Guest sanjalica 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 SonyEricsson T610...za en k..c ima signal..., nanj pa sem "padla" zaradi designa... Oblika, ravne linije, črno-srebrne barve, nič načičkan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 A kdo ve, koliko stane po novem sim kartica za mobi?Torej - samo stevilka? Pa se - ce ima kdo izkusnje z Ericssonom T29s - kaksne so? Sem bila nezadovoljna z Nokio svojo, pa sem enega dobila starega za probo in premostitev, predno si kakega novega ne ubodem, pa moram reci, da sem kar zadovoljna s funkcijami, ne pa prevec z dizajnom - je tak moski (moji nokii pa si lahko menjal 'plascek' in sem imela rdecega).Zdaj pa mislim tamalemu dati svojega, pa smo eno kartico ze zamehurili... ker je premalo uporabljal... a v bistvu pa mi pride prav... vsak dan tja po mestu, ali je ze koncal ali ni, ali je sel k babi ali v crno luknjo, ali v namo ali k Bitu ali kam. Tako da mu bom ponovno aktivirala gsm. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Sem ze sama nasla, hvala. Se vedno je to Mobitel Plavcek - http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/Mobiupor...Mobiplavcek.aspCena je 4.200 sit, vendar je v paketu se 1000 sit kartica, torej 3.200 sit.To pa ni frke... Danes ga torej dobi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 jest mam pa novo Nokio ( 3100 ) ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 jeeeeeeeee, Matejka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Jaz imam pa starega Ericsona. :o|o: Ne vidim crk, imam predebele prste za tipke. :o|o: Sicer pa sistemcek pa mi je ok. Mateja, me pa veseli zate! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lora_from_Bora 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Sej verjetno sem tu edina, ki mi gre mobi na zivce. Ja, tud taki smo (sem . Imam nokio, ki so mi jo oce kupili, jaz je enostavno nisem pogresala. No, in sem jo dobila, in zdaj mi bo konec leta potekla narocnina. In jaz bi najraje prodala in nobenga mobija vec! Hehe, se pa ze doma bunijo, vcasih ti pa ja prav pride, da ga ne smem prodat, ker, ojoj.... Kar pa me najbolj razjezi, ce recimo pride kdaj kaksna situacija, ko mobi uporabim, potem pa itak vsi enoglasno in v zboru: No vidis, da mobi prav pride! Ja hudica, kako sem le lahko zivela pred tem.... Joj.... In sploh ne poslusam vec -kajpacesetizgoditoalito, tipanebosimelamobija.... Ma, prodala ga bom, pa prosim ne me prepricevat, hehe.... Saj ze ptice zunaj civkajo, oponasajo mobije... a ni to zalostno... ajd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Razumem te, poznam dost folka, ki jim grejo mobilci na živce...Ampak jaz nisem med njimi Nadaljujem tradicijo Siemensov... najprej sem mela C35, pol M50, zdej pa najnovejšo lepoto SL55 ...neki najlepšega... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roxanne: 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 jst mam pa trenutno nokio, sam če po pravic povem, sploh nočm met telefona, ker preprosto ne prenesem zvok mobitela.... :xx!: Citiraj Desparta da beleza!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Siemensov... SL55 tega si je pa Daša zbrala za RD... neka akcija pa ugodnosti blabla... in ga je že dobila, čeprav ima RD šele 18. marca Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 hehedons en frend reku, de ma NJOKIJO 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Že neki cajta uporabljam Nokio 3510i. Nič posebnega, baterija je pa zelo nekaj posebnega. Mi drži mau bl, kot una stara 3310. 3310 uporabljam ko grem kam v hribe, zaradi vlage. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 hehedons en frend reku, de ma NJOKIJO 666 zlomkou...tralalaHaha ta tvoj frend al' dela v slastičarni-burekdžinici al' je pa ful navdušen nad njoki. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lora_from_Bora 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 ja, kulj, sn misla, da ni meni enakega. anyway, kaj se mi je pa smesnega pripetil... vcasih, ce mi je blo dolgcas in sem hotela koga kar tako razveselit, ne vem, polepsat dan, sn poslala en sms, kar tako, za hec. na neznano stevilko. In sem enkrat napisala neki takega kot, da mi je dolgcas in da ne morem zaspati in da sosed glasno nabija musko ampak da mi je vseeno, ker ima na sreco dober okus. To sem poslala in dobila nazaj en glup sms, ki me je cist potolku. Ces, vem kdo si, in mislim, da te poznam, da imamo vsi razlicne okuse in da ce mi glasba ni vsec, se to pove v obraz, ne pa tako... ?!?!? Ocitno sploh ni dobro prebral/a in take nazaj.... joj... js sn pa sam hotla komu popestrit vecer, mogoc kak pozdravcek nazaj.... eh... ocitno noben ne da vec kaj prida na take.... hm... spontane prebliske.... ce bo slo tk naprej, bom kmalu tud jz ena od takih... oj.... :/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vlado 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 jaz pa mam nokio 8310 in je kar kul pol sem pa še kupu poleg sonyericssona t10 ker je majhen. Moj prvi (telefon) pa je bil regla, pol siemens c30 pa c40 ampak mi niso bili všeč kristinka -si zamimiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vlado 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 marsa a se me ( se) spomniš ko smo enkrat pred dobrim pol leta razpravljali na formumu o osebnem horoskopu. Prej nissem imel časa da bi vas prišel pogledat ( pa mal pograjat al pohvalit) na forum x!x mej se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Vlado x!x - ves kaj je neverjetno! Vceraj sem popravljala stare astro teme, pa nekje vidim Vlado, pa da smo se kar zapricali, aha, kaj pa je ze tale za en in kje pa je zdaj kaj... pa sem si prav zapomnila...Zdajle pa grem sem in tole vidim... Tako da - ja, se te se spomnim (ce bi me pa vceraj vprasal, pa si te (se) ne bi). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Nokia (moja najljubša) je pred mobilci izdelovala toaletni papir ...a ne...ni velike razlike v zahtevnosti proizvodnje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Bemu kak sem vesel, da sem dobil nazaj svoj telefon Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Verjamem - privoscim - se sploh zaradi obcutka (se bolj kot zaradi gsm-a). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ja, s temi mobiji je pa križ:- imela Audiovoxa ta dela še danes, sem ga pa podarila mami- pol ericssona R600 pa je po enem letu odpovedal zvočnik, popravilo se ni izplačalo - sledi nokia 3330 baterija odpovedala oz. pri daljšem pogovoru te kar zabriše iz omrežja, kratek živlljenski rok baterije, aparat delal tri leta..- sedaj imam nov aparat Philips 630 , namerno sem zanenjala firmo, da malo sprobam kak dela, sicer mi je pa bilo všeč to, da ima aparat na poklopcu zaslon, modna muha pač, pa polifonično zvonenje...in ostale najstniške finte LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Nokio 7200. vsem je grda, razn men:) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Nokio 7200. vsem je grda, razn men:) cegu - po domače... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 ne ne ne, cegucek k je bl mejhna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.