aquarius 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Ja..a ni logično da če ti je nekdo privlačn..da ga preiskusš..ne pa da si z enim 3 mesce..recmo..pa nč ne sexaš..Kwa je to.. Če ti je privlačn..najprej sexaš..ostalo ugotavlaš..pol....he,he, najprej "šaka", pol pa "kwaka" . Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Ja..res nevem zakaj se eni tok sprenevedajo..pa kr neki čakajo ..ja madona sej takoj vidš..a ti je človk preivlačn..a ma določeno energijo sexualno..da boš znjim ostau al ne.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Saturnina.. kaj bi se prvo dol dajal, mogoče sploh nis kompatibiln z nekom, kar se tiče karakterja in tega.. ne sam fizično.. kolk jih boš pol sexualno sprobal, niti ni vsem do samo vtikanja in nastavljanja, brez čustev, samo na osnovi fizične privlačnosti. Štekaš? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 ..a ma določeno energijo sexualno..da boš znjim ostau al ne.. Pismo....sem že star ......ker zame, da bi z njo ostal, pa rabi še kakšno drugo energijo..........poleg določene seksualne Meni pa paše igra .......da se ne damo dol takoj....je v tem nek čar ......zapeljevanje, želja, vznemirjenost......bo....ne bo.....sem ji všeč al ne........mmmm......rahel dotik ....a bil slučajen ali nameren.....a kaj pomeni.......a se počuti dobro v moji bližini.........uf...sprejela vabilo ven....a bo prišla......a bo kasneje sprejela tudi poljub, dotik, mickenega itd. itd......Mmmm....dobra predigra je uvod v dober sex............... in tudi zapeljevanje, spoznavanje, osvajanje.........je predigra ......uvod v..... tudi telesno.........ljubezen . So pa tudi izjeme........lahko izjemno prijetne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Uf Mick, tole mi je pa vsec kar si napisal. Se podpisem spodi! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Hi-hi.....ja saj si tudi po nickname-u ribica.........ki jo je treba najprej lovit......ulovit......šele potem zaužit, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Mick: seveda, je ful bl vznemirljivo... In kr drzi tole za ribe: >RIBI: > >Vedno jih spremlja paranoja, povsod vidijo zaroto. Brez samozavesti, >ves cas se dajejo v nic. Nepomembnezi. Zenske nerade dajo, ko pa jo >enkrat imas, lahko pocnes z njo vse, kar ti pade na misel. Moski se >ponavadi zapijejo in konec zivljenja prezivijo naslonjeni na kaksen >sank in tezijo drugim s svojo zivljenjsko zgodbo. ...seveda ce gledas samo na slabe strani Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Mick, tako kot vidiš ti stvari... igra... zapeljevanje...zmenki... šele potem dol, če je seveda utrezna konstelacija planetov...( ).. tako vidi pač najina generacija! Ta mladi .... (recimo 20 in nekaj, ja pa seveda mlajši in starejši... ) se s tem niti malo ne obremenjujejo. Raje nabirajo praktične x!x izkušnje z znamenji. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 MUCAMACA: Jz sm se precej mlada, pa mi je vseeno bolj vznemirljivo tko kot Mick pravi (in najbrz ti tudi). Mogoce pa le ni tok od let odvisno... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Ne ne,..sej nism misla..takoj dol dajal..ta trenutk..right away..sam tko..sm misla..ce sta si dva privlacna.. da Zakaj ne?:.nc druzga... Ne rabs..hodt..z nobenim.. clovk ne rab bit vezan na nobenga..sej a ni to grozn..da si dva receta da sta "skup"..ja skup.. kaj je to posesija da bom bla samo z enim?..pa ej sej zato pa je na svetu miljon pa se vec ljudi..da se druzimo..ne pa da se zakomiramo na enga Misla..sm samo v primeru.. konkretne spolne privlacnosti..mocne..nevem upam da se to ne dogaja.. samo men. al pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 tista k prec da, dvakrat da....prvich in zadnjich...hehepol pa naprej... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Dej nej mi en kdo pove, ce se se komu dogaja.. to , da ga nobena stvar ne gane.tko...oz. da se smeje tragediji.., če se komu kej nardi.. Fulkrat se mi je že zgodil, da sm se smejala.k nora ..čudnim stvarem .najprej je eno žensko zbiu avto pred mojimi očmi..pred Namo je blo to...mislm solze so mi iz oči od smeha tekle..pol.. zanč..enkrat je frenda neki v ledvicah zagrabl..ni mogu hodt..od bolečine..mi je blo spet tok huronsko smešn..No ta tedn smo se zaletel..u avtu..bli smo 4rje..pa sm se smejala..tok..še nasledn dan, k sm sedela na busu pa sm se spomnla tega sm se smejat začela.. zdj pa k spet berem to..se pa spet smejem..WTF.. A je to smejalna bolezn al kwa..Ej bohnedej da koga pobere zravn mene., k če ne..se bom cel mesc smejala..No ubistvu je stara mama umrla u dnevni sobi., k je..pa mi je blo smesn.., No dobr če pridm nekam pa je tišina..u takrat me še bl ubije..takrat se pol usi smejemo.. ..In najbolj neverjetno je to..da k se folk sploh ne upa smejat..da se zadržuje-to mi je pa bolano..ampak res x!x Enostavno..me sploh tud nobena stvar ne gane..normalno mi je cist use..tud k je biu potres nevem kok cajta nazaj..mislm men so se drugi cudni zdel..k so bli panicni jst sm pa udobno lezala u postli..Al pa..ce se komu kej nardi..pa jebiga..kaj naj..zdej..Use se mi zdi Uredu.Smejalna bolezen je ql. Nikol ni dolgčas, vedno se dogaja, že zato, k se režiš . Men so tud smešne stvari, ki ostalim niso ( čeprav sem riba ). Grem npr. v štacuno, pa mi pogled recimo uide na čevlje mimoidočega, pa se začnem tok režat, da mi solze tečejo. Pa so v bistvu povsem normalni čevlji. Do solz sem se smejala tudi med poukom v šoli, na kakem sestanku ... v glavnem, povsod tam, kjer ne bi bilo treba. Ampak si nisem mogla pomagat. Sem si pač rekla, da sem nora in sem se s tem sprijaznila .Da bi se pa smejala smrti ali bolečini nekoga, pa četudi gre za živalco, ali meni neznanega človeka,...uhhh x!x . Že ko mi je umrl ptiček, mi je bilo tako hudo, da bi najraje umrla. Kot praviš ti, jebi ga, kaj naj zdej...Ampak ti si verjetno na boljšem. Ko boš imela (bog ne daj, da bi ti to želela) hude bolečine zaradi bolezni, ali te bo kje avto zbil, ali kak norec polil z bencinom in zažgal (tud to se dogaja),... te bo vse to blazno zabavalo in se boš nasmejala do solz. In ko boš imela otroka in se mu bo zgodilo kaj hudega, boš spet vsa nasmejana, ...Lepo je uživat v življenju, a raje jočem vsak dan, kot da bi se smejala skupaj s tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 KITTY ..........KONCNO ena k me razume Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Mick.... pa sej ne gre to tko hitr..đizs krajst.. .a ti misls da k enga vidm..da takoj?..Ne neee.. .Brez lovljenja..na trnk ne gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Mick.... pa sej ne gre to tko hitr..đizs krajst.. .a ti misls da k enga vidm..da takoj?..Ne neee.. .Brez lovljenja..na trnk ne gre Ti se kar ven vleci zdaj...kar je rečeno je rečeno... in seveda mišljeno...sicer me pa tvoje razmišljanje in način ne moti, fajn si je dati duška Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Uf..kaj se vlečm vn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Veš kaj mi je učer padl na pamet k sm si eurokrem mazala na kruh.. ..doma..tko okol 18.. Kaj mislš Nina..kaj pa Mick zdele dela..ej nevem zakaj..ampak..čist tko .. A mislš da si on tud Eurokrem maže na kruh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Dej nej mi en kdo pove, ce se se komu dogaja.. to , da ga nobena stvar ne gane.tko...oz. da se smeje tragediji.., če se komu kej nardi.. Oj, ko sem to prebrala, sem se orenk začudila, ampak že mora biti tko kot ti občutiš. Mene pa je groza, ko zaslišim rešilca, ko vidim prometno nesrečo, ko nekdo samo pozeleni od slabosti, mi postane vroče, tako podoživljam s ponesrečenimi, da je kar hudo.Najbolje je, da gledam stran, ampak filing ostaja isti.Se mi vidi, da imam luno v dvanajsti hiši. Večkrat sem se spraševala, kako nekdo lahko pobira s ceste trupla in je sendvič zraven. Zdaj razumem, nekate pač take stvari ne ganejo. Tudi taki morajo biti na svetu, ne pa sami drekači kot sem jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Ja tale mars v osmi hiši je verjetno pri tebi zelo korajžen, zato te ni niti strah, še smejiš se, mogoče, uran v 12 hiši pa je tudi nepredvidljiv, mogoče se boš pa okrog 40 leta, ko bo tranzitni uran oponiral na natalnega, spremenila, predvsem svojo podzavest, neke vzorce, to bi verjetno vedel več kakšen stručko B.Saj jaz te popolnoma razumem, če se samo spomnim, da sem se v šoli kdaj režala, ampak takrat, ko se nisem smela, je bilo najbolj super. Te fore so mogoče podobne. Glede na urana v škorpionu, imaš še čas, ker si še mlada. Kar počasi v breg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 verjetno namazaneg na kruheku a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Sami sladkosnedi tule, mmnajm.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 aja...mick?a beli tok? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 a de ne?ja.....kaj si pa pol mislu? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 bljak :xx!: ....saturnina..... :xx!: a s takimi mash ti opravka :xx!: 666 zlobijeu... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 od kdaj mam pa jaz kak opravek s tabo? baba domishljava.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.