č.v.e.k.a 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 imam prijatla,ki si je'melodijo'sam priredil in vstavil v mobi in potem sredi največje tišine slišiš"maaaaa-maaaaa" Dober filing Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 najhuje pa je če si nekje kjer je polno folka in ima nekdo vklopljeno tvojo melodijo .... :xx!:Jaz sem si posnela svojo..tocno take, nima nihce na svetu. Me pa vsi gledajo, k me kdo klice Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 jz mam stripyja... se nasmejim.... vedno... pa muzko od a je to... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 (popravljeno) Aiwa...stripy je tut men d best...al pa Garfield v original am. verziji... Odie, let's play with something poison... Jez sm pa mislna, da govorimo o risankah Popravljeno 1. september 2004 -> majica Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 prideš na tortice? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 prideš na tortice?Jp...mislim, da bom kr pršla, ja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 super... bomo zvončke poslušal.tok nas bo da je najbolš če svoje stole prnesemo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 sej majo tam cvetlična korita...drgač sem pa k Ninotu stisnla, k sm že navajena, če bo Sončna pustila...(pejva raj v Tortožerke...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Men pa glih zdej neki moj štrajka, ultra hitro baterije prazni, pa kr signal išče brez veze enkrat.. Tko da bo treba na kako zamenjavo mislit . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 O, jaz imam pa KONCNO enega, ki sem zadovoljna. Mislim da je Nokia 6510.Micken, kar handy, baterija pa dolgo zdrzi, sploh glede na tole velikost.Clo radio lohk poslusam (ker imam slusalke od prejsnje nokie, pa pasejo). Saj ne, da ga. Sam sem si pa nastimala (in to SAMA - ker sem les za tehniko) ene 6 postaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Tko da bo treba na kako zamenjavo mislit .He, he he, moj svakec vletel v situacijo , jaz sem res tko zlo neelektronski tip, pa tako zelo raznih dodatkov sploh ne uporabljam, rabim samo da lahko kličem, dvignem klic, pošljem al pa prejmem SMS, mi čisto zadostuje. Pa ta moment ni nič takšnega v Mobitelovi akciji, oz. kar bi mi bilo za silo všeč stane 19.900,00 pa se mi zdi bedast tk keša dat za funkcije, ki jih ne uporabljam. No pa ima Aiwa nekaj takšnega kar jaz bi, pa bom kar na Aiwatelu kupila . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 No pa ima Aiwa nekaj takšnega kar jaz bi, pa bom kar na Aiwatelu kupila [/color] . Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 jah... to je fajn če maš tko velko familijo se zmeri vse najde.... kar rabš to dobiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 No evo, sem že dobila novega . Tak ghlih zame, majhen, simpl, pa niti nima tok mal funkcij, pa Sony - Erik, pa kar je najbolj glavno, dela . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 samo da si zadovolna. Ne vem pa kok časa baterija drži. Sploh se mi ne sanja... Upam, da vsaj nekaj.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Men drzi baterija 3 dni. Vcasih, ko imam pa "chatty day" pa en dan :o|o: Vceraj so prisli racuni za mobitel. In KONCNO enkrat ni bilo vpitja kok sem spet gobcala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 men je pa baterija zdrzala stiri dni pol ga je pa nasha oprala zdej pa zdrzi........ Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 men skor cel teden... me pa prov zanima kašn bo ta mesec račun...še mal tujine... bomo vidl. ne bi smel bit krize, sem bla ful pridna. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 samo da si zadovolna. Ne vem pa kok časa baterija drži. Sploh se mi ne sanja... Upam, da vsaj nekaj.. Sem, ja . Bom stestirala baterijo, ampak mislim, da vsaj 2 dni zdrži, je že to full napredek od prejšnjega, ko se je utrudil . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Mobiteli so včasih prtav koristni, včasih pa bi ga najraje zabrisala v steno...Kaj vas na njih moti.... Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 sva zadnjič šla na pijačo, čim je prvič mu pozvonil, ga je ugasnil TO CENIM! sem po dolgem času čutila pri nekom, da sem na 1.mestu! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Moja frendica je zdaj dopbila mobi in je zaljubljena vanj. Se je slikala iz v mestu pa mi je poslala tole: Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Tule so vse odprte telefonske teme, če koga zanima:POGLEJ Saj vem, da tega itak skoraj nihče ne pogleda, ampak vseeno Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Na zivce mi gre, ko me kdo poklice, pozvoni enkrat in pricakuje, da bom poklicala nazaj. Zakaj ze? Ce ta oseba mene rabi, potem naj on placuje racun. Kle ne stejem tistih prijateljev, za katere vem, da so financno zelo na dnu. Bedno mi je, ce ima kdo, s katerim grem ven, brezvezne pogovoore po telefonu, medtem, ko jaz zraven sedim. Ne recem, ce gre za posel,al pa kako drugo KRIZO. Sovrazim verizne smsje. Ce kdo, se posebno v kaksni restavraciji, glasno govori v mobitel... :xx!: :xx!: so ljudje, ki telefonirajo v avtu in ob tem NE obvladajo avtomobila. SOVRAZIM skrite cifre, na katere se ne javljam vec. Mi je nekdo ze tok moril, da sm si zapisala klice in ga prijavila na Mobitel. In nenazadnje, ne maram 9. vsak mesec, ko pride astronomski racun Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.