askrab 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 O da bi nas ljubezen povezala.Beseda mir-kaj vam ta beseda pomeni'Živjo vsem. Citiraj http://www.findial.si/kristali/forum/LEP DAN! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Askrab, lepo temo si pričela. Sicer smo o tem že pisali, vendar je tema neizčrpna. Nihče ni otok, kot je rekel John Donne. Vsi smo del celine. Smo del človeštva in če kdorkoli na svetu umre, umre z njim tudi del tebe. Zato, če slišiš navček, ne sprašuj, komu zvoni. Zvoni tebi! Ljubezen pa je tista, ki bi nas morala povezovati. Ljubezen je univerzalen jezik, ki ga razume Eskim na severu in avstralski domorodec na jugu. "Ljubezen" je tudi sinonim za "mir". Saj tam, kjer je ljubezen, ni ne prepira in ne vojn. Po vsem svetu moramo reagirati na nepotrebne smrti med Iračani in Američani, med Palestinci in Izraelci in povsod drugod, kjer še govori jezik orožja. Verjeti moramo v ljubezen in združiti se moramo vsi ljudje dobre volje. Več ko nas bo, prej bo ljubezen zmagala nad sovraštvom. Ne stojmo križem rok ob tem nesmiselnem pobijanju. Držimo se besed Eleanor Roosevelt: "Stori kar moreš, tam kjer si, s tem kar imaš"! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Lepo je to slišat', vendar zadnje čase imam vtis da se pri denarju ljubezen konča. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 hmmm... če se pri denarju konča, se je tam tud začela... al kako Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Ne ni nujno, da se je tam začela. Le poglej neštete primere parčov, ki se ločujejo. Prevare in finance so na prvih mestih kar se tiče vzrokov za ločitve. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 pa starost.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Volk, tole bo pa najbrž kar držalo. Eni pa se glih zarad dnarja ne ločijo - ker ne vejo, kako bi razdelili premoženje ali pa se bojijo, da bojo potem imeli manj... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Ja je res, starost je tud vzrok ja . Eni pa res ne vedo kaj bi s premoženjem. Že iz samega maščevanja si partnerja eden drugemu čimbolj začinita življenje, še posebej na področju financ. Če bi se dalo, bi nekateri tudi otroka si na pol razdelili. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 edin pr tashchah si ne delata problemou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Uhhh tist je pa druga zgodba, uhhh tašče, ohh fujkata. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 kaj je kazen za bigamijo?dve in vech tashch Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 hmmm... če se pri denarju konča, se je tam tud začela... al kako Hahahahahahaha Matea! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 kaj je kazen za bigamijo?dve in vech tashch Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 A pol sem jaz bigamist? Ampak 2 tašči ni tako slabo imet! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 hehea pol je tvoj iz kakshnga modernga zakona?k lezbijke lohk posvajajo otroke Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 O da bi nas ljubezen povezala.Beseda mir-kaj vam ta beseda pomeni'Živjo vsem.Mir mi pomeni *zmanjšanje EGOta* ... vsi smo eno, pa vendar individumi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 hehea pol je tvoj iz kakshnga modernga zakona?k lezbijke lohk posvajajo otroke Keri moj Jaz imam 2 tašči (bivši) - mami od mojih dveh bivših. In od kar sta BIVŠI tašči, sta ful prijazni z mano! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 bivshe ne shtejejo.....samo aktivne Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 OK x!x Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Hmm, samo kaj pa če naletiš na zelo dobro taščo, mislm tko po izgledu in obnašanju, pol maš res na nek način bigamijo v bajti doma. . Poznam modela, ki nekako tako živi, ubogi tast, ojojoj :o Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 hehetrikotnik? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Če je debo, njegov problem .... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Volku sem odgovarjal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 No saj samo da ima taščo zmeraj pri roki . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 MISLIM DA MORAMO UREDITI NAJPREJ GLAVO ,misli ,da utihne in nam omogoči da SLIŠIMO tišimo SRCA...mir gre od znotraj navzvenin vedno moramo začeti pri sebi...TO seveda velja tudi zame... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.