BINGA-BONGA 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 (popravljeno) ....vecer.... 1. Kdor pise navzdol: zalosten, depresiven, otozen - navzgor: prav obratno; zatorej, POTRUDI SE IN PISI NAVZGOR, tako se bo tudi tvoje razpolozenje popravilo, PROBAJ! 2. Kdor koncno crtico, se posebno pri crki "A" zavije navzdol: se samo prepira in hoce imeti vedno prav - ce pa je crtica napisana navzgor, je oseba vesele narave in ji ni do kreganja; zatorej, VADI in uspeh ne bo izostal!3. Zacnes pisati v zgornjem levem kotu, vsaka naslednja vrstica pa je napisana vedno bolj na levo (ene vrste piramida, npr. pustis rob 2 cm, na koncu pisanja pa se ta rob skrci na 1 cm): SKOPUH; ce pa se vrstice nizajo vedno bolj na desno, tako da je levi rob spodaj vedno sirsi: oseba je RADODARNA. Evo, poskusi precitati kaksno pismo, razglednico, pa bos ze imel en del karakterja doticne osebe pred seboj! Vse kar sem napisala, je probano na meni, in deluje!!!.....noc.... Binga-Bonga Popravljeno 14. november 2005 -> BINGA-BONGA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 No, jaz sem tud mogla prevert kako pisem, ze zelo dolgo casa nisem na roko nic napisala , pa vsak dan sem na faxu . OkCrke obrnjene v desno, rahlo nagnjene, se mi pa zdi da kr prtiskam, ko pisem (se mi zdi, da so moje crke temnejse kot od sodelavca, s tem da obadva piseva z istim kulijem - aja edina razlika jaz desnicarka, on levicar). Je tud debelina neki vazna ane?! Mislm, da neki pomen, ce se prow spomnem, da sem to nek zasledila. Amm tud, ce nimam narisanih crt se mi zdi da pisem dost naravnost, ce pa ze slucajn kej zgresim je pa navzgor zategnjeno. Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 No, jaz sem tud mogla prevert kako pisem, ze zelo dolgo casa nisem na roko nic napisala , pa vsak dan sem na faxu . OkCrke obrnjene v desno, rahlo nagnjene, se mi pa zdi da kr prtiskam, ko pisem (se mi zdi, da so moje crke temnejse kot od sodelavca, s tem da obadva piseva z istim kulijem - aja edina razlika jaz desnicarka, on levicar). Je tud debelina neki vazna ane?! Mislm, da neki pomen, ce se prow spomnem, da sem to nek zasledila. Amm tud, ce nimam narisanih crt se mi zdi da pisem dost naravnost, ce pa ze slucajn kej zgresim je pa navzgor zategnjeno.Kazejo odprto osebo in tudi nepopoustljivo, veliko moskosti imas v sebi! Zivjo Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Tole je odgovor grafologa na moje pismo pred dvema letoma: Pisava zrcali vaše razgibano notranje doživljanje, ki vas pogosto usmerja v impulzivnost inneustaljeno vedenje. Od soljudi pričakujete potrditev in priznanje. Težko pa sprejmete kritiko: na njo navadno reagirate zelo čustveno in odrezavo. Zato so vaši stiki z okoljem moteni in obremenjeni s konflikti, ki pa jih največkrat niste pripravljeni konstruktivno rešiti in se soočanja z njimi raje izognete. Zato ste notranje napeti in nezadovoljni, ne morete sprostitisvoje psihične energije, ki bi jo potrebovali za vsakodnevno življenje in ustvarjanje kariere.Na vprašanje, ali lahko iz pisave razberem, kakšna bo vaša kariera, vam moram na žalost odgovoriti,da to ni mogoče. Lahko pa vam povem, da imate največje sposobnosti na področju dela z ljudmi intudi družboslovja. Vaša pisava tudi pove, da ste inteligentni in čustveni, sočutni, da se znate vživeti vpoložaj drugega človeka. Poleg tega imate dovolj energije in volje, da boste lahko premagali težavein dosegli postavljene cilje. Tisto o delu z ljudmi mi ni všeč, moral se je nekako zmotiti no. Ne verjamem, nikakor. Ostalo pa je zadetek v črno. Moja pisava je jasno nagnjena v desno, srednje velika, delam lepe vozlje na malih j-jih in g-jih, zelo lep velik pisan k (po osnovnošolsko) - rada delam vozlje oz. peclje, tudi moj mali pisani f je prav umetelen. Tudi velik pisan j je izrazit, kar pove, da sem egoistična. Pika nadmalim j-jem je povezana s črko samo, kar pove, da hitro pišem in najbrž tudi, da sem impulzivna, ker med drugim blazno pritiskam s kulijem (v OŠ sem špice na tehničnem svinčniku skoz lomila, sploh se ni nič dalo s tem, z navadnim svinčnikom sem tudi pisala kot s kolom ). Čitljivo pišem še kar - pisano. Tiskano pa se mi zdi, da pišem zelo lepo. ce pa se vrstice nizajo vedno bolj na desno, tako da je levi rob spodaj vedno sirsi: oseba je RADODARNA.Torej sem radodarna, ker začnem pisati čisto v levem kotu, potem pa vedno bolj stran od roba. Vedno se mi je nekako dozdevalo, da to pomeni plašnost ali pomanjkanje samozavesti, a sem se zgleda motila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ja, ampak odmikanje od levega roba, to sem mislila, ne tiščanje ob levem robu! Ker eni začnejo pist recimo 2 cm od roba, jaz pa čisto ob robu in potem vedno bolj stran. zgleda ful grdo, a to delam čisto avtomatsko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Valkira En studira kako raste drevo, en (to sem jaz) pa vidi, kako raste!Malo vem o pisavi, pa se ne bi spuscala v podrobnosti. Tisto kar sem navedla drzi, sploh pa, ce pozas osebe!Ko sem citala knjigo so bili tudi primeri. Pokazano je bilo pismo enega nemskega morilca in vsa obrazlozitev. Potem pa sem skoraj isto pisavo, nacin in sploh vse prednje in zadnje koncnice videla pri enem nasem starem pesniku, zanj pa je rekel, daje to odraz ciste inteligence. Ti povem se stran in naslov knjige, ce te zanima! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 i agree. čeprav mam tule pred sabo zdaj par listov in vidim, da se kar striktno držim levega roba (recimo pol cm stran), sicer pa večinoma piešm z odmikanjem od roba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Čist šolsko in osnovno brez dodatnih karakteristik pa bi bilo pri Liu takole:* črke obrnjene v desno (odprte ali nagnjene v desno?): - odprte v desno (človek optimist, verjame v prihodnost, rad se pogovarja...) ali - nagnjene v desno - treba ga je izmeriti z merilom (desni naklon pisave pove koliko je človek ekstravertiran, čustveno odziven) * pritisk = žiljenska moč, strast * vrstice ali črke padajo = človek je mal depresiven, upadanje razpoloženja in pogumaEj valkira tnx kako pa ves a so odprte v desno? kako nej bi to zgledal? Sicer mi vrjetn ne mors tega tuki razlozit Amm sej pri meni crke ne padajo ampak so na gor zategnjene.... no ja sej bomo vidl Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Grafologija.. Tole me je pa vedno zanimalo, sam se nikol nisem lotila kaj bolj študirat.. bi ful rada enkrat kakšnemu grafologu pokazala mojo pisavo, da vidim kaj reče... Jaz mam ful zmedeno pisavo..OK, črke nagnjene bolj v desno, nikol se ne držim črt (v črtanem zvezku..) gredo črke nekako valovito nad črto.Črke pa... nekaj malih tiskanih, nekaj malih pisanih, dosti črk delam na ful različnih načinov - n, m, b, k, r... so vsaič drugačni Znam pisat lepo čitljivo... ne sicer lepopis, ampak se da brat.. sam pol pa včasih na faksu, ko pišem bolj na hitro in samo zase.. no, v glavnem, ne posojam zapiskov Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 saj res, moje črke so tudi vedno drugačne. da ne omenjam podpisa. ja, podpis mam z leti vedno bolj doktorski. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Torej sem radodarna, ker začnem pisati čisto v levem kotu, potem pa vedno bolj stran od roba. Vedno se mi je nekako dozdevalo, da to pomeni plašnost ali pomanjkanje samozavesti, a sem se zgleda motila.Vidis Macona, takoj si razumela in jaz tudi, medtem ko nekateri strokovni izvedenci kopirajo tisto, kar sem jaz prej zvelikim napisala. A mora biti res toliko odvecnih besed? Jaz napisem kratko in zelo jasno! Amm sej pri meni crke ne padajo ampak so na gor zategnjene.... no ja sej bomo vidl Ce so koncnice od: a o e i u gor zategnjene pomeni, da se oseba nerada krega ali sploh ne, in da je veseljak! VALKIRA sem se enkrat predicata kaj pises in sem videla, da kar prepisujes oid mene! Vse to kar si ti za mano napisala sem ze jaz podala v postu st. 27, ti pa nekaj olepsujes, dodajas.... dej no dej.... al kej svojga napis, mene ni treba koperat! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 o kul, kaj ste na dan potegnil (Liu mensezdi) jaz mam dramaticno, pretirano in necitljivo pisavo, ki pa od dalec zgleda tekoce in kot da bo cist super simple za rpebrat. delam vijuge in tko, vendar mam tud ostre....ne pisem v to ali ono smer, se mi zdi... kar naravnost oz. navpik, ce ze, potem kvecjemu v desno, po mojem... nimam neptunovske pisave (to ma pa mitja, hec), sam levje pa tud ne, kljub dramaticnosti..tezko jo je brat...Tim se vcas buni, ko mu listke pisem, pa mu pol kar s tiskanimi crkami napisem, docim mat pa mot s tiskanimi, pravi da nic ne steka, ker je tolk vijug pa vsega (zlo 'pisano' zgleda, ceprav je tiskana) in lazje bere mojo pisano pisavo. Nesmotrno znam zacet: blazno placa porabim na prvih 10 cm, pol drugih 10 cm pa stisnem. (ko kake kartice pisem, recimo, najprej se mi zdi da nimam nic za povedat, pol se pa kar kaj najde )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 dbest, privlecem s sabo kako pisanje svoje, ko se naslednjic srecamo. ja, spicke, kote, vijuge (navzdol in navzgor) - vendar ne nacickano!!!sam... silovito, dramaticno, mroda temperamentno (sicer se sama nimam za temperamentno osebo v klasicnem smislu, lohk sem totalno hladna, skor razumska)..F-ji... hm... ne spomnim se... vem pa, da pri t-jih mroda dolgo crtico naredim navzgor....Tud tiskane so med sabo povezane, kot bi ble pisane skor.vendar stavek v pisani pisavi vedno zacnem s tiskano veliko zacetnico.A je blazno spicast, a ne okoren, tak mal... hm.... upognjeni stranici ma, tko da dinamicno zgleda, pa ceprav je spicast. Vse sem od tega, v bistvu, razen diplomatska. Takta? Hm, nisem razmisljala nikol o tem (v primeru pisave, sicer je res, ja, mam premal takta )....agresija, ja, kar, no ne ono prav agresiven znacaj da bi imela, ampak ja, se nagibam tako k agresiji kot tud k nagli jezi - pa ceprav vse manj oz. skor ne opazam pri seb vec tega...Moja dohtarca pravi (ko sem rekla ce mam povecano delovanje scitnice) - taki pac ste. tko da, v mejah normale, najbrz... Thanx!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ej valkira full dobr, ves kaj pa nisem vedla, da lahko prow to studiras. Bi bla prosim tok dobra in bi mi razlozila, kje lahko pol s to solo delas. Zna bit zadeva zlooo zanimiva. Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 a ne, men se zdi tud zlo zanimivo tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Podpis je izredno pomemben... naj ne bo drugačen kot pisava! ... saj lahko pomeni pretvarjanje, zanikanje samega sebe... v glavnem naj bo čitljiv in enak pisavi... Podpis je na nek način naša maska...Ljudje, ki pa so bolj nesamozavestni (introvertirani), pa naj povečajo svoj podpis... in morda celo podčrtajo iz leve proti desni (seveda pri tem ne smejo prečrtati nobene črke)...[/color]ker ful hitro pišem (vedno sem pri zapisovanju narekovanega bila 100 km pred sošolci in butasto čakala), se valda še hitreje podpišem. Če hočem, se podpišem počasi in lepo, da se vse črke vidijo; sicer pa Maja še napišem, od priimka pa ostane le še en R. Kdo pa ma čas za podpise. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Sam jest se tud cist drgac podpisem, kot pa pisem hmm zanimivo... No ja sej kar pa se tice uradnosti in poklica, smo pa pri nas itaq 500 let uzadej.... , ampak Valkira, sej drzim , da se bo ta zadeva kmal spremenila in da bos lahko uradno delala s tem poklicem. Sej logistiko je tud sele od letos al od lanskega lete pri nas mozno studirat.... K so mel v Zagrebu to ze 10 let nazaj...... Pol ti je jasn... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Hej valkira, ja ne mors bit takoj znanstvenik, povsod se zacne z osnovami, pol pa akcija..... tko, da tud osnovne stvari mormo navadni smrtniki, ki tega ne studiramo, razumet....ane?! Vaja pa dela mojstra Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ej...napisat eno stran je podvig! že od faksa naprej pišem skor sam s tiskanimi črkami...nekam jih sicer povezujem med seboj, ker gre tako hitreje...sam pol lahko vsaj preberem za sabo. si bo treba prav čs uzet za popisat en list....hih....da ne omenjam računalnikov...tele tipkovnice nas kar nekam spravijo ob pisano besedo. sam je pa zanimivo, kadar pišem kakšen strokoven tekst al pa zgodbe, zmer vse sam na računalnik naklofam....če bi morala na roke pisat, sploh neb nč nardila...tko pa ideje kar same letijo in sploh ni blema.....še celo osnutka si ne nardim na roke.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ja, sej vem, da je tako....sam nisem si še časa najdla za to nardit...pa me mika..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.