Cat 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Hoj, me zanima, kakšno je vaše mnenje o tem?Namreč sem pred malo večjo investicijo in bi bila cena brez računa precej bolj ugodna, po drugi strani pa bi bila potem brez garancije.Cat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Hmmm... zanimiva tema, dobro in fajn, da si odprla, pa kar dilema...Odvisno je morda tudi, za kaj gre. Za kaksno firmo gre, ali poznas te ljudi. Koliko je casha v igri oz. kaksna je razlika... V takih primerih jaz ne ravnam po nekem pravilu, ampak je odvisno od posameznega primera, filinga, konec koncev tudi moznosti.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 čist odvisno! če kupim kaj dragega vzamem račun (nikol se ne ve :o|o: ) pri kakšnih drobnarijah pa ga ponavadi ne vzamem. kak kdaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ce je vecja kolicina denarja v igri, vzemi racun. Prijatelji in znanci gor ali dol... "How to lose a friend? Loan him/her some money." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Res je, Spelca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Kaj pa če se pisno dogovorite, podpišete, da v priemru napake ali okvare ali kaj vem česa, v določenem obdobju napako popravijo oz. odstranijo brezplačno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ja, res je.Ponavadi sem delala tako, čez, če je v božjih rokah bo, sicer ne, vendar se je to velikokrat izkazalo za izredno naivnost Zdaj pa tudi sama tako razmišljam, poskrbi sama zase po najboljših močeh (v tem primeru zavaruj se), potem pa predaj vse v božje roke.Ja, zneski so veliki - gre za prekrivanje strehe :$$: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Pazi,da ti ne bo poleg žepa puščala še streha. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Oj, otožna, ja tudi na to sem pomislila, vendar dvomim, če bom kaj dosegla po zakonu, če povem po pravici, da nismo delali računa, smo pa napisali samo potrdilo <_< Hehe, no, čeprav dvomim, da sem jaz za tožarjenje narejena Ne vem, morda se pa izvajalci vseeno bolj potrudijo, če je vse uradno Cat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Hm.. Cat.. sem sama včasih tud v dilemi....Tako je, da z original računi lahko dosežeš VSE. Če je kaj narobe in to....Pa greš do tržne inšpekcije in to...Ne vem, če ti bo kdo kako pogodbo na roke sestavljal, ker pol ga lahk zafrkneš tud drgač.. Se bojijo...Tko da brez računa ceneje, z računom pa ziher? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 čeprav vedno ni tako, ker marsikdaj ti tud z originalnim računom stvar nočjo zamenat, že najdejo katero zanko. pa tud pogodbe morjo bit notarsko overovljene, baje, a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Vedno vzemi račun, to ti mora bit v karakterju. pa saj račun, listek papirja ni težak 5 kg, da bi ga potem shranjevala nekje po predalih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Glede na to, da imam slabe izkušnje z zidarji (pa tudi od drugih slišala podobne primere :xx!: ), bi jaz v primeru, da gre za streho, raje vzela račun in plačala še tisti DDV (al karkoli že zaračunajo zraven). Ti pa tudi svetujem, da se pozanimaš za reference (priporočila) podjetja, ki ti bo prekrivalo streho - vseeno ni to glih "mačji kašelj". Saj se da vsak izdelek ali storitev z računom reklamirat, vendar ti lahko to pobere veliko energije! V kakih drugih primerih pa tudi jaz raje plačam manj -> brez računa. Pa še to: v kolikor se odločiš za storitev brez računa, ti v primeru reklamacije ne bo pomagala nobena pogodba. Namreč: pri takem poslu (brez računa) sta v prekršku oba, ti in izvajalec - tako da te lahko doleti še kakšna kazen! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 heherachun brez krchmarja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Tamara ima prav...nobena pogodba ne pomaga...če nimaš računa...in še kaznivo je...izogibanje davkom..pa to... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 How to lose a friend? Loan him/her some money." hehe res je zato jaz prijateljem vedno denar dam, potem je vračanje optional..... in vzamem račun, heh, nek na črno delat, to ne gre, svoj prag imam rad čist... (čeprav je moja soba vedno razmetana) ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Zmeraj vzamem račun. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Če ti ga ne dajo, ga ne vzameš. Na DURS-u ali Občini mi še nikoli niso dali računa za kake koleke ali kake njihove takse... :xx!: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 13. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2003 Ja, sem si vzela čas in temeljito premislila. Res je, v tem primeru je veliko bolje vzeti račun in ga tudi bom.Hvala za vsa mnenja. CAt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Skoraj vedno vzamem račun........če pa grem po kilo kruha ipd. pol pa tudi ne, no.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Cat, dobra odlocitev! A vcasih pa vseeno tako nanese,... tezko kategoricno recem, da vzamem - ne da ne vzamem...Sem se ga navadila jemati pri kaksnih drazjih stvareh, ker sem rpi danasnji slampariji in caplariji utegne zgoditi, da ti pride prav.. Joj, kaj se mi je enkrat zgodilo... Kaj imam res tale cut za ujeti zadnji vlak...Kupim Champion torbo, za na morje, kao, zelo fajn, prostorna, taka pac navadna...Gremo na morje, se mi nekako unici zadrga prvi dan ... ful slabe, zamenjat pa pac ne mores, ker je ziher ne bodo vec hoteli, ko je bila ze uporabljena, pa toliko casa minilo.Pa me je grickalo to doma, pa pravi Mitja, ma brez veze - ziher je jasno prepozno, pa pusti to...mene pa potem gricka, na zivce mi gre, ce sem nekako nezadovoljna in vse, hocem razcistit in vse, tudi ce gre vcasih za bedarije nepomembne ... Vseeno (Riba lena) se ne spravim se kaksen mesec tega...Potem pa me enkrat v trenutku pici, grem iskat racun (sem jih eno obdobje metala v tako licno ozko kovinsko skatlico, da so bili vsi stlaceni in nametani, a lepo na broju)... Pa mislim, ce bo, bo, ce pa nic, pa nic. Vsaj probam lahko.Pridem tja, zelo prijazni, pogledajo racun, nekam telefonirajo - povejo datum na racunu, in recejo - ja, kul, se DO JUTRI je mozno zamenjat!!! x!x Kao - 2 meseca ali celo 3 je tale rok (se mi zdi), vsekakor je bilo do naslednjega dne, recimo 29. oktobra. In so mi zamenjali (verjeli, da se je res takoj unicilo) in mi dali tako, ki je imela celo ful boljso zadrgo, kovinsko (ona prejsnja torba pa je imela plasticno).Tako da - vcasih se res splaca vzeti racun. Tudi pri brezveznih stvareh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Brez racuna tudi garancije ne mores uveljavljati! Nam se je pokvarila mikrovalovna - "stop/reset" gumb je nehal delati, pa se par drugih je zacelo pocasi crkavat... K sreci moj moz spravi vse racune v eno mapo! Mikrovalovno sva kupila maja letos, tako da je bila vsekakor se v garanciji. V trgovini je sicer niso hoteli kar zamenjati, ima pa firma, ki je mikrovalovno naredila, eno popravljalnico cisto blizu. Jutri jo gremo iskat. Upam da bo tokrat delala vec kot samo pol leta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Jaz vedno vzemem račun, ker mislim, da ga moram in sem prepričana, da prvič ko ga ne bi, bi rabila popravilo in seveda tudi račun. Tako da, vedno račun, tako kot pravi POkowc, ni 5 kg težek. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.