Skoči na vsebino

Mobilni telefoni

mushi

Recommended Posts

Na zivce mi gre, ko me kdo poklice, pozvoni enkrat in pricakuje, da bom poklicala nazaj. Zakaj ze? Ce ta oseba mene rabi, potem naj on placuje racun.

:eek: :eek: :eek: :xx!:

Nimam besed nad bednimi navadami (finta na en drin) :O: :C: :O:

Sicer pa se pod Michellin post podpisem.

Malo uporabljam telefon, kronicno ga puscam doma ali je izkljucen, potem nekateri dobivajo kaksne zlome zaradi tega xsmx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 246
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pri mobilcih mi gre na jetra, ker so zmenki že tako bolano odvisni od mobilcev. Za vsak drek se pokliče, ko se je treba kje dobiti. "Ja klele sem zraven spomenika, lej maham ti". xrolleyesx Mislim to že spominja na vic, ko Mujo Hasotu pove na balkonu, naj gre na telefon da mu nekaj pove. Ali pa obratno, saj je vseeno.

Ne znamo se več normalno zmenit, tako kot smo se včasih v času brez mobilcev. Ko nekdo rabi prevoz, te mora poklicati, takrat ko je fertik ne misleč na to, da mu je mogoče crknila baterija in da te ne more poklicat, ker ne ve na pamet tvoje številke. Pol pa drug dan tisti misli, da si zahinavil, ti pa misliš o njemu isto.

Ja sam ka mali pao s lipe

mobiteli so mi super. ampak velik ljudi ne razume da ga mam zarad sebe in ne zarad njih. in da ga mam zato da lohk jz kdaj kam pokličem če je treba in ne da bom njim dosegljiva 24 ur na dan. K mi ga bojo oni kupil in mi račun plačval se bomo pa mogoče lohk kej zmenl. Kaj mene briga kaj ji je kdo povedu sred noči. jst spim. pa če se mi ne da z nekom pogovarjat se ne bom.

xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Moj mobi funkcionira med tednom. Med vikendi, pa čisto vseeno ali sem doma ali kam grem, pa je izklopljen. Tako polno glavo imam vseh teh telefonskih pogovorov med tednom, da če si hočem privoščiti resnično dober vikend, moram ignorirat vse vikend klice.

Prijatelji pa itak vedo, kje me najdejo... x;)x

Men ger najbolj na živce to, da ko grem lih spat pol me pa kličejo vse moje frendice, češ, da jim je dolgčas pa ne morejo spat... :sori: :xx!:
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Zle je zopet mobi maraton, sem mobitel kr izključila... :xx!:

- Jaz pa ne maram, da me kdo kliče pred 9. uro zjutraj, ker takrat se počasi prebujam ob jutranji kavi in rabim mir. :o|o:

- Ne maram, da me kdo kliče med 16h in 16.30h, ker takrat sem ravno na poti iz službe v šolo po tamauga, potem pa ful hitim domov, še prej pa v kako trgovino..., tako da klice ob takem času najraje ignoriram. :vragec:

- Pa tudi zvečer po 21.uri ne maram klicev, če niso res nujni, ker takrat spravljam mularijo spat in ju ful zmoti kako zvonenje telefona... potem pa začneta: "Kdo je klical?" xrolleyesx

Drugače pa ni problema, če me kdorkoli pokliče, samo da ne čveka pol ure, ker dolgih pogovorov s telefonom pa res ne maram. :V: Še posebno ne v mojem delovnem času. Raje poklepetam s človekom ob kavici, kadar imam cajt oziroma pavzo.

Sama pa kličem samo takrat, kadar to nujno rabim, in sem zelo kratka. Telefon imam na kartico in porabim cca. 3.000 sit na mesec. x:)x Pridna, a ne? x^x

x:o)x Moje sošolke pa ful dolgo govrijo po telefonu in potem eno in isto še v šoli obnavljajo... xrolleyesx da znoriš!!!!!!!! Jaz ful nsem navajena dolg govrit....mobi mam raj za poslušanje muske. x8Dx No res je, da sem na morju pokurla 15.000 pa so me pol skor ubil...ampak tujin pač...

Je bilo že čisto na knap. Enkrat dopoldan se mi je sredi pogovora baterija spraznila in ga potem pustila ugasnjenega. V močvari pa ga priklopila in čudež - dovolj dolgo baterija zdržala, da sem frendo poklicala in ji povedala kje približno sem. Itak so samo dve ribogojnici v bližini..kaj dosti ni bilo za zgrešit :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

To pa je res!!!!

Moja ti prisega na nokio 3310 i....prav da je vojaški mobitel....velikokrat mu je že padel na tal pa je še vseeno OK. x:o)x

Nč kej preveč ne maram mobijev. So nujn zlo. K mi zvoni, mi ponavad za službene zadeve. Privat ga ne uporablam rad. Vse raj osebno! x:px x:Dx Sovražm pa tisto foro ja, cin, pa poklič nazaj. Ko te je.e, nikol ne kličm nazaj! x:Dx K je nujn se že potrudjo! :vragec: x:Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa ne prenesem klicev pod skrito številko, potem pa kakšna glasba v telefon ali pa globoko dihanje! :xx!: Če je taka reva, da se ne more oglasit, naj ne kliče! Za bruhat! :blink: Če bi ugotovila kdo je na drugi strani,bi že videl vraga! :vragec:

Klic s skrito številko je samo ena od dodatnih storitev v sodobnih telekomunikacijah (CLIP, CLIR). V resnici, pa se te številke ne da skriti, kar pomeni da obstaja nastavitev (lahko naredim, pa ne smem zaradi službe), kjer se ti pokaže številka v vsakem primeru, ne glede na to ali ima klicatelj nastavitev na skrito ali ne.

Ja sam ka mali pao s lipe

<{POST_SNAPBACK}>Klic s skrito številko je samo ena od dodatnih storitev v sodobnih telekomunikacijah (CLIP, CLIR). V resnici, pa se te številke ne da skriti, kar pomeni da obstaja nastavitev (lahko naredim, pa ne smem zaradi službe), kjer se ti pokaže številka v vsakem primeru, ne glede na to ali ima klicatelj nastavitev na skrito ali ne.

Ja dej razlozi prosim x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

u volkec!!! zdej pa maš! k si povedu. zdej pa vsi firbčni. mene ful redko kdaj kšna taka reva kliče... me sploh ne gana. ne da se mi obremenjevat s takimi. razen če bi blo res nadležno in bi mi non stop težil.

tko sem mela enga k me je skoz klicu... pol ni blo pa nobenga na drugi strani k sem se javla... in sem bla na koncu že čist razpi.... in sem klicala na mobitel da nej neki nardijo... da tko to ne gre... k številke mi pa niso hotl povedat... no in pol uni njega kličejo in mu povejo da če bo še klicu bojo zablokiral... in na koncu zvem da je to en kolega, k sem zbrisala njegovo cifro... pa me je revež mel na prvem mestu (aiwa) in je telefon sam kdaj klicu k ga je mel v žepu.

tko da se je vse rešl...

spet se mi je na bolš poslabšal

Briga me za klicatelje iz skritih številk x^x .......jih v 99% ne dvigam........torej, le če se zmotim in ne pogledam na gsm al pa če pričakujem nek klic, pa si mislim, da je ovi tolk utrgan, da je pomotoma tako klical prej, pa sedaj tud tud mene. Sicer pa kličejo zastonj, njihov blem..... x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...