tinka 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Strelci so super, njihova visˇja filozofija je izredna, res so nekateri super uzˇivacˇi, ampak bahavi pa ne bi rekla. Mogocˇe tisti, ki imajo bolj bahav ascendent.aah, lunca, kako lepo pase, ce te kdo pohvali! mislim, ti najbrz mislis na fante tukaj, ampak vseeno... jaz tudi poznam pare lev-lev in zelo dobro vozijo.... kar se tice ovnov: zelo v redu za strelce. pa vsi drugi tudi...kot je nekdo pisal ze prejle: je odvisno od mnogih faktorjev...z enimi je osnovna komunikacija lahka, pa se naprej ne razvija globinsko, z drugimi se pa tezje sporazumevas, pa so sadovi toliko slajsi, ko prides na skupno tocko... (sicer sem jaz ugotovila, da mi bolj odgovarjajo ljudje, ki imajo planete v ognju, ne toliko sonce samo, ampak druge...) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 to o škorpijonkah in levinjah me pa zelo zanima.... prosim.....Evo prišla na zaslišanje. Jaz bi od tipičnih levjih lastnosti rekla, da mi družina dosti pomeni (v mojem konkretnem primeru mož, pa ko bodo mladi levčki tudi oni) in da sem za to, da ga osrečim pripravljena na Mt. Everest iti. Nisem materialistka, ali snobovske sorte, niti malo ne, prej bi rekla da njemu pomenijo materialne dobrine pomembno postavko, ali vsaj dosti bolj pomembno kot meni. Jaz imam svoje mnenje za vsako zadevo, ampak ne posiljujem drugih s tem, dopuščam, da ima vsak svoj prav. razvajena pa sploh nisem, navajena sem da od nekdaj poskrbim sama zase - ne čakam,da mi bo kar nekaj z lufta padlo. Kaj pa vem, verjetno je res tole posploševanje, ker glede na to da sva oba leva, pa še celo v isti dekadi, se v bistvu v dosti stvareh razlikujeva, ampak večinoma na tak način, da se kar v redu dopolniva. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 janjak.... enako,... je ni stvari ki je ne bi naredila za družino, pri nas je celo tako, da je stara mama levinja, moja mati levinja in jaz tudi, vsaka v svoji dekadi! mladi levčki: moj je dvojček, tud po asc., in zelo dobro voziva. greva pa včasih do skrajnosti - napeto! live and let live! se popolnoma strinjam! mi je pa všeč misel, da nasprotja so si privlačna, ampak tisto kar je skupno drži, in več je tega, več možnosti imamo za nekaj trajnega. in evo, spodbijam lastno temo: partnerja istega sončnega znaka imata možnost, celo večjo kot ostali! Uau, vsak dan se kaj novega naučim! bobnar.... ne morem si pomagati, vsakič ko vidim tvojo ikono...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Hja Bobnar - tudi meni je všeč, da si zdaj takšna "rit!" Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Hecno berem tole o horoskopih.....Včasih sem dala fulll, mislim full na te lastnosti...Recimo oče je 100% škorpijon, njihov opis, zlasti negativne lastnosti strašno ustrezajo, da bolj ne more biti. Mama tudi tipični dvojček, cela taka rastresena frfotava, klepetava in tko.. Zase tudi lahko trdim da se najdem v kozorogovskih lastnostih.. in to res precej, pa tudi dvojni kozorog sem (sonce in luna)...Vendar sem zdaj... kar se klasificiranja ljudi tiče dala to na stranski tir.. pa tudi moja ljubezen... niti na misel mi dolgo ni prišlo... da bi me zanimalo kaj je po horoskopu.. rojstni dan.. bi tako povedal kdaj ima in res nisem nič razmišljala v tem v zvezi, enostavno tako je in pika (oven). Zdej ga včasih zbodem da je "vročeglav, to je v enem horoskopu za letošnje leto pisalo vročeglavi oven in trmasti kozorog blabla.. neki..Sem že razmišljala, če ljudje mogoč podzavestno postanemo podobni tistemu, kar je o nas napisano.. Pa se potem spet ujamem, da marsikdo nič ne ve, za kaj se gre in ustreza napisanemu.., če drugače ne po opisu bolezenskih težav (npr. težave s sklepi, prebavili...) in to full dosti naključij je takih...Torej ne morem se opredelit če verjamem al ne, določeni primeri full držijo.. moj mož recimo nč ne ustreza ovnovim lastnostim... je tak prikrit oven potem, razen tega da ima full dosti energije, nisem sure.. da je še kaj drugega tipično zanj...Ma jst se pa full notri najdem. Tko značajsko, kot v mišljenju, pa zdravstvenih problemih, še značilnostih v zunanjosti... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Moni 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Jaz sem pa vodnarka in obkrožena sem zgolj z raki. Več kot polovica vseh, ki jih poznam so raki, med njimi tudi moj. In kolikor vem za vse velja, da jim največ pomeni varnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Moni: welcome! Moj oce je tudi rak in se mi zdi, da se mu je sesul svet, ko sta se z mamo locevala, ker je izgubil tisto varnost, tisto sigurnost....Jaz pa imam luno v raku.... varnost mi pomeni ful, po drugi strani pa bi hotela, da mi pomeni malo manj... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 hojla moni 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 zivijo Moni! tole je res, glede varnosti, imam ascendent v raku, pa ne vem ce je zaradi tega, ampak mi dosti pomeni, da imam eno gnezdo...pa cetudi se stalno selim, ampak v vsakem momentu poskrbim za to, da je en kot, ce se clovek rabi skrit... pa dobrodosla! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 O varnosti (2): Rak (žival) si najde špiljo / luknjo med kamenjem ali v skali, kamor se zateče. Potem se spravi ven, opravi kaj ali kaj ulovi ter se hitro vrne na varno. Varnost je njegova bistvena postavka. Za rojene v tem znamenju velja isto, pa tudi za tiste, ki imajo Raka močnega kako drugače. Najbolj pri tem velja Luna v četrti hiši, ki je tako močan dejavnik, da pogosto preglasi Sončevo znamenje, ASC in še kaj. Ta princip velja tudi za tiste, ki imajo Raka v ASC ali pa Luno v prvi hiši - če je postavljena kot prva od ASC naprej. (Če je med ASC in Luno najti še kaj drugega, potem velja ta Rakov princip precej manj.) Eden od načinov manifestiranja te "varnosti" je princip "vrabca v roki namesto goloba na strehi". Zaradi tega Rak nikakor ne razbije zakonske zveze, pa naj je še tako slaba. Oziroma če je prisiljen v to, se mu dobesedno ruši svet. (Za razliko od drugih znamenj, ki to dojemajo bistveno drugače.) Primer: ZDA so tudi Rak, precej tipičen. Poglejmo, kaj počnejo z varnostjo v zadnjem času. Oranžna stopnja itd. Na račun varnosti se da vedno dobiti politične točke. (Zgodovina: v drugi svetovni vojni so si stalno izmišljali možnost napada bodisi s strani Nemcev bodisi Japoncev, čeprav je jasno, da katerokoli državo že samo transport do ZDA, kaj šele napad, stane toliko, da država-napadalka propade. - Danes ustvarjajo nekakšen "ščit", a Rusija ni več nevarna. Če nekdo napravi balistično raketo (Irak, Iran ali kdorkoli že), še ni rečeno, da bo napravil takšno, ki bi dejansko dosegla ZDA - ampak nevarnost je bojda vseeno. - In ko jih je 2001 KONČNO nekdo napadel (čeprav Thierry Meyssan v svoji knjigi - ki je bila v ZDA prepovedana - uspešno dokazuje, da je šlo tam za nekaj čisto drugega), lahko Bushi spet računa na izvolitev.) (Tole zdaj je malo iz teme - ampak samo malo.) Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 ZDA so tud rak?????I don't get it. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Najbolj pri tem velja Luna v četrti hiši, ki je tako močan dejavnik, da pogosto preglasi Sončevo znamenje, ASC in še kaj. Ta princip velja tudi za tiste, ki imajo Raka v ASCAjoj, pa ti u mojo karto špegaš ... tam, ko si omenjal Saturna, si nekaj o njem v 8. hiši, tukaj zdaj tole ... same 'vesele' zame :xx!: .. amapk tole o 'varnosti' in zakonski zvezi ... dvakrat ločena, 9x preseljena (odselila od staršev pri 22-tih), menjala delo (učiteljica, pa vodja prodaje v inženiringu, pa s.p., pa... - povsod iz želje, ne zaradi nuje)... najbrž mi kje drugje ven seka Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 V tem tednu boste: - ovni nepotrpežljivi,- biki razumljivi,- dvojčki deležni sprememb,- raki zmerni v vsem,- levi zmerni v vsem,- device pod stresom,- tehtnice še posebej previdne,- škorpijoni kar romantični,- strelci »poklapani«,- kozorogi potrpežljivi,- vodnarji zreli za uspehe,- ribe občutljive. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 ribe obcutljiveBoris, sory, ampak NATANCNO iz tegale se sama norcujem v zvezi z napovedmi raznimi oz. dajem tocno tole za primer, ko analiziram nesmiselje tega.Torej, hehe,Ovni bodo (v tem tednu) nestrpni, Biki (...) pocasni, Dvojcki (...) zelo neulovljivi, ... Skorpijoni bodo taf - in Ribe - kaj drugega kot obcutljive . Ce kdo ne steka, cemu se rezim - dvojcki so ITAK neulovljivi in ribe VEDNO obcutljive. Torej, povedano drugace: ce pisete napovedi - ce vam zmanjka idej, pri ribah napisite, obcutljive boste, pa je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Tole Marsa se ne strinjam povsem....zakaj so pa bili v tem tednu:- ovni disciplinirani (če gledam po mojem ASC. smo tudi bili),- biki so imeli kar nekaj novih priložnosti,- dvojčki so bili živčni,- raki so bili nepopustljivi,- levi naj bi imeli neke koristi,- device so bile disciplinirane(saj vem, da so tudi drugače!),- tehtnice so bile arogantne,- škorpijonom je bilo do negovanja odnosov,- strelci so bili pozabljivi,- kozorogi so bili romantični ( to sem občutil na par primerih),- vodnarji so bili sanjavi ( to zudi lahko potrdimo),- ribe so imele zmerne odnose, kar še ne mislim, da so bili občutljivi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 ah ne vem, sklepam ("zakaj pa potem" - kot da bi to iz tega lahko kar vedeli), da so prejsnji teden napisali pa to...Ja, ja, saj... brez zamere, ampak predvsem sem zagledala par postavk pri znamenjih, pa sem takoj dobila asociacijo na to.Saj je kul...Hocem reci - najlazje je reci - ribe bodo obcutljive - ne samo najlazje, pac pa tudi najbolj ziherasko. Bolj tvegano pa je - Ovni bodo disciplinirani, to je pa res... Ali Levi ali Strelci zmerni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Saj midva itak veva za ribice, kaj čutiš Venero na obisku Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 V bistvu ja, Boris, samo bolj kot obcutljivost se meni manifestira kot ustvarjalnost...Ko se mi dotakne Lune, to pomeni, da se je tik pred tem dotaknila Marsa, nato pa sledita se sonce in merkur. Tako da, itak, kul, Venero kar mocno cutim, ker jo imam doma (pa se nekako v blizini dsc, ceprav pa sicer v 6. hisi - ker imam dve hisi v biku). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 A mislis tranzitna v opp. s tvojim ASC? To lahko da je, samo se mi zdi, da imas prej v devici tole (zdaj je pribl. na 22). Drugace moja pa ni, ker je vec kot 10 stopinj orbisa (samo potegnejo se konjunkcije, pa se vcasih potem 'zagrabijo' v aspekt zato...).Z neptunom pa je 10 orbisa, pa bi jo v bistvu lahko stela za opp.Samo najbrz ne govoris o moji, pac pa o svoji povezavi tejle? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Tudi jaz imam z istimi znamenji podobne izkušnje.Tako na primer vem, da se mi vodnarji ne morejo upret ))Pa da z dvojčki nočem imet opravka, vsaj nič resnega... Ali še komu dvojčki dajo občutek, da je manjvreden??? Sicer pa znajo biti precej zabavni in čuteči, vendar mi enostavno niso iskreni... ali pa me motita njihova dva obraza. Zelo me privlačijo biki in ovni, v njihovi družbi se počutim res super, pa še zelo stabilni so. Najbolj na isti valovni dolžini sem pa s tehtnicami. Hmm, v redu so mi tudi raki in kozorogi. Zanimivo pa je, da nimam skoraj nič ali zelo malo stikov z ribami, škorpijoni, z levi, strelci (so se pa našle izjeme, vendar je to pravilo). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Moni: welcome! Moj oce je tudi rak in se mi zdi, da se mu je sesul svet, ko sta se z mamo locevala, ker je izgubil tisto varnost, tisto sigurnost....Jaz pa imam luno v raku.... varnost mi pomeni ful, po drugi strani pa bi hotela, da mi pomeni malo manj... Ej ribica Katja! Jest sm pa ribica Mašinca imam luno v raku in moj oče je rak po horoskopu. Po mojem bi bil čist zgublen, če bi ostal sam (beri: brez moje mame). Kako smo si eni podobni! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Sem bolj nova, ampak me je tle neki pritegnilo; Moj atek je tudi Rakec! Ima luno v Vodnarju, asc. v Ovnu, ampak nebogljen brez moje matere - Device... skrbne, pošlihtane, ki ma povrh vsega še lunco v Raku In da bo pika na i: jaz tud Rak , asc. Kozorog, luna Škorpijon, venera&mars Bik, uran na MC itd. Dobro se razumem z Ribami (ženske), Raki, Škorpijoni... Vodnarji (sploh z nekaj zemlje!), Kozorogi (moj ), Biki. Pa Strelci - ena svoja filozofija, iskrenost, res kul l'dje Pa Levi me privlačjo (ampak majo spet eno zemljo v sebi, kmetovalci )Kozoroge tud sama spoznavam, že kako leto... Poleg tipa še 2 kolegici. Vzdržljivi, inteligentni, praktični, preračunljivi, nihajo-loh so ful odprti, pozitivni, al pa se umaknejo, sitnarijo Moški Ribe - slabe izkušnje :xx!: Tudi če je imel luno v ribah itd.. kot je rekel Bobnar, za enega ribaka- mu moraš vse 5x povedat, nč ne šteka, pol pa joka drugim (ta ponavadi za šankom). Nemogoč sanjač. Tud glasbenik... Dvojčki, Ovni so obvezni v mojem življenju... Ful dobr vplivajo name. Mogoče kot Rak (pa bik) rabim enga, da me potisne, mi da zagon, ampak lahkotno, s pozitivnim pristopom! Tle se pa pri meni Device in Škorpijoni ne obnesejo (mati, profesor, ex-sodelavka) Dvojčki in Tehtnice - verjetno hočem nekaj 'prijet' (moja zemlja rabi korenine, kamenje itd. ), oni pa pa se zmuznejo, v luft Mi pa dajo energijo, dobri za debatirat, zabavat S škorpijoni je včasih težko, sklepam tud iz svoje lune, joj :xx!: Tud na splošno opažam, da prisotnost škorpijona prinaša eno 'težo' , črno-bela čustva, zamere. Na drugi strani pa moč, oporo, energijo, strast ... Je zanimivo, ni kaj. Mick, kaj si pa ti po horoskopu, sem vidla (par strani nazaj), da ti poleg drugih tud Rakice pašejo Hmmm, pa da ena rada da Poznamo mi take Lp vsemponavadidolga Moodymoon Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Mick je strelec/devica I think... Jaz tudi ascendent rak... najprej pretipam teritorij, potem se pa vržem v akcijo, ali pa tudi ne.sicer pa ne maram tega svojega aspekta... enkrat ga bom porazila in obrnila v svoje dobro s svojo luno v ovnu in marsom v levu!!! .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...sicer pa ne maram tega svojega aspekta... enkrat ga bom porazila in obrnila v svoje dobro s svojo luno v ovnu in marsom v levu!!! .... ... Končno je nekdo zapisal prav to. (In s tem aspektom ti to lahko celo uspe. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 najbolje se razumem z vodnarji in strelci, pa bikicami..........sicer pa tudi z ostalime ne slabo...tole je le bolj izrazito. mi je pa prav zanimivo tole, kar sta napisala aira in bern, ker je nekako sovpadlo z mojimi odločitvami -manj ugoden aspekt, lastnost, karakter....ali kar že to je-obrniti sebi v prid. iz slabosti narediti prednost, uporabiti neko danost na nov način, ko ne bo več - ampak+. nov pogled in pristop. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.