Skoči na vsebino

Izkušnje z znamenji

DAN

Recommended Posts

Ste kdaj opazovali...kako se posamezni znaki..vedejo pri mizi...in kakšen odnod do hrane imajo?

Jaz sem se zadnjič zlo zabavala... x:Dx

Bik ...je samo postrani gledal vse specialitete...in bil presrečen...ko sem mu posebej pripravila klasiko..še vino si je zaželel domače...ne pa nekih finih buteljk... x:Dx

Devica...je uživala v okusih...pri tem pa natančno secirala hrano pred seboj...jedla počasi, v majhnih grižljajih...ves čas je popravljala prt, čistila mizo..in zlagala prtičke...da je bila miza urejena...

Lev...je ponosno sedel na čelu mize...razlagal, od kod je prinesel specialitete...in prinašal na mizo...vrhunska vina...pri tem pa ni pozabil povdariti...kako je vse skupaj res samo za izbrance... x;)x

in rakica...je nervozno pogledovala okoli...preverjala, če se res vsi dobro počutijo...in s hrepenenjem v očeh...pričakovala prve pohvale...za pripravljeno...šele, ko je bilo kosilo končano...se je sprostila...in začela uživati...v družbi starih prijateljev... x:Dx ...tu in tam pa še dodala..ampak tole je bilo pa RES dobro...da je ujela še kakšno pohvalo...na račun njenih kuharskih sposobnosti... x;)x

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Kakor kdo je, tako seksa.  

Pol pa x8Dx.... hehe ampak strelci pa res ja mam fotra, zmeri krožnik polziat pa to..., pa vse kar pride poje, sploh ni debate, sicer pa je lepo uživat počas v kosilu mmm, skor zmer tazadnji pojem x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... Kakor kdo je, tako seksa. x;)x

xscratchx

Hm... vedno pravim, kako zaradi Venere v Biku tako pocasi jem in da je to edino, kar pocnem pocasi... in z uzitkom... :vio:

Hmmm, astra zgoraj se pa ne najdem - buteljko ze skenslam, pa hocem domaci hvarski plavac ali kostanjeviski cvicek, ampak nad specialitetami se pa ne pritozujem - sploh ce so lepo na broju (meni se samo slisi kaj cudnega... ko vidim, raznorazne zadeve, mi je vse vsec). x;)x

Hehe, Lev, Rakica? x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, tudi jaz rada jem počasi in z užitkom! x:Dx

Počasi okušam hrano in vino(sploh kakšen izbor x:px ) rada imam specialitete in malo bolj nenavadno hrano različnih kultur! Mnjami, je treba vse probat! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

zanimivo, Astra, takale raziskava.... pričakujemo nadaljevanje, torej, še preostala znamenja ! x:)x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

:) hehe, ampak mi tud od kjerkoli pridemo na seks.., magar če bi se pogovarjali striktno o astrologiji, bi rekli ja zdaj je pa mars prišel "za" venero.... in bi bli spet takoj tam..., hehe, kaj so tisti časi v letu?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hehe, Marsa...saj sem vedela, da boš na dan potegnila Venero.. x;)x

Jaz sem se osredotočila...izključno na Sonce...priznam, nisem se poglabljala dalje.. x:Ix ..in bik, ki ga opisujem..je res pravi bik, saj ima tudi Venero in Merkur v biku..in je čisti tradicionalist...pri hrani, pijači, oblačenju, razmišljanju...

jah, jaz sem pa pričakovala...da boste dodali svoje izkušnje.... x;)x ..z znamenji...ker je men pač tista scena zlo v oči padla...ker je bila tko tipična..

Bom pa razmišljala še dalje...

Astra

Per aspera ad astra

Ste kdaj opazovali...kako se posamezni znaki..vedejo pri mizi...in kakšen odnod do hrane imajo?

Jaz sem se zadnjič zlo zabavala... x:Dx

Bik ...je samo postrani gledal vse specialitete...in bil presrečen...ko sem mu posebej pripravila klasiko..še vino si je zaželel domače...ne pa nekih finih buteljk... x:Dx

Devica...je uživala v okusih...pri tem pa natančno secirala hrano pred seboj...jedla počasi, v majhnih grižljajih...ves čas je popravljala prt, čistila mizo..in zlagala prtičke...da je bila miza urejena...

Lev...je ponosno sedel na čelu mize...razlagal, od kod je prinesel specialitete...in prinašal na mizo...vrhunska vina...pri tem pa ni pozabil povdariti...kako je vse skupaj res samo za izbrance... x;)x

in rakica...je nervozno pogledovala okoli...preverjala, če se res vsi dobro počutijo...in s hrepenenjem v očeh...pričakovala prve pohvale...za pripravljeno...šele, ko je bilo kosilo končano...se je sprostila...in začela uživati...v družbi starih prijateljev... x:Dx ...tu in tam pa še dodala..ampak tole je bilo pa RES dobro...da je ujela še kakšno pohvalo...na račun njenih kuharskih sposobnosti... x;)x

Astra

Zgleda, da imajo vsa vodna znamenja podobne lastnosti. Jest se najbl v rakici vidm, pa sm ribica. Je pa res, da je to primer, da rakica kuha in niti ni osredotočeno na to, kako je. :vragec:

A ta občutljivost, želja po odobravanju, lakota po sprejetju in pohvali, neizmeren trud za sprejetje, ki je značiln zame (ribica, asc. rak), muči vsa vodna znamenja? :inocent:

A se kdo javi, da bi mene "seciru"? Povejte, dam podatke. Me muči radovednost. x:Dx

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

... hm, imam pa sama nekaj takega (pa ne kako kdo je, ampak astro + prehrana) napisano ze par let, pa ne dava gor. :xx!: xrolleyesx

Ker se caka na: novice... whatever. :o|o:

Ni pa, kako kdo je - bolj kaj in te stvari, kaj ima kdo rad...

V eni reviji je izhajalo in sem hotla dat na LN, ko bo tam, do zadnjega znamenja izslo, zdaj je to ze zdavnaj vse minilo, pa se ni gor. ...

No sam tolk da veste...

Eh, ja, prav tako je tudi z vitamini in minerali...

Ne stigneva dat gor.

Da se nous matrala, Astra, oz. se lahko specializirala na nacin prehranjevanja.

Sam pol vas bo pa '13 pri vecerji'.

12 znakov, pa se ti - da ne bos samo po sebi sodila tistihle rakov... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:) hehe, ampak mi tud od kjerkoli pridemo na seks.., magar če bi se pogovarjali striktno o astrologiji, bi rekli ja zdaj je pa mars prišel "za" venero.... in bi bli spet takoj tam..., hehe, kaj so tisti časi v letu?

ja pomlad je El Nino, pomlad :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: Love is in the Air xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x xlove2x

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Odlicna tale tema oz. prehranjevalske navade pri razliznih znamenjih. :palec: :palec:

Sun-sco,moon-vir, asc-Pisc

-bolujem od dobre hrane, manj je vec zato pa mora bit nekaj posebno dobrega. Ludim od dobrih vin x:px x:px , rajsi en glaz vina prva liga enkrat na teden, kot sod necesa v kantini.

Rada eksperimentiram pri pripravi hrane, velik privrzenec italijanske kuhinje.

Nikoli ne bi jedla nekega obroka na kavcu. xDDx

Miza mora bit lepa, se pravi prt cist in prticki iz blaga x^x x^x

Rajsi v kristalnem kozarcu voda, kot v jogurtovem loncku sampanjc. x;)x

Ko sem bila majhna sem dva tedna pri tabornikih prezivela ob skatli napolitank in vodi iz reke, ker se mi je gabilo srebat karkoli iz menazke.

:xx!: :xx!: :xx!:

Partner :Strelec/asc.Devica

-dobrote ja, ma v primernih kolicinah x;)x x;)x

- komaj caka, da me ni za recimo za kak obrok doma, da lahko zaglavi na kavc z solatno skledo spagetov - gledat tekmo :eek: :eek: x:Dx

- celo zivljenje se (kao) otepa s prevec kilami, sama sem pa suhe sorte x^x

ja pomlad je El Nino, pomlad :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: Love is in the Air xlove2x xlove2x xlove2x

česa ne poveš.... zdaj bi pa raje kaj pojedu,.... ;)

Zgleda, da imajo vsa vodna znamenja podobne lastnosti. Jest se najbl v rakici vidm, pa sm ribica. Je pa res, da je to primer, da rakica kuha in niti ni osredotočeno na to, kako je.  :vragec:

A ta občutljivost, želja po odobravanju, lakota po sprejetju in pohvali, neizmeren trud za sprejetje, ki je značiln zame (ribica, asc. rak), muči vsa vodna znamenja?  :inocent:

Ja, normalno da kuharica vsa na trnih pričakuje kakšno pohvalno besedo.... sploh rakica x;)x x:Dx

To je en tak materinski nagon, treba najprej poskrbeti za vse 'otročičke' za mizo, jih nasititi, šele potem pride prava kombinacija užitka tudi zanjo = notranje zadovoljstvo + posvetni slastni zalogajčki. x:px

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Guest sstane

Ta tvoj bik je pa res en bik x:Dx x:Dx x^x

Berem tole o biku, pa naj še jaz nekaj povem. Sicer sem ribak, a mam luno v biku (7. hiša).... ne maram domačih jedi, žgance pa klobase pa te fore. Padam samo na specialitete, bolj je nenavadno, bolj je fajn. Sicer mam pa rad izbrane restavracije, take ta bolj drage, že zaradi folka........... ne maram, če so tam hribovci...... mine me, ko jih videm, kako jejo brez stila, mastni prsti ipd. Izključno ne jem masnih stvari....... rad pojem malo, pa to dobro. Pomembno pa je, kako na krožniku zgleda, če je krožnik, grd, pa grd pribor, pa še natakarca obupna - ne jem. Estetika je pri meni nuja..

a sem zakompliciran??

sokrat x^x

aaaaaaammmmmm.......................ja? Malce pa res...ampak estetika je tudi del prehranjevalne kulture... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jaz nikoli ne opazujem ljudi pri sosednjih mizah. V restavracijo ali gostilno pridem zaradi sebe in hrane. Tudi v **ta nobel** gostilnah hrana ni vedno vrhunska in je enaka, kot v kaki **povprečni** gostilni. Sem estet, vendar mi to ni prioriteta. Bolj važna od estetike se mi zdi higiena, na kar sem pozorna in kar lahko začutiš, takoj ko stopiš skozi vrata.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sstane
Če bi to, kar uživaš, ne bilo pikantno in slano, lahko kar pozabiš na vso estetiko in stil in malo in lepo, ker bi ti lakota zaprla vsa tvoja čutila :eek: x^x :sori:

jaz pa če ne zgleda dobr nit ne povoham in če ne diši nit ne potipam.... če je pa vse to (predvsem vonj,) je bil tud okus zmeraj dober.

Berem tole o biku, pa naj še jaz nekaj povem. Sicer sem ribak, a mam luno v biku (7. hiša).... ne maram domačih jedi, žgance pa klobase pa te fore. Padam samo na specialitete, bolj je nenavadno, bolj je fajn. Sicer mam pa rad izbrane restavracije, take ta bolj drage, že zaradi folka........... ne maram, če so tam hribovci...... mine me, ko jih videm, kako jejo brez stila, mastni prsti ipd. Izključno ne jem masnih stvari....... rad pojem malo, pa to dobro. Pomembno pa je, kako na krožniku zgleda, če je krožnik, grd, pa grd pribor, pa še natakarca obupna - ne jem. Estetika je pri meni nuja..

a sem zakompliciran??

sokrat x^x

:palec: :palec: :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...