Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

sm samo hotla dodat, da se zelo strinjam z marso glede tega, kako sprejemamo ljudi...jaz sem strelka in naj se sploh ne bi razumela s kupom ljudmi, pa je vse zelo ok.

mislim...je stvar komunikacije in izkusenj...jaz zelo dobro razumem dolocene ljudi, ki so npr. device, ker jih imam v druzini en kup. kar se ne pomeni, da se dobro razumem Z njimi, leta se nisem HOTELA razumet z njimi...ampak lahko zdaj z njimi super sodelujem, ker jih toliko razumem, da vem za kaj se pri njih gre. vcasih sem se samo na leve in ovne kurila, potem na rake in dvojcke, vedno sem obozevala vodnarje.pa skorpijone..zdaj so mi pa vsi zelo vsec, kot je ze marsa rekla...iz istega razloga x:)x mogoce so mi sem pa tja se najbolj tecni strelci, ker so mi prevec podobni... :vragec: :vragec:

je pa bistvena razlika med moskimi in zenskimi predstavnicami istega znaka...

drugace:

ovni

so kul, ker jim lahko poves stvari v obraz, pa znajo prenest,

pa energije imajo...vedno polne baterije

biki

so kul ker so kot kamen kost za svojo druzino pa vse, ki jim kaj pomenijo

dvojcki

so kul, ker vedno pridejo kar z neko idejo od nevemkje, pa je na koncu dostikrat res

raki

so kul, ker so totalno najtoplejsa bitja kadar to rabis

levi

so kul, ker so zelo dobri, radodarni in te VEDNO vrnejo nasmeh na obraz, ker ti lepo segrejejo dusico in delujejo super pomirjevalno

device

so kul, ker so zelo pozorne in imajo vcasih absurden humor, kjer se monthy python lahko skrije

tehtnice

so kul, ker so za debate o vsem, vedno, pa vsi argumenti pridejo pod lupo, dokler ni stvqr resena

skorpijoni

so kul, ker jim lahko totalno zaupas in so prijatelji za vecno

strelci

so kul, ker so nezamerljivi in direktni

kozorogi

so kul, ker imajo zelo odstekane ideje, ko se sprostijo (ki jih lahko leta skrivajo, zal!!!)

ampak se je vredno potrudit

vodnarji

so kul, ker znajo videt bistvo v stvareh, pa ker so nepredvidljivi, pa ker nimajo predsodkov

ribice

so kul, ker vedno vse razumejo in poskrbijo za to, da se ljudje zacnejo ukvarjati s sabo

to so moje osebne izkusnje ta hip, kar mi je padlo v glavo... :palec:

xsrcx U all

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

Blagor Micku...polna malha ljubezni...!!!! x;)x x;)x x;)x

a mislis s temi dvemi meseci februar in marec, ali november in december...?

jaz se namrec ponavadi zaljubim okrog zacetka februarja (samo dvakrat do zdaj, Sanjalica! za mojo obrambo... x:Dx )

a si ti tudi strelec, Mick, ali si me bil tako vesel, ker mas rad strelke...? x;)x :vragec:

Kdo lahko spremeni svet?

Guest sanjalica

Hmmm a nimajo strelci veliko puščic da streljajo v xsrcbumx x?x x?x x?x

Sicer streljajo...EMŠO pa lahko vpliva na :eek: in potem...je rezultat vprašljiv... :o|o: :o|o: :o|o:

Mick...nič ni zamujeno... x^x x^x x^x

aja: moj prvi fant je bil strelec...zelo romanticno vse skupaj...tko, da: ni blo slabo.

mamo se zdej dobe stikex:)x

sanjalica, tiste strelcevske puscice niso heartbreakerji...je misljeno bolj mentalno, ce sem prav razumela...kot ideje, utrinki...strelec `vlada` filozofiji...menda. je podobno, kot s prispodobo vodnarja in vode, to je zracno znamenje, kjer je voda simbol za misel, vodnarji nas naj bi npr. hranili z idejami... x:)x x:)x

strelci pa jih streljamo, ane! divje ideje kar do neba!

je res tako, tudi verbalno, sem opazila, da radi spikamo, bolj, ko nam je nekdo_nekaj vsec, bolj smo ostri, po navadi... :vragec: pa to ni nic slabo misljeno, samo malo prevec pademo noter. pa znamo koga uzalit. pa tudi kaksen srcek prestrelit, ja... x:Ix

Kdo lahko spremeni svet?

ah, kaj naj se recem...? :farb:

ampak resno: je ful zanimivo, sem se vedno zagledala v kakega vodnarja, ampak ker se

oni vedno tako dolgo obirajo, da eno povprecno strelko ze vse mine...to rse mi potem materializira ezultira v nadpovprecnem stevilu vodnarjev prijateljev :palec: :palec: :palec:

kar ni slaba opcija...sploh pri vodnarjih, kjer je to skoraj najvec, kar je lahko, po mojih izkusnjah... x:)x

je pa res, da mam luno v vodnarju in da naj bi to bla ena olajsevalna okoliscina za razumevanje...ce kaj razumem to astro sistematiko :inocent:

mi je pa res vsec mentalna romanca...in z vodnarji se da vedno vse zmenit... maximum turn-on...moj prijatelj robbie williams je tipicen primer lepega uma... x;)x x;)x

Kdo lahko spremeni svet?

Mick, mam teorijo o obiranju:

problem:

mi je zadnjic nekdo povedal, da ne znam flirtat.

se pravi, ljudje ne vedo, da so mi vsec, pa zato nic ne naredijo!

ker baje delujem kar ostro, ker vse direktno povem, pa ne ovinkarim, pa se res je, kar recem, pa prevec sem logicna... :inocent:

resitev:

se naucit flirtat!

bom malo vadla z aakhutom x;)x x;)x x;)x x;)x x;)x

:vragec: :vragec: :vragec: mi se mamo radi x:)x x:)x x:)x

Kdo lahko spremeni svet?

če se spoznam s kako bejbo in ugotovim, da iz te moke ne bo kruha, se ne neham avtomatsko zaradi tega družit z njo (kot večina drugih ljudi), pač ne bo "akcije", kar pa druga stran mogoče pričakuje

He-he......to pa tako za večino bejb velja......se tak mal previdno štuliš, pa se ti zdi, da iz te moke ne bo kruha kot praviš, pol pa se še družiš z njo čisto normalno naprej, je pač ne pecaš........pol pa ji kar naenkrat nekaj ni prav........kaj le x?x x;)x ..Bejbe, bejbe x;)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hej, clint!

mas prav, to itak vem...pa sej ni blo krize, sem se mela vedno lepo z vodnarji...v vseh pogledih... x;)x x;)x

jaz sem sicer sama najbrz zajezkala situacijo, ker sem se mogoce jaz prevec obirala... :vragec: mislim: najbrz nisem znala pokazat, ker sem v tistih casih vedno vse gledala zelo drugace...pa delala drugace...vodnarje privlaci toplina, jtko kot vse druge ljudi, az sem se pa vedno delala ena ledenka, ker mi je bilo nerodno priznat, da mam take obcutke...x:Ix

znam bit ful dobra glumica, pa je to delalo proti meni x^x

je pa res, da so rahlo paranoicni na podrocju svobode in vezanja nasploh...vem pa, da so trmasti, pa ko se enkrat odlocjo, jih tezko premamis v kaj drugega :palec: x:Dx

bobnar, a ti res bobnas...? razen po tipkah x;)x ...?

zato ker je zadnjic ene moja prijateljica enega vodnarja bobnarja spoznala, s katerim sta se ene 2 minuti narazen rodila, samo eden v gorici, drugi nekje drugje, da nisi to ti x;)x x;)x

Kdo lahko spremeni svet?

Saj povemo.......s štuljenjem, ne x;)x x:)x ....Samo ženske ste smotane......ko imate občutek, da nas lahko ali celo zlahka lahko imate.....vam postanemo nezanimivi......potem, ko pa se umaknemo, ne kažemo več interesa......al pa gremo h kakšni drugi......pa postanemo naenkrat ful zanimivi :xx!: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...