Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

Sama sem ribica, z zelo dominantnim ovnom v podznakom, okol mene pa največ skačejo biki :vragec: ,ovni, raki, škorpioni in levi. Aja, pa včasih dvojčki. Ljudi v drugih znamenjih praktično ne poznam kej dost.

Pa

x:o)x pa

Deli na socialnih omrežjih

hehe..jaz pa poznam eno ribico, ki pa je skup z eno tehtnico (moškega spola).. x:Dx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Sem strelka in imam zelo negativne izkušnje z moškimi levi (čeprav naj bi bila to idealna partnerska kombinacija).

Na splošno se dobro razumem z ovni, ribami, strelci ...

Mah, jest bi reku, da s z vsemi stekam!!

so pa pac razlicne energije... in nekatere so mi enkrat blizje, nekatre pa drugic..

opazil pa, da ni samo soncev znak tisti, ki vedno ali v povprecju prevladuje;

vcasih je tudi ascendent, ali venera in luna!!! x:Dx

poznam dvojno kozoroginjo; pa sploh ne zgleda.

poznam devico, ki ji nikoli ne bi dal, da je devica, mnogo prej dvojcek ali trojcek x:Dx :xx!:

poznam skorpijone, ki so mnogo bolj devicji... razen custev in zemer x;)x

poznam ribe, ki so skrajno kozorogovske...

...pa kje je se mars pa merkur, pa 7, 11 in 1 hisa.. ETC

zdej pa je ze cajt, da sebe bolj spoznam x:Dx x;)x

riba-lev-oven

-------

aja, je pa zanimivo, da ko sem poznal osebo, ki ima skoraj identicno astro karto kakor jaz;

sonce, asc., luna, mc, ... (razen sonce v 6 namesto 7 hisi, pa se kaksno malenkost..);

sem po pogovoru ugotovil, da je imela nekaj v povprecju redkih in zelo podobnih zivljenskih izkusenj kakor sam!

torej, hm, menim, da astro karta ni nakljucje!!!! torej se vprasam, ali je mnogo ljudi, ki imajo zelo identicno astro karto imelo podobne zivljenske izkusnje?

morda je kljuc v iskanju oseb z podobnimi astro kartami??? x:o)x

kar pa pri meni sploh ni bilo namerno oz. niti nakljucno ne!

------

hm, seveda, saj ne moremo nekako posplosevati, morda; mi ne spila tole nekako!?

vsako znamenje ima svoje kvalitete; zatorej lahko gledamo sebe kotnekoga, ki ima

probleme z sprejemanjem dolocenih kvalitet!?

z nekom se razumes glede posla. z nekom glede pogovarjanja, z nekom za sport...

in tudi vsi imamo razlicna obdobja; razlicne vplive planetov na nas, razne aspekte,

prehode, tranzite... in tisto kar ne poznam.... x:o)x

-------

aja, je pa zanimivo, da ko sem poznal osebo, ki ima skoraj identicno astro karto kakor jaz;

sonce, asc., luna, mc, ... (razen sonce v 6 namesto 7 hisi, pa se kaksno malenkost..);

sem po pogovoru ugotovil, da je imela nekaj v povprecju redkih in zelo podobnih zivljenskih izkusenj kakor sam!

torej, hm, menim, da astro karta ni nakljucje!!!! torej se vprasam, ali je mnogo ljudi, ki imajo zelo identicno astro karto imelo podobne zivljenske izkusnje?

morda je kljuc v iskanju oseb z podobnimi astro kartami???    x:o)x

kar pa pri meni sploh ni bilo namerno oz. niti nakljucno ne!

------

In si mel z njo tudi "kaj več"..?

Sta se ujemala?

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Živjo

Sem levinja,asc.devica,luna v dvojčkih,mars konj.MC,venera v devici.Najbolj mi odgovarjajo ovni,strelci me nekako odbijajo,ceprav so po svoje zanimivi.

Žal pa me je oven z asc. v strelcu,luno v kozorogu,pripravil do tega,da sploh ne vem več,če me bo še kdaj kdo približno tako prevzel kot on.

Nisem prepričana ali je kriva zvezdna kombinacija ali vse ostalo... xrolleyesx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Dobrodošla Lana1 ! xsrcx

Hm...ja...čudna kombinacija... :eek: :inocent:

No, ja jaz nisem astrologinja, ampak lahko ti povem po svojih izkušnjah, da sem jaz tudi preveč pretrpela zaradi enega kozoroga, pred tem pa zaradi enega ovna (jaz sem tehtnica)... Na žalost ne vem njun ASC pa nič, le SONCE...

Popravi me, če se motim, ampak tak se mi je zdelo ob branju tvojega sporočila, da si ga zgubila in te je tak začaral, da hočeš najt istega.. ali?

Le toliko sem ti hotela povedat, da je še več takšnih, kot on ("tvoj oven")-> s takšno kombinacijo..

Verjemi! xDDx xsrcx

Dosti takšnih "ovnov" čaka nate!!! x:)x x;)x xDDx :2src: xsrcx

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Almira xDDx

Kako se že reče?Iz tvojih ust v božja ušesa :8): .Ja prav imaš,mojega ovna sem izgubila,kar dolgo že pa hrepenim po nekom,ja nekako podobnem...

Ampak 20 let je ta kombinacija uspevala :onfire: ,no zdaj je pa že tri leta s tehtnico,jaz pa kar čakam,za akcijo nisem....sorry,zašla sem s teme x?x

Ja,obstaja pa ribica,je pa žal vezan,tako,da gojiti kakšna nežnejša čustva...,no, mogoče,da ne mislim ves čas na ovna.

Saj nimam nič proti njim.So pa bolj bahave sorte,vsaj kar jih jaz poznam.

xscratchx ....hm, mogoče pa res kdaj pa kdaj........al pa kdo pa kdo....med strelci......samo, da bi to bila njihova značilnost, tipičnost....pa močno dvomim. x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xnckrivx Se opravičujem,če sem koga dala visti koš s tistimi strelci,ki jih jaz poznam.Po dolgem premisleku sem ugotovila,da so si pravzaprav zelo različni,njihovih ascendentov ne poznam.Je pa res,da so umetniško nadarjeni,pa tudi tisti z ascendentom v strelcu.

sem levinja in vem to, da levinja in lev, ali levinja in levinja enostavno ne gre skupaj!!! No go! hudo je pa to, da so levi/levinje pa recimo še ovni in dvojčki eni redkih, ki sledijo tempu.

ribe-najboljši prijatelji, če mi ni treba biti z njimi cele dneve, a zakaj, ker se takooooo težko karkoli odločijo, pa 4dni prej jih moraš obvestiti o vsem, če hočeš da gre pri njih čez, malo spontanosti, prosim, drugač pa res dobri prijatelji!

biki-škorpijoni: dober izziv, dobra akcija, nori prepiri v stilu: easy come easy go! Dobri žurerji, taki s pametjo!

kozorogi: uf, the story of my life! vem da ne gre skupaj, pa še kar sem zraven, ker hočem priti stvari do dna, nekak nočem obupati?! Popolni gentelmani, znajo pozitivno presenetiti! dobri plesalci!

Eh Mari, s temle se pa ne strinjam. POročena levinja z levom, 5 let, pa ne rečem, ko se ljubi se strastno, takšni so tudi prepiri, ampak mene privlačijo temperamentni moški in moški ki stojijo za tem, kar rečejo, taki ki se odločijo v trenutku - praktično vejo kaj hočejo in vse to je v kompletku, ki sem ga poročila. Vse ostalo je začimba. x:Xx :hepko: xloveyx :wub:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja - Mari, zivjo in dobrodosla! x:)x :palec:

Pravis tistole, hmm... Morda, seveda, naj bi ze bilo tako, itak, kao...

Jih pa poznam kar nekaj parov Lev/Lev...

Ravno vceraj sem se pogovarjala s prijetnima mladima osebama, ki imata to kombinacijo, pa smo ravno o tem govorili.

Super se razumeta, pa tudi energijo dobro sevata, tako da sta ocitno kar kompatibilna partnerja, s tem da je ena oseba seveda veliko bolj nezna in blaga, druga pa bolj 'tipicni' Lev, pa je najbrz to predvsem zato.

Res, Lev in Riba zelo dobro furata lahko skupaj, a predvsem v zuriranju in podobnem - kontakti a la sosolke, frendice ipd...

Sicer pa leva moti Ribja obcutljivost in muhavost, pa zacne komandirati ribo in postane pokroviteljski, ker misli, da riba rabi taksne 'prijeme'. xDDx

Lev/Skoropijon -strastna kombinacija, zal dolgorocno redko uspesna zveza (ce gre seveda za zelo izrazita predstavnika svojega znamenja)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kozorogi: uf, the story of my life! vem da ne gre skupaj, pa še kar sem zraven, ker hočem priti stvari do dna, nekak nočem obupati?! Popolni gentelmani, znajo pozitivno presenetiti! dobri plesalci!

Kozorogi znajo fejst strastno ljubit z vso dušo in srcem!!! xsrcx x^x

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

sicer pa hvala za tole o škorpijonih  x;)x  x:Dx  je tako lepo pogrelo  xsrcx

Hm.. škorpijonke: :palec:

škorpijoni: egoisti x:Dx

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

hvala za dobrodošlico, se še malo iščem, ampak .... se znajdem....

se strinjam: lev-škorpijon: ne more biti dolgo, je pa zeoooo zanimivo v spalnici

pa tudi levinja-lev: nora zveza, ja, priznam, ampak bila v zvezi kjer oba tipična leva, noro intenzivno, ampak preveč.... preveč vsega, sicer fantastično obdobje mojega življenja!

moram pa rečt, da naustavljiv par! Kot buldožer! Je ni stvari, ki je ne bi skupaj dosegla! Precej premočno za okolico, ni dohajala, nama postajalo dolgčas in iz dolgčasa so nastajale bedarije, bedarije pa v konec zveze!

Ampak prijateljstvo je ostalo, kadarkoli kjerkoli karkoli!

glede egoistov: vsi smo pomalem egoisti: vsaj takrat ko ljubimo z vsem srcem, kar nekako ne moremo spustiti iz rok.... ah itak veljam za control-freaka, sori

saj odraščam, pa se učim,.....

kar se pa odločitev tiče: mislim, da ni važno katero znamenje si, če tako misliš potem stoj za tem, če pa se premisliš, stoj za tem

je pa res, da vedno izbiram moške, ki točno vedo kaj hočejo, njihov ego je kar precejšnji, meji že krepko na aroganco! le zakaj?!

bobnar: ....če jim pa od ranega otroštva govorijo da sta princeski!!!............... x:)x x:)x x:)x

če se prav spomnim, a nisi nekaj v tej temi nekje na začetku razlagal o škorpijonkah in levinjah, potem pa dolgo nič.... izkušnje z znamenji?

poznam ogromno deklet/žensk, ki so popolnoma odvisne od svojega moškega in niti kruha ne znajo več same kupit, brez njegovega mnenja, so tudi lene, razvajene, brez samozavesti... ali popolnoma nesposobne?

pa neglede na horoskopsko znamenje!

to o škorpijonkah in levinjah me pa zelo zanima.... prosim.....

Tudi jaz poznam levinjo, ki svojega moža za nakup vložkov kliče v službo..ali danes olweys s krilčki ali brez????? x:Dx x:Dx x:Dx

Druga levinja, ki jo zelo dobro poznam, je pa ravno obratna...vse vajeti drži v svojih rokah..to je moja draga mama. Tipična levinja...tako zaščitniška s tako nemogočo hčerjo(ki je vsake toliko škorpija ven udarja :vragec: )

Kdo pri bogu omenja, da so strelci verni???? Tako zelo???

Ogromno jih poznam in nobeden z mano vred ni tako zeeelo veren. Sploh ne.

Boga si prikrojimo po svojem pogledu.

Je pa res...da vedno iščemo...nekaj. Ker vemo, da to več pač obstaja!

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...