Skoči na vsebino

Zimske pnevmatike

mushi

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Bobnar: "In?" x:Dx x:Dx xDDx

Mushi - meni je tudi brezveze tolk casha dat, ce je enaka kvaliteta, sam te pa stekam in jaz sem ista..

Kao nekaj za nasvet in vse, potem pa itak po svoje ravnam... xrolleyesx :o|o: :8):

xDDx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moj avto je že preobut v Sava Eskimo.. mi je zadnjič šla letna (Michelin) , pa sem že kar opravila z garderobo. Bo pa treba drugo leto nabaviti nove letne..

Moje izkušnje.. dobre.. verjetno zato, ker do sedaj še nisem imela problemov.. Imam jih 4.to leto.. Če je pa cesta fajn snežena al pa ledena je pa tako in tako previdna vožnja najboljša guma x:Dx .. Me je pa tudi že s temi malo "neslo", sicer nič hudega.. Ko sem še imela 101 sem se pa vozila kar z letnimi.. uf, to ti je bilo "garanje" za avto ..

Bobnar...tole moram sčvekat...se mi je zdelo tako... x:Dx

Torej...Bobnar...se je spomnil...da se je pred kratkim...peljal mimo A3...s takšnimi gumami...in ugotovil...kje sem doma...

Bobnar.. :palec: ...kaj vse opaziš...jaz nimam pojma...kakšne znamke je kateri avto... xrolleyesx ...kaj šele, da bi vedela podrobnosti...

x;)x x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

• 4 months later...

Se dobro, da imam dobre gume (M+S, Sava, zelo zadovoljna, nad se mi obnasa avto na cesti, v dezevnih, mastnih in sneznih pogojih)! :palec: :palec:

p.s. Boris, neverjetno, sploh nisem opazila, da si tole pred dnevi odprl (sem jo sla prav poiskat - iz teme Jekleni konjicki, ko sem se spomnila, da sem povezala tedaj). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst tudi zadovoljna z gumami..

Full dober feeling ko so nove in to.. potem ko so že neki let stare pa že mal študiraš kok so še takšne kot bi mogle bit....

Da bi še naprej se obnesle v tej zimi... :palec:

Mushi

• 8 months later...
ja js sem jih v soboto 20 minut, pa so ble gor vse štiri :P js deda pa bratec... ;) deda za komando, bratec za kapce dol pa gor, js pa za dirty work, ampak zdaj pa šiba avto ehja :) se mi je kar zdel da rabim nove gume, vum, zdaj letim k sneta sekira, pa zjutraj k je tle pr nas mraz se tko lepo zimske držijo ceste sm sam gledal danes zjutraj, skor so mi solzice pršle na oči kako lepo pele, no pol sem pa gretje pržgal :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

haha ti si legenda ;) js pa podarim 4 dokaj zjebane letne gume... ;) pa še romantično kosilo in večerjo v dvoje, brez obveznosti in brez vprašanj, za tisto konkretno astro analizo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja ampak pomoje se z jeepom tud brez zimskih daleč pride... (čeprav zaviranje pa to mi pa ni jasno kje profitiraš) sicer pa zdaj je bencin že tolk drag, (nafta pa mu blizu sledi) da se ti skor ne splača zarad gum jeepa....

On je fizik ne matematik.

Matematiki poznajo osnovne aksiome.

npr.tega : a X 0 = 0 (in ne glede na to, kako velik je a xcivx )

4 x 0 je pa tudi tam nekje x;)x

x8Dx

Bobnar, povej se hitrostni index tistih dveh Dunlopk, ki jih imas, mogoce imam kandidata.

<{POST_SNAPBACK}>ti si šele butast, kaj ti koristi nevemkaki Jeep, če pa maš letne gume xrolleyesx

NIČ!

tele aksiome pa tut ne vem od kod si potegnil.

v vsakem primeru določena (pozitivna) vrednost obstaja, tut pri letnih gumah v snegu, le da so svetovi razlike ko daš gor zimske.

če ne verjameš, probaj.

ma kaj se tu neki duhovneži vtikujejo v te zadeve...  :xx!:

H - do 210km/h

Preberi dvakrat, ce ne razumes s prve x;)x

Kje sem napisal, da ti koristi Jeep brez zimskih gum ?

Napisal sem ravno obratno: ce imas letne gume na avtomobilu s stirikolesnim pogonom, ti ne pomagajo nic, ker je stirikrat nic oprijema se vedno nic.

Glede aksiomov pa: mislim da osmi razred osnovne sole x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>pubeci ne se kregat, tud z letnimi gre, sam vozit je treba z obcutkom (neprimerno bolj).

Gre, gre...v grabo x:Dx

Mimogrede, zimske gume niso samo za sneg, bistvena je temperatura- letne gume so zadovoljive samo do 7st. Celsia, ce je manj, niso vec.

Takrat pa nastopijo v veljavo zimske.

Tako x^x

Pa ko si ze omenil, da gre tudi z letnimi, vidis, naceloma imas prav, ampak vseeno imas narobe x:Dx

Vsak dela s svoji zdravjem/zivljenem kar sam hoce in prav je tako.

Ampak, na cesti nisi sam.Nikjer ne pise, da bos zletel v grabo, drevo.

Lahko bo to drug avto, pesec, kolesar....vidis, v tem je tezava.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...