Marsa 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Morda bo kdo iskal in bo takole lazje nasel oz. hitreje, pa ker imamo pri 'Nasih specialitetah' zdaj ze par receptov za kremne rezine oz. kremsnite, sem odprla novo temo, kjer objavljam link na stran, kjer so ti recepti:http://www.astrologija.org/forum/index.php...=1492&st=50&hl= Ce pa ima se kdo kak recept za kremsnite, pa naj objavi kar semle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 oohhhh Marsa , kako sladko od tebe Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2003 A ne, Cosma? Sem ze mislila napisat, da kdo bi si mislil, da bom to (sladko) temo odprla ravno jaz! Ma zdelo se mi je skoda, ker vem, da bo gotovo kdo kdaj tocno to rabil in iskal (kot si ti), pa bo tezje nasel, ce bo iskalnik recimo iskal po vseh temah. Tu pa je zato kar v naslovu.Upam, da ti bodo ratale! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Ma ja...a ves, mene vsi frendi iz tujine gnjavijo z temi recepti, za kremsnite, potico pa se kaj. Tako, da tole je zelo dobrodoslo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 No, jaz sem ga dobila, takšne kot se prodajajo v Tepanju in Trojanah, mislim na veliko kreme in smetane, jih naredim čez vikend in takoj povem recept, če mi uspe seveda ! Vseeno vam povem recept, kje piše da meni uspe, jutri napišem. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 http://www.badrov.hr/report/3_susreti%20citroena/slike/s28t.jpg Obožujem jih, samo znajo biti tako zelo različne... Ene so vse plastične, pa ni prava smetana... Kar pogruntajte kakšen dober recept, pa se prijavim... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Imajo sedaj na www.kulinarika.net točno takšen recept kot sem ga jaz dobila od sodelavke samo v kremo ona ne da želatine. In so špica. Vse nasvete je treba upoštevat, saj pravim pa brez želatine, ker se dosti strdi krema brez nje. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 In to ravno sedaj prilimaš sem Janjak, ko meni kruli :o|o: Eno je zagotovo, pri izdelavi kremšnit je najbolje uporabit prave rumenjake in kakšne nadomestke v prahu ... razlika je očitna v okusu Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 .sm se pozanimu zakaj Une Taprave˝ Kremšnite izstopajo od unih štacunskih˝ zato,ker so kuhane˝nekak izpod pare pari=>Blejska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Rumena krema : pet jajc zmiksaš s 130 g sladkorja in dva vanilija v gosto kremo, potem vmešaš s kuhalnico 150 g ostre moke (če je gosto dodaš en dcl mleka) in to počasi , zelo počasi vlivaš in mešaš z metlico v vrelo mleko 9 dcl ali pa kar 1 l, ki pa mora med vlivanjem zelo, zelo počasi se kuhati, najboljše da se odstavi pa se potem še kuha dokler se ne zgosti. Zelo mešati z metlico med kuhanjem, da se ne skepi. No, sploh ni tako zaguleno kot sem vedno mislila ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Vanja vidim navdusena, ne bo druge kakor spet mixer zalaufat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Saj ga moram, ker brat baje samo še o kremšnitah govori ! Dvojno dozo, velik pekač, čez vikend ! Dobro, da ni kakšna lunina mena ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Ne ni, imas sreco - se mi zdi, da je v ponedeljek tocno ob 00:00 - se pravi lahko se do tedaj prezeravas do nezavesti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 lahko ponudis tudi ostalim za poskusit , za nas je tudi luna v ponedeljek Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Tole malo pozna ura za pogovor o hrani ... mi bodo spet hlače pretesne če bom sedajle obiskala kuhinjo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Tina, resitev je da si kupujes hlace na elastiko Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Cosma, to tudi počnem ... ampak kaj, ko se kremšnitam in ostalim dobrotam ne morem upreti Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 lahko ustanovimo klub **kremsnitk** Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.