Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

dečva, če grem zdejle nazaj brskat, bom sigurno našla kaj, kjer si napisala, da te je strah, da si živčna, ti, a si prepričana, da si skoz vesela, dobre volje, al so to posledica ćčesa drugega, mogoče strahu in prepričevanja...
Deli na socialnih omrežjih

pozitivnost ni vedno smeh na licu, ampak tudi razumevanje težav in problemov drugih ter jim pomagati videti pozitivno, ker draga moja, če bi se enkrat bala za nekoga res pomembnega v tvojem življenju, ti ne bi bilo smešno, kar zamisli si, da se bojiš za svojega otroka, ok, vem, vse je v naši glavi in vse tako kot mora biti, ampak tvoj otrok...

lepo se imej....

x;)x Tale Saturnina... prava mala pravokatorka, a?

Kr direkt u žilo izstreli besede.. trenutno počutje... madona... jst ne bom nobenga na gobec.. bom pa :inocent: spremljala dogajanje.. x:Dx x:Dx x:Dx

Saturnina, zelo nespretno si se izrazla da se ti j.... za vse... x:Ix

Mushi

ja vem, tud jaz mislim tako, sej je v redu da se počuti super, da si daje moč išče dobre stvari tud v slabih, ker to je menda hotela povedat, mar ne x;)x

haha le kolk je mojih napakic v tekstu, ker jokam, že cel dan jočem, od prehlada x:Dx

. prava mala pravokatorka, a?Kr direkt u žilo izstreli besede.. trenutno počutje... madona... jst ne bom nobenga na gobec.. bom pa spremljala dogajanje.. Saturnina, zelo nespretno si se izrazla da se ti j... za vse..
:sori: :palec:

nobene p.... več :vragec: :palec:

Hm, kwa je že tema? Izkušnje z znamenji? Kwa je že tale Saturnina? Oven, Strelec, Lev, Vodnar?

Pardon moi, vsi ostali, ki ste morebiti v teh znamenjih.. x:Dx se mi zdi, da semi si zapomnila edino, da imam Lilit v Škorpijonu, tko kot moja malenkost.

Pa dečva, midve bi lahko šle tkole na en drink x;)x , pa bi mal udrihale ...pač po enih... just name it.. x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

nisem tega napisala, dobro preberi napisala sem mogoče, pa še nekaj, dečva, napisala sem da si daješ moč, sicer pa ne razburjaj se in se smej. zakaj bi se izkašljevala, ker priznam tudi čustva kot so strah, žalost, jezo, upanje in smeh. pa nič te ne napadam, le kje si to v mojem pozitivnem postu našla :O: iz zakaj si našla mene, ker sem kao otožna x:Dx

eh dej no, lep večer ti želim x;)x

Pismu ej saturnina, od kje si se pa ti našla, take sočne besede uporabljaš, najbrž bi plavala če bi te vrgli v reko, (v srednjem veku kot test čarovništva), class A bitch
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec: ...ja pol pa bi jo mogoče res bilo treba po smrčku.................s smrčkom x;)x :vragec: x:px x:Dx ......................... x:Xx x;)x

Fak....bobnar....si me prehitel......no to zgoraj je komentar na Mucin post x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xrolleyesx Verjetno je McMac asociirala na Saturninin nick...

Sicer pa tudi po energiji... sem tudi jaz pomislila na Kozoroga - valjda tisti Saturn na vrhu Saturnini kar krepko dela. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...