Skoči na vsebino

Mobilni telefoni

mushi

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Komentarji 246
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz imam Sony Ericsson T610

(Zato dam gor moje slikice, ker neznam skenirat)

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *
Deli na socialnih omrežjih

sam mal me jezi, ker zna včasih kar brez mene sam po svoje kam odit......da ga mam pol bl rad, ko se vrne  x;)x  x8Dx  x:o)x He-he...mal po svoje si ta moj gsm tolmači pojem "mobilni telefon".... :vragec:  x:Dx

mick, ni sam tvoj tak. tud mojmu se včasih zgodi, da rad kam gre - nokia x;)x :palec: x:Dx

sony ericsson T68i ...... že kaki 2 leti in pol... še vedno original baterija..... vse funkcionira kot na začetku........ luštkan in zelo zmogljiv telefon.....odporen na padce.. (preizkušeno) x:Dx ... pol funkcij niti ne uporabljam...... hm... ne znam... x;)x

prej Samsung SGH600.... cuker... s pokrovčkom...... prideš do cifre v imeniku s 3 kliki! fantazija....

čist v štartu pa nek mobi čuk..... taka cigla... za samoobrambo... x:Dx ... ampak delal je pa!

Je možno na en telefon imet dve kartici HKRATI, se dobi kak adapter, da kr prešaltaš z ene na drugo cifro? Je možna bilokaka varianta? Da ne rabim dveh telefonov, a dve cifri rabim...

mislim, da bi to moglo it. pozanimaj se v kaki trgovini z mobiteli ipd.

eno ven vzet in drugo not dat res ni neka zvijača...

x:Dx pa še cajt gre

---

hm kak pa je s tistim, ko maš kao več linij na mobiju? x:Ix

eh, butec jaz... :xx!:  zaj sem se spomnil ..mislim da gre na eno kartico dve cifri programirat (ALS funkcija), je treba višjo naročnino plačevat... to bo ja.

okej, sem spet zmagau. x8Dx  :palec: xideax

heh, :palec: , pa nism rekla, da boš že kak pogruntau :8): x:Dx x:Xx

eh, butec jaz... :xx!:  zaj sem se spomnil ..mislim da gre na eno kartico dve cifri programirat (ALS funkcija), je treba višjo naročnino plačevat... to bo ja.

okej, sem spet zmagau. x8Dx  :palec: xideax

:palec: ja sam v majhnem tisku: ti dve cifri morata biti od istega operaterja! ne moreš imet eno cifro npr. od mobitela drugo od vege!

• 1 month later...

jz sm mičken fik na telefončiče. jih non stop menjam. ampak sem končno najdla nokijco in sem čist zadovoljna z njo. in mam filing da mi je nekaj časa ne bo treba zamenjat. ma vse... ir, fotoaparat, pa radijo, da ga lahk poslušam ko pešačim v službo... :palec:

za moje potrebe je superca, ji nič ne manjka

spet se mi je na bolš poslabšal

Jaz imam pa rada majhne telefoncke. Aprila sem v akciji kupila 7200 in ko je zaprt res zgleda kot opekica, ampak ko ga odpres, mi je pa ful lep. Nekaj posebnega no. Edino zaslon je mal mejhn..sam jaz itak vecino uporabljam za klicanje, za smsje, redko posljem kak MMS, nekaj sem se pa tudi navadila gledat vreme na Planetu...

Baje se ful da igrice gor snemat pa tak, sam to jaz ne...ne maram igric.. xrolleyesx

Radia pa se nism pogruntala. Fotoaparat se mi zdi brezvezen....raje digitalca nosim sabo, je boljsa fotka. No edino kar sem ga uporabljala je, da mam lepo ozadje x:Dx

Ok, ocitno sem tudi jaz malce frik :O: x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Moja mami mi rece, da sem zmeri nekam priklopljena :vragec: Da to ni zdravo....

Radio, racunalnik, mobitel...ok TVja lih ne gledam..oziroma bolj redko..zdaj sem se une "cepke" pri ucenju zamenjala z mp3playerjem, ker sm ugotovila, da se pri sproscujoci muski lazje ucim... :xx!: xrolleyesx Morm mal gledat...na tole...

• 3 weeks later...

Jaz najprej sploh nisem hotla met mobitela, se mi je zdelo bedasto, da si skoz na razpolago, sploh ker v službi skoz telefoni piskajo, tako da se na domačega največkrat Trudi oglaša, jaz se kar avtomatsko ne x8Dx . No zdaj sem nekak pristala na mobiju, pa sem se navadila, da kako prijateljico prav na hitro pokličeš, pa ne nabiješ full računa z navadnega telefona x;)x .

Sicer pa ga uporabljam sam za klice pa za SMSje, tako da mi je brez veze dat full dnarčka zanj. Važno da ni prevelik, pa da se loh oglasim :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Joj, jaz pa zmeraj vec funkcij uporabljam. Zdaj sem zacela ful Planet uporabljat, pa MMSe, pa opombe si notri pisem pa tak...

Vsakega 9. v mesecu sem tecna, ker vem, da bo postar prinesel Mobitel racune xrolleyesx :sori:

najhuje pa je če si nekje kjer je polno folka in ima nekdo vklopljeno tvojo melodijo .... :xx!:

Imam ga samo za klice pa pisanje SMS,seveda pa zarad njega kakšne dobre torbice ne morem nosit.. ..take čiiiiist tamale :o|o: :inocent:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...