SKA - Vi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Bo kar res, SKA-Vi. Včasih opaziš več, če prideš nekam kot "turist". Kot domorodec se odvadiš gledat, videt, opazit...vse je tam...avtomatično. Včasih je kul zamenjat perspektivo in pogledat stvari kot da jih vidiš prvič. A ves, da si to dobro povedala? Meni je vseeno ali Zmajski most stoji sredi Ljubljane in ali me Preseren gleda ali ne.. Ko pa vidim gruce turistov ( ponavadi nemcev ) kako s fotoaparati slikajo vse mogoce pa se zamislim, da pravzaprav nisem bila v veliko slovenskih muzejih, galerijah,.., vecinoma sem sla vsepovsod s solo.. Pa kaj cmo. Tako je zivljenje. Imamo prevec skrbi in dela. In raje grem na rekreacijo ali nekam uzivat, kot pa cel prosti dan hodit po muzejih.. haha, sem lenoba ja.. - vcasih.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ej moj veterček "el nino" ti kupm karto,da seprpelješ malo med ljudi v to prelepo belo Ljubljano Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Jaz grem včas na BOŽANSKE torte v Zvezdo...ki je v centru... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 OOOO Majica my kind of girl , tam je tako njamsi, jaz grem dostikrat še v Ullo v Črnučah , me vedno premami Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 he he he cosma, my girl...zmer več nas je...k mamo raj torto, k 15 kil... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Zvezdo, bi morali tožiti zaradi predobrih tort , ki se jim ne moremo upreti. Ne vsi, da ne bodo užaljeni...samo taki kot jaz Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Jagodna...ali pa sadna z žele prelivom... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Majica, kakšne besede govoriš? Ob tej uri? Trenutno, sem na zelenjavni juhi in imam prepoved hoditi mimo Zvezde...ne zapelji me v skušnjavo Lešnikova mmmm , ma meni so vse tam lepe, kaj morem, taka sem ! Ne morem si pomagat! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Jez bi teb pomagala...taka sem...rada pomagam...poznam eno, k ma tut torte rada...zdej je pa debela... Kar na župi ostan... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Ti si pa res, kot blagoslov zame v angelski podobi, hvala, ker si me obvarovala skušnjave. Mi pa zelena raste že ven iz ušes. Misli imam pa še vedno grešne , taka sem. Ne morem si pomagat! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Ninovo temo sva čist popackale s tortami... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Uf packe , ampak očitno je velik del Ljubljane tudi torta kaj pa lahko naredive, če si ne moreve pomagati? Taki sva! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 cosma...kdaj greva na torto... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Ta teden še ne morem, ker pridno jem juhico ...drugi teden, ko bom že vsa suha in mi bodo vse hlače prevelike, pa bo treba mal pojest, da ne bodo hlače dol padale. Po 1. maju z veseljem Pa še Nina lahko povabive, ko sva že tako zatortile tole temo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ej, a veš še kje so tut dobre torte...nad Interšparom v btc-ju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 Od kod pa si? Iz NG.Odkod pa si ti? se mi je kar zdelo da tolk vroče bejbe uspevajo sam na severnoprimorskem... v naših krajih... hehe, poznam eno ma dokaj podoben fris, tkole, sicer osebnost čist druga.... ampak .... huhu primorke Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 No Majica a viš kok nas je. Počasi lezemo ven iz vseh lukenj. Poki , tam tudi dobro. Pa Ulla, ki je spodaj je tudi ok. ampak meni je ljubša v Črnučah.Sicer pa, pekarna Domača peka ... tudi to je Ljubljana Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 za vse... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 se mi je kar zdelo da tolk vroče bejbe uspevajo sam na severnoprimorskem... v naših krajih... hehe, poznam eno ma dokaj podoben fris, tkole, sicer osebnost čist druga.... ampak .... huhu primorkeNino- ravno tako mi je en oven rekel nekega vročega večera, da pozna eno ki mi je ful podobna- osebnost pa čisto druga.... hm... :xx!: katera je ta, da naredimo kakšno facial surgery Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Aja, seveda, , torte... glih gledam, kaj je to za ena tema, da me nic ne pritegne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 lublana je bulana Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Meni je pa zal, da ni vec Samsare v srediscu mesta- ob Ljubljanici. A se kdo spomni? Imeli so najboljsi sladoled "na svetu" , sedaj pa je tam nekaj drugega - lani poleti so postavili nekaj bolj "fensi" pa mi je bilo bljak.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 uhh, skoraj bi naredila krivico najboljsim palacinkam v mestu.. ROMEO!! v Stari Ljubljani.... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 http://www.s12.si/seyretfiles/uploads/thumbnails/user_70/user_70_t1ozwba9kfyijh.jpg Energijski prepleti-Ljubljana in njene energijske značilnosti - 2.oddaja (20:00) Za mesta je pomembno kakšna je njegova zunanja podoba, arhitektura mesta mora biti zasnovana tako, da v ljudeh prebuja potencial intuicije, spodbuja k sodelovanju, povezanosti, kreativnosti in optimizmu. Tako mora biti v mestih dovolj zelenih površin in vitalnih točk, kjer se lahko revitaliziramo. V tokratni oddaji Energijski prepleti, smo se z Natašo Zorc podali na raziskovanje energijskih točk Ljubljane. -Energijski prepleti - splošno o kvaliteti prostora 1. del Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 Zvezda park je eden od lepših parkov v Ljubljani. In to tudi in predvsem zaradi Platan. In mene niti ne zanima, da piše na ograji okoli gradbišča, da bo park ostal isti, ampak to, kako skrbijo za te n-letne platane, ko kopljejo in urejajo svoje plehvarovalsko podzemlje. Ker sumim, da se bo, ko bodo dela končana, tam kar na lepem pojavil en nov nasad topolov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.