Guest sstane 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 kdo vodi?kuharce proti dohtarjem obeh sort Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sstane. 100:6kdo vodi? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Jaz dam ziher rajsi 10.000 SIT za NONI recimo.. kot pa 5.000 SIT za instant reiki iniciacijo, kot jo imenujejo.. , ki pa je res cista megla v megli.. ali pa za razne cira cara.. regresije in podobne balaste.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Jaz dam ziher rajsi 10.000 SIT za NONI recimo.. kot pa 5.000 SIT za instant reiki iniciacijo, kot jo imenujejo.. , ki pa je res cista megla v megli.. ali pa za razne cira cara.. regresije in podobne balaste..jest pa raj 9.000 za kako dobro erotično masažo...pol mi pa še za dva haburgerja in coca colo ostane.. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 jest pa raj 9.000 za kako dobro erotično masažo...pol mi pa še za dva haburgerja in coca colo ostane.. To je pa ta najboljš recept Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 jest pa raj 9.000 za kako dobro erotično masažo...pol mi pa še za dva haburgerja in coca colo ostane.. Pol bos mogu pa kupit se sol.. da ti te strupe hamburgerja in cole ven potegne.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Pol bos mogu pa kupit se sol.. da ti te strupe hamburgerja in cole ven potegne.. to jaz drge vn spustim, sploh ni blema... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 jest pa raj 9.000 za kako dobro erotično masažo...pol mi pa še za dva haburgerja in coca colo ostane.. Zdaj te pa mamo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 jest pa raj 9.000 za kako dobro erotično masažo...pol mi pa še za dva haburgerja in coca colo ostane.. Če bi bil zares bolan bi ne kvasil takšnih. Pa oprosti, si me "razpizdjot".... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Če bi bil zares bolan bi ne kvasil takšnih. Pa oprosti, si me "razpizdjot".... sej glih zarad tega sem zdrav, k sploh ne gruntam, da b bil lohk bolan, če pa tu pa tam kaj vščipne pa že mora, da vemo da smo živi, takrat k te pa vročina kuha pa mal počiješ...tko je vsaka stvar za nekaj dobr...............pa zato včas tud kaka masaša pade.... če bi bil zares bolan, kot pišeš, bi pa prav gotovo vse naredil, da bi ugotovil zakaj sem bolan..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sej glih zarad tega sem zdrav, k sploh ne gruntam, da b bil lohk bolan....pa zato k včas kaka masaša pade....no ja zarečenega kruha se največ poje, včasih udari kot strela z jasnega, in nikakor ne želim, da ta strela udari tudi v tvojo bližino... upam, da boš tja do 150 leta užival v masažah pa hamburgerjih in coca coli in vsi tvoji bližji s teboj vred evo men je pa zmanjkalo sokca si bo treba novo flaško omislit te obarvane vode... torej rezultat - vmes med pitjem sokca sem imela še post (kar na križ z menoj), prebava se mi je uredila, ne zatekam več, izvidi urina in krvi izboljšali, vnetja omilila, podočnjaki izginjajo, napenjanje oz. krči skozi cel mesec kot ob menstrualnih težavah izginili, menstruacija potekala v mejah normale, zjutraj se ne prebujam več utrujena, Tibetančki so na 21 ponovitvah, skoraj redno (no zdejle 5 dni ne, drugače pa vsak dan) skoraj 2 urni sprehod v hrib (pa iz hriba dol tud no). Če je za to počutje, energijo pa teh 6 kg ter 5 cm manj obsega pripomogel tudi Noni (čeprav samo v glavi), sem zadovoljna če sem zadovoljna s seboj tud bolj uživam v masaži pa še kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sej glih zarad tega sem zdrav, k sploh ne gruntam, da b bil lohk bolan....pa zato k včas kaka masaša pade.... To lahko rečeš zdaj, ko si še zdrav.....Upam in privoščim ti, da boš še dolgo.... Bolezen sigurno ne pride samo od "gruntanja"....A boš potem rekel, da en ubogi otrok pri šestih letih "grunta" na to, da bo dobil levkemijo? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 kdo vodi? * nikol ne grem v tole tmeo, dons me je pa picil.ful prebrala, cele sezname za kaj vse je dober, sam se vedno ne vem, cemu naj bi ga sploh uzival... v bistvu... kako pogruntas da rabis tocn to.... resilno zdravilo, zdravilo 31, 48, mkkrohydrin, fhes, javorjev blabla, noni ono tretje, actimel, svedska grencica, himalajski ta pa ta staf, makadamijin blabla... blazota... a kej slovenskega pa tacga sploh se dela? pa kaj ce ti ena od teh zadev zmanjka???!!! :OO!:saj umres, madonca! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Pozdravljeni! Me veseli, da se tudi pri nas vse več pogovarjate o NONI soku! Mam kar nekaj izkušenj (preko 5 let) s sokom NONI, ker pa ne vem, koliko je dovoljeno tukaj delat reklamo, bom malo bolj previden glede tega in njegovega imena. V glavnem morete pazit kateri sok NONI pijete! najboljša stran je www.incc.org, kjer je vse lepo razloženo! Ta stran je neodvisna. Bil sem z ustanovitelji firme ki izdeluje original, z doktorco Ann Hirazumi Kim, ki ima zasluge da so v NONIju odkrili kar nekaj substanc, ki bi naj zavirale rast rakavih celic! Rad bi vam povedal, da bodite predvsem previdni na to iz katerega dela sveta je NONI, v kakšni embalaži je, kdo ga izdeluje itd... obstaja kar nekaj marketinških potez, npr BIO, 100% itd... ki pritegnejo kupce! Ni dovolj samo da je steklenica temna... pomembno je predvsem tisto kar je notri in to je odvisno od sadežev Morinda citrifolia in postopka pridelave! Original NONI sok ima preko 150 substanc, in prav zaradi izboljšanja okusa so zraven dodali 11 % borovnic in grozdja! Zato vsi tisti ki pravite da je NONI fuj in blek niste poskusili original! Tisti ki pravite da je NONI dober pa ste verjetno pili pravega in čestitam!!! Torej v originalu je 89 % NAJBOLJŠEGA NONI soka z 155 substancami! Zanimivo bi bilo pogledati koliko jih je v 100% soku! jaz vem:) V glavnem, če koga zanima kaj več o NONIju mu bom z veseljem povedal! Kar na dan z vprašanji!!! Lep pozdrav! ps. sam sem tudi vzgojil rastlino Morinda citrifolia, ki uspešno raste pri meni doma (seveda v hiši!) dipl. ing. Robert Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sej ne pravim, da me nau enkrat udarl...sam sedaj o tem ne gruntam, k mi ni treba, mam pa tak občutek, da bo tkole naprej laufal, pol me bo pa sam enkrat na čist udarl... pogoje mam dobre, da me...sam saj veš, če t je tko namenjen pač tko bo....lahko je jutr alpa čez 10 let...sam ne vem, če bodo pluča še tok časa zdržala vso količino katrana..... povem pa ponovno, če v naoni ne verjameš prav popolnoma nič ne pomaga....ko sem ostal brez glasu, ker bi moral na nek intervju it, pa izgleda ni blo namenjeno, da bi govoru, mi ni pomagala ne domančičeva metoda ne masaža mojega prijatelja zdravilca, cel teden prej nič mogel govoriti, samo piskal, ko je bilo po oddaji pa v dveh dnegh dober.....pa sta se oba zdravilca fejst matrala, pa en liter srekovih vršičkov spil, pa ne vem kake čaje in zdravilne vode......sam nič od tega... večina kemičnih procesov v nas se ob pomoči programa delovanja organov uravnava predvsem preko naše misli, psihe in podzavestnih vzorcev, veliko bolj kot z kemikalijami, ki jih zaužijemo, tu pa potem elektrolit odigra svojo vlogo v namenu galvanskega člena, ki zopet odpira polprevodniške kristale, da lažje preko ega ozaveščamo naše podzavestne vzorce in tako nadgrajujemo univerzalno nezavedno..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ojoj... NONI ti ne bo nič pomagal, če bos spil ti prvi požirek šele takrat ko boš izgubil glas! To je podobno kot da bi ojle nalil v avto šele takrat ko bi mašina zaribala! Zakaj maš kontrolne lučke v avtu? da ti pokažejo kdaj je s čim kaj narobe? Misliš da telo nima kontrolnih lučk? Ja saj jih res nima ampak te opozarja z glavobolom, slabim počutjem itd... da je nekaj narobe in kaj naredimo ponavadi... mislimo si saj bo boljše:) V NONI soku je velika količina substanc, ki jih človeško telo potrebuje in organizem potrebuje minerale, vitamine, encime, in ostale biološko aktivne substance, ki spravijo organizem v normalo... ga očistijo, mu dajo energijo itd... če poznaš delovanje celic, potem ti NONI nebi smel bit ne vem kako čudo, kajti vse kar on naredi je logično! Kdor si misli da bo samo poskusil NONI za kak teden bo naredil zelo malo! Noni telo potrebuje, ker hrana, sadje, zelenjava ni več tisto kar je bila pred 100 leti! S pesticidi, umetnimi hranili itd... pada vsebnost koristnih snovi v sadju in zelenjavi (diplomiral na papriki in to vem:)) Tudi tistim, ki ne verjamejo bo NONI sok pomagal, vprašanje je če si bojo to sami upali priznati! Delali so raziskave, ki so znanstveno podprte na živalih in njim je NONI sok pomagal! Še vedno pa ne pozabite da govorim o ORIGINALNEM SOKU NONI!!!! in en katerem koli! ORIGINALNI NONI SOK pa ima 90% TRŽIŠČE V SVETU!!! Gre pa za zelooo veliko in uspešno podjetje, ki ima največ izkušenj z nonijem, s polinezijsko kulturo, edini imajo laboratorij izključno namenjen preučevanju nonija, itd... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Pozdravljen, dobrodosel! ... ampak zakaj ga rabis???zakaj bi ga recimo meni priporocil, a krepi al kaj, recimo ce nisi nic bolan in vse to?? encimi in vse tistole, ja, super, sam saj to je v medu tud... sama sem mal skepticna do vsega tega, kar se kao nad nujno rabi. verjamem pa, da je cist kul, zakaj ne. a na papriki si diplomiral?zanimivo, ce mas kaj tacga v taki obliki, flikni kam, ce ces. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ampak, eno lepše ime bi si pa lahko izmislili, ne pa kar dvakrat NE No ni res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 ja ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 uuu tole pa gre hitro:) Živjo Marsa Zakaj bi ga naj pili? Lih zato kar sem prej rekel... ker hrana ni več kar je bila pred 100 leti! Poglej si po trgovinah..vse polno nekih Ejev, pa E22, pa E104 pa Ene vem kolk... vse to pa, če se nabira v organizmi le temu škoduje! Zadnjič sem prebral, da je v zadnjih letih povečano število rakavih bolnikov itd... ZAKAJ??? Ne pravim da zato ker vsi ne pijejo NONIja... vendar tempo življenja, zrak, voda, predvsem pa hrana vplivajo na nas! in od tega je odvisno kako smo zdravi! Spoznal sem da je NONI sok pomagal številnim ljudem... in sprva sem se smejal, tako kot morda kakšen, ki prvič bere da nek sadni sok lahko nekomu pomaga pri zdravju:) Nato sem se sam sprobal zadevo, saj sem imel zelo dobro izkušnjo z boleznijo (in sicer odpoved ledvic) po tem terapija 5 let penicilina vsak mesec ena inekcija! lahko si mislite kako slabo sem se počutil, slab imunski sistem in prebava!!!! Po tem sem spozna NONI in lahko rečem da mi je presenetljivo hitro uredil prebavo (v roku enega tedna).. pijem ga še danes!!!! Potem sem šel kot sem rekel v New York, se dobil z ustanovitelji firme, doktorji, da bi se bolje spoznal zakaj je NONI tako dober! In tam sem dobil odgovor! V glavnem naj ti odgovorim zakaj bi ga naj pila!!! Zato ker NONI čisti tvoje celice, in le čiste celice normalno delujejo... oz dajo večjo energijo ( kot peč na drva --- bolj drva gorijo v tisti, ki jo sproti čistimo in ne v tisti, kjer je polno pepela) poleg tega ima noni še 155 biološko aktivnih snovi ki so nujno potrebne za naš organizem!!! je 100% NARAVEN! Dr. Ralph Heinicke mi je povedal, da je v NONIju snov, ki jo organizem nujno potrebuje! te snovi je kar 800 krat več kot v ananasu, čeprav je ananas veljal za sadje, kjer bi bilo največ te snovi! Tudi veliko več kot jo je v medu! Kdor je zainteresiran za knjižico VPRASANJA IN ODGOVORI O NONI SOKU mu jo z veseljem pošljem seveda brezplačno!! Pošljite vaš naslov na info@noniplanet.net Lep pozdrav! Robert Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 NoniPlanet saj nimam nič proti noni soku...če si prebral nazaj imam proti prekomernem vrivanju, komerciali in nategovanju ljudi, kot da je nekaj čudežnega...tudi še cel kup drugih zadev ima tak učinek, ni samo noni to.... najbolj važno tudi za celice je energetsko uravnovešenje, vse ostalo je samo pomoč k umetnem uravnovešenju, ker normalno ne gre, ne gre pa predvsem zaradi nas samih, ne rečem pa, da ni res kar pišete o soku, jaz analiz ne poznam in jih tudi takrat pred dobrim letom (lahko tudi več, se ne spomnim, pa tud maile mam že pobrisane, da ne morem preverit datumov) ko se je pojavilo v Slo nisem dobil, čeprav sem proizvajalca za to vprašal........ Samo v poplavi vseh proizvodov, ki se pojavljajo na trgu je res težko tudi tisto pravo dobit, škodit sicer ne more, koliko pa komu koristi, je pa prav gotovo drugo vprašanje, predvsem kaj nekdo potrebuje glede na njegovo stanje. Informirane vode z orgonsko energijo, pa še povedati nihče ne zna, kaj sploh je orgonska energija, tisoč proizvajalcev, tisoč variant orgonske energije, sam bolj prisegam na tisto, kar so že stari očetje poznali, to so pa kot sem omenil, smrrekovi vršički in tisto domače resnično preizkušeno, še bolj pa prisegam na lastno notranje uravnovešenje. praviš simtomi, glavobol in podobno...ja saj enostavno skenslaš, pa ne boli več, koga pa kdaj ne zaboli glava, koga kdaj ne zaslabi, koga ne tlači mora, če se preveč naje pred spanjem...saj to je del naše biti........če smo kolikor toliko uravnovešeni telo prav dobro samo ve, kaj potrebuje, kdaj rabiš sol, kdaj kis, kdaj si žejen in kdaj lačen.....čist nič ne škodi....saj ko si primerjal avto...če je preveč olja ti ga pač ven zmerče...isto je. če poješ kaj preveč mastnega ali nepravega...pa za drugič boš prav dobro vedel, da tega ne rabiš in boš kaj druzga jedel.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NoniPlanet 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 (popravljeno) Glede vrivanja? zakaj pa ste pol sploh odprli temo? pljuvanje je dovoljeno če pa ima nekdo pozitivne izkušnje in priporoča NONI pa je to ze komercialno? mislimd a so forumi namenjeni ravno temu, da vsak izrazi pač svoje mnenje... se strinjam da telo samo ve kaj kdaj rabi in kaj rabi... ampak ni dovolj da je samo mastno ali nemastno.. tukaj je se polno enkih drugih substanc ki niso samo mastno in nemastno... in teh substanc je v NONIju ogromno! nisem si tega jaz zmislil ampak je to dokazano! In če mi NONI pijemo te substance vnesemo v telo in tako kot si rekel telo si to samo vzame! Sicer pa nisem prisel sem da bi se kregal.. pač mislim da se pod temo noni piše o noniju in sem bil pripravljen kaj napisat! razlika pa je če si ti vprašal proizvajalca ali uvoznika ali kar enega posrednika! in še enkrat! NI vsaka cola - coca cola in ni vsak noni - ORIGINAL NONI! in se zdaj nisem povedal za kateri sok gre... ravno zaradi tega da mi nebi očitali komercializacije:) glede tistega dvakrat NE pa na Tahitiju NONI pomeni BOŽJI DAR!!! LP Popravljeno 13. marec 2006 -> NoniPlanet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Sicer pa nisem prisel sem da bi se kregal.. pač mislim da se pod temo noni piše o noniju in sem bil pripravljen kaj napisat! LP nič narobe če se prava resnica napiše, moti me pa tisto, ko nekdo napiše, da mu ga lahko za 10.000 Sit zrihta...ne vzami narobe..... Verjamem, da boš napisal tako kot sam poznaš, ker si izkusil na lastni koži in zadevo raziskal, to je prav gotovo koristno, ker je iz tvoje duše in ne iz neke veb strani ali pa maloprodaje....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 zame je noni slovenski. ker mi je cisto vseeno iz kje je... ker je iz planeta zemlje. meje so samo v glavi. res pa je, da je vmes se transport ipd... zal. seveda se nagibam k temu da bi tukaj dobil-i vse kar potrebujemo in verjetno tudi dobimo.Pac pijem tudi noni ki ni iz slo. konec koncev pa se ozremo po nasi stanovanjski opremi in lahko recemo da smo planetrani! a kej slovenskega pa tacga sploh se dela? .. Oooo pozdravljeni. me veseli kar slisim! predvsem, da se ga da vzgojiti doma. ali je podobne kvalitete? imate 'original' rastlino tudi doma? zanima me, ali je creslovina soka lahko strupena, skodljiva? zanima me, ali se original noni sok sam nakaplja ali pa ga socijo, ozemajo in hkrati dodajo creslovino? lpPozdravljeni! Me veseli, da se tudi pri nas vse več pogovarjate o NONI soku! Mam kar nekaj izkušenj (preko 5 let) s sokom NONI, ker pa ne vem, koliko je dovoljeno tukaj delat reklamo, bom malo bolj previden glede tega in njegovega imena. V glavnem morete pazit kateri sok NONI pijete! najboljša stran je www.incc.org, kjer je vse lepo razloženo! Ta stran je neodvisna. Bil sem z ustanovitelji firme ki izdeluje original, z doktorco Ann Hirazumi Kim, ki ima zasluge da so v NONIju odkrili kar nekaj substanc, ki bi naj zavirale rast rakavih celic! Rad bi vam povedal, da bodite predvsem previdni na to iz katerega dela sveta je NONI, v kakšni embalaži je, kdo ga izdeluje itd... obstaja kar nekaj marketinških potez, npr BIO, 100% itd... ki pritegnejo kupce! Ni dovolj samo da je steklenica temna... pomembno je predvsem tisto kar je notri in to je odvisno od sadežev Morinda citrifolia in postopka pridelave! Original NONI sok ima preko 150 substanc, in prav zaradi izboljšanja okusa so zraven dodali 11 % borovnic in grozdja! Zato vsi tisti ki pravite da je NONI fuj in blek niste poskusili original! Tisti ki pravite da je NONI dober pa ste verjetno pili pravega in čestitam!!!Torej v originalu je 89 % NAJBOLJŠEGA NONI soka z 155 substancami! Zanimivo bi bilo pogledati koliko jih je v 100% soku! jaz vem:) V glavnem, če koga zanima kaj več o NONIju mu bom z veseljem povedal! Kar na dan z vprašanji!!! Lep pozdrav!ps. sam sem tudi vzgojil rastlino Morinda citrifolia, ki uspešno raste pri meni doma (seveda v hiši!)dipl. ing. Robert Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 V kakšni embalaži je noni sok? Če je plastika, sem takoj proti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.