Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Dober. Torej za začetek.....Siemens odpade. Tk ni bil v planu. No, ka zaj, obvladate kaj novosti pa to......zadnč sm vidu, da ma nek Sony Ericcson digiča že z 2 mio pikslov.....pa to te dol buje, kak tehnika šiba.........So toti proizvajalci ko oni Bubka.....mal po mal dodajajo, sam da nas rajcajo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Imela sem že Panasonica (1) nato Nokio (2) in zdaj...JAJCA tako kot Mystica CX65 Saj menu ima hud in vse, priročen in lušten za uporabo ampak...tista polkna znotraj se kar usujejo in se tel. ugasne sam od sebe in ko ga prižgeš ti vse datume resetira na takrat ko se ti je usul - sms, da o času delovanja baterije sploh ne izgubljam besed. Razpada mi dobesedno, kolegu je razpadel totalno na prafaktorje. Neodporen, nezanesljiv, včasih ko kličem nekoga mi pokliče eno tretjo številko iz seznama ja zgleda da so vsi s serijsko napako :xx!: Full mi je všeč ker sem se navadila na Siemensov sistem in kolegica je dolgo imela tistega A65 al kako že neki na A uglavnem pa tisti ki so prišli čisto prvi so bili baje FULL zanesljivi!!! Samo te novi so pa čist shit, same slabe izkušnje imam z njim Ja pa a sem omenila da mi razpada? Tisti zatič od baterije se mi je zlomil malo po tem ko sem ga kupila, če mi ponesreči pade na tla iz višine 20cm je že na prafaktorjih.Aja pa - a ste opazili kolk imajo vsi telefončki lepo tisto zadaj narejeno kjer kartico vstaviš in baterijo? NO, SIEMENS JE TAK KOT DA BI GA LOKALNI KOVAČ SKUPAJ SKOVAL (pa ta bi ga verjetno dost bolši)!!! In ko sem gledala da bi drugega Siemensa vzela, sem videla da so vsi narejeni iz full neugledne plastične embalaže - mislim da ravno tale C75 ki je bil v Simobilovi novoletni ponudbi In ja, sej je kul mobitel pa tako ampak raje vidim da me nihče ne kliče in da mi ni treba nikogar klicati. Nasplošno ne maram telefonov, sms-je še kadar mi je dolgčas (zelo malo) samo nasplošno zelo odbijajoča stvar.Najraje če se imam kaj za pogovorit z ljudmi, s katerimi mi je prijetno dlje časa klepetat pa po navadnem telefonu, od mobitela me kar uho boli ko končam. Nekaj časa sem delala nekje kjer sem imela v povprečju 2 ure na dan mobitel na ušesu in sem v enem mesecu opazila občutno poslabšanje sluha!Samo to sem še hotela dodat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Sony Ericson Z800i Zelo sem zadovoljna z njim rojstnodnevno darilo. Drugega kot Sony Ericson tudi nikoli nisem imela. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Jaz bom imela pa mojo dokler ne bo "umrla". Sam problem je, ker nekje v bajti ni signala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Sony Ericson Z800i Zelo sem zadovoljna z njim rojstnodnevno darilo. Drugega kot Sony Ericson tudi nikoli nisem imela. Ja, dober. Pa bl za šminkerje . Gledam tu v katalogu K600i video telefon, skor iste lastnosti, cenej, pa nekak mi ta trenutn bl paše, gre polet mirno v žep kavbojk npr. , un bl težko......ma, tk bl za tipe. Je pa Z800i v ožjem izboru, ja..... Hm...čas pogovora 8,15 ur gsm, 2,20 ure umts....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ja, dober. Pa bl za šminkerje . Gledam tu v katalogu K600i video telefon, skor iste lastnosti, cenej, pa nekak mi ta trenutn bl paše, gre polet mirno v žep kavbojk npr. , un bl težko......ma, tk bl za tipe. Je pa Z800i v ožjem izboru, ja..... Eden pred njim V velikosti ni bistvene razlike K600i ima samo neprijetno lastnost, da se vklaplja sam od sebe. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 motorolco, al kaj že imaš ti? A,a Nokio Ze slabe 2 leti je po moje...7200...grda vsem, men vsecna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Katrin....pa saj ga nastaviš na takojšnjo zaklepanje.........po prenehanju pogovora........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Moj pa rula! Sharp GX 25...take slike dela, k digitaln aparat, jebemo! Hud je in ga ne zamenjam za nič na svetu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Katrin....pa saj ga nastaviš na takojšnjo zaklepanje.........po prenehanju pogovora........ Ni tako simple kot si misliš. Sem ga imela v torbici, pa se je kljub zaklenjeni tipkovnici vedno vklapljal Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Js mam že več kot 2 leti Nokio 3100 in še vedno full dobr dela.... Baterija kljub doooolgim pogovorom in neštetim SMSom drži en tedn...Edina napaka je, da nima fotoaparata. Sam jo bom vseen še obdržala. Trenutno nima Nokia nbenga nice (in poceni) telefončka. Ja, prisegam na Nokio, že zlo zlo zlo doooolg. Sm pa slišala ogromno kritik o Simensu - redko kdo jih hvali, baje da s časom razpadejo Sonny Erikson je pa baje vse bolši...A ga ma kdo????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Jst pa prisegam na nokio 6600!!! Moja je ful fajn, mam jo že 2 leti, dober meni, dober fotoaparat (slike pridejo res lepe, morš se sicer mal bol potrudt, ker z zamikom slika, sam vseen super),.... No uglavnem jst sem zadovoljna Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Mystica: Pomoje ko enkrat CX65 odkrižaš in nov mobi kupiš se ga da full dobro po delih prodat ker tut sam telefon po delih razpada In dobra ideja tole za na žure, kolegici so mobitel ukradli na žuru in potem ko pomisliš, se ti res splača kakega starega vzet, sej ga rabiš samo za nujo ane Sicer morm jst tut priznat, Nokie so zakon! Imajo pa..vsaj meni, zelo nezanimiv meni.Bi pa vzela kak starejši model telefončka, z vsem veseljem samo imam problem da nujno potrebujem foto aparat in snemalnik pogovora - se je v preteklosti izkazalo za dejansko zelo uporabno stvar in ne samo za zabavo. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 no torej jaz sem danes lepo odšla v simobil in si kupla novi telefon........wiiiiiiiii........no torej stari je bil že tak malo poklumpan tak da zaj imam lepo novega ki deluje super.........no nevem še glih kak deluje ker se mi more najprej napunit .............sicer pa imam takega lepega za odpret........ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Oj! Morda dobim nov mobi. katerga mi priporocate?zdaj mam nokio, pha, katero zdaj.... 6660? nekaj tacga, sem kar zadovoljna - z baterijo, dobr lovi in tako dalje, vendar je premicken in premickena stevilcnica, jaz pa mam 'velike roke in storaste prste', pa rabim kaj bolj konkretnega.Morda bi zdaj imela tacga 'prepognjenega'. a kdo ve, a je kaksna akcija ugodna zdaj pri mobitelu, da mi mitja lohk na narocnisko vzame (kajti se vedno mislim obdrzat to varianto na kartice)? *sem pa tud ravnokar zdruzila obe temi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Pejd na Mobitelovo spletno stran, maš tam vso ponudbo pa s fotkami in lastnostmi telefonov, cenami pa to..... Aja, men so bli v začetku prepognjenci všeč, zdej pa se jih nekak izogibam. No, za bejbe so prej, k maste vedn neke torbice pa to, jaz pa polet npr. sam kavbojke pa mikico, ponavad.......No, jaz sem se odločil za Sony Ericssona spet....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 aja seveda, koka.. thanx! jaz sem se jim pa prej (*prepognjencem* ), mi niso bli vsec, mi je ceden tak licen, majhen, sam mora pa bit... *tezhek* nekako... da ni tak cheap... ves tak plasticen, mi je vsec, da ga lohk potezkam v roki. sam zdaj pa... nic ne vidim na onih ekranckih, pa kot receno, 5 tipk hkrati pritisnem pa taksno, pa ... sem pomislila na tega..Lohk se jasno se vedno cist za desetega odlocim...Pa ne morem se ne vem kolk afnat, sam po drugi strani pa, ce ze kupujem, mi je brez veze ena glih najbolj tazadna jetrchka si ubost... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Eno tako fajno nokijo (zlo žensko...vsaj meni se zdi) imaš v akciji opri mobitelu (20jurčkou) Jaz sem za RD dobila nokijo 72 (črn semiš), ampak ga ni čez prejšnjo nokijo, moj prvi telefon, moj ceglček, še sedaj pogrešam ...sem imela 5 let isti telefon 3310 mislim, da se ji reče...jo imam še sedaj v predalu...res zakon, taka pridna, vzdržljiva telefonka... čaki grem gledat ker je un k ti ga priporočam Marsa Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ceglcek! moja frendica pa je rekla za svojo predpotopno (se 0609) likalnik! jaz sem mela tud komaj drugi aparatek, mam tud dolgo enga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 nc ne znam najdt, kar sem pa nasla, mi pa noben ni vsec al je pa 70 jurjev. :|| en mi je bil zadnjic, ko sem 'tasco' peljala v enega od mobi centrov, pa je bil mensezdi okol 40.. tak mal... 'moshki', crn pa tak, sam mi je bil zlo vsec... pa tedaj se nisem razmisljala o novem...Niso mi vsec z ne vem kaksnimi dizajni, mi je vsec da je cimbolj simple, ne rpevec lepckan, zhenski, sam tud ne prevec robat, moshki ... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 http://www.mobitel.si/slo/ponudba/gsmnaroc...v/nokia7260.asp Ta je zdej v paketu za 20jurčkou (torej če podalšaš za 12 mescoou) Men je všeč http://www.mobitel.si/slo/ponudba/gsmnaroc...v/nokia7200.asptegale imam pa jaz...pa sploh nisem tko zadovolna kot sem mislila (lep pa je ja.. ) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 jp, sm vidla, men je to pretiran dizajn..... saj je nekaj posebnega, sam men je bolj kak drug stos vsec... pa ne vem, kako mamo tole... al bo moral mitjin brat spet vskocit al kako.. in kaj.. morda elegantno na mitjine rame tole zvalim, ces ker se sama ne spoznam... ta mi je bolj vsec (drugi, ki ga mas ti). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 jp, sm vidla, men je to pretiran dizajn..... saj je nekaj posebnega, sam men je bolj kak drug stos vsec... pa ne vem, kako mamo tole... al bo moral mitjin brat spet vskocit al kako.. in kaj.. morda elegantno na mitjine rame tole zvalim, ces ker se sama ne spoznam... ta mi je bolj vsec (drugi, ki ga mas ti). Ja samo ni tko funkcionalen, na pregibu se vidi, da ni težka kvaliteta (bolj modni trend) pa semiš se znuca...Meni je pa ravno ta drugi ful všeč, ker ima dovolj velik displejček... Kateri je pa tebi všeč? Imam še enega favorita, samo da ga najdem... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 mana ne da se mi vec tamle brskat, ker me zivcno dela.jaz sem rpeprost clowk.. pridem v trgovino, pogledam, potezkam, recem aha, tole hocem...tole po slikcah pa tko... mi ni...moram se spravit mal okol pa mal na lastne oci scekirat. thanx za pomoc! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 http://www.mobitel.si/slo/ponudba/gsmnaroc...v/nokia7210.asp Tega ima Matija, je pa zastarel že (če je pač fotič in kamera MUST)...Meni je ful všeč, ga je kupil Na Sic še predno je pri nas ven prišel...Zakon telefon...Lohk ob tla mešeč, u zid, u vodo (sam pol moliš k norc, da ti not vse ne zarjavi)...res tak telefon zame, k sm bl štorasta pa olesenela Ok, štekam da morš tel vidt pa tko...to je cel proces...spoznavanje, jaz sem ista...sem se čist nakurila zdej na telefončke...tale7210 mi je res lep Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.