Skoči na vsebino

Mobilni telefoni

mushi

Recommended Posts

Guest sanjalica

SonyEricsson T610...za en k..c ima signal..., nanj pa sem "padla" zaradi designa...

Oblika, ravne linije, črno-srebrne barve, nič načičkan... x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
  • Komentarji 246
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A kdo ve, koliko stane po novem sim kartica za mobi?

Torej - samo stevilka?

Pa se - ce ima kdo izkusnje z Ericssonom T29s - kaksne so? :)

Sem bila nezadovoljna z Nokio svojo, pa sem enega dobila starega za probo in premostitev, predno si kakega novega ne ubodem, pa moram reci, da sem kar zadovoljna s funkcijami, ne pa prevec z dizajnom - je tak moski (moji nokii pa si lahko menjal 'plascek' in sem imela rdecega).

Zdaj pa mislim tamalemu dati svojega, pa smo eno kartico ze zamehurili... x:Ix ker je premalo uporabljal... a v bistvu pa mi pride prav... vsak dan tja po mestu, ali je ze koncal ali ni, ali je sel k babi ali v crno luknjo, ali v namo ali k Bitu ali kam. :) Tako da mu bom ponovno aktivirala gsm.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem ze sama nasla, hvala. :)

Se vedno je to Mobitel Plavcek - http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/Mobiupor...Mobiplavcek.asp

Cena je 4.200 sit, vendar je v paketu se 1000 sit kartica, torej 3.200 sit.

To pa ni frke... Danes ga torej dobi. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...

Jaz imam pa starega Ericsona. :o|o:

Ne vidim crk, imam predebele prste za tipke. :o|o:

Sicer pa sistemcek pa mi je ok.

Mateja, me pa veseli zate! :2src: :palec:

Picasso

Sej verjetno sem tu edina, ki mi gre mobi na zivce. Ja, tud taki smo (sem :). Imam nokio, ki so mi jo oce kupili, jaz je enostavno nisem pogresala. No, in sem jo dobila, in zdaj mi bo konec leta potekla narocnina. In jaz bi najraje prodala in nobenga mobija vec! Hehe, se pa ze doma bunijo, vcasih ti pa ja prav pride, da ga ne smem prodat, ker, ojoj.... Kar pa me najbolj razjezi, ce recimo pride kdaj kaksna situacija, ko mobi uporabim, potem pa itak vsi enoglasno in v zboru: No vidis, da mobi prav pride! Ja hudica, kako sem le lahko zivela pred tem.... Joj.... In sploh ne poslusam vec -kajpacesetizgoditoalito, tipanebosimelamobija.... Ma, prodala ga bom, pa prosim ne me prepricevat, hehe.... Saj ze ptice zunaj civkajo, oponasajo mobije... a ni to zalostno... ajd

Razumem te, poznam dost folka, ki jim grejo mobilci na živce...

Ampak jaz nisem med njimi x;)x

Nadaljujem tradicijo Siemensov... najprej sem mela C35, pol M50, zdej pa najnovejšo lepoto SL55 x:Dx :palec:...neki najlepšega...

Scio mi nihil scire

ja, kulj, sn misla, da ni meni enakega. :)

anyway, kaj se mi je pa smesnega pripetil... vcasih, ce mi je blo dolgcas in sem hotela koga kar tako razveselit, ne vem, polepsat dan, sn poslala en sms, kar tako, za hec. na neznano stevilko. In sem enkrat napisala neki takega kot, da mi je dolgcas in da ne morem zaspati in da sosed glasno nabija musko ampak da mi je vseeno, ker ima na sreco dober okus. To sem poslala in dobila nazaj en glup sms, ki me je cist potolku. Ces, vem kdo si, in mislim, da te poznam, da imamo vsi razlicne okuse in da ce mi glasba ni vsec, se to pove v obraz, ne pa tako... ?!?!?

Ocitno sploh ni dobro prebral/a in take nazaj.... joj... js sn pa sam hotla komu popestrit vecer, mogoc kak pozdravcek nazaj.... eh... :)

ocitno noben ne da vec kaj prida na take.... hm... spontane prebliske.... ce bo slo tk naprej, bom kmalu tud jz ena od takih... oj.... :/

jaz pa mam nokio 8310 in je kar kul pol sem pa še kupu poleg sonyericssona t10 ker je majhen. :C:

Moj prvi (telefon) pa je bil regla, pol siemens c30 pa c40 ampak mi niso bili všeč

xsrcx x:Dx

kristinka -si zamimiva :palec: x:Dx

marsa a se me ( se) spomniš ko smo enkrat pred dobrim pol leta razpravljali na formumu o osebnem horoskopu. x?x

Prej nissem imel časa da bi vas prišel pogledat ( pa mal pograjat al pohvalit) na forum

x:Dx x!x

mej se xrolleyesx :palec:

Vlado x!x - ves kaj je neverjetno! :eek: :eek: :eek:

Vceraj sem popravljala stare astro teme, pa nekje vidim Vlado, pa da smo se kar zapricali, aha, kaj pa je ze tale za en in kje pa je zdaj kaj... pa sem si prav zapomnila...

Zdajle pa grem sem in tole vidim... :eek: x8Dx :palec:

Tako da - ja, se te se spomnim (ce bi me pa vceraj vprasal, pa si te (se) ne bi). x:Ix :8): :vio:

Picasso

• 5 weeks later...
Nokia (moja najljubša) je pred mobilci izdelovala toaletni papir :eek: :eek: ...a ne...ni velike razlike v zahtevnosti proizvodnje... x:Dx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

xDDx x:)x :palec:

Verjamem - privoscim - se sploh zaradi obcutka (se bolj kot zaradi gsm-a). :palec:

Picasso

ja, s temi mobiji je pa križ:

- imela Audiovoxa ta dela še danes, sem ga pa

podarila mami

- pol ericssona R600 pa je po enem letu odpovedal

zvočnik, popravilo se ni izplačalo :vragec:

- sledi nokia 3330 baterija odpovedala oz. pri daljšem

pogovoru te kar zabriše iz omrežja, kratek živlljenski rok

baterije, aparat delal tri leta..

- sedaj imam nov aparat Philips 630 , namerno sem

zanenjala firmo, da malo sprobam kak dela, sicer

mi je pa bilo všeč to, da ima aparat na poklopcu zaslon,

modna muha pač, pa polifonično zvonenje...in ostale

najstniške finte x:px

LP AYA

xsmx

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

• 1 month later...
Nokio 7200. vsem je grda, razn men:)

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: cegu - po domače... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...