Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

dobro sta to danes ajhano, spešl, ziljnon kolesljov skup spravla :palec:

s f r t a j č k a l o

se je Merkurju danes, kakor tam na nebu, tak tud mojmu v koleslju...

in če si že natalno sfrtajčkan je še bolj interesantno...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Guest SaTurNina
<{POST_SNAPBACK}>dobro sta to danes ajhano, spešl, ziljnon kolesljov skup spravla  :palec:

s f r t a j č k a l o

se je Merkurju danes, kakor tam na nebu, tak tud mojmu v koleslju...

in če si že natalno sfrtajčkan je še bolj interesantno...

ne Merkurju se ni...men se pa je... x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx  xrolleyesx Boris, kaj pa tvoj ovnovski ASC??? Vpliv ovna se čuti, brez skrbi. x;)x Midve z MBmetuljčico se pa tudi razumeva, sem oven , tam kjer ima pa ona sonček, mam pa jaz luno. :palec:  :palec:

:palec: se razume Lunca, gliha skup štriha... :2src:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Uh,ti si že druga v zadnjih dneh,ki smo ti ribe čudne....neka znanka,pa pred dnevi prijavi....ej sam ribe,so pa kr neki....čudaške,pa zmedene,mi ni nič jasno pri njih...sem rekla hvala,vem. :vragec: x:Dx x;)x
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

El Nino,

vsekakor so Ovni dinamični v pozitivnem smislu x:)x

Recimo, da radi vozjo tok hitr, kokr se še da, pa da je vseen varno in kolkr tolk po omejitvah. Pa da hitr speljujejo pa varno prehitevajo. Skratka, tko da ni dolgčas in ne ludnica xDDx

Pozdravčka,

"El Nina" x:Ix

Aja, pa še to sm opazla...

Kako skor noben predstavnik ognjenih al' pa vodnih znamenj ne pozab dodat, da mu grejo zemeljska in vodna rahlo na živce. Hudo x:px

Nismo vsi Biki težaki, niso vse Device tečne in niso vsi Kozorogi tiranski. x;)x

To je skor tko, kokr so Vodnarji povsod "über alles" geniji in oh in sploh.

Sem naletela tut na zatežene Tehtnice in prijazne Škorpijone x^x

Ribe...

So mi zlo fajn, zanimive in take posebne. Zmedene? Tut, ampak imajo pa tut v seb nekako vse latnosti od prejšnjih znamenj in so zlo razumevajoče, ampak ne sentimentalne "do bola" po nepotrebnem, tko k znajo včasih kšni Rakci bit :vio:

Bi blo kar dolgčas brez njih. Sicer niso lih zanesljive ponavadi, ker ne veš, kam jih bo tok (življenja) odnesel... pa vseeno. Tuki so pa Device nad vsemi. x:)x

To je to, kar mi je pr astrologiji ful všeč... je tko kompleksna, kokr je življenje samo in čim hočeš posploševat neki na hitrco, se pojavi ena "izjema" in podre "pravilo". :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

ne da je samo ena nesreča, kuj DVE hkrati najdem v vsem tem šopku cvetlic :xx!:  :xx!:  :xx!:

pa to morš crknit :xx!:

hehe kako je že reku forest gump, škorpijo is who škorpije does... ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ej, Bobnar, pa ti se men smiliš!

:xx!: :xx!:

A veš kaj ti svetujem: daj jo ti lepo ... xlove2x ... brez astrologije, anede. Ker v skrajnem primeru se ti lahko primeri, da boš za eno tipko vnaprej VEDEL, da je Riba, in ti pol sploh ne bo moglo prit - od same frustracije, al' ti bo, ko bo najbol lušno, zginla al' ne :eek: :eek: .

Sublimirala, mislim. Ker ji vlada Neptun.

Bolje, da tale tebi :yumy: , pa če ima Luno v Biku ali pa ne ...

(O tistem boš razmišljal, če se boš hotel iti kaj več pa razmišljal o zlatarjih itd. Ker taka z Luno v Biku ne bo zadovoljna s čisto NAVADNIM prstanom x:Dx Ribi pa prstan lahko napraviš iz marjetice.)

:palec: , kerlc!

<{POST_SNAPBACK}>dr. Freduova, strinjam se s teboj. najlažje je posploševat. Čudno se mi zdi, da bi imeli vsi, ki so rojeni v istem znamenju enake poteze/napake/pozitivne lastnosti.

xrolleyesx Saj zato pa je tko važen ASC, vprašaj kaj je kdo, pa boš vidla razliko.

Jaz opažam pri vseh znakih ene prednosti in kakšne slabosti. Všeč so mi več ali manj vsi, samo tega kot oven ne prenesem, da se nekdo vleče, kot ranjena žival. Takrat ga prehitim na hodniku, na cesti pa ne, zaradi policajev. x:Dx x:Dx

Sam, da ste taprvi, pa je x^x

:palec: Smo res prvi v zodiaku, vendar nas k hitrosti sili naš vladar mars. Je pa potrebno gledat tudi druge planete. Jaz se drugače ne silim v ospredje, ker sem že to prerasla. Res pa je, da ne upoštevam avtoritet.

Pri bikcih pa je važen predvsem denar in s tem povezano tudi močna lastna vrednost. Seveda je odvisno tudi, kako imajo to bikovo hišo aspektirano.

Osnovne karakteristike znamenj pač nekje držijo.

Ma, smo se samo hecali, Lunca! x;)x x:)x

Mars je planet akcije, ja... Nikakor nisem mislila siljenje v ospredje... Nekako bolj kot dajanje pobud, saj more Oven za sabo pošlepat vseh ostalih 11 vagončkov in za to rabi moč. xDDx

Vem, da Bikci slovimo kat materialisti. In da je pomembna beseda za nas "imam". Samo v ozadju njihovega početja je najprej varnost in potem tudi lastna vrednost, kot si sama omenila. Različni tipi Bikov iščejo varnost v različnih stvareh, odvisno od drugih značilnosti v karti. Nekateri pač mislijo, da bodo našli varnost v denarju. Kar ni povsem zgrešeno, ni pa to še zdaleč ne vse.

Zdi se mi pomembno, da ne zapademo v rigidno ponavljanje, da so znamenja taka in taka, pa nič drugačna in da pustimo fleksibilnost. Seveda pa, da niso splošne značilnosti kar tako iz trte zvite, se strinjam, Lunca. :palec:

Mene tko največ obkrožajo škorpijoni,kozorogi.... Skratka vsi razen z ovni nimam stikov>zdej ne vem a jih je tok mal al sm se jim kaj zameru x:Dx Pa tud bikov ni ravno pretirano v mojem okolju kaki 4 + ena prikupna deklica kero sm pred kratkim spoznal x:)x !Eni bikici sm bil al pa sem ji še celo ušeč to je rekla svojmu bivšemu ko sta bila skupej > in pol je on to rekel pred njo da kao zato ker sm tko ful dobr po srcu> ji je bilo kr malčk nerodno.Sam pač nism prepričan da je to to pa je tko fajn punca>neodločn pač! Ah bo že! Sicer kar se horoskopa tiče je tud tko da nekje piše da je za dvojčka tehnica,vodnar(keri so mi res fajn),nekje da se dvojček edino z dvojčom razume, nekje da je kao bik v 3 dekadi> sicer pa tud poznam enga sicer moškega ki je bik v 3 dekadi pa mi je tko res ful fajn.Tko da xrolleyesx ! Drugač pa verjetno k sebi privlačmo ljudji od katerih se lahko kaj naučimo ali obratno.

<{POST_SNAPBACK}>Ma, smo se samo hecali, Lunca!  x;)x  x:)x

:palec:  x:Dx  x:Dx  x:Dx SEVEDA, ZAMERIMO PA NE, TUD, ČE SE NAS ORENK ŠPIKNE. NO VSAJ JAZ NE. TO SE MERKEJ ŠKORPIONOV.

In da je pomembna beseda za nas "imam".  TO JE TKO PRI VAS KOT PRI LEVU, NEK SE VIDI RAZKOŠ. x:Dx

Samo v ozadju njihovega početja je najprej varnost in potem tudi lastna vrednost, kot si sama omenila. IMAM IN LASTNA VREDNOST STA PA Z ROKO V ROKI, ZELO POVEZANI.

Seveda pa, da niso splošne značilnosti kar tako iz trte zvite, se strinjam, Lunca.  :palec:

:palec: :palec:

Živjo, Mitja22 x:)x

Jaz sem Bikica po horoskopu (pustmo zdej nianse, kakšna x:px ) in se ful razumem z Dvojčki, kar mi je zanimivo. Zdijo se mi tko lahkotni... Pa sama nimam nič planetov v Dvojčkih tudi nobeno od pomembnih osi ne... Edino Severni ozel pa imam v Dvojčkih. In tudi v obeh natalnih kartah svojih staršev sem nakazana kot Dvojček, to je zanimivo. Karma? xDDx

Sama pa tut verjamem bolj kot v znamenja, v to, kar si rekel na koncu... da privlačimo tiste ljudi, od katerih se lahko kaj naučimo. Astrologija mi samo nakaže smer... potem pa sama kaj izluščim iz tega x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Mene tko največ obkrožajo škorpijoni,kozorogi.... Skratka vsi razen z ovni nimam stikov>zdej ne vem a jih je tok mal al sm se jim kaj zameru x:

xrolleyesx xrolleyesx Precej je odvisno tudi od življenjskih obdobij.

Nikoli prej nisem imela nobenih stikov z devicami, razen s svojo mamo x;)x , zdaj pa imam ogromno znancev in prijateljev, ki so device ali pa imajo tam ASC.

Moja 11 hiša - hiša prijateljev je v kozorogu, zato imam veliko prijateljev kozorogov, ker pa je njihov vladar saturn, to pomeni, da so naša druženja bolj poredka, vidim jih enkrat na par let, vendar so prijateljstva dolga in trdna. Res pa je, da kvantiteta tukaj ne šteje. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...