ŠMUKICA 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 zame je nokia vedno na prvm mestu Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Jaz imam Sony Ericsson T610 (Zato dam gor moje slikice, ker neznam skenirat) Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 sam mal me jezi, ker zna včasih kar brez mene sam po svoje kam odit......da ga mam pol bl rad, ko se vrne He-he...mal po svoje si ta moj gsm tolmači pojem "mobilni telefon".... mick, ni sam tvoj tak. tud mojmu se včasih zgodi, da rad kam gre - nokia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 ej mami če si gor to zlo dobr preber js rabm nov mobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 tudi jaz Nokio, prej Ericson, še prej pa neko škatlico za 1 sit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 sony ericsson T68i ...... že kaki 2 leti in pol... še vedno original baterija..... vse funkcionira kot na začetku........ luštkan in zelo zmogljiv telefon.....odporen na padce.. (preizkušeno) ... pol funkcij niti ne uporabljam...... hm... ne znam... prej Samsung SGH600.... cuker... s pokrovčkom...... prideš do cifre v imeniku s 3 kliki! fantazija.... čist v štartu pa nek mobi čuk..... taka cigla... za samoobrambo... ... ampak delal je pa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Ve kdo, ali je možno na en telefon imeti dve kartici? Je možno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Je možno na en telefon imet dve kartici HKRATI, se dobi kak adapter, da kr prešaltaš z ene na drugo cifro? Je možna bilokaka varianta? Da ne rabim dveh telefonov, a dve cifri rabim...mislim, da bi to moglo it. pozanimaj se v kaki trgovini z mobiteli ipd. eno ven vzet in drugo not dat res ni neka zvijača... pa še cajt gre ---hm kak pa je s tistim, ko maš kao več linij na mobiju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 jaz pa manj kot vsi skup boš že kak pogruntal ali pa koga našel ki ma to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 eh, butec jaz... :xx!: zaj sem se spomnil ..mislim da gre na eno kartico dve cifri programirat (ALS funkcija), je treba višjo naročnino plačevat... to bo ja. okej, sem spet zmagau. heh, , pa nism rekla, da boš že kak pogruntau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 okej, sem spet zmagau. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Budapok... podobna retorika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 eh, butec jaz... :xx!: zaj sem se spomnil ..mislim da gre na eno kartico dve cifri programirat (ALS funkcija), je treba višjo naročnino plačevat... to bo ja. okej, sem spet zmagau. ja sam v majhnem tisku: ti dve cifri morata biti od istega operaterja! ne moreš imet eno cifro npr. od mobitela drugo od vege! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Dobila nov telefon...Nokia 6610i... Mega zadeva...sam jo moram zdajle proučit...ma ful enih funkcij... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 jz sm mičken fik na telefončiče. jih non stop menjam. ampak sem končno najdla nokijco in sem čist zadovoljna z njo. in mam filing da mi je nekaj časa ne bo treba zamenjat. ma vse... ir, fotoaparat, pa radijo, da ga lahk poslušam ko pešačim v službo... za moje potrebe je superca, ji nič ne manjka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Jaz imam pa rada majhne telefoncke. Aprila sem v akciji kupila 7200 in ko je zaprt res zgleda kot opekica, ampak ko ga odpres, mi je pa ful lep. Nekaj posebnega no. Edino zaslon je mal mejhn..sam jaz itak vecino uporabljam za klicanje, za smsje, redko posljem kak MMS, nekaj sem se pa tudi navadila gledat vreme na Planetu...Baje se ful da igrice gor snemat pa tak, sam to jaz ne...ne maram igric.. Radia pa se nism pogruntala. Fotoaparat se mi zdi brezvezen....raje digitalca nosim sabo, je boljsa fotka. No edino kar sem ga uporabljala je, da mam lepo ozadje Ok, ocitno sem tudi jaz malce frik Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 edin prov. vsak more met svojo igračko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Moja mami mi rece, da sem zmeri nekam priklopljena Da to ni zdravo....Radio, racunalnik, mobitel...ok TVja lih ne gledam..oziroma bolj redko..zdaj sem se une "cepke" pri ucenju zamenjala z mp3playerjem, ker sm ugotovila, da se pri sproscujoci muski lazje ucim... :xx!: Morm mal gledat...na tole... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 S temi telefoni je takole: če ga nimaš, je slabo. Če ti pa zvoni celo dopoldne, ko bi rada spala, je pa tud hudič... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Jaz se pa kar 'izklopim' oz. ga stišam, kadar me ne mika, da bi me motili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 enako. sej mam telefon zarad sebe in ne zarad drugih. tko da če mi ne paše... ga utišam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Jaz najprej sploh nisem hotla met mobitela, se mi je zdelo bedasto, da si skoz na razpolago, sploh ker v službi skoz telefoni piskajo, tako da se na domačega največkrat Trudi oglaša, jaz se kar avtomatsko ne . No zdaj sem nekak pristala na mobiju, pa sem se navadila, da kako prijateljico prav na hitro pokličeš, pa ne nabiješ full računa z navadnega telefona . Sicer pa ga uporabljam sam za klice pa za SMSje, tako da mi je brez veze dat full dnarčka zanj. Važno da ni prevelik, pa da se loh oglasim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Joj, jaz pa zmeraj vec funkcij uporabljam. Zdaj sem zacela ful Planet uporabljat, pa MMSe, pa opombe si notri pisem pa tak...Vsakega 9. v mesecu sem tecna, ker vem, da bo postar prinesel Mobitel racune Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 najhuje pa je če si nekje kjer je polno folka in ima nekdo vklopljeno tvojo melodijo .... :xx!: Imam ga samo za klice pa pisanje SMS,seveda pa zarad njega kakšne dobre torbice ne morem nosit.. ..take čiiiiist tamale :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 no to je pri meni super... mojo imava samo dva.... najboljša melodija na svetu... balzam za ušesa... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.