Skoči na vsebino

Zimske pnevmatike

mushi

Recommended Posts

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kok casa pribl. 'delajo'? dve leti?

Mensezdi da se mi avto mal slabse obnasa v dezju in mastni cesti kot pred enim letom. x:o)x :8):

Po mojem niso bremze, pac pa gume, lohk da je pa celo sam treba jih napumpat al kaj tacga.

4 mm profil, ampak saj tok je ziher, saj to je cist mal.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

jaz se vedno vozim celo leto z zimskimi (ni najbolj pametno). Res je, da jih poletje ful zgoni, sam letos ni blo tak hudo kot lani ko je blo vroče ko pes.
It's better be dead and cool than alive and uncool

Mensezdi da se mi avto mal slabse obnasa v dezju in mastni cesti kot pred enim letom. x:o)x :8):

Jasno da se, samo niso gume krive, ti si eno leto starejsa :eek: x:o)x

Vsak guma ima tudi stiri-stevilcno oznako DOT: leto in teden v letu , v katerem je bila izdelana.

No, pri nasih vrlih trgovcih, lahko kupite tudi 'stare/nove' gume.

To vem, kroko, sem ze celo nekje napisala, sem mela soseda, maherja totalnega in mi je te oznake razlozil in tudi znam zdaj tam sama oko sokolovo -ko kupujem gume- bit. ;)

Ne gume so bile kupljene nove, namontirane decembra... hm, decembra... 02? se mi zdi...

Sava m+s

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zame, ki delam kilometre praktično samo po glavnih cestah in avtocestah ter se mi profil ne izrabi kaj dosti, pa je guma kljub vsemu sčasoma čisto gladka, pride - po nasvetu prijatelja vulkanizerja z Dolenjske - še najbolj v poštev Nokia.

Od tistih, seveda, ki si jih lahko privoščim.

Doslej mi je dal samo koristne nasvete (pa najugodnejše cene tudi, hehe; se mu tudi splača bajdevej, saj pri njem preobuvam tri avtomobile). Tokrat sem imel ob nakupu kompleta še premontažo in centriranje zastonj. Fejst fant.

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Katere so potem vredu-Nokian? Moram zamenjat! x:Ix

Nokian WR

Ne bos pa nic zgresila z GoodYear Ultragrip 6, Dunlop WinterSport M3, Michelin Alpin A2, Bridgestone Blizzak LM18.

Ce si pa lokalpatriot, pa Sava S3, jasno x;)x

Se copy/paste pravilnika:

Sprememba predpisov o zimski opremi

Letos so začeli veljati nekoliko spremenjeni predpisi o zimski opremi. Bistvena sprememba je v tem, da morajo imeti zimske pnevmatike poslej najmanj 3 mm globoke kanale dezena (doslej 4 mm), v obmorskem delu Slovenije pa ni več omejitve o globini kanalov dezena (doslej 2 mm). Druga novost je, da so zimske pnevmatike sedaj lahko dva hitrostna razreda nižje kot predpisane letne pnevmatike.

<{POST_SNAPBACK}>hej kroko...saj tale dimenzija gor pise, ne...?

bom sla se jaz pogledat, predno vprasam za nasvet  x:Ix

Pise na pnevmatiki, ja.

Samo, tisto, za 'sugeriranje' je bilo namenjeno Contesi, za 'enkratno uporabo'.

Da me ne bi slucajno zdaj vsi nekaj sprasevali....koneckoncev nisem vulkanizer, pa mati Terezija tudi ne ... x;)x x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...