vanja 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Kdaj bo pravi čas ? Ribica, če si že zaplavala, potem spelji zadevo do konca ! Enkrat plavaš tja, drugič nazaj-odloči se no enkrat ! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Eh, Vanja... :o|o: Kaksna zelja pa je to?Kaj prehitevas?Ce prepuscas Ribici, ji prepusti - kaj silis, kaj pa ves, sredi katere faze izpolnjevanja tvoje zelje je zdaj Ribica?Nous' se zdaj kregala z njo! Potrpi. Veruj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 RIBO NA GARDELE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Ja, bi bilo biljše, če bi šla v črno luknjo.Ne bom se kregala z njo!Če še bo dolgo takole sem in tja mrcvarila, jo bom porabila v "specialitetah"-no mogoče bo pa sedaj delovalo !??? Potrpljenje je res božja mast.Marsa, pozna se mi, da je danes riba v luni, že od samega jutra ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Vanja - Pa se kaj drugega je tudi (vceraj popoldne mocne konjunkcije, kar se seveda pozna tudi se danes, danes ponoci pa merkur zamenjal polozaj in je zdaj v tehtnici... pa se kaj bi se naslo - kaksnega krivca takole... )...Saj sem se posmejala, ko si tako silovita spet v custvenosti... Ravno zato sem se pa upala vtaknit... ker sem pa tudi vedela, da je tvoja jezica navadno samo trenutna... pa sem te zanalasc malo bocnila se takole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 8. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2003 ha,ha Marsa saj sem vedela,da boš kapirala, evo, danes je že dobro, spet mi je čisto veeno kam bode in plava spet lahko živim in svobodno diham, včeraj je bilo pa res kar hudo. Hvala ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Vanja - Fino se imej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.