Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 hja, ampak recimo, pri meni ima šefica skrito številko skoz, zaradi tajnosti njene osebne cifre, ker že tko drugi telefon skoz brni... torej, kako vem, da ni ona, ok, lahko kenslam klic... ampak vem, da imajo v nekih firmah zunanji klic skrito številko na mobietel... in kaj sedaj, sicer pa tko nimam nekih oboževalcev ki bi mi peli v telefon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Sem imel dva tako kot večino Slovenclov. Potem pa mi je enega naša oprala v pralnem stroju, drugi mi je pa padel skozi rešetke za kanalizacijo(še dobro da služben) tako,da trenutno tavam nemobilno po svetu čista tema.......... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ta je pa dobra opij ....pa sej zdej bodo mele mobi firme prednovoletne popuste ...mogoče ne bodo imeli v akciji sam opranih Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ta je pa dobra opij ....pa sej zdej bodo mele mobi firme prednovoletne popuste ...mogoče ne bodo imeli v akciji sam opranih sam je pa kot nov....mogoče ga na bolšjaku prodam ja,ja bom zdej penzjon paket uzel.... k so mal večji mobilci pa ne grejo v pralni stroj.........rešetke Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 hi hi hijz sem pa z mojim ful zadovoljna... super je!!! kr nimam nobene potreba da ga zamenjam... super Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ok. dej mi cifro ,da vidm kakšnega maš Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>nič ne koristi če je mobi uporabnik...To nima veze ali je mobi uporabnik ali naročnik. Nastavitve so iste. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Volk, kaj je zdaj? Potem pa vse tiho je bilo! Vse tiho je bilo zaradi tega, ker nisem spremljal tele teme. Če želiš da me vržejo iz službe in sodno preganjajo OK ni problema. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja dej razlozi prosim Zadevo uporabljajo predvsem v policiji 113 in pri gasilcih in rešilcih 112. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>u volkec!!! zdej pa maš! k si povedu. zdej pa vsi firbčni.Kar naj, kar naj... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Volkec, glej kaj govoriš Ne sekiraj se , jaz to sam tko blefiram nakladam . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 hi hi hi... zdej me pa firbec kje delaš, da take stvari poznaš... pa te tvoje nočne so kr na enkrat ratale sumljive Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Hehehehe,pr enem mobilnem operaterju! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Ja sam miliconer Rade Pendrek. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Koncno mam mobi, s katerim sem zadovoljna (po likalniku -kot pravi frendica- benefonu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 hi hi hi jz pa vse vem... tralala... jupi ja ja ... ha ha ha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Pa kaj ti bo njegova stevilka, saj ga tako vidis...a ni UMTS za to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Hehehehe,jz mam tud tazga! Z1010! Dobr telefon! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Telefoni še z drugega zornega kota ... Mobilni telefoni Klepetanje po telefonu Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Akdo ve za kaksne raziskave o sevanju mobilcev oz. seznamu jakosti sevanja (kaksno bolj novejso varianto, k je vedno vec novih mobilcev na trziscu..)?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 A ma kdo kak podatek, kje se dobi iz druge roke kaka igračka vrste motorola v 525 ? Božiček Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Po mojem, da boha.com . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Rachek...hvala... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Tko. Moj mobitel je skor adios, treba novga nabavt. Kaj dobrga novga, kaj se splača, kteri so dobri, kaj pomembno, da ma, ha? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.