El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Kot vam je najbrž že jasno, bomo govorili o ljubljani, hehe, in najbrž vam je tudi jasno da se, po novem, v tem študijskem letu kar pogosto nahajam v ljubljani ("more than three times a week, (up for beeing experimental)" by Alanis Morissette v 21 things i want in a lover)... torej, ugotovil sem da ni tako velika, ampak bolj pomembno da mam mal čuden urnik ki od mene zahteva da enkrat tedensko zabušavam na faksu in čakam boljše čase... cele štiri ure, pa se mi zdi kul, če bi obiskal kakega lunatika lunatko, ki je slučajno v ljubljani in ma ful časa, če je kdo za potem prosim kar obvestite me da ste v ljubljani, pa morda še kje...... pa vas obiščem (P.S.: Če nimate časa ni blema, bom pa kako drugače preživel tiste štir urce...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Nekomu je v beli Ljubljani malce dolgčas, kaj? (danes ni čist nič v meni ampak sem , tko v pojasnilo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2003 Hehe, saj tardeči so mi bolj všeč kot tazaleni.... veš ponižni smeško je tale da bo jasno, če ež tak k gleda gor ampak kaj ko v beli ljubljani je dolgčas pa me prepričaj drugače.... sploh ni bela, najbolj zabavno je ameriško veleposlaništvo, ker je tam vedno kaj neumnega... sam človek ne more zapravljat časa za neumnosti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 A sem rekla, da Ljubljana ni dolgočasna al pa da je? Ampak je pa res zoprno, če ima človek nekaj časa na razpolaga pa ga ne more konkretno uporabit, čeprav, evo sem že mal .kako je že tist, zapel mi je na na na - a ne morš ti tko lepo zapet pa zaigrt, pa kakšen srček osvojit, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 El Nino - Ljubljana je zelo fajn , morda je za koga dolgocasna, res se je vcasih ful vec dogajalo. Ves kje je lustno, pa bi ti najbrz bilo vsec (pa se v zgornjem stuku je nekaksen 'cybercaffe') - v KUD-u (*KUD France Preseren, Karunova 14, LJ-Trnovo).Tam je cez dan vrvez mladih, studentov, je bolj tko kao 'alter', sam je lusten in prijeten ambient, pa veckrat se kaj dogaja tudi; je kaksna razstava, koncert ali pac drugacna prireditev (med drugim pa sem tudi jaz ze imela tam, pa so pol rekli, da se pocutijo kot v simpaticni dnevni sobi)...Lahko spijes kaksen kakao, imajo pa tudi sendvice dobre (samo ne vem, ce tudi vegi - vem pa, da imajo neke s tunino in vsem, pa je okusno)...To je kakih 100m od Trnovske cerkve (fajn plac tudi za videt, energetski po Marku Pogacniku - ljubljanski trikotnik, imenovano tole obmocjece), slednja pa je kakih... hm, 200, 300m od Krizank - te pa najbrz ves, kje so - sicer pa spet kake 200, 300-500m od parka Zvezda in strogega centra... Potem imas na Kersnikovi plac, kjer je notri cybercafe, vhod zraven K4 (mislim, da je K6). Tam so tudi mladi, pa studentje pa tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Nino, dokler je še toplo si najdi kaj za pozneje, da si priskrbiš toplo zavetje, vse kar so ti našteli Lunatki je Res...pa tut uno knjižnico ne pozabt, k majo internet, sej veš.Pa sej ima vsak fax svojo knjižnico tut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Cyber caffe poiskat ... pa na LNF! (boš imel več postov ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 lepo na ZOTK-o.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 ej lublana ti je brezvezna. pa saj maš btc pa kolosej pa lublanco. maribor je dougcajtn :xx!: i love lj Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Hotela sem odpreti temo Ljubljancani pa se mi zdi, da lahko tukaj nadaljujemo.Napisite kaj ste poceli v Ljubljani, ce ste si ogledali kak zanimiv dogodek, ki bi bil morda vsec tudi nam. Ali pa ce veste za nekaj zanimivega, kar se sele bo zgodilo..Napisite kam hodite na pijace, jest, kam hodite zurat..Kje shoppingirate in zakaj, kje se spehajate.. Kje je vas "skrivni" koticek v Ljubljani, kjer se najbolj sprostite ali zabavate.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ej, El Nino, Lublana je kr kul. Glih prou velka, da se skriješ in gradiš svoj vrtiček, pa dost majhna, da dnevno srečuješ znance na cesti. Btw, midva sva se že tud srečala, sm te spoznala po slikci, pr podhodu Ajdovščina. Sam sem bla tk presenečena (a je al ni ), da si že šou mim predn sm lahk kej rekla Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Hotela sem odpreti temo Ljubljancani pa se mi zdi, da lahko tukaj nadaljujemo.Pametna punca! (*pa ceprav je Bomo popravil zanimivo, kul, ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Meni se zdi v Ljubljani v poletnem casu, ful fajn Stara Ljubljana. Macek, Boem, Romeo.., vsi imajo mize zunaj. Pa Zlata ladjica.. Ljudje se sporcajo na soncku, klepetajo, se sprehajajo. In ce nekoga potrebujem oz iscem, ga skoraj zagotovo tam najdem.. Tudi As ni slab, se posebna za kosilo, ker imajo super "lahko" hrano - tako, ki ti poleti kljub vrocini tekne.. Za tek in sprehod je Tivoli super, ceprav vcasih malo pizdim, ko psi kar sami naokrog letajo in ne vem ali me bo kak savsnil ali me samo cudno gleda. Lastniki bi morali vsacih malo bolj pazit na svoje ljubljence.. Pa Mostec seveda... Za otroke je pa Zoo. Se mi zdi, da so ga pred kratkim nekaj prenavljali. Ne more se primerjat z veliki Zoo-ji v Evropi, a je kar ok. Poleg zivali pa imajo marsikaj narejeno za otroke, tako da si lahko tudi starsi malo odpocijejo ob kaki kavici.. Moti me le Ljubljanski Grad. Res je, da imajo virtualni muzej pa ogled gradu, ampak se mi zdi, da to ni dovolj. Tista ena kavarnica, ki je bolj majhna in prepolna turistov, ni primerna. Morali bi narediti se nekaj, da bi tudi Ljubljancani ( ne samo turisti ) hodili tja in se tam zbirali.. Ker je res lep pogled s tega "hribcka".. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ej, El Nino, Lublana je kr kul. Glih prou velka, da se skriješ in gradiš svoj vrtiček, pa dost majhna, da dnevno srečuješ znance na cesti.Ja, meni je bila LJ tudi vedno ravno zatole vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 najlepsh je v soboto dopoldan it na plac....pa srechash vse frende...pa kavica tam na sonchku 666 ou....hihi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 O? A ne? Jaz imam tudi rada trznico, sploh ta vrvez... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ma itak, tale grad! :o|o: x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ....živim v stari Ljubljani, nasproti tržnice in ....v bistvu sploh ne vidim vseh lepot, ki so okoli mene. .....velikokrat sem jezna, da živim v tem vrvežu sredi Ljubljane in to zato, ker grem na sprehod mimo izložb in kar prevečkrat zavijem (lohk kar v copatah) v kakšno trgovino. ....pa parkiranje....to je pa najbolj grozno, ker imam avto.....uf daleč daleč stran....in vsi "punkli", ki jih trogam domov...., da o pakiranju za na dopust sploh ne govorim. ....pa otroci, med tednom stalno vdihavajo pline, ko hodijo v šolo in domov, tako da za vikend obvezno iščemo gozdove in sveži zrak. To so bolj slabe strani....pozitivno je pa to, da imam vse trgovine in lokale pred nosom. C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ....pa parkiranje....to je pa najbolj grozno, ker imam avto.....uf daleč daleč stran....in vsi "punkli", ki jih trogam domov...., da o pakiranju za na dopust sploh ne govorim. C.l.Tole je pa shit totalen, jaz imam mamo v centru LJ, tamalega v soli, LK-je sem furala v trgovine... shtala, z eno besedo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 To so bolj slabe strani....pozitivno je pa to, da imam vse trgovine in lokale pred nosom. C.l.Ja ne zivim v mestu pa imam tudi trgovine, lokale, salone,.., vse blizu.. Zdaj je to ze tako razsirjeno, da imas vsepovsod vse.. Sploh pa te obvoznica v najvec 10-ih minutah pripelje kamorkoli.. Zivljenje v centru ima nekatere prednosti, tako kot ima prednosti zivljenje v Siski, na Vicu, V mostah,... Vsepovsod je lahko lepo in vsepovsod je nekaj stvari "slabih".. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ma itak, tale grad! :o|o: x!xmeni je Lj zelo pri jeseni grem spet tja... malo študirat grad mi je pri - razgledokolica PF mi je tudi pri - notranjost malo manj če bi pa celo življenje živela tam, mi verjetno ne bi bila tako pri skratka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Ma itak, tale grad! :o|o: x!xmeni je Lj zelo pri jeseni grem spet tja... malo študirat grad mi je pri - razgledokolica PF mi je tudi pri - notranjost malo manj če bi pa celo življenje živela tam, mi verjetno ne bi bila tako pri skratka Od kod pa si? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Od kod pa si? Iz NG.Odkod pa si ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Od kod pa si? Iz NG.Odkod pa si ti? Iz Ljubljane..Zato pa me tudi zanima, ce kdo pozna se kak fajn plac, ki ga jaz morda ne... Vcasih se zgodi, da tudi v svojem kraju ne poznamo vsega in nam kak "tujec" pove za prostor, za katerega se nam se sanja ne.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Bo kar res, SKA-Vi. Včasih opaziš več, če prideš nekam kot "turist". Kot domorodec se odvadiš gledat, videt, opazit...vse je tam...avtomatično. Včasih je kul zamenjat perspektivo in pogledat stvari kot da jih vidiš prvič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.