umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Selene, a se ti je zato zdelo, ker je Borism nakazoval ob delovanju najinega tandema Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Ampak jaz pa nisem devica, sem kozorog , verjetno je na asc. pr men mislil, pa se dopolnjujeva, evo, Borism pameten fant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 BorisM pameten fant maš provškoda, da ga ni tuki, da bi prebral jaz pa devica, pa asc. tud kozorog je bil pa moj oče. z njim sem se ful štekala mogoče se s tabo tud zato tko dobr štekam Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Umetnica, jaz tudi septemberček Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 in moja sestra septembarček, pa moj dober prijatelj asc. devica, a smo v pravi temi, da ne bomo okregane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 in moj bratec januarček - tako na začetku sem preverla, je prava tema, da ne bo treba komentarjev selit Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Umetnica, jaz tudi septemberček Tina tud devičkafino, a nas je Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 no očitno mene obdajajo device (kjerkoli že so device ) in raki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 evo še ene, vsaj po ascendentu sicer pa škorpijonka veste kaj, škorpijoni smo ful fajn pa razumevajoči in s smislom za humor (vsaj nekateri primerki ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 saj ste škorpijončki res hudomušni, samo vaš stil moramo ostali zakapirat a nas je vedno več enakih ali podobnih ptic v jati Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 bobnar, da ti ne bo slabo škorpijoni smo res pravi .........saj vem.....že spet mi ne boš verjel Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 bobnar, da ti ne bo slabo škorpijoni smo res pravi .........saj vem.....že spet mi ne boš verjel amis škorpijoni ste res ta pravi moja hči je ta prava škorpijonka - pa je ful fejst punca Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 YESSS :!: bravo za punce Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 YESSS :!: bravo za punce Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Skorpijoni...ampak.. skorpijoni, ko jim udari ven tisti negativni del.. so pasji.. zamerljivi, mascevalni.. mam eno tako doma in je tole Nesmiselno ... Saj lahko verjamem, da znajo bit skorpijoni ful v redu, samo mislim, da se bom vseeno raje malo izogibala kakih bolj osebnih stikov z njimi.. Jaz, levinja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Saj škorpijonke so ql punce, včasih jih malo zgrabi...a jaz sem se vedno razumela z njimi...hm...s fanti je malo težje... Tisti škorpijoni, ki sem jih jaz spoznala, so kar o.k. zunanjosti in so malo egoistični in so pravi primerki depresije... (največkrat so pesimistične narave)... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 bobnar, kaj pa tebe žulijo škorpijoni Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 heh, Bobnar, ko maš tak dobro ikonco,... s tistim pogledom tam skor ne rabiš več nič komentirat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 te pa nena ga loumi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Okrog mene pa v glavnem sami biki. Sej z bikicam kar gre, ampak biki pa kar trmasto kažejo rogove. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 drgach je pa najpogostejshi znak STOP 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Ja.......sam da se pogosto srečuješ z njimi moraš biti šofer.......pa avto moraš imet 1 mickeno zlobn Mick Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 teb chist raki tolchejo 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Jz sm zmeri palila na tipe device, pa sm bla zmeri razočarana . Zdej se zapletam neki z rakom ( asc dvojček ) pa zgleda da bo isto. Mela sm pa eno luštno izkušnjo z enim bikecom, s katerim sma se mela super pa še zdej sma frenda sam me noče pa noče pustit pri miru. To je iz ljubezenskega stališča. Od prijateljev imam pa veliko vodnarjev ( včasih mi pašejo, včasih ne), kozorogov ( ful v redu, sam ne bit tolk zadržani) in pa eno ribo pa eno tehtnico, ki sta zmeri pr men, ko mi je hudo. Doma v družini imam pa zelo "zračne" odnose s staršema saj sta oče dvojček in mama tehtnica. To je to. Lp Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 potem si nabavi kaj ognja˝ okrog sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.