tinka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 kaj naj ti recem...? 1_baje vsi privlacimo tisto, kar iscemo 2_kot tipicnega strelca bi te ta nacin, ki si ga opisal itak moral privlacit 3_ne bi se vrgla v to posplosevanje...ni zadosti casa na svetu, da bi koncali debato, ki je stara kot cloveski rod 4_zadosti o tem, kar se mene tice...saj malo heca mora bit, ampak: dajmo rajsi pisat o cem,kar jz tudi za druge zanimivo_lahko noc p.s. stuljenje sucks Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 tinka: Nisem mislila preko interneta, ampak ce nimajo nobenih namenov in real life naj povejo, ne? Pa se da se naprej druzit.....vsaj z mano Mam raje, da povejo, da vem na cem sem in koliko lahko pricakujem.... Mick: vem, da smo smotane! Ce si to ugotovil, potem zlahka lahko vplivas na zenske.....ko zelis, da se njena pozornost vrne nate, se delaj bolj hladnega......al pa se delaj, da gledas za drugimi..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 He-he....nimam več teh blemov .....mam pa kakšno takšno izkušnjo, še posebej, ko sem bil mal mlajši...... .....Ja, ko želiš kakšno le nabrisat se lahko poslužiš tudi takšnih fint; ko pa te res očara ......pa bolj težko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 ok, ok....mam pac obcutek, da je treba tukaj kaj bolj konkretnega povedat, kot kaksne so vse punce na tem svetu in kaj pravijo...se hitro navelicam takih cvekarij... pac na splosno ne maram posplosevanja ampak ti kar uzivaj druzla z vami vsemi se pa itak se bom Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Jaz tud ne maram posploševanja.........samo ženske pa so pogosto takšne, pa pika ........ne glede na znamenje ....uživam pa itak....v vaši družbi Tako......zdaj pa vas ne šmirglam več Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Hehe..mi ženske pa res nismo (NIKOLI) dosadne!! Saj vedno rabimo nekaj novega, zanimivega, ..khm.. vzburljivega... in še in še... Ampak najbolj pa potrebujemo FEJST DOSTI ljubezni ... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Bo že nekdo... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 lbezn al pa občudovanje,hmm Rešitu menim, da je le v negovanju; ustrezni geni pač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 lepo, fantje, da skrbite za nas...taka pisana druzbica....prav zabavno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 JA! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Od tega trenutka dalje (še dve uri!) mislimo predvsem na Sončne in Ascendentne DVOJČKE......no jaz tudi na ostale....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Zakaj na dvojčke? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ercy 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Cao, jaz pa mislim, da to ni tako preprosto. Jaz se z nekaterimi skorpijonkami cisto nic ne ujamem, saj so zleht, posesivni, ljubosumni, imam pa tudi 2 prijateljici-skorpijonki, s katerima se ful razumem. Kaj pa zdaj? Verjetno pri tem vpliva tudi kaksen ascendent ali luna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Ja, to pa sigurno!!Jaz sem že mela 2 fanta, ki sta bila po hor.kozoroga...in sta me fejst ljubila.. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Ja, to pa sigurno!!Jaz sem že mela 2 fanta, ki sta bila po hor.kozoroga...in sta me fejst ljubila.. dečva in ti si žalostna, a veš koliko deklet kar dolgo čaka, da okusi pravo ljubezen in tebe sta že dosedaj močno ljubila kar dva fanta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Ja...ne samo dva...Ampak vseeno ni bilo nikoli tisto pravo. Z enim sem bila samo 2 meseca skup (predaleč je stanoval, isto kot moj bivši "oven"), z drugim pa le tri (pred 2 tedni je končal z mano=o njem sem pisala v topicu:"Idealen partner"; o njem sem si mislila,da je ta pravi, ampak izgleda, da ni...).Sploh nimam sreče. Moja najdaljša veza je trajala 1 leto pa 3 mesece..in to z enim škorpijonom.Z njim sem se vedno prepirala... (čudno, kajti jaz sovražim nesporazume in se rajši izogibljam...)No..tolko o meni.... Upam, da si me zdaj razumela. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Dečva, a veš, da sem te razumela, samo malce sem želela, da pogledaš vase, pričneš ceniti lepe trenutke... lepo se imej, pravi bo pa itak še prišel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Ja, saj ... Vem, da bo enkrat prišel! Thx! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Skorpijoni... nimam ravno dost pojma o tem ampak.. skorpijoni, ko jim udari ven tisti negativni del.. so pasji.. zamerljivi, otrocji, mascevalni.. mam eno tako doma in je tole ubijalsko.. Saj lahko verjamem, da znajo bit skorpijoni ful v redu, samo mislim, da se bom vseeno raje malo izogibala kakih bolj osebnih stikov z njimi.. Jaz, levinja Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 škorpijoni me spremljajo že celo življenje. moram reč, da sem dolgo potrebovala, da sem se naučila komuniciranja in nasploh življenja ob njih in z njimi. zdaj dobro furam z njimi - večinoma, jaz devica Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Se mi je zdelo da si devica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.