Skoči na vsebino

Mobilni telefoni

mushi

Recommended Posts

• Komentarji 246
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

najhuje pa je če si nekje kjer je polno folka in ima nekdo vklopljeno tvojo melodijo .... :xx!:

Jaz sem si posnela svojo..tocno take, nima nihce na svetu. Me pa vsi gledajo, k me kdo klice x;)x x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Aiwa...stripy je tut men d best...al pa Garfield v original am. verziji...

Odie, let's play with something poison... :D

Jez sm pa mislna, da govorimo o risankah :D

Popravljeno -> majica

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:palec:  x:Dx

prideš na tortice?

Jp...mislim, da bom kr pršla, ja... :D

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

sej majo tam cvetlična korita...drgač sem pa k Ninotu stisnla, k sm že navajena, če bo Sončna pustila...

(pejva raj v Tortožerke...)

• 1 month later...
Men pa glih zdej neki moj štrajka, ultra hitro baterije prazni, pa kr signal išče brez veze enkrat.. Tko da bo treba na kako zamenjavo mislit xrolleyesx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O, jaz imam pa KONCNO enega, ki sem zadovoljna. Mislim da je Nokia 6510.

Micken, kar handy, baterija pa dolgo zdrzi, sploh glede na tole velikost.

Clo radio lohk poslusam (ker imam slusalke od prejsnje nokie, pa pasejo). Saj ne, da ga. Sam sem si pa nastimala (in to SAMA - ker sem les za tehniko) ene 6 postaj. :D :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tko da bo treba na kako zamenjavo mislit xrolleyesx .

He, he he, moj svakec vletel v situacijo x:)x :palec: , jaz sem res tko zlo neelektronski tip, pa tako zelo raznih dodatkov sploh ne uporabljam, rabim samo da lahko kličem, dvignem klic, pošljem al pa prejmem SMS, mi čisto zadostuje. Pa ta moment ni nič takšnega v Mobitelovi akciji, oz. kar bi mi bilo za silo všeč stane 19.900,00 pa se mi zdi bedast tk keša dat za funkcije, ki jih ne uporabljam.

No pa ima Aiwa nekaj takšnega kar jaz bi, pa bom kar na Aiwatelu kupila x:px x8Dx :palec: .

Men drzi baterija 3 dni. Vcasih, ko imam pa "chatty day" pa en dan :o|o: x;)x

Vceraj so prisli racuni za mobitel. In KONCNO enkrat ni bilo vpitja kok sem spet gobcala x^x :palec:

samo da si zadovolna. x:Dx  Ne vem pa kok časa baterija drži. Sploh se mi ne sanja... Upam, da vsaj nekaj.. :palec:

Sem, ja x:px :palec: .

Bom stestirala baterijo, ampak mislim, da vsaj 2 dni zdrži, je že to full napredek od prejšnjega, ko se je utrudil xokx .

• 2 weeks later...
Mobiteli so včasih prtav koristni, včasih pa bi ga najraje zabrisala v steno...Kaj vas na njih moti....
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

sva zadnjič šla na pijačo, čim je prvič mu pozvonil, ga je ugasnil

TO CENIM! sem po dolgem času čutila pri nekom, da sem na 1.mestu! :2src: :palec:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Moja frendica je zdaj dopbila mobi in je zaljubljena vanj. Se je slikala iz v mestu pa mi je poslala tole:
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Na zivce mi gre, ko me kdo poklice, pozvoni enkrat in pricakuje, da bom poklicala nazaj. Zakaj ze? Ce ta oseba mene rabi, potem naj on placuje racun. Kle ne stejem tistih prijateljev, za katere vem, da so financno zelo na dnu.

Bedno mi je, ce ima kdo, s katerim grem ven, brezvezne pogovoore po telefonu, medtem, ko jaz zraven sedim. Ne recem, ce gre za posel,al pa kako drugo KRIZO.

Sovrazim verizne smsje.

Ce kdo, se posebno v kaksni restavraciji, glasno govori v mobitel... xrolleyesx :xx!:

:xx!: so ljudje, ki telefonirajo v avtu in ob tem NE obvladajo avtomobila.

SOVRAZIM skrite cifre, na katere se ne javljam vec. Mi je nekdo ze tok moril, da sm si zapisala klice in ga prijavila na Mobitel.

In nenazadnje, ne maram 9. vsak mesec, ko pride astronomski racun x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...