Marsa 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Bobnar: "In?" Mushi - meni je tudi brezveze tolk casha dat, ce je enaka kvaliteta, sam te pa stekam in jaz sem ista..Kao nekaj za nasvet in vse, potem pa itak po svoje ravnam... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Baje da F1(Ferrari) ponuja ta dirkalne pnevmatike za 20% vrednosti,stare zaloge pa to,hmmm bom malce razmislil... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 djedi...... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Moj avto je že preobut v Sava Eskimo.. mi je zadnjič šla letna (Michelin) , pa sem že kar opravila z garderobo. Bo pa treba drugo leto nabaviti nove letne.. Moje izkušnje.. dobre.. verjetno zato, ker do sedaj še nisem imela problemov.. Imam jih 4.to leto.. Če je pa cesta fajn snežena al pa ledena je pa tako in tako previdna vožnja najboljša guma .. Me je pa tudi že s temi malo "neslo", sicer nič hudega.. Ko sem še imela 101 sem se pa vozila kar z letnimi.. uf, to ti je bilo "garanje" za avto .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Na mojih gumah pa piše... DUNLOP...sport 9000...235/40/17... Sem morala it pogledat...ker se na to čist nič ne spoznam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Kdaj je tisti čas, ko je obvezno imeti zimske gume (pa ne v garaži) Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 15.11.zdejNOVEBMRAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Hehe, Bobnar...motiš se...kupila sem testni avto...pa so ble te gume že gor.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 kako misliš...niso original.. Te gume so ble na avtu...od začetka...res pa je, da je bil testni avto naročen mal po željah... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Bobnar...tole moram sčvekat...se mi je zdelo tako... Torej...Bobnar...se je spomnil...da se je pred kratkim...peljal mimo A3...s takšnimi gumami...in ugotovil...kje sem doma... Bobnar.. ...kaj vse opaziš...jaz nimam pojma...kakšne znamke je kateri avto... ...kaj šele, da bi vedela podrobnosti... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 15.11.zdejNOVEBMRAAHvala Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Da se malo ozavestite preden danes vstopite v avtomobil....previdnost, ni nikoli odveč....SREČNO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Se dobro, da imam dobre gume (M+S, Sava, zelo zadovoljna, nad se mi obnasa avto na cesti, v dezevnih, mastnih in sneznih pogojih)! :palec: p.s. Boris, neverjetno, sploh nisem opazila, da si tole pred dnevi odprl (sem jo sla prav poiskat - iz teme Jekleni konjicki, ko sem se spomnila, da sem povezala tedaj). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 Jst tudi zadovoljna z gumami..Full dober feeling ko so nove in to.. potem ko so že neki let stare pa že mal študiraš kok so še takšne kot bi mogle bit....Da bi še naprej se obnesle v tej zimi... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Mislim, da je skrajni čas, da zamenjate pnevmatike, če že tega niste storili, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Jaz sem prejsni teden. Samo za zamenjavo na veliko sluzijo :xx!: No, ampak vsaj mirna sem nekak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 ja js sem jih v soboto 20 minut, pa so ble gor vse štiri js deda pa bratec... deda za komando, bratec za kapce dol pa gor, js pa za dirty work, ampak zdaj pa šiba avto ehja se mi je kar zdel da rabim nove gume, vum, zdaj letim k sneta sekira, pa zjutraj k je tle pr nas mraz se tko lepo zimske držijo ceste sm sam gledal danes zjutraj, skor so mi solzice pršle na oči kako lepo pele, no pol sem pa gretje pržgal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 haha ti si legenda js pa podarim 4 dokaj zjebane letne gume... pa še romantično kosilo in večerjo v dvoje, brez obveznosti in brez vprašanj, za tisto konkretno astro analizo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 najbolj enostavno je, da si kupiš jeepa.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 ja ampak pomoje se z jeepom tud brez zimskih daleč pride... (čeprav zaviranje pa to mi pa ni jasno kje profitiraš) sicer pa zdaj je bencin že tolk drag, (nafta pa mu blizu sledi) da se ti skor ne splača zarad gum jeepa.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 On je fizik ne matematik. Matematiki poznajo osnovne aksiome. npr.tega : a X 0 = 0 (in ne glede na to, kako velik je a ) 4 x 0 je pa tudi tam nekje Bobnar, povej se hitrostni index tistih dveh Dunlopk, ki jih imas, mogoce imam kandidata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ti si šele butast, kaj ti koristi nevemkaki Jeep, če pa maš letne gume NIČ!tele aksiome pa tut ne vem od kod si potegnil. v vsakem primeru določena (pozitivna) vrednost obstaja, tut pri letnih gumah v snegu, le da so svetovi razlike ko daš gor zimske.če ne verjameš, probaj. ma kaj se tu neki duhovneži vtikujejo v te zadeve... :xx!: H - do 210km/h Preberi dvakrat, ce ne razumes s prve Kje sem napisal, da ti koristi Jeep brez zimskih gum ?Napisal sem ravno obratno: ce imas letne gume na avtomobilu s stirikolesnim pogonom, ti ne pomagajo nic, ker je stirikrat nic oprijema se vedno nic. Glede aksiomov pa: mislim da osmi razred osnovne sole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 pubeci ne se kregat, tud z letnimi gre, sam vozit je treba z obcutkom (neprimerno bolj). Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pubeci ne se kregat, tud z letnimi gre, sam vozit je treba z obcutkom (neprimerno bolj). Gre, gre...v grabo Mimogrede, zimske gume niso samo za sneg, bistvena je temperatura- letne gume so zadovoljive samo do 7st. Celsia, ce je manj, niso vec. Takrat pa nastopijo v veljavo zimske. Tako Pa ko si ze omenil, da gre tudi z letnimi, vidis, naceloma imas prav, ampak vseeno imas narobe Vsak dela s svoji zdravjem/zivljenem kar sam hoce in prav je tako.Ampak, na cesti nisi sam.Nikjer ne pise, da bos zletel v grabo, drevo.Lahko bo to drug avto, pesec, kolesar....vidis, v tem je tezava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.