aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 lizy lizy....hapy hapy 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 A bi mi lahko prosim kdo od vas povedal, kateri znak prednjaci v osvajanju... Kdo je najboljsi zapeljivec, kdo najvec zapeljuje? Npr. za skorpjone vem, da so strastni, ampak a to pomeni, da veliko zapeljujejo...? Kaj pa ostala znamenja? Hvala, ce se bo komu dalo odgovorit na vprasanje! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 KITTY ..........KONCNO ena k me razume sam sem se najdu v podobnih stosih!!, da smeju... dokler se meni ni kaj takega zgodilo sicr pa gre tule morda tudi za resnost!!nekateri so ob vsaki tragediji totalno out!ali se zavedajo pomena in se ga jaz nisem; ali pa so preresni?ali pa sem se zavedal pomena tudi jaz, pa se mi ni zedlo da bizaradi tega ven padel. itak se je bols smejat!!! mora bit 1 ravnotezje al kva? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Bobnar: hvala za odgovor! Ma tko mislm, katero znamenje je najbolj spogledljivo? Ker obstajajo ljudje, ki lahko dobijo skoraj vsako... Nisem verjela, dokler nisem videla. Eni majo res talent za to. Hehe, s pogledi tut ribice ne sparamo... Mogoce ce vprasam tako: katero je najmanj sramezljivo...? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Bobnar, ne govorim o sebi! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Hm...kok jaz poznam škorpijone bolj čakajo na pravi moment brez besed, tiho,....edino s pogledi ne šparajo A ja? Si rs siguren, da poznaš škorpijone? Ker jaz jih imam cel bataljon v žlahti, pa še sebe lahko zraven prištejem,.. garantiram, da noben ne čaka BREZ BESED, ..., ja, ja..., . Če pa zraven upoštevamo še neverbalno komunikacijo (tu smo šampioni..), potem v zraku kar buhti od "besed". MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Bobnar, ne govorim o sebi! Kako to misliš, da nisi mislila sebe.........da nisi ti ta, ki lahko dobi vsakega ali da nisi ti ta, ki jo tisti, ki lahko dobi vsako......dobi.....al kaj? Hm....jaz tudi poznam nekaj strupkov......za katere izgleda, da lahko dobijo skoraj.....vsako :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Bobnar, ne govorim o sebi! Kako to misliš, da nisi mislila sebe.........da nisi ti ta, ki lahko dobi vsakega ali da nisi ti ta, ki jo tisti, ki lahko dobi vsako......dobi.....al kaj? Mick: oboje! Res me zanima, takih stvari ni v opisu znamenj...ali pac? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 mucamaca Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DAN 9. december 2003 Avtor Prijavi Deli 9. december 2003 - RIBA.., zelo zapeljivi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Ne, siguno je odvisno tudi od spola! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Jaz, ...Svoj čas sem ogromno rakov spoznal. In lahko bi rekel, da jih je kar dobr delež prjatlov.Z levi se večinoma supr štekam.Device so mi mnoge bile nočna mora. Ena pa mi je bila vedno v veliko oporo.Tehtnice: nikakor se jim ne morem približati.Škorpjon: ne razumem jih vedno oni pa ne razumejo, zakaj jih jaz ne razumem.Strelec: Dobro se z njimi štekam in nevrjetno dobro prenesem tudi izpade. Hitro čutim do njih prijateljstvo.Kozorog: Poleg raka sem se tudi z nešteto kozorogi spoznal. Večinoma se da z njimi zelo dobro pogovarjat. Moj oče je. Moja bivša (2 meseca) je. Moja prva in druga nora ljubezen tudi.Vodnar: Zelo malo jih poznam. Zadnje dni pa mi je prav vodnarka štrene mešala. In jaz sem vodnar.Ribi: morski ježek zavit v mehak robček. Ne vedo kaj počnejo ne vedo kaj govorijo. Edino eno poznam, ki stoji trdno na tleh in se da z njo pogovarjati.Oven: Občutljivost, ki se ne kaže na vzven. Na vzven hiperaktivnost in neskončno neobdelanih tem.Bik: Zelooo malo jih poznam in skoraj ničesar ne morem reči.Dvojček: To je pa moja mama. Velika demagoška spretnost. Sposobnost manipuliranja. Po drugi strani nek strah in hitra panika. Zelo zanesljivi in dobri prijatelji! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DAN 12. december 2003 Avtor Prijavi Deli 12. december 2003 - ovnova hiperaktivnost nauzvn, noter nerešene teme ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Ribi: morski ježek zavit v mehak robček. Ne vedo kaj počnejo ne vedo kaj govorijo. Edino eno poznam, ki stoji trdno na tleh in se da z njo pogovarjati.Tale pa res ne pozna rib, pa vem kaj sem napisal in kaj v tem trenutku počnem, no sej ena, da je nad povprečjem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DAN 12. december 2003 Avtor Prijavi Deli 12. december 2003 ..tud Einstein je biu malček zmeden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 TuT ti si ZMEDEN OSEBEK zmedazmedenpometen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 kr naprej zhe itaq skos dogaja...pa tut ne pol, ampak chetrt.... 666 pokoalergikou....grrrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 sploh ne Mladenič Bobnar, sam tko delaš; Te pustim jesT cist PR MER, NOM SE PA PUSTU TI MLET, JASNO! ego pa kr gensko ohrani ga imaš precej na zalogi, pa še po smogu diši; NALEzLJIOVost je tvoja; NE LOVIM TAKEGA APLAvza ,žal SE BOM POSEBNO ZATE POTRUDU ,DE SE BOŠ JAVNO OPRAVIČU, AMPAK VOLIL TE PA NOM NIKOL, BOŠ OSTAL SAM JAVNI OSEBEK. Ne pozabi, te pusitm čist prmer, ti si tisi,ki mora se filat, poizkušam sodelovat, a tebe kr trka, betica še vedno premleva ,ne moreš iz svoje kože, kaj... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 na zahodu nič novega... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Ribi: morski ježek zavit v mehak robček. Ne vedo kaj počnejo ne vedo kaj govorijo. Edino eno poznam, ki stoji trdno na tleh in se da z njo pogovarjati.Tale pa res ne pozna rib, pa vem kaj sem napisal in kaj v tem trenutku počnem, no sej ena, da je nad povprečjem Saj tema je o osebnih izkušnjah in ne o stereotipu, mar ne? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Ribi: morski ježek zavit v mehak robček. Ne vedo kaj počnejo ne vedo kaj govorijo. Edino eno poznam, ki stoji trdno na tleh in se da z njo pogovarjati.Tale pa res ne pozna rib, pa vem kaj sem napisal in kaj v tem trenutku počnem, no sej ena, da je nad povprečjem Saj tema je o osebnih izkušnjah in ne o stereotipu, mar ne? Piši kak želiš, mislim da je itaq vseeno! kak ti paše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Ok, prav imaš, žal imaš pač slabo/e izkušnje.....še en dokaz, kako malo pomeni samo sončno znamenje......na kateri stopinji, v kateri dekadi, v kateri hiši.....(kje je Asc.&Luna&ostalo.........)Lep večer pa vseeno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DAN 25. december 2003 Avtor Prijavi Deli 25. december 2003 LP USEM! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 ... Ribi: morski ježek zavit v mehak robček. Ne vedo kaj počnejo ne vedo kaj govorijo. ..Edino eno poznam, ki stoji trdno na tleh in se da z njo pogovarjati. .....A mene mislis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 LP USEM! A si dvignu prah, DAN Pa ležiš in počivaš! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.