Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

...

sicer pa ne maram tega svojega aspekta... enkrat ga bom porazila in obrnila v svoje dobro :vragec: s svojo luno v ovnu in marsom v levu!!! :vragec: .... x:Dx

...

Končno je nekdo zapisal prav to.

:palec:

(In s tem aspektom ti to lahko celo uspe. :palec: )

He, vceraj ko sem tole zagledala, sem pomislila NATANCNO to. :eek: x!x x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Mick - a te lohk nekaj poucim. x;)x

To, da si Strelec, pomeni, da imas Sonce v znamenju Strelca.

Kot je zdaj Sonce v znamenju Ovna in praznujejo rojstni dan Ovni in imajo tako zdaj rojeni Sonce v znamenju Ovna.

Torej - sonce in to - to je ze Strelec (v tvojem primeru seveda - v mojem recimo pa je sonce v ribah, ker sem 'riba'). :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aha........sem bleknu astro-neumnost ...

Ni sile - ravno zato pa sem ti povedala, da bos zdaj vedel, to jih vec ne ve, celo nekateri, ki mislijo, da nekaj stekajo v astro, pa mi govorijo o svojem chartu in vsem mogocem, potem pa tole recejo... kao, aja, sonce imam pa tudi v skorpijonu (pa je skoz govora, da je skorpijonka recimo)...

No, zdaj ves. :)

Picasso

Samo da Jansa ni Strelec, pac pa Devica... s skorpijonsko luno... gajsten pa to... ;)

Picasso

Se na horoskope bolj malo spoznam...me pa zanima vaše mnenje...če je človek lev, z asc. v škorpijonu, z luno v ovnu...z venero v tehtnici...kakšne so njegove slabosti...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pretiravanje, pretirana silovitost, celo agresivnost, pa nagnjenje k uzitkarstvu.

Nerazumevanje drugih stalisc (ki pa se omili zaradi venere v tehtnici), v otrostvu oz. zgodnji mladosti tudi lenoba in izbircnost.

Nujno sport!

Picasso

Prednosti...a jih je sploh kaj? :cry:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Seveda so - odlocnost, mocna volja, ambicioznost, sposobnost motivirati druge... in se in se... x;)x xDDx :palec:

Picasso

aaaaaaaaaaahhhhhhh sem si oddahnila... pol le nisem za v smeti... x;)x x;)x

"Nerazumevanje drugih stalisc"...imava z Znova nekaj skupnega... x;)x x;)x x:Dx x:Dx

Samo da Jansa ni Strelec, pac pa Devica... s skorpijonsko luno... gajsten pa to... ;)

Viš, Marsa, kljub vsemu je za nekaj dobro, če si šefica tule.

Če bi to (o Janševi Luni) JAZ odgovoril, ko sem prebral (in imel hitro vsaj dva odgovora v mislih), bi takoj fasal kak žolč pa kaj o starosti.

Ti si prav fino prišla skoz. Raje se je na 831-ti način lotil Micka kot tebe. Šefi rasturate.

(Na mene ima pa prav iskalnik nastavljen: "išči, kaj je spet napisal!". Še dobro, da pri čebelarjih nič ne pišem, tut tam bi blo "spet leta naprej mečeš". Ko da se čebel to kaj tiče. Pa kaj mu češ - ASC Devica, kot pravi. Se pravi - dlakocepski še pa še.

Saj midva z Bobnarjem bi se mogla pravzaprav čisto štekat. Ampak fora je ista kot pri Kučanu in Janši, ki imata čisto lepo sinastrijo. Ni jasno, zakaj taka neusmiljena (enostransko, seveda) bitka. Če to sploh je - sem se že vprašal.)

Pazi Marsa odgovor zdele!

Ma ne... Saj pravim, ves kako je mene Bobnar nadrl veckrat - v zacetku...

... nekoc mi je rekel, da je prebral tudi kaksno knjigo ze o astro in da mu ne bo vsaka zakompleksana baba in kvazi astro strokovnjakinja solila pameti - ali nekaj takega... torej, za tegale sefa sem se morala kar dosti truditi. ;)

Mislim, da se utegneta cisto stekati se... x;)x :palec:

... lahko pa se seveda tudi motim - a mislim da ne. :) ;)

hehe, pikajoce... cudno, ne? xnckrivx x;)x

Picasso

aaaaaaaaaaahhhhhhh sem si oddahnila... pol le nisem za v smeti... x;)x  x;)x

"Nerazumevanje drugih stalisc"...imava z Znova nekaj skupnega... x;)x  x;)x  x:Dx  x:Dx

Poslusaj, sem vedela, da sem bolj skrta nekako pri pozitivnih (pismu saj sem taka kot Dupor); ves kaj so tudi dobre lastnosti tehle polozajev: srcnost, pravicnost in postenost, trdni temelji, spostovanje vrednot. Tudi prepricljivost (to je v paketu z 'motiviras druge').

Vendar blazna obcutljivost na svojj ego (da spet malo k 'slabim' x;)x).

Picasso

Ne praš kok mene xegox boli...

npr.

vse nardim zate...samo na velik me hval... :vragec: :vragec:

Žvim še z enim levom...(partner) pa z dvema škorpijonkama... na praš kakšne borbe so to... x;)x x;)x

še :vragec: ne bi zdržal x;)x x;)x

aaaaaaaaaaahhhhhhh sem si oddahnila... pol le nisem za v smeti... x;)x  x;)x

"Nerazumevanje drugih stalisc"...imava z Znova nekaj skupnega... x;)x  x;)x  x:Dx  x:Dx

Poslusaj, sem vedela, da sem bolj skrta nekako pri pozitivnih (pismu saj sem taka kot Dupor); ves kaj so tudi dobre lastnosti tehle polozajev: srcnost, pravicnost in postenost, trdni temelji, spostovanje vrednot. Tudi prepricljivost (to je v paketu z 'motiviras druge').

Vendar blazna obcutljivost na svojj ego (da spet malo k 'slabim' x;)x).

Marsa, stvarno bo treba pogledat v efemeride, kaj je danes na nebu. Majica in Znova se bosta zgleda pobotale, midva z Bobnarjem kot kaže tudi, navdiha za duhovite izjave po temah je kot že dolgo ne - nekaj mora biti.

Tudi Merkur bi lahko imel kaj zraven.

Ali pa Luna v kvadratu z Neptunom. - ?!

Živijo!

Marsa, stvarno bo treba pogledat v efemeride, kaj je danes na nebu. Majica in Znova se bosta zgleda pobotale, midva z Bobnarjem kot kaže tudi, navdiha za duhovite izjave po temah je kot že dolgo ne - nekaj mora biti.

Tudi Merkur bi lahko imel kaj zraven.

Ali pa Luna v kvadratu z Neptunom. - ?!

Živijo!

Evo, ze gledam...

Ja, hecno, vec jih je retro recimo (merkur, jupiter, pluton), v glavnem je krivec poleg merkurja Luna s kvadratom, je pa se par ohlapnih aspektov... tudi drugi med sabo tvorijo nekaj ohlapnih aspektov, npr. mars v kvadratu z Uranom v nestalnih, zato je vseeno bolj tekoce, ko bi pricakoval od retro merkurja v Biku!!

Konec koncev Sonce inkonjunkcija Luna (ko smo bili pir ink.), Venera se premaknila v Dvojcka, je v blizini Marsa...

kar pestro, pa v bistvu sextilcek uran/merkur...

Vsi elementi so aktivirani - to je tudi zanimivo...

Picasso

Ko ste ravno politike omenjali…. Drnovšek je en tak počaaaasen Bik. Janša ma res opazen devica-škorpijon 'sindrom' :vragec: , podoben je bil en moj prfoks. Po moje pa konfrontacije s Kučanom nimajo veze z ujemanjem (aspekti), gre za politiko - politika je pa itak k…. x!x x:Dx

Kučan je kozorog, a ne… Ima mogoče kaj 'blagodejnega' v sebi, tehtnico, raka mogoče? Kaj pa sašo Peče x8Dx - tak gizdalin ... lev?

Aja, brala sem za nazaj tole temo, in se močno načudila Saturni – kako se ji j… za mnenja drugih in če jo sploh kdo upošteva (čeprav je z odgovori pokazala ravno obratno), kako se smeji ob nesreči drugih, smrti, bolezni… xrolleyesx

Eni temu rečejo integriteta, iskrenost, spontanost, samozavest…, drugi nezrelost, čustvena invalidnost… itd.. Ne mislim Saturnine nič napadati, itak je odgovorna sama zase…

Pač pa, če kdo ve povedati katera znamenja kažejo na to brezbrižnost, jebiveter x^x ? A se da na kratko opredelit to nastrojenost :eek: , kateri oni sami rečejo, da so le zvesti sami sebi xrolleyesx Mogoče aspekti, položaji planetov.. x?x

Lp

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Dvomim... da kaj od tega... taka stisnjena usta in tko...

Aja, Mick - saj je celo bila ves. :eek: x:Dx (prehodi Sonca - ali po domace - v katerem znamenju je kdo rojen, ce je kao 'na meji' - ker ne more bit, enkrat pac sonce prestopi in to je to).

Picasso

...

Se strinjam, odlično bi se štekala, če bi pozabil na razliko v starosti. Kaj češ, stara veja se ne upogne. x;)x

...

Jebiga, Marsa, prehiter sem bil. Kot si napisala <mars v kvadratu z Uranom v nestalnih> - to bo to. Pa Luna 90 Neptun tudi - samo se ti nadaj.

In spet ta leta.

Strašno veliko mu pomenijo. Zamisli kok more šele starga fotra sovražit ke je tok star, če že mene videt ne more?!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...