Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

Lunca x:)x :palec:

Sej zato pa mam rada Ovne, ker se lahko med sabo špikamo, pa še vedno vse ostane v kontekstu heca in brez zamer. Res je očitno pri večini Ovnov tako. Pa še dober smisel za humor imate x:Dx

Škorpijone pa zavoham že na več metrov... z njimi sem pa res večinoma mela težave. :vragec: To so seveda moje izkušnje, ne posplošujem. Pri njih je tako, da zgleda kokr da se hecajo, pol ti pa čez neki cajta, ko pride kašn prepirček, fliknejo še to, kar je blo v šali izrečeno, pod nos... sam jst sm Bik, mam pa Merkurja v Ovnu, in se zakurm počas, ko pa se, se pa zares. In noben me ne zakur boljš kot Škorpijoni in Kozorogi xrolleyesx

Glede "raskoša".... pr Levih je tko, da se oni s tem še na glas bahajo, nam je pa dost, da je najprej v prvi vrsti nam fajn zard tega (Biki in egocentričnost sta bojda kar sorodna pojma :inocent: ) in potem tut, da nas drugi vidjo. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

mene tut skorpije ze ceu life in tehnice :o|o:

pa vecinoma teli skorpije sam pijejo... sam mendatudi znajo dat velik?

torej se postavi vprasanje ali drugi ne znamo od njih sprejemat oz. izmenjavat ali pa oni ne znajajo dajat x:Dx x;)x hi hi..

ampak z ribami je pomoje najlazi dihat! :palec: x8Dx

Mi3 smo pa vodnar, dvojčki in tehtnica. Enkrat sem mela nekega tipčka, ki je rekel, da je bik in da to ne gre s tehtnico skup :eek: :eek:

sem si mislila, daj mali vsaj malo bolj izviren izgovor si poišč :xx!:

hah, pol pa je le ugotovil, da gre skup - sem pa jaz ugotovila, da ne gre x:px

pa ne ker je bil bik po horoskopu, ampak po naravi x:Dx

Ehehehe, Surangeni .... x:Dx

Sej to, da si bik po naravi, se mi zdi še bolj tragično, kokr pa če si Bik po horoskopu x:Dx

Bolj izvirnega izgovora (Biki & Tehtnice) že skor ne bi mogu najdt! :vio:

To je skor zihr reku nekdo, k v horoskope verjame samo občasno in po potrebi, ko se lahko uporab za kšn izgovor (drugač pa skor zanika tut to, da se Zemlja vrti okol Sonca) :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Mi3 smo pa vodnar, dvojčki in tehtnica. Enkrat sem mela nekega tipčka, ki je rekel, da je bik in da to ne gre s tehtnico skup :eek:  :eek:

pa ne ker je bil bik po  horoskopu, ampak po naravi x:Dx

:vragec: x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Mushi

Guest SaTurNina
<{POST_SNAPBACK}>mene tut skorpije ze ceu life in tehnice  :o|o:

pa vecinoma teli skorpije sam pijejo... sam mendatudi znajo dat velik?

torej se postavi vprasanje ali drugi ne znamo od njih sprejemat oz. izmenjavat ali pa oni ne znajajo dajat  x:Dx  x;)x  hi hi..

ampak z ribami je pomoje najlazi dihat!  :palec:  x8Dx

SAM PIJEJO? x?x ..a krii x?x ..havlabogu da mam samo v ASC ŠKO pa Uran v 12 hiši... da nism ceu škorpijon,...ufff...že tist mi dela štalo da sm usa čudna..pa moja domišlija pa kr neki... da bi mela pa še kej planetov v škorpijonu u jebemti ..to bi bla pa destrukcija na kubo,...

čeprov..mene se težko prenaša..ker usake 5 minut drugač reagiram..pa kr neki..dogaja..ne ne po moje to ni Škorpič.., sam jst usakmu povem k se zagreje "STARI Težka sm"..to zdej veš..da mi neboš pol težiu... x:Dx sam pol so itak štale... x:Ix xDDx

no dobr niso usi taki...nismo usi taki... xDDx

SaturNina, ti si ena hecna modelinja. xDDx x;)x

meni delujes poleg kozorozje (x:Dx) tudi kot strelec ali mal vodnarja...

A je uran blizu asc, ko rpavis da je v 12.?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...Ribi pa prstan lahko napraviš iz marjetice...

Kako resnično! to pa drži kot pribito oz. čisto razumem!

pa še zavzdihnila bi poleg: "Kako romantično..." in si kar predstavljam travnik in marjetice in gozd blizu in mmmm Dan ljubezni... x:Ix x:px

še posebno, če je ob tem še Venera v Vodnarju, ki ji tudi ni do nekega papirnatega določanja veze, raje da čuti svojo individualnost in svobodo in da ostane "nekje v luftu" Ja, Bik čisto druga pesem

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

xscratchx... pravzaprav, ce smo ravno pri prstanih, bi mi bil bolj vseckan recimo tak z opalom... x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj stekam, saj vem... ampak vseen... pelji me gledat polje marjetic pol rajs... ne pa da jih uboge tlacim med prste zdaj - ne bomo imele nic od tega ne jaz, ne marjetice. :)

Zgolj zaradi enega sentimenta... saj SO marjetice... Pac tam kjer rastejo. :P

Ampak ok, da ne zatumbam s prstani, ampak ok, namest roz, prines mi iz avstralije en opal pol... al pa kaj tacga... (sam pol mi itak rubin prinesejo). x:o)x

al pa, zakaj iz avstralije, prinesi mi jaspis iz idrije recimo...

ali kalcit, ki ga je ful tud v sloveniji...

Picasso

ma saj... te znam jaz spravit v razmisljanje, a? :vragec: :8):

saj sam mal... se pogovarjam... pac, ocitno nisem tukaj tolk ribja...

nisem taka romanticna dusa, po drugi strani pa jasno tud meni kaj pomeni tkole v lajfu. xDDx

Sam... nekako ne maram balasta.. pa olepsav...

Vis, v bistvu pa ne maram gledat z roznatimi (pa mam merkur&co v ribah)...

Ce ze med barvnimi, pol se odlocam rajs za modro ali zeleno. :)

Picasso

mah, ja itak, da me znaš...

ja bi bila vesela takšnega prstančka, še bolj same scene, samo če sedajle pogledam sceno, hm...

jaz pa sem romantična duša, ali pa mi samo nežnosti fali, kva pa vem...

grem jaz sedajle se z eno rakico ukvarjat x;)x

vem, ti imas med nama duh v ribah, jaz pa ne. xDDx

Ja le pejt. :palec:

A saj da dobro delujes, zdravis, mors bit tud ti razpolozena pa tud sebi minutko privoscit za 'duhovno malico'. ;)

Picasso

Guest SaTurNina
<{POST_SNAPBACK}>SaturNina, ti si ena hecna modelinja. xDDx x;)x

meni delujes poleg kozorozje (x:Dx) tudi kot strelec ali mal vodnarja...

A je uran blizu asc, ko rpavis da je v 12.?

ja...Uran v Ško 12 hiša konjukcija ASC..no 5 stopinj mam v ASC Škorpiča pa skor celo prvo hišo v Strelcu... xcivx ..Vodnarja?..hm...samo v 3 hiši mam znak Vodnarja..pa nobenga planeta rojenga notr...čeprov zdej mam Neptun not tko k vsi drugi..

ja Kozorozje...Luna v Koziču..ja.. x^x ..tok mam nameden use skup...,čeprov izražanje mam Levje Merkur pa Jupiter v Levu 9 hiša...pol se ve kok nabijam... xcivx

zanimivo, ti potem dost seka uran na asc ocitno...

Izrazanja nimas glih levjega (x;)x), ampak 9. hisa se pa tudi cuti, da je potentna.

Aha!!!! He, luna v kozorogu pol pravis, no vidis.. aja, no saj, blazna rec, ce si pa saturnina. :P ;) haha... jaz pa tko resno kao... ;)

Ni treba gledat sam tko, nimam nic v vodnarju, dost je, da je uran na pomembnem mestu recimo.

jaz ga imam pa na vrh. pa je podobno pravzaprav.

Mas podobno kot Ich, jaz tud 3. v vodnarju. not pa saturn. :||

no ja, nekje mora bit. :D

Picasso

Guest SaTurNina
<{POST_SNAPBACK}>zanimivo, ti potem dost seka uran na asc ocitno...

Izrazanja nimas glih levjega (x;)x), ampak 9. hisa se pa tudi cuti, da je potentna.

Aha!!!! He, luna v kozorogu pol pravis, no vidis.. aja, no saj, blazna rec, ce si pa saturnina. :P ;) haha... jaz pa tko resno kao... ;)

Ni treba gledat sam tko, nimam nic v vodnarju, dost je, da je uran na pomembnem mestu recimo.

jaz ga imam pa na vrh. pa je podobno pravzaprav.

Mas podobno kot Ich, jaz tud 3. v vodnarju. not pa saturn. :||

no ja, nekje mora bit. :D

Aja..nimam levjega izražanja.. ja seka uRanius..negativn uran..z jupitrom pa jupiter z ASC..

ja "potentna" x:Dx x:Dx ..i like it.. ta izraz mi diši

hm..ja ti maš Satko v Vodnarju..jst pa v Devici 10 hiša na Mcju

ja Luno mam v Kozorogu v 2 hiši.. to pomen da bom skoz reuna k cerkvena miš..sploh nevem zakaj mi nucajo Luna Trigon Venera,Sonce, Saturn,Severni vozu..pa Luna Sextil Uran.. :inocent: x?x

Po moje so men zato naštepal..notr..te trigone..prov za zajebancijo..da se glih nebi začela cmerat..k bi vidla..mojo natalno karto..k mam kr ene kvadrate..

a so rekla..dejmo ji glih tok notr trigone da se ženska boga ne bo sikirala ceu lajf.. x^x xcivx :vio: ..Nevem glih kwa so mislll s tem sam dobr...

glavn da jst pišm ko zmešana..te moje pesmce.. xcivx

Aja Marsa..ti si Oven po znaku..ja..jst mam mal u 4 pa celi 5 hiši Ovna.. xsrcx ..tm sm prebrala..nekje..o enih zabavah pa da morm bit skos v dogajanju..al neki.. bohsigavedi sej mal je pa clo..res.. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Mi3 smo pa vodnar, dvojčki in tehtnica. Enkrat sem mela nekega tipčka, ki je rekel, da je bik in da to ne gre s tehtnico skup :eek:  :eek:

pa ne ker je bil bik po  horoskopu, ampak po naravi x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Ta je dobra!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...