Skoči na vsebino

" ljubite in boste ljubljeni."

askrab

Recommended Posts

:vragec:

hehe

trikotnik?  x:Dx

:vragec:  x:px  x;)x

He he, jest mam pa vsega po 2 garnituri. En original pa eno kopijo. Očeta, mame, tašči, tasta.... Oba z možem iz sodobnih zakonov - poroka, otrok, ločitev, nova poroka.

Je pa fajn zadevca, imaš možnost, da je vsaj po en primerek O.K. x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ej folk, "ljubite in bote ljubljeni", to je pa glavna reč v življenju... zanimivo ravno to pišem, mislim na svojo drago in mi piše... sms..... heh, če ni to usoda.... to je to ko dobiš osebo ki je s tabo usklajena,.... nimaš kaj falit...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...

Ljubezen je sad,zrel za vsak letni čas in vsakomur dosegliv.

Kdor seje ljubezen,mora znati čakati na žetev.

Ljubezen ne more ostati pokopana na dnu srca.

Prijatelji nihče od vas ne prižge luči zato,da bi jo postavil pod mernik,temveč jo postavi na podstavek,da razvetli vso hišo.

Vsaka oseba je zame enkratna iskra Božje ljubezni.

Blagoslovljeno in notranje mirno življenje vam želim iz srca!...

OHRANIMO NARAVO POHORJA NEDOTAKNJENO NAŠIM RODOVOM-HVALA!

JanjaK, James Redfield v Celestinski prerokbi pravi nekako takole:

"V fazi zaljubljenosti dajeta ljubimca drug drugemu energijo, zato se oba dobro počutita. Kasneje pa se prične med njima borba za prevlado. V tej fazi pa drug drugemu jemljeta energijo. Če v tem obdobju ne gresta narazen, potem eden prevlada. Tisti, ki prevlada, jemlje energijo drugemu, zato se dobro počuti, tisti, brez energije pa slabo".

Če takole pomisliš malo o sebi in o parih, ki jih poznaš, gre v večini primerov res za prevlado enega nad drugim.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

JanjaK, James  Redfield v Celestinski prerokbi pravi nekako takole:

"V fazi zaljubljenosti dajeta ljubimca drug drugemu energijo, zato se oba dobro počutita. Kasneje pa se prične med njima borba za prevlado. V tej fazi pa drug drugemu jemljeta energijo. Če v tem obdobju ne gresta narazen, potem eden prevlada. Tisti, ki prevlada, jemlje energijo drugemu, zato se dobro počuti, tisti, brez energije pa slabo".

Če takole pomisliš malo o sebi in o parih, ki jih poznaš, gre v večini primerov res za prevlado enega nad drugim.

... in, ko ne gre več drugače, pride tista najbolj 'ljubeča' money scena... kdo je koga preživljal, kdo je komu kaj dolžen, kdo mora komu kaj vrnit... jaz pravim temu 'pleksus scena' ... eni pa menda temu rečejo ljubezen x;)x x:Dx ...

JanjaK, James  Redfield v Celestinski prerokbi pravi nekako takole:

He he.... Izjeme potrjujemo pravila. Jaz niti na pristna prijateljstva, niti na ljubezen ne gledam kot na trgovino. Znajdemo se v veliko različnih situacijah in lahko se zgodi, da se ima nekdo možnost dosti bolj razdajati kot drugi.

Jaz osebno sem v zadnjih 6 letih odrasla dosti bolj kot vse življenje pred tem. Sem že dolgo v vseh pogledih skrbela zase in bila neodvisna, vendar duhovno nisem bila niti približno zrela. Tukaj sem pa največ naredila zadnje leto enostavno iz nuje, ko ni bilo druge, sem prišla do teh zadev. Brez takšnih preizkušenj ne bi prišla do potrebe po tem in bi bila še danes čisto drugačen človek. A ni to eno najlepših xpresentx dragega?

Če se naučiš ljubiti sebe in ljubiti brezpogojno odpade ogromno bremen in lahko zaživiš čisto drugačno, bolj sproščeno življenje.

Vsak dan sproti sem srečna, da sem spoznala tako čudovitega človeka, ker sva se nekako dopolnila (zdaj trenutno dopolnjujem jaz njega) in prvič v življenju zares ljubim njega in tudi v drugih ljudeh vidim pretežno lepo.

xrainbowx xsrcbumx :inlove:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Raček, to se je nanašalo na tisti citat iz knjige Celestinska prerokba, ki opisuje, kaj se povečini dogaja v odnosih, ko mine zaljubljenost... ko gre za prevlado moči ali, če opišem z energijo, ko prazen pleksus grabi za nečim zunaj sebe, da bi zapolnil praznino... seveda ne mislim, da je povsod tako in, da drugače ne gre... ravno obratno x!x ... sicer pa se v Vojkovi DZK temi o partnerskem odnosu prav luštno menijo o tem in je prav lepo pokazano, kakšna je komunikacija, ki bogati vse, ki v njej sodelujejo (in celo tiste, ki samo berejo x;)x )

x:)x :vio:

Aha, okej ... DZK foruma pa astrologije pa ne berem in tam tudi ne sodelujem. Zaenkrat. No, tale prazen plexus ... jaz sem imel tudi neke težave hude tam ... več let verjetno ... ne vem .. :o|o:

No, hvala ... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...