nataly 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Koliko lahko ocenite človeka preko pisave?Kakšno pisavo imate?Kaj mislite o lepopisju?Na katero stran se nagibajo vaše črke?In tako naprej.....in tako naprej Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 No, vsekakor se mi zdi ročno napisano pismo mnogo intimnejše in osebno. Tudi če je vrstička ali dve. No jaz lahko iz lege črk, iz silovitosti s katero so bile črke zapisane izberem marsikaj. Recimo: da se lotim kar Marse - izredno močna osebnost. Ogromno energije, ki jo poseduješ in dejansko jo lahko začutim tudi skozi tvojo pisavo. Tudi če te recimo ne bi poznala bi vedela, da si pozitivka - črke obrnjene v levo. Tudi jaz imam "agresivno pisavo", da se tako izrazim, le da se meni mnogokrat zaradi hitrosti pisanja zgodi, da kakšno kar priredim po svoje. Pol pa beri če moreš!IN obrnjene so v levo - optimist. Lepopis - najhujše kar se mi je lahko zgodilo. Vedno dobila slabo oceno na račun pisave.. No, saj še bom naložila. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ful dobra tema, Nataly - skoda... ker se ne vidi tule (in se dobro, da se ne, kracam namrec totalno ).Joj, ko sem predvcerajsnjim tisti pildek pisala, sem prav pomislila, he, kaksna pisava, bo mislila Nataly, da sem cisto histericna... Res sem na hitrico skracala tisto, res pa je, priznam, da tudi sicer precej kracam... Komaj se dohitevam, med drugim zato tako kracam.Tam sem imela malo placa - sicer imam vcasih tudi malo 'bombasticno' pisavo, zaokrozam, pretiravam, sploh ne kot da sem riba ali sco, pac pa kot da bi npr. bila Lev, tako dramaticno.Pa kar kul je za pogledat, ful vijug in vsega, samo prebrat se pa ne da nic.Potem pa vcasih pisem tiskano, ces, da bodo znali brati, je pa se tezje... O, Nataly, sem bila prehitra... V desno si mislila najbrz - naklon - se mi zdi, da grejo moje crke naprej in navzgor....Lepopisje... hm, trudim se... a ce se trudim, zategnem, pa ni vec moja pisava - moram tako ... hm, velikopotezno in vse...Ce tam se nekaj stiskam kje in vse... ful se grse pisem... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ne, ne Marsa...V bistvu sem pogledala najprej izpisan naslov - lepo napisano. Če bi napisala jaz, bi ziher vrstica ušla nekam višje ali pa nižje - pojem ravnine je pri meni bil vedno drugačen kot pri ostalih Ja tako kot praviš - bogato in lepo. Pri meni se opazi včasih strelec - se zaletim in potem mi tik pred koncem zmanjka goriva..Velike, bogate črke, proti koncu pa že malo stisnjene in nekam drobne. Ali slabo ocenim prostor, ki ga imam na razpolago in bi si prisvojila vse, ali pa se preprosto naveličam in na hitrco dokončam. Tudi to je moja ogromna napaka, ki me tepe predvsem pri pisanju. Zdaj pa hitro konec in nekaj drugega začet. ....pa potem s tistim hitrim koncem zafrknem vse skupaj :xx!: Mislim, da tudi udarja ven sco - tudi pri tebi Marsa - zaradi moči silne. Ja, energična pisava, za energično žensko Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ej, Nataly, res ful dobra tema, dbest si se spomnila - pa komaj cakam, da se bo se kaj komentiralo, mi je to zelo zanimivo...Vidim tudi, da kar obvladas tole. Vis, jaz pa nimam pojma, v bistvu, a po 'mojih sistemih' tudi se poklopi tole - ce kje kdaj kaj preberem..Ker - saj je v bistvu dosti logicno, ne...Npr. tak skromen clovek in drobckan, vase potegnjen, si nekako ne predstavljam da bi zdaj v pisavi bil ful bombasticen ali kaj takega. Ko tam pises, sem se smejala - jaz tudi vcasih slabo precenim plac (no, saj to itak, jasno placa prej zmanjka kot pa meni tule...), pa tudi stiskam, grejo vrstice tudi pri meni kar nekam navzgor....In tudi jaz se nekako navelicam... Ali pa pri karticah... najprej ne vem, kaj naj pisem, pa zacnem nekje v sredini, da ne bo prevec praznega placa spodaj... Potem pa imam naenkrat tolk za povedat, da je od polovice potem ful vrstic totalno nabasanih, pa se v zadnji milimetrcek kartice potem kaj vtaknem - pa pravita Tim in Mitja - ja, kam se naj pa zdaj podpiseva? Ja, pisava je meni zelo pomembna, veliko pove o cloveku - tudi meni, kot laiku s tega podrocja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Joj..podpis.Smo se morali podpisati za licenco...seveda lepo uradno s polnim imenom in priimkom. Pol pa se jaz podpisujem z neko kvako....nekaj z-ju podobnega in mi zavrnejo - podpis ni identičen....kako ni identičen, če sem pa vse jaz podpisala?? Tudi na banki se mi je že to zgodilo - samo da imam frende na bankah, ki me itak že poznajo - tudi če bi x napisala bi bilo ok . Upam vsaj - probala še nisem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Še nekaj - zanimivo je, da so ravno mali in majhni ljudje bogati s pisavo. Velike črke, velikopoteznost. Veliki ljudje pa pišejo male črke... To pa ni logično... Ampak komaj čakam, da še kakšen moški pokomentira tukaj Čeprav moj sodelavec piše blazno lepo. Pregrešno lepo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Glede na to,da več ali manj tipkam po računalniku, imam včasih problem sploh karkoli ročno napisat :xx!: .Mi roka sploh noče teči po papirju. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Glede na to,da več ali manj tipkam po računalniku, imam včasih problem sploh karkoli ročno napisat :xx!: .Mi roka sploh noče teči po papirju.Ej, meni se tudi to dogaja, res tole opazam, se mi zdi, da tudi zaradi tega se grse pisem... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 ..pa če hočem kaj na hitro napisat,se mi črke kar pomešajo med seboj,da še za sabo ne znam prebrat... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Jaz tudi sizim na nalivna peresa... Jih malo kao 'zbiram', se bolj pa Mitja.... sam da pero ni zame, ker vrtim v vse smeri in kracljam potem, prasketljam po papirju... Ja, saj... moja pisava se nagiba (ce ze kaj od tega) po mojem v desno - pa ce niso ravne linije, grejo zagotovo in vedno navzgor...Krogcev in tega pa ne delam, se mi zdi kichasto in nedoraslo.Pac pa delam veliko vijug, pa ene crke so si ful podobne.Moja mama lahko prebere VSAKO pisavo (ima ful smisel, kot uciteljica), pa pravi za mojo, da je totalno necitljiva - pa ceprav lepa...Tko od dalec taka morda kompaktna zgleda - vse lepo v stilu in vse, zivahno... a saj pravim - da je kolikor toliko citljivo, moram tiskati.Pa se tega eni ne znajo brat. Jaz A kar tako zapotegnem, da je kar nekaksen trikotnik ali celo nekaksna zvezdica.Zacenjam zmeraj z veliko tiskano crko (in ne s pisano). Pikice so pravilno nad besedo, imam nesorazmerno placa med spodnjim in zgornjim delom vrstice. Aja... jaz sem tudi (se kar) velika, no, recimo, visoko povprecje, pa tudi nekako srednje pisem. Same crke niso tako velike, kot nekatere zavzamejo veliko prostora - zaradi kaksne vijuge...Pa vmes med pisanimi ene crke kar tiskam...Ene besede so ful tecne, ne tece lepo pisalo, pa kdaj pomesam kaksne crke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ja. Napaka moja. Priznam.V desno optimistV levo pesimist...in vse to kar je Bobnar napisalNapačno predstavo v hipu imela pred očmi. Storno! Za tisto napisano tam . Cel čas mislila na tooooo stran....se pravi desno, a pisala....levo... Z nalivnimi peresi imam iste probleme kot Marsa In tudi rada z roko napišem pisma. Ful osebna se mi zdijo.pa pol še kaj prečrtam vmes in tako..in naložim, pol pa brž nastane knjiga Tam glede kartic - se mi dogaja isto..le da mene potem moji sprašujejo, če sem še jim mislila dati kaj v podpis ali bi to rada sama naredila Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 krasna tema, hmm, od vedno pišem že s kemikom, ne glede na opozorila učitlc v osn šoli, to pa zato, ker vem, da nalivnik packa, sem namreč levičar in počasi se suši. Pišem vedno v desno nekak 75°nagnjeno, čash k htim tut še bolj nagnjeno, z nekim vidnim prtiskom. Moja pisava je zlo nekak direktna,stroga,tut špičesta in linejsko neobarvana,brez kiča in okraskov in odvisn, če se spravm nazaj popravlet, pa potem dod. nekaj Novega Res je ,kt pravi Aquariu, ko velik tipkamo, pozabmo potem kak se roka obnaša na papirju, časih sm tolko v ekranu, da potem hočem kr črko snet iz ekrana, da jo oddan na papir, sploh pa pogrešam smeškote Pisava je tut dedna, kr poglejte svoje starše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Jaz pa sem včasih pisala grozno lepo. Res, če mi ni bilo všeč, sem sama sebi strgala ven in se bolj potrudila :xx!: Zdaj pa tega, k sreči ne delam več.Moja pisava je precej velika, zelo pokončna, in ostra.Če pogledaš več odstavkov skupaj napisanih je vse tako ostro zastriženo Pač pa zelo rada pišem na roke, tudi v službi, kjer stalno delam na račuanlniku in bi si tam lahko tipkala zapiske sproti, imam vedno blok in notri pišem in rišem - vse imam porisano, posebej, če je kakšen telefon vmes. Pa še nekaj sem opazila, kar večina ne dela več - peš računam, res, to je super za možgane! CAt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 che pishem pismo nekomu, s katerim imam oseben odnos, pishem s peresom....che pa pishem paragrafarjem, pa najmanjshe fonte, pa slaba barva za print... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Uh, zaradi takih kot sem jaz, so pa računalnike izumili. Pišem totalno nečitljivo, se zgodi, da včasih tudi jaz ne znam brat za seboj. Ima pa prednost ta zadeva, lahko pišem dnevnik in ne uporabljam ključavnice... . Sicer pa kartice piše dragi, on pa piše res lepo in čitljivo, sicer je pa pri nama itak vse neki drugač kot običajno.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ehja to pa tud jaz poznam.... v bistvu jaz sem vedno kracal, nagnejno v desno..... vse mi nekam leze pol navzgor, proti koncu, hehe, v bistvu dve črki nista enaki, zdej pa pišem z nalivko, sam še enačbe, pa so kar lepe, v primerjavi s prejšnjimi pisnimi izdelki..... je pa treba rečt, da odkar obstaja računalnik pišem 2x hitreje, in veliko lepše..... hehe z roko pišem le še ob posebnih priložnostih, kako pismo tako posebno, al pa kaj takega.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 He... gledam tle po listkih okol računalnika, kjer imam razno razne zapiske (tiste na hitrco zapisane)... in ugotavljam, da ful mešam pisane in tiskane črke. V isti besedi je na primer 5 črk malih tiskanih in 1 mala pisana, ali pa 6 črk m. tiskanih in 2 črki m. pisani... Pisane so v glavnem g, j, d, s, p... In to ne vedno enako - včasih napišem pisan s, včasih pa tiskan s (odvisno od črke pred in za s-jem). Imam pa ful čitljivo pisavo. To pa najbrž zato, ker sem se že v šoli trudila čitljivo pisati, da so lahko sošolke prepisovale od mene... Imam pa tudi občutek za prostor na papirju. Pišem zelo ravno tudi brez črtalnika, vrstice mi ne zavijajo ne navzgor ne navzdol in razmak med vrsticami je vedno enak. Pri razglednicah mi prostora ne zmanjka in niti ne ostaja. Tudi črke stojijo kar ravno (brez nagiba v levo ali desno), razen kadar pišem kako pismo in namerno pišem v desno, da lepše zgleda. Se strinjam, da se iz pisave da marsikaj razbrati o človekovi osebnosti. Enkrat pred leti sem pisala enemu grafologu, da je analiziral mojo pisavo... in moram rečt, da je kar zadel. Tudi lepopisje se mi zdi zelo pomembno. Po mojem izraža nek odnos do tistega, komur pišemo. Sama na primer, ko pišem drugim, se potrudim pisati lepo, kolikor pač znam. Posebno uživam pri pisanju čestitk - takrat se najbolj potrudim z lepopisjem. Je pa res, da so včasih v šolah dali veliko več na lepopis kot danes... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Aja, pa še to "posebnost" imam: pri pisanju držim svinčnik s palcem, sredincem in prstancem (namesto s palcem, kazalcem in sredincem). Enako tudi moja hči - pa ne vem, ali je to podedovala po meni ali se je tako naučila od mene. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 geni, geni, žal , pa sej je lepo, tele geste nest, še zgubit se ne mure, hee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 a je se kje se kaka tale tema, ne morem namrec verjet, da smo zadnjic o temle pisali 2003? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Kaj bi to pomenilo, da se moja pisava še vedno spreminja? Še nedavno sem pisala vse črke, ki grejo navzdol (j, p, g, a je še kakšna?) s konkretnimi zankami, zdaj so le še navpične črte, svašta. Pa b je včasih tiskan, drugič pisan (lahko v isti besedi). Mah, cela zbrka z mojo pisavo. Vsekakor pa nagnjena v desno, vrstice pa "plezajo" - neuničljiv optimist. Pred kratkim me je neka kolegica "obtožila", da znam zelo dobro razbirat pisave, do takrat tega nisem opazila, potem pa se je izkazalo, da nekaj je na tem... (so mi razne krace v interpretacijo začeli nosit). A ja, pa na precej veliko pišem, bolj ko hitim, večje je vse skup. Se mi pa še ni zgodilo, da ne bi kaj znala za sabo prebrat. Drugi imajo pa težave, jasno. Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ..jaz tut tko pisem da buhpomagi...vsak odstavk drgacna velikost, kot... in vsak odstavk necitljiv... v soli sem moral vecX razne spise se 1X prepisat v "citljivejso" obliko, ker je profesorji niso znali brati... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 (popravljeno) Jest mam pisavo k 13 letn otrok.Vsaj drugi tko pravjo.ha ha Se pa vrjetn kr fajn zna prebrat človeka glede na lego črk in stil.Zanimiv. Popravljeno 3. oktober 2005 -> Indigo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Grafologija. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.