Pujsita 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 hehetrikotnik? He he, jest mam pa vsega po 2 garnituri. En original pa eno kopijo. Očeta, mame, tašči, tasta.... Oba z možem iz sodobnih zakonov - poroka, otrok, ločitev, nova poroka. Je pa fajn zadevca, imaš možnost, da je vsaj po en primerek O.K. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Ej folk, "ljubite in bote ljubljeni", to je pa glavna reč v življenju... zanimivo ravno to pišem, mislim na svojo drago in mi piše... sms..... heh, če ni to usoda.... to je to ko dobiš osebo ki je s tabo usklajena,.... nimaš kaj falit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
askrab 26. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2003 Ljubezen je sad,zrel za vsak letni čas in vsakomur dosegliv.Kdor seje ljubezen,mora znati čakati na žetev.Ljubezen ne more ostati pokopana na dnu srca.Prijatelji nihče od vas ne prižge luči zato,da bi jo postavil pod mernik,temveč jo postavi na podstavek,da razvetli vso hišo.Vsaka oseba je zame enkratna iskra Božje ljubezni.Blagoslovljeno in notranje mirno življenje vam želim iz srca!... OHRANIMO NARAVO POHORJA NEDOTAKNJENO NAŠIM RODOVOM-HVALA! Citiraj http://www.findial.si/kristali/forum/LEP DAN! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 OHRANIMO NARAVO POHORJA NEDOTAKNJENO NAŠIM RODOVOM-HVALA! ti to jaz pa free tibet... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Zdi se,da ljubezen nikoli ne išče resnične popolnosti in se je celoboji.Uživa le v popolnosti,ki si jo sama pričara. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 nobena oseba ni popolna, ja, dokler se ne zaljubimo vanjo. Sicer pa vse se vrača, vse se plača.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Ja Janja, menda bo kar držalo glede vračila in plačila Hvala za prednostno v z.ribici Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 JanjaK, James Redfield v Celestinski prerokbi pravi nekako takole: "V fazi zaljubljenosti dajeta ljubimca drug drugemu energijo, zato se oba dobro počutita. Kasneje pa se prične med njima borba za prevlado. V tej fazi pa drug drugemu jemljeta energijo. Če v tem obdobju ne gresta narazen, potem eden prevlada. Tisti, ki prevlada, jemlje energijo drugemu, zato se dobro počuti, tisti, brez energije pa slabo". Če takole pomisliš malo o sebi in o parih, ki jih poznaš, gre v večini primerov res za prevlado enega nad drugim. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 zato je pa treba chimprej spizdit.... 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 g.Bigm, in kaj je korist tega, da je edn v prevladi?... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Prva,dasi otroška ljubezen,je več vredna kot vse poznejše. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 JanjaK, James Redfield v Celestinski prerokbi pravi nekako takole: "V fazi zaljubljenosti dajeta ljubimca drug drugemu energijo, zato se oba dobro počutita. Kasneje pa se prične med njima borba za prevlado. V tej fazi pa drug drugemu jemljeta energijo. Če v tem obdobju ne gresta narazen, potem eden prevlada. Tisti, ki prevlada, jemlje energijo drugemu, zato se dobro počuti, tisti, brez energije pa slabo". Če takole pomisliš malo o sebi in o parih, ki jih poznaš, gre v večini primerov res za prevlado enega nad drugim.... in, ko ne gre več drugače, pride tista najbolj 'ljubeča' money scena... kdo je koga preživljal, kdo je komu kaj dolžen, kdo mora komu kaj vrnit... jaz pravim temu 'pleksus scena' ... eni pa menda temu rečejo ljubezen ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Mateja,saj je ja boljše tako,kot pa,da si sam samcat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 jaz pa mislim, da je pri tem, da ti kdo jemlje energijo in potem pride do prepada, bolje da si sam, kot da si ujet v neki vezi, kateri ne vidiš izhoda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Boris, saj se hecaš, ane Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Ja se,vsekakor-upam,da si pomirjena Mateja x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Ljubezen,ljubezen,kadar nas imaš v oblasti,lahko z zagotovostjorečemo:zbogom razsodnost. La Fontaine Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Razsodnost ni zaupanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Dekle vedno bolj verjame ljubljenemu kot materi x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 ...moderni časi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 JanjaK, James Redfield v Celestinski prerokbi pravi nekako takole: "V fazi zaljubljenosti dajeta ljubimca drug drugemu energijo, zato se oba dobro počutita. Kasneje pa se prične med njima borba za prevlado. V tej fazi pa drug drugemu jemljeta energijo. Če v tem obdobju ne gresta narazen, potem eden prevlada. Tisti, ki prevlada, jemlje energijo drugemu, zato se dobro počuti, tisti, brez energije pa slabo". Če takole pomisliš malo o sebi in o parih, ki jih poznaš, gre v večini primerov res za prevlado enega nad drugim.He he.... Izjeme potrjujemo pravila. Jaz niti na pristna prijateljstva, niti na ljubezen ne gledam kot na trgovino. Znajdemo se v veliko različnih situacijah in lahko se zgodi, da se ima nekdo možnost dosti bolj razdajati kot drugi. Jaz osebno sem v zadnjih 6 letih odrasla dosti bolj kot vse življenje pred tem. Sem že dolgo v vseh pogledih skrbela zase in bila neodvisna, vendar duhovno nisem bila niti približno zrela. Tukaj sem pa največ naredila zadnje leto enostavno iz nuje, ko ni bilo druge, sem prišla do teh zadev. Brez takšnih preizkušenj ne bi prišla do potrebe po tem in bi bila še danes čisto drugačen človek. A ni to eno najlepših dragega? Če se naučiš ljubiti sebe in ljubiti brezpogojno odpade ogromno bremen in lahko zaživiš čisto drugačno, bolj sproščeno življenje. Vsak dan sproti sem srečna, da sem spoznala tako čudovitega človeka, ker sva se nekako dopolnila (zdaj trenutno dopolnjujem jaz njega) in prvič v življenju zares ljubim njega in tudi v drugih ljudeh vidim pretežno lepo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 jaz pravim temu 'pleksus scena'Zakaj pa to ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Raček, to se je nanašalo na tisti citat iz knjige Celestinska prerokba, ki opisuje, kaj se povečini dogaja v odnosih, ko mine zaljubljenost... ko gre za prevlado moči ali, če opišem z energijo, ko prazen pleksus grabi za nečim zunaj sebe, da bi zapolnil praznino... seveda ne mislim, da je povsod tako in, da drugače ne gre... ravno obratno x!x ... sicer pa se v Vojkovi DZK temi o partnerskem odnosu prav luštno menijo o tem in je prav lepo pokazano, kakšna je komunikacija, ki bogati vse, ki v njej sodelujejo (in celo tiste, ki samo berejo ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Aha, okej ... DZK foruma pa astrologije pa ne berem in tam tudi ne sodelujem. Zaenkrat. No, tale prazen plexus ... jaz sem imel tudi neke težave hude tam ... več let verjetno ... ne vem .. :o|o: No, hvala ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.