lunca 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Haha, tole je pa spisal nekdo, ki znamenja zelo dobro pozna! Svoje sigurno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Pa sem jih še nekaj na novo spoznal....same dobre izkušnje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 ...in katera so to???? Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...in katera so to???? A znamenja ali izkušnje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Najlepše se vsekakor počutim ob ognjenih znamenjih, ki imajo vsekakor svoj čar... ovni, strelci, in mi dajo nek poseben navdih ... Moja oba brata sta ovna, moj oče oven, par mojih prijateljev ovnov, zdijo se mi ful zanimivi, tako se zaženejo, potem pa .... kakor kateri... Strelci so pa odštekani, direktni, impulzivni, kar mi paše Lep dan vsem... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Jst se pa najboljs ujamem z komerkol k ni glup v smislu da ni primitiven..ker itak je to posplosevanje..Nevem baje se Device *jst ne ujemajo z Strelci..mam pa glih Strelce za kolege k smo zelo dobri prjatli...pol pa nevem.. Dobr v ASc sm Skorpijon...nevem ce to kej pomaga...Vem pa da mi Tehtnce ne odgovarjajo..no kogarkol ce sm spoznala sm prec zacutla da mi ni neki ok..in pol sm vedno zvedla da je Tehtnca.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Najlepše se vsekakor počutim ob ognjenih znamenjih, ki imajo vsekakor svoj čar... ovni, strelci, in mi dajo nek poseben navdih ... Moja oba brata sta ovna, moj oče oven, par mojih prijateljev ovnov, zdijo se mi ful zanimivi, tako se zaženejo, potem pa .... kakor kateri... Strelci so pa odštekani, direktni, impulzivni, kar mi paše Lep dan vsem... Kje se pa ostali, sedaj pa vidim, da so ribice res zadnje znamenje, ejej...adijo pamet :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Opažam, da precej rib postane nemirnih na starost. Begajo nekam..iščejo bog ve kaj..zabluzijo v glavnem(svakinja, teti, sestrine prijateljice). Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje se pa ostali, sedaj pa vidim, da so ribice res zadnje znamenje, ejej...adijo pamet :xx!: Tooooooooooooo Boris, sem čakala, da se javiš...hihi A se spoznaš kaj na astrologijo Boris? Poglej pri sebi, kje pa imaš Luno, pa Venero, pa koga še....??? V katerem znamenju Adijo pamet... s kom se družim... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Super opazka ...še sreča, da je Luna, ASC in Venera v ovnu, pa še nekaj na ovenskih stopinjah .....lep dan in jutrišnji praznik Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 adijo pamet jaz vem da se MBmetuljčica dobro počuti ob meni, hehe, jaz pa ob njej... aja še to, čutim da mi potno čelo hladiš v mislih, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spoznala sem nekega fanta, ki je zelo čustven, totalno poetična duša...jaz bi rekla tipičen rakec. In šok...bik, asc. lev, luna strelec. Nič mi ni jasno!Rojen je 5.5. 1977 11.30 , če mi je kdo pripravljen razložiti od kje te lastnosti...Čist sem zmedena Saj ne more bit drugačen. Luna in Neptun z roko v roki v četrti hiši - nežnosti in navdiha, kolikot hočeš. S SA v 12. hiši malo bolj samotarski - mogoče kdaj umetnost. Lahko pa tudi zapiranje vase. Ima pa lud horoskop - čisto pravi pravcati "zmaj". Tu bi se dalo veliko napisati. Pa čisto enostaven in enoznačen tale fant ni. Precej komplicirano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ne more bit drugačen. Luna in Neptun z roko v roki v četrti hiši - nežnosti in navdiha, kolikot hočeš. S SA v 12. hiši malo bolj samotarski - mogoče kdaj umetnost. Lahko pa tudi zapiranje vase. Ima pa lud horoskop - čisto pravi pravcati "zmaj". Tu bi se dalo veliko napisati. Pa čisto enostaven in enoznačen tale fant ni. Precej komplicirano. Ni enostaven in enoznačen? hm Hvala! Se ga bom enkrat lotla, horoskopa mislim. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>adijo pamet jaz vem da se MBmetuljčica dobro počuti ob meni, hehe, jaz pa ob njej... aja še to, čutim da mi potno čelo hladiš v mislih, hvala PROSIM Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Če ti nekdo trobi na cesti in ko se ne obrneš začne še kričati tvoje ime imaš sigurno opravka s škorpijonom in to neolikane vrste! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Ja in če se usede zraven tebe, in te divje gleda, ter se mal nagne,... tko da jo lažje objameš, in ko te pol obtoži da kako ti roka kar sama skače po njej... je ziher dvojčica hihi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja in če se usede zraven tebe, in te divje gleda, ter se mal nagne,... tko da jo lažje objameš, in ko te pol obtoži da kako ti roka kar sama skače po njej... je ziher dvojčica hihi...ne pa ne, jaz to ne verjamem Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Pomoje so bli teli neolikani divjaki Ovni in potencialno Levi, a ne? Hitri, glasni in poskočni. Baje so najslabši vozniki Dvojčki... (upam, da najdem enkrat ta članek in ga postnem - če ga ni že kdo pred mano, ne vem) Glede osvajanja pa, El Nino... loh, da je bla tut Tehtnica... pa jo je enkrat mal zajugalo k tebi, pol se je pa kr naenkrat nazaj u balans spravla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje se pa ostali, sedaj pa vidim, da so ribice res zadnje znamenje, ejej...adijo pamet :xx!: Boris, kaj pa tvoj ovnovski ASC??? Vpliv ovna se čuti, brez skrbi. Midve z MBmetuljčico se pa tudi razumeva, sem oven , tam kjer ima pa ona sonček, mam pa jaz luno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Lunca, saj sem napisal v nadaljevanju....sicer pa ko mi ven udarjajo te lastnosti, mi tudi prihaja v življenje zelo veliko ovnov, ob zelo dobrih in pozitivnih izkušnjah, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede osvajanja pa, El Nino... loh, da je bla tut Tehtnica... pa jo je enkrat mal zajugalo k tebi, pol se je pa kr naenkrat nazaj u balans spravla zagotovo dvojčica... vem sem preveril hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Baje so najslabši vozniki Dvojčki...Kot šoferke poznam tri Ribe. Ena je pravi divjak, vožnja z rekordi in po pločnikih so zanjo mala malica. Malo ji pomaga Škorpijon v ASC, ker ima potem Vodnarja v treji hiši (komunikacija, promet). Druga je prehitevala celo kolono v taki megli, da se dve črtici na cesti nista videli - in zvozila. "Meni se je mudilo..." je komentirala. Tretja je domov prišla ponoči, rahlo ajhana, na mizi je pustila nakracan napis "Avto sn stolkla. Nekaj ruži." Da bi me opozorila pred jutranjo vožnjo na šiht, valjda. Hvalevredno, ni kaj. (Še danes imam nekje tisti list.) Zunaj sem imel kaj videti. Z desnim pragom folksvagna je pri speljevanju na dvorišče scefrala mlado drevesce in prag napol odtrgala ter sto metrov orala po dovozu vse do hiše. Ni pa POGLEDALA, kaj ruži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 O Shit,zdele se bom pa jz iz stola zrušla,ob takem opisu.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Dobra tale z Ribicami, Bern !!!! Jaz se najraje vozim z Ovni, ker so tko "dinamični" (tko oni opisujejo svojo vožnjo) Drugače pa verjetno so prišli do Dvojčkov kot najslabših voznikov na ta način, ker naj bi Dvojčki imeli precej obremenjen živčni sistem in jim temu primerno hitreje popustijo zavore (v avtu in glavi, da se razume) Pa še ziljon drugih reči lahko počnejo med tem ko vozijo - vožnja je za njih postranskega pomena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Aha, ziljon, ja. Morm pogledat u efemeride kvaj zaen dan dans - una tam čartu prav KOLESELJ, ti tuki ZILJON. To more bit kaj posebenga... Grem. Aha, Merkur gre v Ribe danes pa se bliža Uranu. Moram vprašat tiste, ki stalno gledajo tranzite - A JE TO TO? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.