Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

kaj naj ti recem...?

1_baje vsi privlacimo tisto, kar iscemo

2_kot tipicnega strelca bi te ta nacin, ki si ga opisal itak moral privlacit x;)x

3_ne bi se vrgla v to posplosevanje...ni zadosti casa na svetu, da bi koncali debato, ki je stara kot cloveski rod :vragec:

4_zadosti o tem, kar se mene tice...saj malo heca mora bit, ampak: dajmo rajsi pisat o cem,kar jz tudi za druge zanimivo_lahko noc x:)x

p.s. stuljenje sucks :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

tinka: :palec: x:Dx

Nisem mislila preko interneta, ampak ce nimajo nobenih namenov in real life naj povejo, ne? x:Dx Pa se da se naprej druzit.....vsaj z mano x;)x Mam raje, da povejo, da vem na cem sem in koliko lahko pricakujem.... x:o)x :8):

Mick: vem, da smo smotane! x:Dx Ce si to ugotovil, potem zlahka lahko vplivas na zenske.....ko zelis, da se njena pozornost vrne nate, se delaj bolj hladnega......al pa se delaj, da gledas za drugimi..... x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

He-he....nimam več teh blemov x^x .....mam pa kakšno takšno izkušnjo, še posebej, ko sem bil mal mlajši...... x;)x.....Ja, ko želiš kakšno le nabrisat se lahko poslužiš tudi takšnih fint; ko pa te res očara :2src: ......pa bolj težko x:Ix

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx x:Dx

ok, ok....mam pac obcutek, da je treba tukaj kaj bolj konkretnega povedat, kot kaksne so vse punce na tem svetu in kaj pravijo...se hitro navelicam takih cvekarij... pac na splosno ne maram posplosevanja :vragec: x;)x :sori:

ampak ti kar uzivaj :palec: x;)x

druzla z vami vsemi se pa itak se bom xDDx :palec: :palec: :palec: :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Jaz tud ne maram posploševanja.........samo ženske pa so pogosto takšne, pa pika x;)x x:Dx ........ne glede na znamenje x:Dx....uživam pa itak....v vaši družbi x;)x x:Dx

Tako......zdaj pa vas ne šmirglam več x;)x x:Dx x:Dx :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx Hehe..mi ženske pa res nismo (NIKOLI) dosadne!! Saj vedno rabimo nekaj novega, zanimivega, x:px ..khm.. vzburljivega... x:px in še in še...

Ampak najbolj pa potrebujemo FEJST DOSTI ljubezni ... xloveyx xsrcbumx :inlove: xflirtx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Cao, jaz pa mislim, da to ni tako preprosto. xrolleyesx Jaz se z nekaterimi skorpijonkami cisto nic ne ujamem, saj so zleht, posesivni, ljubosumni, imam pa tudi 2 prijateljici-skorpijonki, s katerima se ful razumem. Kaj pa zdaj? Verjetno pri tem vpliva tudi kaksen ascendent ali luna.

Ja, to pa sigurno!!

Jaz sem že mela 2 fanta, ki sta bila po hor.kozoroga...in sta me fejst ljubila.. :2src:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Ja, to pa sigurno!!

Jaz sem že mela 2 fanta, ki sta bila po hor.kozoroga...in sta me fejst ljubila..  :2src:

dečva in ti si žalostna, a veš koliko deklet kar dolgo čaka, da okusi pravo ljubezen in tebe sta že dosedaj močno ljubila kar dva fanta... x;)x

Ja...ne samo dva...

Ampak vseeno ni bilo nikoli tisto pravo. :sori:

Z enim sem bila samo 2 meseca skup (predaleč je stanoval, isto kot moj bivši "oven"), z drugim pa le tri (pred 2 tedni je končal z mano=o njem sem pisala v topicu:"Idealen partner"; o njem sem si mislila,da je ta pravi, ampak izgleda, da ni...).

Sploh nimam sreče. :C:

Moja najdaljša veza je trajala 1 leto pa 3 mesece..in to z enim škorpijonom.

Z njim sem se vedno prepirala... :sori: (čudno, kajti jaz sovražim nesporazume in se rajši izogibljam...)

No..tolko o meni....

Upam, da si me zdaj razumela. :eek: :C:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Skorpijoni... nimam ravno dost pojma o tem ampak.. skorpijoni, ko jim udari ven tisti negativni del.. so pasji.. zamerljivi, otrocji, mascevalni.. mam eno tako doma in je tole ubijalsko..

Saj lahko verjamem, da znajo bit skorpijoni ful v redu, samo mislim, da se bom vseeno raje malo izogibala kakih bolj osebnih stikov z njimi.. Jaz, levinja x;)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

škorpijoni me spremljajo že celo življenje. moram reč, da sem dolgo potrebovala, da sem se naučila komuniciranja in nasploh življenja ob njih in z njimi.

zdaj dobro furam z njimi - večinoma, jaz devica

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...