Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 se povsem strinjam.!!!! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 korektno Bobnar Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, niso pa obvezne, lahk se voziš tut z letnimi ki morajo met dovolj profila, s snežnimi verigami v prtljažniku... To najbolj prime v ovinku , ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Kok casa pribl. 'delajo'? dve leti?Mensezdi da se mi avto mal slabse obnasa v dezju in mastni cesti kot pred enim letom. Po mojem niso bremze, pac pa gume, lohk da je pa celo sam treba jih napumpat al kaj tacga.4 mm profil, ampak saj tok je ziher, saj to je cist mal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 jaz se vedno vozim celo leto z zimskimi (ni najbolj pametno). Res je, da jih poletje ful zgoni, sam letos ni blo tak hudo kot lani ko je blo vroče ko pes. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Mensezdi da se mi avto mal slabse obnasa v dezju in mastni cesti kot pred enim letom. Jasno da se, samo niso gume krive, ti si eno leto starejsa Vsak guma ima tudi stiri-stevilcno oznako DOT: leto in teden v letu , v katerem je bila izdelana. No, pri nasih vrlih trgovcih, lahko kupite tudi 'stare/nove' gume. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Moje laično mnenje. Jaz mislim, da pri Michellinu delajo odlične letne pnevmatike, pr zimskih pa so bolj švoh. Tak se meni zdi. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 A res, sam zmeraj tako ravnam, nimam nikoli prav zmiskih (imma m+s) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Po vrocem asvaltu se vozis z zimskimi gumami ? Pa glasnost, pa drzanje smeri, pa zvijanje, pa zvok, pa obraba, pa zaviranje pa.... Pa nimas obcutka, da vozis po marmeladi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 To vem, kroko, sem ze celo nekje napisala, sem mela soseda, maherja totalnega in mi je te oznake razlozil in tudi znam zdaj tam sama oko sokolovo -ko kupujem gume- bit. Ne gume so bile kupljene nove, namontirane decembra... hm, decembra... 02? se mi zdi...Sava m+s Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Kako se zacne in konca zivljenje motorista ? S poceno gumo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>to je isto kot da bi rekel: Intes dela odličen črn kruh, belega pa ne. Njet! sam to za Intes se nebi strinjal, mislim da delajo boljše špagete kot pa kruh Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Zame, ki delam kilometre praktično samo po glavnih cestah in avtocestah ter se mi profil ne izrabi kaj dosti, pa je guma kljub vsemu sčasoma čisto gladka, pride - po nasvetu prijatelja vulkanizerja z Dolenjske - še najbolj v poštev Nokia. Od tistih, seveda, ki si jih lahko privoščim. Doslej mi je dal samo koristne nasvete (pa najugodnejše cene tudi, hehe; se mu tudi splača bajdevej, saj pri njem preobuvam tri avtomobile). Tokrat sem imel ob nakupu kompleta še premontažo in centriranje zastonj. Fejst fant. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 no kar se mene tiče sm z vsakimi gumami še avto razbil, pa so ble to Savine, Michelinove al pa katerekoli druge, ironija, vedno ble nove Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>no kar se mene tiče sm z vsakimi gumami še avto razbil, pa so ble to Savine, Michelinove al pa katerekoli druge, ironija, vedno ble nove Aha, vidis,v tem je problem.Niso se se 'vlegle' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 ja sej pol so se. No tak, jaz namesto gum vsako leto kak M+S blatnik menjam al pa kak M+S odbijač Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ti si šele butast, kaj ti koristi nevemkaki Jeep, če pa maš letne gume NIČ!No Bobnar normalno da rabiš tudi zimske gume, a vendar - ne pljuvat čez jeepe - mam dobre izkušnje, pa še daleč se pride.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Ce imas res dobre gume, prides tudi cez otroski bicikel, a ne, a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 res je -CRUSH & BURN!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Katere so potem vredu-Nokian? Moram zamenjat! Nokian WR Ne bos pa nic zgresila z GoodYear Ultragrip 6, Dunlop WinterSport M3, Michelin Alpin A2, Bridgestone Blizzak LM18. Ce si pa lokalpatriot, pa Sava S3, jasno Se copy/paste pravilnika: Sprememba predpisov o zimski opremi Letos so začeli veljati nekoliko spremenjeni predpisi o zimski opremi. Bistvena sprememba je v tem, da morajo imeti zimske pnevmatike poslej najmanj 3 mm globoke kanale dezena (doslej 4 mm), v obmorskem delu Slovenije pa ni več omejitve o globini kanalov dezena (doslej 2 mm). Druga novost je, da so zimske pnevmatike sedaj lahko dva hitrostna razreda nižje kot predpisane letne pnevmatike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Povej avto, dimenzijo, pa bom sugeriral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Dimenzije vikenda pa jahte sem imel v mislih Dimenzije pnevmatik na avtomobilu (ne delajo vseh modelov v vseh dimenzijah) . Evo, samo zate:http://www.chris-longhurst.com/carbibles/?...tyre_bible.html(da ne bi slucajno kdo drug kliknil ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Malenkost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Povej avto, dimenzijo, pa bom sugeriral hej kroko...saj tale dimenzija gor pise, ne...? bom sla se jaz pogledat, predno vprasam za nasvet Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hej kroko...saj tale dimenzija gor pise, ne...? bom sla se jaz pogledat, predno vprasam za nasvet Pise na pnevmatiki, ja. Samo, tisto, za 'sugeriranje' je bilo namenjeno Contesi, za 'enkratno uporabo'.Da me ne bi slucajno zdaj vsi nekaj sprasevali....koneckoncev nisem vulkanizer, pa mati Terezija tudi ne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.