mushi 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 No tole vprašanje sem že v dnevniku zastavila....Namreč a kdo od vas kupuje nove zimske gume in na podlagi testov, izkušenj, cene, kvalitete... kako, kaj bi kupil/bo kupil?Jst rabim nove gume za Clia in se odločam med Michelin Alpin A2 in Goodyear Ultra Grip 6, na podlagi testov, pa mnenj posameznikov.... mnenja prodajalcev so pa očitno odvisna od zaloge ki jo imajo v trgovini... tako da.. hm.. mal pokomentirajte.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 To pa je se boljse, Mushi! Si bila pa brzinska! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2003 Marsa, sem vidla ja, v dnevniku! Ha, kok sva bli istočasni...!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Ne odločam se med znamkami ampak med potekanjem žlebov profila na gumi, ta ti ponudi oprijemljivost na cesti ali pa ne. Po moje znamka ni tako pomembna , lahko da se motim. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2003 Vanja, torej kako? Bi naj žlebovi potekali? Čim bolj razbrazdano? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Jaz že vsa leta prisegam na Savo Eskimo.Mi niso še nikoli zatajile.Zimski profil nekih bistvenih razlik med proizvajalci ne ponuja, razen v ceni. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 FULDA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Jaz imam kar M+S trenutno gori, si so vožene 3 + 10 mesecev (torej letošnjo sezono poleti) in ne bom menjaval to zimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Jaz imam tudi M+S - Savo.Moj bivsi sosed (tudi Jani) je totalen car za gume in mi je vse razlozil - 'poljska' Sava itd...Goodyear etc...Jaz imam Sava gume in sem ful zadovoljna.Preizkusila zadnjic, ko se peljala v TOTALNEM dezju s Krke po avtocesti in so nekateri (nemski) vozniki vozili 50 z zmigavci po avtocesti, sem sla jaz vec kot sto, ker sem v bistvu prav preizkusala tole - kako se drzi na cesti, pa gume in vse.Jaz tudi prisegam na Sava gume torej! Za one, ki ne vejo (predvsem morda zenske): ko kupujete gume, preverite, ce niso mroda stare, kajti tudi ce visijo nekje (in se ne uporabljajo), se 'iztrosijo' oz. lahko postanejo preperele. To pa se da razbrati na gumi sami - je letnica in st- meseca - tam pri oznakah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Tud jest nabavla Savo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Sem se spomnila, ko si omenil, Bobnar...Jaz imam tole, hm... notranjo dimenzijo - se mi zdi - 13, original, vendar gor pa imam 14 (ali kako ze), pa je bil potem nekaksen 'problem', ko sem menjala... so 'po defoltu' dajali, pa je bilo drugace...ma, ne spomnim se tocno, ampak kot kaze, je tip menjal gume in imam zdaj sirse... meni so v bistvu gume - poleg bremz- najpomembnejse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Ej, Bobnar - ful thanx!!Kok mi je vsec, ko kdo kaj ve! Res, ker me ful zanima in rada poznam ful podatkov. Ja, ocitno imam tele, hm.. tole... ko je lahko vec dimenzij, prvic zato, ker sem tenicnega sla ze skozi (sem se klicala mehanika, da mi ga gre peljat skozi, kot je to bila praksa, ker pozabila, da imam zdaj Avto, torej... normalno, vse, v bistvu ful moderno in sodobno zame, sploh po starih petkah in marutijih , no, in sem se sam skoz zapeljala! - prvic sem sploh sama sla na tehnicnega! ... ), ... , drugic pa zato, ker se mi tako nekako megleno zdi, da ko sem brskala po tehle infotih, da sem morda nekaj podobnega zasledila nekje. Skratka... sem tocno Vedela, da bos tocno ti tole vedel in da bos raztural v tejle temi!! (*hmmm... :o|o: ... aja, a sem zdajle pokroviteljska, torej... )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 ups ... jaz pa nisem kupila Save ampak Dunlop Matador... ne mi zdej rečt, da to neko sranje od gum :o|o: ... savo pa mela prej na Polotu skoz... pa gume za Golfa, malo širše gor Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Preizkusila zadnjic, ko se peljala v TOTALNEM dezju s Krke po avtocesti in so nekateri (nemski) vozniki vozili 50 z zmigavci po avtocesti, sem sla jaz vec kot sto, ker sem v bistvu prav preizkusala tole - kako se drzi na cesti, pa gume in vse.Wow, ekstremna športnica torej ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 ups ... Bobnar, jest to prebrala z garancijskega lista... piše "proizvajalec Dunlop... naziv artikla Matador...".... :o|o: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 Jst bom zdej kr Michelin nabavila, po vseh testih prebranih, pa mojih izkušnjah s cesto, kaj vem.. nekako se mi Sava ne zdi v redu, sicer zelo dobra guma v snegu, ko snega ni pa je hitra obraba, jst pa po avtocesti vsak dan se kr DOST pelem... v dežju se lanskoletne kao niso dobro obnesle.. Bom že tolk keša za kolesa (ker bodo cela) zdevala.. pa naj bojo še gume res ok kao, sem včeri cel dan študijo imela... Če so glasne mi je vseen, sam da se fajn pelemo!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Preizkusila zadnjic, ko se peljala v TOTALNEM dezju s Krke po avtocesti in so nekateri (nemski) vozniki vozili 50 z zmigavci po avtocesti, sem sla jaz vec kot sto, ker sem v bistvu prav preizkusala tole - kako se drzi na cesti, pa gume in vse.Wow, ekstremna športnica torej ... Rachek... ce ti pravim, da ful uzivam... Tole se vcasih slisi nespametno (sploh ce bi podala se cifrce 'cez sto', raje nisem ), vendar meni se zdi, da ne pretiravam... Tam, ko se da (avtocesta, pa treba je malo zgonit), tedaj pa je naneslo tako... kar slo je, kljub dezju, potem pa sem zacela prav nekako... zavestno 'vadit' tole voznjo.. v ekstremnih pogojih, pravzaprav... - saj pravim, nemski audiji so sli 50. :o|o: Jaz in se ene dva passata, pa kaksna alfa (se mi zdi) pa smo po levem pasu ruzhili...So se naredile take.. mlake, velike luze, pa je nevarno, da te skensla kam v ograjo ali kaj obrne, jaz pa dobro bremzam (izkusnja, ze letela ven iz ovinka pri pop tv, imela sreco, sicer direkt proti stangi edini na 200m, ne mogla artikulirati avta, a nekako sem potem pristala v enem blatu 1.5m stran od droga... - potem analizirala v glavi, 'rekonstrukcija' pa to, ugotovila, kaj naredila narobe, zdaj ful obvladam tale gas pa bremzo v ovinkih... Saj... kdo ne bi obvladal tule zdajle v Avtu vsega tegale, ce sem morala pri petki 'odtaknit' gas. :o|o: Kar 'sam se je tiscal'... Resno, z nogo sem ga morala malo odtaknit, vsakic, ko sem predolgo drzala skoz isto na gasu...Ma, res, kaksen avto!! Pravzaprav sem imela sreco, da ga je zabrisalo tja v ograjo...Ups! To pa nima dosti zveze z gumami in to...No, ja, gume imam zdaj ocitno dobre... Mushi - kwa bluzis, a nisi prebrala, da smo vsi rekli, da Sava je zakon... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Tusi sama sem prisegala na Michelinke, kao francoske gume na francoski avto (Clio, še prej pa katrca). Potem je pa naneslo, da sem nabavila eskimke in se super obnesejo. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 ... Ja mushi, kak avto pa maš?Bobnar, vskocim (ker sklepam, da ima Mushi samo dopoldne net ) - Mushi ima Clia tanovega, Bilabong. Ja, saj mi je razlozil vse frend, da je itak neka ista tehnologija ali kaj ze... pa nocem kar nekaj v prazno, sem malo pozabila ze, no, a on pravi, da skratka Sava gume so zakon... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Ma... jaz sem dala za vse stiri gume z montazo.. hm, ne vem tocno, mislim pa, da nekaj cez 20 jurjev... pa FUL zadovoljna, res, hocem reci, tudi opazim, cutim razliko... - toliko pa da Mitja za eno! Drugace pa je zelo malo stroskov... so nam vsi rekli Big Money Waste - pa sploh ni res - nadzvocna investicija! Res, hudo zadovoljna! Star 12 let in zdaj ga imava ze vec kot 5 let, pa prakticno nisva imela vlozka (razen registracije in pac gum in tega... res, sploh se ne kvari... tok tok tok...)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Za avte manjšega kalibra se pridružujem mnenju, da je definitivno nepotrebno zapravljati velike količine denarja.Glede na to do so savine gume odlične.Sicer so pa tudi michelinke(zimske) enako mehke, če ne še bolj kot savine,tako da pri obrabi se ne prišpara.Sicer pa, če ima človek boljši občutek, da na gumi piše Michelin ,tudi prav,se z boljšim občutkom pelje. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...der=asc&start=0 http://www.motorevija.si/l2.asp?L1_ID=34 Tle so testi za malo večje dimenzije seveda, ampak za svojo rit hočem zdaj varnost. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Bobnar.. sej vseen kaj misliš.... glede na prebrano, pa nasvete in tko.. sem se tako pač odločila, pa ne ker me dnar tiši.. če že dam tolk za gume, pa platišča sem tud nabavila, pa še tistih par jurjev gor, pa se počutim boljš.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.