. preprodaja je z zakonom prepovedana, zato se temu izogibam kolikor ej mozno.ce pa dobim cloveka, ki ima visoko razvitega raka ipd... in me prosi da mu priskrbim ali steklenico noni soka ali zive vode ipd... ali pac tistega kar mu kot svetovalec podjetja (to je moj job) pa mi je toliko bolj v vesleje, ko vidim, da so rezultati velikokrat zelo dobri! te zanima se kaj, preden me sodis... preden sodis samega sebe draga dusa! tvoja sodnba o noni soku je tvoja. tega ti nihce ne more vzeti in tudi jaz tega ne nameravam. jaz tebe ne prepricujem da si preprodajalec, ker to vem, te ne prepricujem da prodajs tvoje usluge, kakor jaz tebe, ker tudi to vem. te ne prepricujem da so stefanove ploscice zanic, ker tudi o teh imam svoje mnenje. zato mene ne rabis prepricevati v tvoj prav. ker ce menim drugace kakor ti, bom to morda tudi povedal. pa lep vecer zelim tudi tebi ce pa zelis, pa se ozri okoli sebe in mi povej kaj na tem svetu ni prodajanje, razen brezpogojne ljubezni!pa vseeno ne slisis, ko ti pravi, da se ti prodajas ko delas tvoje delo. tvoj poklic. jaz pa pac svojega ane torej informiram in ce okoliscine nanesejo tudi preprodajam. meni tega ni tesko priznati kakor tebi! ljubim ta del sebe.. .se posebej ko je negdo tudi hvalezen, da je nekja kupil kar mu koristi!ves koliko danes pomeni informacija!!!!!! informacije resujejo zivljenja. Stane saj v bistvu ni problem v tem...sol je tvoja, raziskal si jo in to je tvoje delo, ponujaš in prodajaš svoje....free je pa samo prekupčevalec, preprodajalec...to je pa v nalogi karme čisto druugačna vloga... sam brez veze še v naprej plac rabt kle gor za to, ker enostavno noče pokapirati, v čem je finta....saj je tud kurilno olje potrebno...pa še veliko drugega in ima take ali pa drugačne učinke...barva vode je bilo mišljeno simbolično...naoni je pa isto kot irmina voda, ali pa olja...kokr kdo razume in kokr kdo rabi.... aja, ce bi noni sok najdel, patentrial jaz in ga prodajal, pa bilo v redu al kaj?? ce pa posredujem infote o tem kar je nekdo pogruntal pa ne al kako!? zanimivo razmisljanje mar ne ves, da ce nekdo izumi, patentira karkoli, da je uporabno sele takrat, ko to izve in uporablja mnozica! razen ce ni egoisticno usmerjena na nek nacin in uporablja le zase. Stane saj v bistvu ni problem v tem...sol je tvoja, raziskal si jo in to je tvoje delo, ponujaš in prodajaš svoje, to je tvoja n otranja energija, ki jo preko tvojega znanja izžarevaš preko tvojega dela....free je pa samo prekupčevalec, preprodajalec...to je pa v nalogi karme čisto drugačna vloga... sam za Štefanovo medaljo lahko napišem cel kup, ker sem pri tem sodeloval, tudi pri magnetih in zaščitah mobitelov, če celo izvedeniško mnenje za cerficikat sem napisal in opravil meritve, zaradi tega lahko nenazadnje tudi o tem pišem, ker sem sam in tudi zase spoznal delovanje in tehniko..... sam brez veze še v naprej plac rabt kle gor za to, ker enostavno noče pokapirati, v čem je finta....saj je tud kurilno olje potrebno...pa še veliko drugega in ima take ali pa drugačne učinke...barva vode je bilo mišljeno simbolično...naoni je pa isto kot irmina voda, ali pa olja...kokr kdo razume in kokr kdo rabi.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ok se opravičujem, še je preveč ekstremno izpadlo, to okoli prodaje, saj nisem tako grdo mislil, sam dejstvo je, da prodajaš oziroma ponujaš tuje "znanje" (tudi spletno stran imaš prilimano) sedaj pa ne bom več težil v tej temi... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 po teoriji tomazaslo, bi lahko rekel: prepricaj nas da je temu tako kajne! tomaz hoce klinicne raziskave o noni soku, in ptem bo pomirjen in bo verjel, kot sem ga razumel.haz pa hocem klinicne raziskave o soli. a stekas!!!?? pravzaprav jih ne potrebujem, ker mi je dovolj ce tvojo sol porobam in vem dovolj. vem zase! a stekas!!ce bi vsi zahtevali klinicne dokaze... kam bi pa prisli!!! nikamor. ker nihce ne bi uzival niti nonija, niti soli, niti bilo cesa drugega in laternativa bi bila v osnovi zatolcena! No, n sreco temu ni tako! Zal pa to izkorisca tudi alternativa. Vedno so posamezniki ki delujejo neeticno. hkrati pa je morda to prav scit uradne medicine ipd... pred kvazi produkti in zascito lastne riti, da alternativa ne momete z uradno medicino. to ti dobro ves tudi sam ssaten. ocitkov ki si jih dobil je veliko.tudi to je nacin kako se lobiji branijo... branijo pred alternativo. kar je v nekim primerih dobro, v nekih slabo. to so norme, strogo in jasno zacrtane meje, ki so ustvarjene z razlicnimi nameni. in se jih izkorisca v razlicne namene. klinicne raziskave ni lahko dobiti in se tezje imeti. zal ali na sreco je temu tako. vsak pa naj presodi sam, kaj je prav. Kdo ti pa brani, da stestiraš vse soli, ki so na trgu Metoda je zelo enostavna, vsakih devet mesecev zamenjaš sol in čakaš, kaj bo Do penzije boš nekaj že ugotovil Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 sigurno da ga ponujam! hvalabogu! mar ti ne poves prijatelju, ki boleha za pomanjkanjem vitamina C , da ag lahko kupi tukaj ali tam? mar ti ne poves prijatelju ki kupuje avto, da so zasledil da prav taksenga kot ga zeli kupiti ponujajo tu ali tam.mar ti ne kupis otroku kolesa tam kjer je cenejsi ali tam kjer je kvaliteta najboljsa!?mar ti ne oglasujes tvoje dejavnosti..? kar je doma v kleti zaprto nikomur ne koristi! tako kot denar, tako kot energija... ce zastane se usmradi in izgubi svojo vrednost. tako morajo biti tudi informacije sveze in uporabljene takrat ko so aktualne. ce danes povemo komu o vitaminu C se se vedno nekateri ljudje ne menijo kaj dosti zanj. ceprav ga zelo potrebujejo... pravzaprav se menijo sele takrat ko zbolijo.kljub temu pa je S.Giorgi za tako izjemno odkirtje dobil nobelovo nagrado. kar je seveda prav in logicno, glede na tako pomembno odkritje.toda kaj bi to odkritje komerkoli koristilo kakor njemu, ce tega ne bi povedal celemu svetu! ok se opravičujem, še je preveč ekstremno izpadlo, to okoli prodaje, saj nisem tako grdo mislil, sam dejstvo je, da prodajaš oziroma ponujaš tuje "znanje" (tudi spletno stran imaš prilimano) sedaj pa ne bom več težil v tej temi... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Free, ne vtikaj mene med alternativo, jaz sodim med čisto vsakdanje kuharice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 se strinjam! Free, ne vtikaj mene med alternativo, jaz sodim med čisto vsakdanje kuharice Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 se strinjam!Kot da ti je odleglo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 to ze ves cas vem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 to ze ves cas vem. Potem pa ne laži, da nisi knjige prebral že zdavnaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 kdo vodi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.